Horoskop 2022 Lev

Horoskop Lev 2022 - Láska a Vzťahy

Partnerský Horoskop Lásky 2022 pre Zadaných Levov

Horoskop 2022 začína úvodným mesiacom január, počas ktorého je obsadený hlavne 6. a 7. astrologický dom leva. Tento mesiac sa teda sústreďuje hlavne na lásku, na zdravie, a v menšej miere aj na pracovné povinnosti každého leva.

Od 01. januára až do konca mesiaca vnímame nielen retrográdnu Venušu v 7. dome, ale taktiež Merkúr v danom pohybe až do 01. februára zasahujúce Horoskop Lev 2022. Tieto dve retrográdne planéty počas januára signalizujú, že Lev môže prežívať sklamanie vo svojich osobných vzťahoch. Pre Leva môže byť nebezpečné potláčanie vlastných pocitov a snaha o analytiku každého svojho vzťahu, hlavne v Januári 2022. Zadaný Lev bude mať tendenciu vnárať sa hlbšie do svojho vlastného života, a nebude chcieť do svojho srdca vpustiť nikoho blízkeho. Retrográdna Venuša a retrográdny Merkúr počas januára spôsobujú, že človek túži byť sám, a túži uvažovať o svojej minulosti.

Na druhej strane nám však tieto cúvajúce januárové pohyby dávajú možnosť pozrieť sa na problémy vo vzťahoch a v láske aj očami druhých ľudí, veští Horoskop 2022 Lev. Tieto retrográdne pohyby planét počas januára môžu spôsobiť nerovnováhu počas celého mesiaca, pretože nálada a pocity Leva sa môžu meniť podľa vášho okolia. Snažte sa teda vyhľadávať hlavne takú spoločnosť, ktorá je vám blízka, a sústreďte sa na vašu domácnosť a rodinu, ktorá vás teraz potrebuje. No viac potrebujete vy ich.

Ako sme už uviedli v úvode tohto horoskopu, lev sa v roku 2022 nesmie báť blízkosti ostatných. Musíte sa učiť príjmať náklonnosť a lásku iných. V januári vám teda váš dlhodobý partnerský zväzok alebo manželstvo môže spôsobovať viac starosti, než po ďalšie mesiace roka 2022. Môžete prežívať frustráciu a nedostatok ocenenia zo strany vášho partnera, čo môže viesť k depresiám, alebo k nedorozumeniam vo vašej domácnosti. Nedorozumenia sa budú týkať hlavne nedostatku blízkosti, a nič nenaznačuje tomu, že by vaše rodinné problémy mohli zasiahnuť aj ďalšie aspekty ako sú financie, práca alebo zle zdravie. Môžete mať tiež pocit, že si dokážete nájsť dostatok času pre seba samého. Preto vám Horoskop 2022 lev doporučuje, aby ste počas januára hľadali možnosti na meditáciu a na oddych, ktorý vám pomôže prekonávať psychicky náročnejší úvod roka 2022.

Možnosti na oddych a sebarozvoj prichádzajú od 20. januára, kedy sa slnko, vaša vládnuca planéta, presúva zo 6. do 7. astrologického domu leva. Toto slnko neutralizuje napäté vibrovanie cúvajúcich planét, a prináša väčšiu rovnováhu do romantických a partnerských vzťahov, ktoré sa dostávajú do vytúženej roviny. Nastáva obdobie, kedy sú energie prijateľnejšie a smerujú k normalizácii vaších dlhodobých partnerských vzťahov, predvída ročný astrologický Horoskop Lev 2022. Máte tendenciu realizovať sa, no nielen prostredníctvom seba ale aj prostredníctvom vášho partnera, ktorý je vám oporou, a môže vám otvoriť nové životné cesty.

V závere januára by bolo vhodné počúvať partnera, a vnímať jeho nápady na nové projekty, ktoré môžete robiť aj spoločne. Prinesie vám to omnoho väčšiu blízkosť, a v budúcnosti aj finančné prilepšenie rodinného rozpočtu. Vládnuca planéta Leva – slnko vstupujúca do Vodnára od 20. januára 2021 opäť ovláda vašu náladu, ktorá je ovplyvnená názormi vašich najbližších. V januári sa teda môžete cítiť aj zmanipulovaný zo strany okolia, upozorňuje osobný Horoskop 2022 Lev, pretože sa spoliehate na názory iných viac, než na tie vlastné. 29. januára ukončuje cúvajúca Venuša svoje pôsobenie a odvracia tak negatívne pôsobenie na osobný partnerský život leva.

Lev by sa mal stotožniť so všetkými dôležitými veštbami pre jeho život. Upriamte vašu pozornosť aj na Horoskop na Dnes Lev ktorý sleduje nielen predpoveď Lásky, ale aj energie prepojené so zdravím a prácou počas aktuálneho dňa, pre slnečné znamenie Lev.

Čo predpovedá Horoskop 2022 Lev počas ďalších mesiacov roka 2022?

