Toto je 20 NAJSTABILNEJŠÍCH Párov Zverokruhu

Toto sú najdokonalejšie páry zverokruhu. Patríte medzi ne aj vy, alebo vaši blízkí? Aká silná je láska týchto párov, a v čom si najviac rozumejú? Kliknite na pár a prečítajte si viac o tomto spojení:

Tieto páry tvoria dokonalé spojenie v partnerskom vzťahu aj v manželstve. Láska týchto párov je silná od úvodu, po celý život. Láska znamení zverokruhu počíta s vlastnosťami, ktoré sa k sebe hodia i s tými, ktoré v láske konfliktujú. 20 najstabilnejších párov zverokruhu tvoria takmer dokonalé vzťahy, ktoré nič nepretrhne.

U týchto kombinácií znamení totiž dochádza k priaznivému súzvuku krásných energií a páry tak vytvárajú dokonalé láskyplné prostredie vo svojom vnútri, aj navonok. Láska je u týchto pároch mocná. Uvedené páry zverokruhu dosahujú vysokú partnerskú zhodu. Zhodujú sa v tom, čo ich zaujíma, v tom, čo od lásky a vzťahov očakávajú i v tom, ako sa pozerajú na výchovu detí, vieru a toleranciu.

Aj keď nie všetky názory majú rovnaké, vedia, ako spolu komunikovať a súzniť, aby dosiahli dokonalej harmónie a lásky. Ako je to možné? V astrológii sú spojené s energetickými tokmi, ktoré sa vzájomne dokonale dopĺňajú a vďaka tomu sú prepojené vo viacerých dôležitých témach pre spoločný život. Láska pre nich predstavuje silnú energiu okolo.

Tieto znamenia zverokruhu väčšinou začínajú ako pár, ktorý je príkladom pre ostatných v láske aj porozumení. Pokračujú ako láska pevná a stabilná. A sú spolu prepojené až do konca života. Ak tvoríte jeden z týchto párov je zrejmé, že vaša láska je hviezdami predurčená na celoživotnú lásku a porozumenie. Patríte tiež k jednému z 20 najstabilnejších párov zverokruhu? Napíšte nám do komentáru na Facebooku Horoskop a Tarot, alebo YouTube.


Láska je výzva, aj DOKONALÉ pára sa občas hádajú

Ku konfliktom občas dochádza aj u týchto dokonalých párov. Otázkou však je, ako sa tieto páry postavia k nedorozumeniam a problémom. Pretrvá ich láska? A odpoveďou je, že väčšinou riešia spory spoločne, snažia sa nepríjemnosti vykomunikovať, vyhýbajú sa hlbokým duševným zraneniam, či už slovným, alebo fyzickým. Podporujú lásku a jej podoby.

Tieto páry zverokruhu by nemali prežívať vo vzťahu častú drámu, hádky a nedorozumenia. Sú spojené tak, aby dosiahli životnú stabilitu ako pár, manželia, ako rodičia. Aby bola láska ich centrom života. Netvrdíme teda, že páry zverokruhu sa nikdy nepohádajú, ale vedia, ako hádku zvládnuť bez toho, aby sa podpísala na duši toho druhého.

Najstabilnejšie páry zverokruhu sú teda už od prírody obdarované veľkou kompatibilitou v láske a vo vzťahu. Láska je mocná a u týchto párov prekoná všetko. Nástrahy istotne prídu tak, ako u každého páru, no vzťahy medzi 20 znameniami zverokruhu pretrvajú každú búrku, a spoločne sa vždy vrátia do bezpečného prístavu svojho domova, svojej lásky.

Ak teda hľadáte odpoveď na to, či sa k sebe s partnerom hodíte podĺa znamenia zverokruhu, skúste preštudovať páry, ktoré k sebe ladia. Páry zverokruhu, ktorých dokonalá láska je častom inšpiráciou básnikov a piesní. Ak ste kombináciou jedného z nasledujúcich párov váš vzťah bude podľa astrológie silný, nezlomný a vaša vzájomná vášeň pretrvá do konca života. Poďme na to, pozrime sa na 20 osudových párov, dokonalých spojení podľa znamenia zverokruhu.