Od 01. februára už na leva nepôsobí ani retrográdny Merkúr, a tak sú energie smerujúce k 7. domu úplne harmonické. Môžete si užívať silné a emotívne pocity k vášmu partnerovi, ktorý vám vašu pozornosť a lásku opätuje. 4. februára, a v období okolo tohto dňa, pocítite slnko v konjunkcii Saturnu. Tento aspekt vám prináša lúč svetla, a prinesie vám radosť a šťastie vo vlastnom osobnom vyjadrení života. Tento Lúč svetla smerom od vašej vládnucej planéty v konjunkcii so saturnom svieti na vaše partnerské a osobné vzťahy, ktoré sú teraz vo veľkej harmónii a v rovnováhe. Môžete si vychutnať okamžiky prítomnosti, a práve teraz máte možnosť pracovať aj na svojej budúcnosti v láske a vzťahoch, vyzdvihuje predpoveď Horoskop Lev 2022. Odozneli retrográdne energie planét, a tak sa môžete plne sústrediť na rýchlejší pohyb vpred, na hlbší sebarozvoj, a na budovanie hlbokých vzťahov s vaším partnerom. Energie lásky budú vo februári stabilné, čo naznačuje aj obdobie od 14. februára, kedy sa planéta Merkúr v direktívnom pohybe presúva do 7. astrologického domu a zotrváva tam až do 10. marca. Tento Merkúr ovplyvňuje nielen vaše vnútorne emócie, ale tiež vaše vonkajšie vyžarovanie a charizmu, dodáva ročný Horoskop na rok 2022. Budete k sebe priťahovať inteligentných ľudí, čo spôsobí, že do vášho života môžu pribudnúť nový priatelia. Taký, ktorí budú hodnotní pre budúcnosť.

Vo vašich najbližších osobných vzťahoch si môžete užívať obrovskú lásku a pozornosť zo strany vášho partnera. Vo februári je vhodné zdieľať so svojím partnerom úplne všetko – vaše záujmy, názory, koníčky, ale aj názory na politiku, náboženstvo alebo financie. Február bude veľmi harmonickým mesiacom roka 2022 pre každého Leva, ktorý si v minulom období prešiel komplikovanejším obdobím so svojím milovaným, predvída Horoskop Lev 2022. Február úplne odstraňuje všetky negatívne pôsobenia astrologických aspektov, a sústreďuje energiu smerom k túžbe po vašom partnerovi, a po duševnom spojení so svojou láskou. Súzvuk vašich energii bude badateľný nielen vo vašej domácnosti, ale aj vaši blízki si všimnú, aký harmonický vzťah so svojou láskou skutočnosti máte. Február je ideálnym mesiacom na znovuzrodenie vzťahu, na utuženie vzťahu po konflikte, a na opätovné prehĺbenie lásky, ktorú ste v posledných mesiacoch nemuseli naplno prežívať. Silná je nielen rozumová rovina vášho vzťahu. Dokážete tiež vnímať aj emócie a pocity vášho partnera, aj bez slov, a tak spolu dokážete komunikovať o čomkoľvek, tvrdí Horoskop na rok 2022 pre znamenie zverokruhu Lev. Silná potreba komunikácie s vaším partnerom je pre vás vo februári kľúčová k tomu, aby ste budovali váš vzťah a rozvíjali hlboké poznanie toho druhého. Vo februári si uvedomíte, že intelektuálne spojenie s vašou láskou je dôležitejšie než fyzická vášeň.

Jediným obdobím, ktoré do 10. marca naruší tento aspekt, bude kvadratúra Merkúru s Uránom. V období od 24. do 27. februára tak môžete cítiť, že váš partner s vami nieje v plnej kompatibilite, predpovedá osobný Horoskop Lev 2022. Kvôli vašim jednostranným názorom môže vzniknúť hádka a nedorozumenie. Bude to však len malá kvapka v mori lásky, ktorá nejako nenaruší váš duševný súzvuk. K vzťahovým ťažkostiam môže táto kvadratúra viesť iba v tom prípade, ak je jeden vo vzťahu klamár, a zamlčal pred svojím partnerom dôležité fakty vplývajúce na láskyplnú budúcnosť. Láska bude v marci komplikovanejsia, pretože aj planéta Venuša sa presúva do 7. domu v ktorom pôsobí až do 5. apríla. Zároveň sa aj planéta Mars nachádza v 7. dome. Táto kombinácia astrologických tranzitov môže znamenať isté problémy v manželských vzťahoch, ale iba v takých, ktoré sú položené na materiálnej rovine. Ak nie sú vaše emócie a city k vášmu partnerovi stopercentne úprimne, a vašu lásku ovplyvňuje aj finančný status vášho partnera, nastáva obdobie plné hádok a nedorozumení, ktoré bude pre vás veľmi komplikované, varuje celoročný Horoskop Lev 2022. V dlhodobých vzťahoch môže dôjsť k náhlemu a nečakanému manželstvu, ktoré si dobre nepremyslíte.

Horoskop Lev 2022 upozorňuje na sebecké správanie

Horoskop Lev 2022 z hľadiska lásky a manželstva varuje, aby ste svoju agresívnu povahu a impulzívne prejavy nechali bokom, a sústredili sa viac na meditáciu, či ukľudnenie vašich vlastných energií. Táto pozícia Marsu neotrasie len láskou, ktorá je vypočítavá ale aj tou, ktorá si v minulosti prechádzala komplikovanými obdobiami. Vo februári ste sa mali plne sústrediť na komunikáciu a na zbližovanie s partnerom tak, aby v marci nenastali žiadne nedorozumenia súvisiace s vašou minulosťou. Najlepšie urobíte, ak si vašu minulosť - minulé hádky, alebo akékoľvek komplikácie s partnerom vyrozprávate ešte počas februára, ktorý sa zdá byť najromantickejším obdobím lásky pre každého Leva v roku 2022. V marci totiž energie Marsu zasiahnú najmä ženy narodené v znamení Lev, ktoré budú mať tendenciu očakávať od partnera viac, než vám dokáže dať, varuje váš Horoskop 2022 Lev. Vaša nespokojnosť s tým, ako partner koná, čo rozpráva, alebo ako rýchlo napreduje môže zasiahnuť aj obvykle šťastné manželstvo, ktoré bude cítiť napätie a nervozitu. Lev sa bude orientovať na fakt, že manželstvo by mu malo priniesť aj blahobyt, ktorý si zaslúži. V marci budete jednať viac sebecky, čo môže škodiť vašim dlhotrvajúcim vzťahom, ale aj názoru vášho partnera na vaše priority. Váš šarm, charizma a obľúbenosť vás bude tlačiť smerom od vášho partnera k poznaniu nových ľudí, ktorí si budú vážiť vašu prirodzenosť, ľahkosť a energiu. Vo vašej mysli to môže spôsobovať istý konflikt, kedy budete mať pocit že vám cudzí ľudia rozumejú viac než váš dlhotrvajúci partner, popisuje Horoskop Lev 2022.

Tieto energie pôsobiace od astrologických aspektov zasiahnu počas marca a v úvode apríla hlavne ženy, ktoré by namiesto spoznávania nových mužov mali vnímať veľkosť a hodnotu svojho dlhodobého partnera. V každom manželstve občas nastáva obdobie, kedy máte pocit že vám partner nerozumie. Práve marec bude plný týchto chvíľ, kedy si však každá Levica musí uvedomiť, čo je v živote skutočne hodnotné, vraví ročný Horoskop 2022 Lev. Marec však ukončí také vzťahy, ktoré sú násilnícke alebo hlboko zasiahnuté negatívnou energiou zo strany partnera Leva. Ak sa nachádzate vo vzťahu, kedy vám váš partner iba ubližuje, je v marci potrebné takéto spojenia ukončiť. Nezáleží na tom či ste len muž, alebo Lev žena, je jasné, že Astrologické pohyby počas marca 2022 spôsobia rozpad hlboko rozvrátených a nevyrovnaných manželských, či partnerských vzťahov, ktoré nemajú žiadnu budúcnosť. Tieto marcové energie vás tak môžu emočne zasiahnuť, a môžu byť komplikované pre viacerých levov, ktorí už dlhodobo rozmýšľajú nad tým, či má vzťah význam do budúcnosti. Ak ste si vo februári nedokázali vyrovnať tieto negatívne energie vo vašej domácnosti je načase podniknúť kroky k vášmu lepšiemu životu a k svetlejšej budúcnosti.

Horoskop lásky 2022 pre znamenie Lev vám porozpráva o vzťahoch a láske. Pre kompletnú kopatibilitu lásky však čítajte Horoskop Lásky Lev, kde nájdete percentuálnu zhodu s vašou láskou!

Význam nasledujúcich tranzitov na Horoskop Lev pre rok 2022

Od 5. apríla prekonáva akékoľvek negatívne vibrovanie smerom k láske levov Venuša vstupujúca do 8. astrologického domu, prechádzajúca znamením svojho povýšenia. Až do 02. mája vám Venuša prináša predzvesť silnejšej lásky a rekonštrukcie vzťahu, ale taktiež materiálneho zisku, ktorý posilní vaše manželstvo. Materiálny zisk príde z nečakaného smeru, a odvráti tak vašu myseľ od akýchkoľvek hádok v domácnosti, ktoré súvisia s nevyrovnaným rodinným rozpočtom, alebo s financiami. Veľký dôraz v dlhotrvajúci vzťahoch sa kladie na sexuálne uspokojenie, a preto vám celý apríl prináša množstvo vzrušenia, a láskyplných spojení s vaším partnerom, veští osobný Horoskop Lev 2022. Tieto energie Venuše v znamení svojho povýšenia zasiahnu každého zadaného Leva, či už ste muž, alebo žena narodená v tomto ohnivom znamení zverokruhu. Lev sa počas apríla môže zaujímať o nové spôsoby potešenia svojho partnera. Môžete si prečítať viac o tantrickom sexe, alebo si kúpiť knihu prinášajúcu inovácie do vašej posteli. Úvod roka 2022 je teda z hľadiska lásky, alebo dlhotrvajúci vzťahoch nerovnovážny. V januári prekonávate problematickejšie obdobie so sebou samým, kedy túžite nahliadnuť hlbšie do vlastnej duše a na partnera vám nezostáva veľa času. Február harmonizuje lásku, a dáva vám možnosti napraviť to, čo bolo v minulosti poškodené. Marec opäť rozvráti nevyrovnané a pokazené vzťahy, ktoré túto krízu nemusia prekonávať s ľahkosťou, upozorňuje Levov Horoskop 2022. Apríl opäť navráti lásku a pozitívnu energiu do všetkých manželských a partnerských vzťahov, kedy sa však budete orientovať hlavne na fyzické a vášnivé vyjadrenie vašich vzájomných emócií.

Lásku ako na hojdačke posilní opäť ďalší mesiac, máj 2022, kedy sa Venuša presúva 9. astrologickým domom a dostáva sa do znamenia svojho exilu. Táto Venuša tak môže spôsobiť konflikty a rôznorodé názory v domácnosti, kde nevyznávate rovnaké hodnoty a filozofie. Ak si s partnerom nerozumiete v istom životnom smere, ako je náboženstvo, politika, alebo názory na výchovu detí, vo vašom živote a domove nastanú komplikácie. Prvých 5 mesiacov roka 2022 bude pre vás z hľadiska lásky veľmi náročných. Budete sa musieť vyrovnať s tým, že energie sa budú silno prelínať s pozitívnych do negatívnych a naopak. Na to, aby ste toto náročné obdobie prekonali vám Horoskop Lev 2022 odporúča viac meditovať, a využiť február, ktorý je ideálny mesiacom na komunikáciu a na silné prehĺbenie vášho vzťahu s vaším milovaným. Február je vynikajúcim obdobím na predĺžené víkendy s vašou láskou, ale hlavne na posilnenie takých vzťahov, ktoré prekonali krízu. Sústreďte svoju energiu na tento mesiac, ktorý je kľúčovým mesiacom k tomu, aby ste sa počas roka 2022 cítili v emocionálnej rovine stabilne.