Toto je 20 najsilnejších párov podľa znamenia zverokruhu:

Začneme od konca a postupne sa dostaneme k tomu páru, ktorý je z hľadiska partnerskej zhody znamení zverokruhu tým najsilnejším. Posledný pár v poradí nezlomí žiadna životná nezhoda, žiadne pády a nedorozumenia.


1. Pár Ryby a Škorpión

Kompatibilita páru, kde je jeden narodený v znamení Ryby a druhý v znamení Škorpión je skutočne vysoká. Dosahuje až 83 percent a radí sa k jedným z najsilnejších spojení medzi znameniami zverokruhu. Vysoké percento porozumenia dosahuje pár Škorpión a Ryby práve v komunikácií, ktorá je základným bodom kvalitného a stabilného vzťahu. Dobre si rozumejú aj po emočnej stránke. Jeden má očakávania také, aké je druhý schopný naplniť. Rozumejú si v otázke potrieb, aj intímneho vzťahu.

Astrológia považuje pár Ryby a Škorpión za jeden z najlepšie prepojených. Obe znamenia sú narodené v rovnakom elemente a vďaka tomu prirodzene zdieľajú rovnaké emocionálne energie. Pár Škropión a Ryby prežívajú vzájomné emócie navzájom, sú vzájomne silne empatickí.

Obaja partneri sa dokážu napojiť na emocionálnu úroveň toho druhého. Intuitívne si rozumejú, majú spoločné záujmy, inšpirujú sa navzájom. Aj keď sa občas hádajú, nezhody riešia skrz empatiu a vnímavosť. Táto kombinácia znamení vytvára silné vzájomné porozumenie a stabilnú domácnosť.


2. Pár Vodnár a Vodnár

Dvaja Vodnári dosahujú vysokú zhodu v láske. Ich kompatibilita sa pohybuje okolo 80% a tak sa tento pár dostáva medzi dvadsiatku najstabilnejších prepojení zverokruhu. Ic vzájomná dôvera je veľmi silná a dokážu sa otvoriť citovo aj po iných stránkach.

Vzájomná komunikácia im nerobí problémy, pretože sú nastavený jeden druhému dôverovať a navzájom sa podporovať. Navyše, pár Vodnár a Vodnár spolu túžia po rovnakých voľnočasových aktivitách, čo je vynikajúce pri trávení voľného času.

Vzdušná dynamika týchto dvoch ľudí je na vysokej úrovni a podporuje vzťah, ktorý hádkam a nedorozumeniam čelí zriedka a často sú tieto konflikty rýchlo upokojené. Vodnár a Vodnár tvoria pár stelesňujúci pravú lásku, slobodu, vzájomnú dôveru a dokonalé súznenie v očakávaniach od života.


3. Pár Býk a Kozorožec

Spojenie u páru Kozorožec a Býk je výnimočné. Spoločné porozumenie vo vzťahu je nad úrovňou 85% čo astrologicky tvorí ďalší pár s vysokým porozumením vo vzťahu a láske. Pár Býk a Kozorožec je stabilný, pobozkaný výnimočnými vlastnosťami, ktoré sa vzájomné prepájajú a dopĺňajú.

Nedostatky jedného vidí druhý ako výhodu, ktorá dopĺňa jeho potreby. Je to pár s vysokým porozumením, veľkou intuíciou, ktorú vždy využívajú pre podporu porozumenia. Býk aj Kozorožec sú narodení v rovnakom elemente - Zem - čo obom ponúka realistický a praktický prístup k životu. Obe znamenia majú od partnera podobné očakávania. Kozorožec a Býk tvoria spoločne veľmi stabilný vzťah, kde sa obe znamenia cítia v bezpečí. Tieto znamenia sa určite aj silne fyzicky priťahujú, čo ich osudovo dovedie k tomu druhému už od mladého veku.

Je možné, že tento pár tvorí lásku už od mladého, nevinného veku, kedy sa láska ešte len začína. Už vtedy ich osud priťahuje k tomu druhému. Podľa astrológie je Býk a Kozorožec párom, ktorý sa vzájomne vždy podporuje. Jediná prekážka môže nastať vtedy, ak sa jeden z páru uzavrie do seba a blokuje prejavovanie lásky voči druhému.