Od 4. júna do druhej polovice roka 2022 sa retrográdny Saturn presúva 7 astrologickým domom. Saturn sa nachádza vo svojom domove a teda sa v tejto polohe cíti bezpečne, popisuje ročný Horoskop Lev 2022. Sústreďuje vašu karmu a energiu na všetko súvisiace s manželstvom. Budete mať pocit že váš je dlhodobý zväzok v harmónií. Aj vnímanie vášho vzťahu z pohľadu vášho partnera je omnoho dospelejšie. V druhej polovici roka je pravdepodobné, že Lev nachádzajúci sa v dlhotrvajúcom partnerskom zväzku posunie tento zväzok do manželstva. Vo viacerých prípadoch naznačuje retrográdny Saturn pohybujúci sa 7 domom manželstvo so staršou osobou, ktorá vás v živote učí lekciám toho, ako sa správať vo vzťahu. Manželstva teda v druhej polovici roka uzavrú hlavne Levy, ktoré sa nachádzajú v dlhotrvajúcom partnerskom zväzku s niekým starším, uzatvára Horoskop 2022 Lev.

Prvá polovica roka 2022 bola z hľadiska vzťahov a lásky príliš hektická. Každý Lev mal však možnosť učiť sa z vlastného prístupu k svojmu partnerovi, a napredovať v osobných emóciach. V letných mesiacoch roka 2022 sa energie astrologických tranzitov zameriavajú hlavne na vaše priateľské vzťahy, rodinu a domácnosť. Viacero tranzitov na budovanie hlbších priateľských vzťahov, a harmonické dni s vašou rodinou, ktoré nebudú ničím rušené. Počas letného obdobia sa tak môžete plne sústrediť na vašu domácnosť, ktorú nebudú trápiť žiadne hádky, a vaša domácnosť bude čistá, bez akýchkoľvek negatívnych energií, podčiarkuje Horoskop Lev 2022.

Druhá polovica roka je jednotvárna. Z hľadiska lásky už nebudete ako na hojdačke, a čaká vás obdobie ktoré vás ničím negatívnym neprekvapí. Teda, až mesiac december môže opäť skúšať vašu lásku, no o tom vám Horoskop 2022 Lev povie neskôr. Od 20. Augusta, až do záveru októbra 2022 sa vo vašej láske neudeje nič výnimočné, a sústreďujete sa na pokojný život v domácnosti, ktorý sa vám môže zdať nudný, no na druhej strane si oddýchnete po prekonaní hektického úvodu roka 2022.

O základných vlastnostiach znamenia Lev vám rozpráva nielen Horoskop 2022 Lev. Aj Charakteristika Znamenia Lev je dôležitá. Od veštkyňe, pre vás. Muž Lev, aj Žena Lev v podrobnej charakteristike na rok 2022.

September, Október, November a December 2022 pôsobia aj na Horoskop Lásky Leva 2022

Od 23. októbra sa planéta Venuša nachádza v 4. dome, v znamení svojho exilu. Venuša v 4. dome v klasickom postavení znamená šťastný a harmonický domov. Keďže teraz sa však Venuša nachádza v znamení svojho exilu, môžete zatúžiť po náhlej zmene vo svojej domácnosti (po zmene nábytku, veci, po kúpe luxusnejších doplnkov…), s ktorou váš partner nemusí súhlasiť. Od 23. októbra až do 16. novembra si preto dávajte pozor na hádky s partnerom ohľadom vašej domácnosti, pretože budete mať pocit, že partnerovi na vašom názore nezáleží. Nerobte nepremyslené a náhle rozhodnutia bez vedomia vášho partnera, radí osobný Horoskop 2022 Lev, pretože partner by sa mohol cítiť menejcenný. Dajte si záležať na tom, že akékoľvek zmeny týkajúce sa vašej spoločnej domácnosti by ste mali prekonzultovať, a mali by ste rozhodovať spoločne. Niekedy môžete mať pocit, že ste sa vydali cestou, kedy bežíte hlavou proti múru, a názory vášho partnera sa vám môžu zdať zastaralé. Toto disharmonické Októbrové obdobie ale spôsobuje konflikty. Spôsobuje ale iba také konflikty, ktoré sa spájajú s vašou domácnosťou, alebo s výchovou detí. Preto sa snažte nájsť kompromis, a hľadajte cesty ako uspokojiť požiadavky a potreby oboch z vás. Od 16. novembra vníma Horoskop Lev 2022 Venušou vstupujúce do 5. astrologického domu Leva. Takto umiestnená Venuša spôsobuje obrovskú charizmu Leva a fyzickú príťažlivosť. Lev túži po romantike a po obdive od svojho milovaného. Venuša tiež prináša možnosti zapojiť sa do spoločenských stretnutí vašich priateľov, alebo usporiadať večierok vo vašej vlastnej réžii. Spoločenské kontakty ktoré získate počas mesiaca november sú dôležité pre vašu budúcnosť. V dlhotrvajúcom partnerskom vzťahu sa sex stáva prostriedkom vášho vyjadrenia. Je to prostriedok vyjadrenia vašej lásky, a tak si môžete užívať krásu, vášeň a príťažlivosť vo vašom živote, tvrdí Horoskop na rok 2022. Váš partner si všimne vašu charizmu, a bude mať o chvíle s vami väčší záujem než po iné mesiace roka 2022. Opäť tak môžete vášňou utužiť váš dlhotrvajúci vzťah. Nezabúdajte v novembri na možnosti posilnenie vášho vzťahu, a vyberte sa spoločne s partnerom niekam, kde budete oddychovať osamote, v náručí toho druhého. Posilnite svoju lásku a vzťahy, pretože december preskúša oddanosť, vernosť a vznešenosť leva.

Horoskop Lev 2022 prináša varovanie pre každého Leva od 10. decembra až do konca roka 2022. Planéta lásky Venuša sa presúva do 6. domu a výrazne sa pohrá s emóciami a pocitmi každého leva. Bude preskúšaná vernosť leva a jeho vlastná osobná dôvera vo vzťahu. V práci, pri nákupe, alebo medzi priateľmi môžete podľahnúť kúzlu niekoho, koho už dlho poznáte. Venuša v Kozorožcovi upozorňuje na milostné pomery a aféry, ktoré môžu skomplikovať život a dlhotrvajúci vzťah leva. Najväčšie upozornenie roka 2022 pre Leva teda nastáva od 10. decembra, kedy by ste mali mať dokonale zrovnané vaše priority. Mali by ste si uvedomiť aký dôležitý je váš vzťah pre váš život, odporúča Horoskop na rok 2022. Vaša veľká Charizma a vaše vyžarovanie navonok totiž môže do vášho života prilákať záujem 3. osoby, ktorá bude mať veľký záujem narušiť váš dlhotrvajúci vzťah a rozvrátiť vašu rodinu. Z hľadiska vašich romantických vzťahoch to teda môže znamenať nielen platonický milostný románik.

Tranzit Venuše prechádzajúcej cez 6. astrologický dom môže silne zasiahnuť vzťahy, ktoré sú dlhodobo neharmonické, a ktoré už nepociťujú žiadnu vášeň v živote. Tieto vzťahy môžu byť najviac ovplyvnené, pretože Lev si v decembri uvedomí, že je nielen krásny, sebavedomý a hodnotný, ale aj, že o jeho osobu majú stále záujem aj iní ľudia. Od 10. decembra bude teda veľmi dôležité ako sa lev zachová k svojmu dlhotrvajúceho vzťahu a k manželstvu, tvrdí ročný astrologický Horoskop 2022 Lev. Nič nepokazíte, ak budete vo svojom vzťahu úprimný a predtým než urobíte krok, ktorý sa nedá zvrátiť, sa porozprávate so svojím partnerom o všetkých veciach, ktoré vás vo vzťahu trápia. Do roka 2023 totiž musíte vstúpiť s čistým štítom, a vaša úprimnosť voči partnerovi musí byť stopercentná, ak chcete, aby váš vzťah fungoval aj v ďalšom roku.

Aspekty roka 2022 pôsobiace na vašu lásku a manželské vzťahy vás môžu vyčerpať. Nezabúdajte však, že k tomu aby ste boli v živote šťastný musíte mať jasno nielen v partnerových emóciach voči vám, ale aj vo svojich vlastných voči partnerovi. Iba vtedy, ak si budete stopercentne istý vernosťou, úprimnosťou a silou vášho vzťahu má váš vzťah zmysel aj do budúcnosti. Horoskop 2022 Lev vám vo viacerých obdobiach pripomenie, aký poklad sa skrýva vo vašom partnerovi, hlavne vtedy, ak budete cítiť stres z hľadiska vašej práce, alebo zdravia. Akékoľvek dôležité rozhodnutia súvisiace s vašou láskou odložte v závere decembra nabok, a nechajte Venušu od 10. decembra vchádzajúcu do znamenia Kozorožec, nech vám pripomenie, akú hodnotu vo vašom partnerovi máte. Zabudnite na platonické lásky, ktoré by mali za následok iba rozpad vzťahu a množstvo problémov v roku 2022. Koncom roka vás tiež vyčerpá množstvo povinností vo vašej práci, a preto bude podpora vášho partnera naozaj vítaná./p>

Dlhotrvajúce vzťahy leva budú v prvej polovici roka ako na hojdačke, opakuje Horoskop 2022 Lev. Druhá polovica roka prináša iba pár varovaní, ktoré môžu zasiahnuť vaše emócie a vzťahy. V prípade, že je váš osobný vzťah silný, a poznáte vaše skutočné hodnoty ktoré od života očakávate, sa v druhej polovici roka 2022 nemusíte báť žiadnych komplikacii, ktoré by negatívne ovplyvnili vaše milostné vzťahy. Naopak, môžete si užívať obdobie plné lásky a vášne. Astrologické tranzity na rok 2022 tiež nenaznačujú, že by vám partner mohol pripraviť nečakané a negatívne prekvapenie z jeho strany, upozorňuje Levov Horoskop na rok 2022. Skôr vy si budete musieť dávať pozor na hĺbku vašich emócií a na spôsob, akým sa počas viacerých aspektov zachováte voči vašej láske.

Tarot je dôležitou súčasťou veštby. Veštenie tarotom sa snúbi s predpoveďou, ktorú opisuje Horoskop 2022 Lev, a aj prostredníctvom tarotových kariet pripravila veštkyňa predpoveď pre znamenie Lev. Tarotová Karta Dňa vám navyše ozrejmí predpoveď na aktuálny deň, podľa vašej osudovej karty, pre znamenie zverokruhu Lev.