4. Pár Strelec a Baran

Vysoká kompatibilita, na úrovni cez 86% tvorí lásku, ktorá je známa s filmov, po ktorej všetci túžime. Je to láska, z ktorej vášeň nevyprchá, ktorá sa neobáva o lásku druhého, nežiarlí, je pravdivá a úprimná. Láska medzi Baranom a Strelcom je krásna, výnimočná a býva inšpiráciou pre tých, ktorí túžia po pravej láske.

Pár Baran a Strelec je často predmetom závisti iných, pretože tento pár vie, ako lásku pestovať a idú príkladom pre iných. Vďaka spoločným vlastnostiam, ktoré podľa astrológie zdieľajú sú obe znamenia nadšené, energické a dobrodružné. Baran má očakávania, ktoré dokáže Strelec napĺniť. Strelec chce lásku, ktorú mu vie Baran poskytnúť.

Tento vzrušujúci vzťah má však niekedy tendenciu byť nezávislejší, než iné páry. Preto niekedy jeden z partnerov cíti, že jeho láska je prehliadaná. Napriek tomu si vo viacerých smeroch rozumejú dokonale. Zdieľajú rovnaké túžby. Pár Strelec a Baran prežívajú lásku ako vzrušujúce dobrodružstvo, pričom ich vzájomná podpora vykresľuje šťastný a dlhotrvajúci vzťah.


5. Pár Blíženci a Strelec

Jeden s elementom oheň (Strelec) a druhý vzdušný Blíženec tvoria pár, kde spoločný milostný život obohacuje rôznorodosť. U páru Strelec a Blíženci nehrozí nuda, ani po dlhoročnom vzťahu. Ich záujem o toho druhého je vášnivý, stabilný.

Vďaka komunikácii a rovnakému pohľadu na intelektuálne uspokojenie dokážu spoločne viesť dlhé rozhovory o čomkoľvek na svete. Často hlavne o láske a vzájomnom porozumení. Blíženci sú však niekedy nepredvídateľný, čo môže občas konfliktovať so Strelcom. Napriek tejto nezhode sú však spoločne veľmi prepojení.

Stimulujú sa navzájom a často sa spoločne nielen rozprávajú, ale aj smejú. Vďaka tomu, že ich potreby sú navzájom blízke vedú spoločne bohatý život plný lásky a tolerancie.


6. Pár Vodnár a Strelec

Strelec aj Vodnár majú spoločne jednu veľkú významnú črtu - obe znamenia túžia po slobode a nezávislosti. Na základe toho dokážu jeden druhého tolerovať a dokonca aj inšpirovať. Zdieľajú spoločné aktivity. Spoločne dokážu bojovať za vyššie životné ciele, ktoré ich motivujú k spoločným cieľom a často aj k spoločnej práci.

Vzťah páru Strelec a Vodnár je založený hlavne na veľkom vzájomnom porozumení a tiež na zdieľaní ideálov. Vzájomná percentuálna kompatibilita u páru Vodnár a Strelec sa pohybuje nad 80 percent, a preto sa pár radí k najšťastnejším spomedzi všetkých znamení zverokruhu.


7. Pár Lev a Baran

Pár, ktorý je vysoko kompatibilný a ich záujem jeden o druhého je obrovský. Baran aj Lev sú znamenia, ktoré sa obe narodili pobozkané elementom oheň. Ich vášeň je tak silná, že v tomto vzťahu nikdy nevyhasíná. Je to jedno z najvášnivejších spojení zverokruhu.

Ako partneri sú Baran a Lev veľmi energický a vášnivý. Vyhľadávajú spoločné záujmy, ktoré sú dobrodružné. Obe znamenia majú radi akciu čím je ich vzájomné porozumenie v oblasti voľnočasových aktivitách významné. Tento pár je prirodzene dynamický. Najviac sa zhodujú v oblasti spoločných záujmov a aktivít, ktoré chcú robiť spoločne.

V otázke rodičovstva sa u páru Baran a Lev dostávame do veľmi dynamickej domácnosti. Vo výchove detí, aj vo vzťahu kladú dôraz na odvahu, sebavyjadrenie a nezávislosť. Lev a Baran sa spolu cítia veľmi dobre, sú výnimočne kompatibilní.


8. Pár Blíženci a Vodnár

Vodnár je vzdušné znamenie rovnako ako aj Blíženci. Na základe elementu sú teda príjemne prepojení. Majú viaceré vlastnosti spoločné, čo samo o sebe vykazuje kompatiblitu v živote. V láske sa zhodujú vo viacerých životných otázkach.

Pár Vodnár a Blíženci dokážu spolu jasne a láskyplne komunikovať. Ich spoločné záujmy posilňuje aj vášeň, ktorá pretrváva roky po zoznámení. Spojenie týchto dvoch znamení predstavuje spojenie na intelektuálnej aj emočnej úrovni. Ich nápady vždy počítajú aj s tým, ako tento nápad ocení druhý. Vo všetkom čo robia vidia i benefit pre toho druhého.

Blíženci aj Vodnár sú otvorení novým skúsenostiam. Otvorená komunikácia je to, čo robí ich vzťah výnimočne silným a kompatibilným. Pár Blíženci a Vodnár dokážu spolu vytovriť harmonické spojenie v partnerstve, ale aj na pracovisku. Osud ich proste priťahuje blízko k sebe.


9. Pár Blíženci a Blíženci

Vzťah dvoch rovnakých znamení je niekedy kompatibilný, inokedy je tam až prílišná prevaha rovnakého elementu, čím vzniká nerovnováha. U páru dvoch Blížencov je astrológia lásky však nastavená k podpore tohoto vzťah uvo viacerých smeroch. Ich vzájomné rozhovory sú vzájomne inšpiratívne.

Dvaja Blíženci sa spolu smejú a radujú. Záujmy zdieľajú rovnako, ako aj svoje očakávania od partnera a vzťahu. Sociálny život dvoch Blížencov je bohatý. Pár Blíženec a Blíženec takmer nikdy neprežívajú nudu.

Majú tendenciu byť obaja zvedaví, čím sa spájajú k spoločnému skúmaniu myšlienok, záujmov, zážitkov. Kým sú spolu, užívajú si dokonalé chvíle porozumenia. Partneri sa môžu častejšie hádať, no ich hádky nie sú zväčša toxické.


10. Pár Rak a Škorpión

Podľa astrologických predpovedí lásky znamení zverokruhu je partnerský život Raka a Škorpióna harmonický a láskyplný. Niekedy sa práve tento pár určuje ako najstabilnejší pár zverokruhu. Pár Škorpión a Rak dosahujú astrologickú partnerskú zhodu na úrovni cez 80 percent. Z toho je zrejmé, že Rak aj Škorpión majú veľa záujmov spoločných.

Ich najväčšia sila, ako partnerov vo vzťahu je však v intimite, kde rozumejú potrebám toho druhého. Rak sa dokáže naladiť na emocionálne toky Škorpióna. Škorpión chápe emočné procesy vo vnútri duši Raka a dokáže ponúknuť bezpečné prostredie pre lásku a rodinu.

Spoločne sú aj skvelými rodičmi, pretože kladú veľký dôraz na emocionálnu stabilitu a vzájomné porozumenie. Dôvera je v tomto vzťahu nosným stĺpom. Vzájomne si veria, vďaka čomu nedochádza k drámam kvôli žiarlivosti, alebo podozreniam.

Emočne sa dopĺňajú, no niekedy má každý z nich rôzny pohľad na voľnočasové aktivity. Napriek tomu, že chcú niekedy tráviť čas po svojom, sú jedným z najdokonalejších párov zverokruhu.


11. Pár Kozorožec a Rak

Ak ste Rak, ktorý si našiel Kozorožca, alebo naopak, prežívate istotne veľkú vlnu emocionálnej stability, bezpečia. Medzi Rakom a Kozorožcom je silná pozitívna vzťahová dynamika, pretože energiu Vodného Raka ukľudňuje zemská kvalita Kozorožca.