Partnerský Horoskop Lásky 2022 - Predpoveď pre Nezadaného Leva

Priateľské a osobné vzťahy Leva budú v roku 2022 na vysokej úrovni, budú prekvitať. 7. astrologický dom harmónie a dom partnerstva je silné obsadený hlavne v úvodných mesiacoch roka 2022. V januári vníma aj nezadaný Lev pohyby retrográdnych planét Venuše a planéty Merkúr. Tieto planéty v cúvajúcom pohybe môžu vytvárať vnútorne napätie u každého nezadaného leva, upozorňuje úvodný Horoskop Lev 2022 pre nezadaných. Táto vnútorná disharmónia vašich pocitov vám bude brániť v tom, aby ste v živote napredovali, hlavne v oblasti vašich osobných vzťahov. Januárové pohyby planéty Venuša a Merkúr však môžete využiť veľmi prospešným spôsobom vo vašom živote, kedy si nastavíte svoje životné zrkadlo a pozrite sa na to, aké chyby ste v minulosti urobili, a ktoré chyby už nezopakujete. Celý mesiac január bude orientovať vašu pozornosť hlavne smerom k vašej minulosti a k vašim minulým rozhodnutiam. Horoskop 2022 ale upozorňuje, aby ste sa nevnárali iba do svojich vlastných emócií, ale aby ste vnímali aj to, ako váš život hodnotia vaši rodinní príslušníci a priatelia. Práve tí vám dokážu odpovedať aj na také otázky, ktoré si neviete zodpovedať sám.

V januári bude všetko smerovať k racionálnemu uvažovaniu, a tento fakt sa týka aj vašich emócií a vzťahov. Zo začiatku môžete bojovať proti názorom a myšlienkam ostatných ľudí, ktorí vám chcú v živote skutočne pomôcť, pretože budete mať pocit nízkeho sebavedomia a menejcennosti. Január sa zdá byť najkomplikovanejším obdobím počas roka 2022, hlavne z hľadiska emócií a sebapoznania. Myšlienkami sa vrátite naspäť do minulosti a snažíte sa urobiť poriadok v tom, čím ste si prešli a analyzujete vaše minulé kroky smerom k tým, ktorých milujete, vraví Horoskop Lev 2022. Neustále máte potrebu vracať sa myšlienkami spať k tým ľuďom, ktorí obklopujú váš život. Vplyvom retrográdneho Merkúru vás môže dokonca opantať zlosť z nedávneho prístupu ostatných ľudí voči vám. V prítomnosti ostatných ľudí môžete byť vplyvom cúvacích planét nervózny, a preto január neprináša žiadnu príležitosť pre nezadaných k tomu, aby spoznali nových ľudí, alebo svoju životnú lásku. Na budovanie vzťahu tiež nie je vhodná príležitosť, pretože práve teraz si potrebujete budovať vzťah so sebou samým a s vašimi vnútornými emóciami. K tomu aby ste boli v budúcnosti šťastný vám január prináša ideálnu príležitosť na poznanie seba samého, a na stotožnenie sa s vlastnou minulosťou. Musíte si uvedomiť, ktoré kroky boli vo vašej minulosti tie správne, popisuje Horoskop 2022 Lev, a ktoré vás naopak odviedli preč od vášho vlastného emocionálneho uspokojenia.

Rok 2022 vás však v druhom mesiaci roka obdaruje zaujímavou príležitosťou, kedy presne na Valentína - 14. februára 2022, vstupuje planéta Merkúr do 7. astrologického domu. V tejto pozícii zotrváva Merkúr až do 10. marca, a pôsobí na váš dom osobných vzťahov. Vy sám ste priťahovaný inteligentnými ľuďmi, a hľadáte hlavne uspokojivé vzťahy ktoré sú plné a hodnotné. Vaša Charizma a energia važarujúca navonok je lákadlom pre oči nejedného záujemcu o vaše srdce. Od 14. februára do 10. marca dostanete množstvo príležitostí uplatniť sa v spoločnosti, emočne rásť, a príležitostí na spoznanie nových ľudí, ktorí môžu tvoriť súčasť vášho života. Nezabúdajte si teda do kalendára zapísať práve obdobie od Valentína do 10. marca, kedy budete túžiť hlavne po duševnom spojení s druhou osobou. Horoskop 2022 Lev pre nezadaných opisuje hlavne vzťahy, ktoré vznikajú z priateľstiev, alebo také, ktoré vzniknú v práci. Každopádne je isté, že objekt svojho záujmu už dobre poznáte, no spoznáte ho ešte lepšie. Váš okruh priateľstiev sa môže zúžiť hlavne kvôli tomu, že priateľstvo prerastie do hlbších emócií. Vnímate problémy a potreby druhých ľudí, a vaša veľká zvedavosť dám dodáva odvahu k tomu, aby ste urobili prvý krok k uchopeniu veľkej príležitosti roka 2022.

Levy, ktoré túžia po hlbokom a zmysluplnom vzťahu budú mať v druhom mesiaci roka 2022 množstvo šancí a šťastie. Levy, ktorým vyhovuje ich slobodný život dokážu oceniť výhody toho, že si môžu organizovať život za seba samého. Uvedomujete si, aké nesporne výhody má single život len z hľadiska vašich vlastných stabilných financií, a z hľadiska voľného času, ktorý môžete míňať podľa vlastného uváženia. Február teda uspokojí obe skupiny nezadaných - tých ktorí lásku hľadajú aj tých ktorí lásku nehľadajú a chcú si slobodný život užívať, predpovedá aktuálny Horoskop 2022 Lev.

Od 6. marca až do 5. apríla vás vyruší Mars v 7. dome. Tento Mars vás zasiahne ako blesk z jasného neba, kedy môžete stretnúť niekoho staršieho, kto vám otvorí nové obzory v živote. Tento starší muž, či staršia žena, zaujme vašu pozornosť natoľko, že sa môže rázom stať vaším životným partnerom, a dokonca veľmi rýchlo aj manželom, či manželkou. Tieto unahlené manželstvá bez rozmyslu spôsobuje hlavne pôsobenie Marsu v 7. dome, no k tomuto pôsobeniu sa pridáva aj Venuša v znamení Vodnár, vraví Horoskop Lev 2022. Muža Leva, alebo ženu narodenú v tomto znamení opantá staršia osoba na prvý pohľad, hlavne z dôvodu jeho materiálneho zabezpečenia, no neskôr zistíte, že si s touto osobou rozumiete aj na inej úrovni. Pozor však na začínajúce vzťahy, ktoré hneď v úvodnej fáze prejavujú prvky agresie a impulzívnosti. Pre Leva to znamená varovný signál k tomu, aby do týchto vzťahov nevstupoval, pretože neskôr budú tieto vzťahy plné problémov. Už prvé prejavy násilníckej povahy vášho potencionálneho partnera musíte zastaviť, a vylúčiť túto osobu zo zoznamu kandidátov o vaše srdce. Práve marec a prvá polovica apríla spôsobuje, že agresívne prejavy ostatných ľudí sa prejavujú navonok, a máte tak možnosť zachytiť násilnícke vzťahy ešte v ich počiatkoch. Čo sa týka unáhlených rozhodnutí a vstúpenia do manželstva, alebo nerozvážneho partnerského zväzku vás Horoskop 2022 Lev upozorňuje, aby ste si veľké životné kroky určite nechali na neskôr a nepodliehali vášnivým emóciami, ktoré vyvoláva tranzit Marsu cez 7. astrologický dom Leva.

Spoznajte aj týždenný horoskop Lev. Horoskop na rok 2022, aj na každý týždeň exkluzívne od veštkyňe. Týždenný horoskop Lev je vždy presný a aktuálny. Od veštkyne aj na rok 2022.

Aké zmeny v láske vás predpovedá ročný Horoskop Lásky 2022 Lev?

Nasledujúce mesiace roka 2022 - celý mesiac Máj 2022 a prvá polovica júna, orientuje vašu pozornosť na priateľstvá, ktoré sú teraz vo vašom živote nesmierne dôležité. Vaša energia smeruje hlavne k materiálnemu a kariérnemu postupu, a tak nemáte čas riešiť ostatné aspekty vášho života, ako je napríklad neopätovaná láska, či samota pri výbere partnera. Horoskop 2022 Lev vraví, že nebudete mať čas premýšľať o vašom aktuálnom stave, pretože máte množstvo práce ktorá pohltí celú vašu energiu. Od 23. júna vnímate Venušou vstupujúcu do 11. domu, ktorá zvýrazňuje výhody získané stykom s priateľmi, alebo s novými spoločenskými kontaktmi, ktoré získate prostredníctvom práce, či prostredníctvom priateľov. Zaujímajte sa teda o každú spoločenskú akciu vo vašom okolí, ktorá by bola pre vás veľmi hodnotná, hlavne z hľadiska získavania zaujímavých kontaktov. Počas celého letného obdobia majú pre vás priatelia veľkú hodnotu, pokračuje Horoskop Lev 2022, a vy sám vyhľadávate úspech, pretože ste energeticky a vitálny. Široký okruh vytvárania známosti vám pomôže v tom, aby ste sa cítili uznane, hodnotne a milovane.

Od 23. júna až do 18. júla, teda nepremeškajte žiadnu príležitosť na zoznamovanie v spoločnosti, alebo na akúkoľvek spoločenskú akciu, ktorá súvisí s vaším zamestnaním, alebo s vašimi priateľmi. Od 20. augusta vstupuje planéta Mars do 11. astrologického domu, kde sa usídli až do konca roka 2022. Tento presun Marsu spôsobuje, že vo vašom živote sa obklopujete väčším množstvom ľudí, a dokážete rozhodnúť o tom, kto je vo vašom živote skutočným a najdôležitejším priateľom. Máte tendenciu upínať sa iba k jednému človeku, ktorý tvorí dôležitú súčasť vášho života. K tomuto človeku cítite hlbšie, než priateľské emócie, no musia byť z jeho strany opätované. Tento fakt vás druhej polovici roka môže trápiť, a môže vás ťahať späť od toho, kam máte v skutočnosti kráčať, ozrejmuje osobný Horoskop Lev na rok 2022. Aspekt Marsu môže narušiť vašu životnú cestu. Neopätovaná láska vás potrápi hlavne od 20. augusta, pretože Mars zosilňuje vašu túžbu po skutočnej a hlbokej láske, ktorá je postavená na vášni k tomu druhému, ale aj na vzájomnom porozumení.

Negatívne pôsobenie Marsu od 20. augusta preruší 29. september, kedy planéta Venuša vstupuje do 3. domu leva. V tomto období máte možnosť spoznávať nové veci. Máte možnosť cestovať, máte možnosť zapojiť sa do spoločenských činnosti, alebo sa prihlásiť na kurz. Každá vaša aktivita v období od 29. septembra do 20. Októbra vám prináša nové možnosti. Rozvíjajte svoje komunikačné a duševné schopnosti, radí celoročný Levov Horoskop na rok 2022. Nebojte sa spoznávať nových ľudí na cestách, alebo pri akejkoľvek príležitosti, ktorú vám situácia ponúkne. Ak chcete zachytiť ďalšiu šancu roka 2022 na spoznanie svoje osudovej lásky dobre si zapamätajte obdobie od 29. septembra do 23. októbra, ktoré je mimoriadne vhodné na to, aby ste prestali sedieť na jednom mieste a začali konať. Tomu druhému máte čo ponúknuť, a preto sa nebojte naplno prejaviť čaro vašej osobnosti. Až do 29. októbra sa k tomuto pozitívnemu tranzitu pripája aj planéta Merkúr v 3. dome, ktorý vám ponúka nový spôsob uvažovania a opäť posilňuje vašu túžbu po cestovaní. Vydajte sa novým smerom, pretože táto túžba po cestovaní nemusí znamenať odlet do inej krajiny, ale môže symbolizovať cestovanie minulosťou a budúcnosťou vo vašom vlastnom srdci, signalizuje Horoskop 2022 Lev. Uvedomíte si, čo je pre vás hodnotné a čo v živote hľadáte. Práve táto energia vyžarujúca z každého leva bude atraktívna, pretože človek ktorý vie čo chce pôsobí v živote sebavedomo a charizmaticky. Nebojte sa do vášho života vpustiť zvedavú stránka vašej osobnosti, ktorá sa môže do konca roka 2022 naplno prejaviť.

Od 16. novembra do 10. decembra, teda v záverečnom období roka 2020, spôsobuje Venuša v 5. dome obrovskú príťažlivosť voči druhej osobe. Vaše romantické predstavy súvisiace s istou osobou vo vašom živote sa teraz veľmi pravdepodobne napĺnie. Dajte si však záležať, aby ste nepodľahli prílišnej vášni a neurobili niečo, čo vám za iných okolností nie je prirodzené, doporučuje Horoskop na rok 2022 Lev. Veľké náhlenie sa k fyzickým prejavom vášne s druhou osobou, ktorá vám nie je veľmi blízka, môže zničiť tento začínajúci vzťah, ktorý by mohol byť v budúcnosti úspešný. Partnerské vzťahy však nadväzujete iba s takými ľuďmi, ktorí sú vám vekovo a inteligenčne blízki. Dávajte si pozor na vzťahy s omnoho staršími osobami, ktoré by mohli zneužívať vašu mladosť a energiu vo svoj vlastný prospech. Tento aspekt Venuše v 5. dome sústreďuje energiu leva aj na rodinné vzťahy, ktoré budú teraz prekvitať, a celkovo sa budete cítiť úspešne, vitálne a nápomocne.

Jediným varovaním roka 2022 je December – konkrétne obdobie od 10. decembra. Vtedy planéta Venuša vstupujúce do 6. astrologického domu upozorňuje každého Leva na milostné romániky súvisiace so zamestnaním, ktorými by ste mohli narušiť vzťah toho druhého a ohroziť vlastnú reputáciu, ktorá by sa neskôr nedala zaceliť. Nenechajte sa zlákať do milostného trojuholníka, ktorý nesvedčí vášmu životu, a priniesol by vám množstvo sĺz nilen do konca roka 2022, ale aj počas roka 2023. Horoskop upozorňuje každého nezadaného Leva, aby nebol dôvodom rozvrátena manželstva druhých ľudí. Nevyrušujte preto vzťahy ostatných ľudí, a zamerajte sa hlavne na budovanie vlastnej hodnoty a sebavedomia. Je veľmi pravdepodobné, že Lev ktorý bol v úvode roka 2022 nezadaný ukončí rok 2022 v náručí novej lásky, ktorá môže byť vašou osudovou.

Vďaka numerologickej zhode partnerov máte aj v roku 2022 možnosť pochopiť vašu lásku. Numerologická Zhoda pre znamenie Lev odhalí vašu kompatibilitu lásky podľa dátumu narodenia. Všetky Horoskopy od veštkyne sú presné a pravdivé.


Horoskop 2022 Lev - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Lev 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Každý človek, ktorý je narodený v znamení Lev je rodený vodca, opisuje Leva Horoskop 2022. Vaše vodcovské schopnosti sa dostanú na povrch aj v roku 2022, kedy budete môcť prejaviť vašu kreatívnu a veselú stránku osobnosti... Čítajte Horoskop Lev 2022 ďalej...

Horoskop Lev 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Z hľadiska lásky a vzťahov Horoskop z pozitívneho hľadiska opisuje mesiac február ako vhodný na diskusie o vzťahu a na zacelenie problémov z minulosti. Mesiac február je tak po dlhej odmlke veľmi pozitívny mesiacom hlavne z hľadiska osobných vzťahov Leva, a z hľadiska mileneckých vzťahov, aj pre nezadaných... Čítajte Horoskop lásky Lev 2022 ďalej...

Horoskop Lev 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Priateľstvo bude prekvitať hlavne počas druhej polovice roka 2022, kedy sa k slovu dostávajú aj vynikajúce medziľudské vzťahy v rodine. Dokonca dokážete zaceliť aj také vzťahy, ktoré boli v minulosti rozvrátené... Čítajte Horoskop Lev 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Lev - Práca a Peniaze:

Vo februári sa vám bude dariť, môžete uvažovať o začatí podnikania, či o rozbiehaní projektov s rodinou, či priateľmi. Rodina a priatelia budú silnou súčasťou vášho roka 2022, a preto ich môžete zapojiť aj do svojej práce... Čítajte Horoskop 2022 Lev práca a peniaze ďalej...

Horoskop Lev 2022 - Zdravie:

Celá prvá polovica roka je priaznivá aj z hľadiska zdravia, a hneď v úvode roka môžete využiť silu eukalyptového oleja a byliniek, pretože tieto vaše kroky sú prospešné v mnohých ohľadoch. V úvode jari a počas prvých letných dní vsaďte na zdravú stravu... Čítajte Horoskop zdravia 2022 Lev ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Lev

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Lev

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Lev. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Lev.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Lev
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Lev
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Lev
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Lev
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Lev 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Lev:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Lev:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Lev 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com