Pár Kozorožec a Rak sú skvelými rodičmi pretože prioritizujú bezpečný domov. Dávajú si záležať na láske a na rozhovoroch, čím ukazujú lásku a porozumenie. Praktický Kozorožec je často kariérne orientovaný, čo vyhovuje emocionálnej energii Raka. Obe znamenia sa dokonale dopĺňajú, ako dokonalé opačné póly, ktoré k sebe zasadnú. Kozorožec aj Rak majú veľmi silný zmysel pre rodinu a domácnosť.

Kozorožec aj Rak vyhľadávajú vzťahy, kde sú v popredí tradičné hodnoty. Vďaka týmto záujmom, ktoré majú spoločné sú nielen stabilným párom, ale aj dokonalým spojením pre rodičovstvo. Láska Raka a Kozorožca je ako ich domácnosť - bezpečná, útulná a stabilná.


12. Pár Rak a Panna

Spojením Raka a Panny vzniká pár s nádhernou komunikačnou dynamikou. Čo Raka trápi, to Panna analyzuje. Kde sa Panna cíti nepríjemne, tam Rak prevedie zmeny, aby podporil duchovné bezpečie svojej lásky.

Toto astrologické spojenie je podporné a starostlivé. V ich spoločnej domácnosti je cítiť veľa lásky a podpory. Rovnaké energie sú prítomné vo vzťahu medzi Pannou a Rakom. Spoločne sú stabilnou základňou pre vzájomné emócie. Väčšinou pred sebou neukrývajú pocity. Ich transparentný, jasný prístup ku vzťahom je predpokladom k spoločnému vzťahu na celý život.

Obe znamenia sa starajú o domácnosť s rovnakým nadšením, aj keď Rak môže byť niekedy menej organizovaný ako Panna. V tomto smere môžu vznikať konflikty, ale večer, keď sa vzájomne objímu vedia, že patria jeden k druhému. To potvrdzuje aj ich vzájomná kompatiblita na úrovni 79%. Navyše, silné porozumenie dosahujú aj v otázke intímneho života. V očakávaniach a potrebách v tejto oblasti.


13. Pár Lev a Váhy

Tento pár je v duchu astrológie fascinujúcou kombináciou harmónie a obdivu. Lev obdivuje na Váhach ich prístup k životu, zatiaľ čo váhy čerpajú inšpiráciu z Levovho nadšenia pre veci, ktoré robí. Ohnivá energia je pre Váhy inšpiratívna. Pár Váhy a Lev spolu dobre vychádzajú, pretože vedia oceniť jeden druhého.

V životných hodnotách dosahujú zhodu. Vzťah charakterizujú spoločné záujmy o krásu, umenie aj luxus. Obe znamenia majú kvalitný zmysel pre estetiku. Keď sa pozriete do domácnosti páru Váhy a Lev zistíte, že všetky veci majú svoje miesto, že všetko má nádych luxusného usporiadania a zmysluplnosti.

Rovnováhu spoločne hľadajú vo všetkom, čo robia. Tvoria preto pár lojálny. Váhy aj Lev si cenia svoje záväzky. Prejavujú vo vzťahu úprimnosť a otvorenosť. Romantika je u páru Lev a Váhy všade prítomná.

Romantické gestá oceňujú obe znamenia a tiež radi prijímajú dary a zároveň sú obaja veľkorysí. Krásny vzťahy uzatvárá ich ocenenie kvalít toho druhého. Váhy a Lev su párom predstavujúcim luxusnú a úprimnú lásku.


14. Pár Strelec a Lev

77% - takáto vysoká je partnerská zhoda u páru Strelec a Lev. Takúto vysokú kompatibilitu dosahujú skrz spoločné záujmy, ktorých je mnoho. Rozumejú si však aj v otázke intímnych očakávaní a túžob. Lev aj Strelec sú obaja dostatočne dobrodružní, aby sa spolu nenudili. Vymýšľajú spoločné naplnenie voľného času, ktoré je príjemné tomu druhému.

Ohnivá energia prítomná v tomto vzťahu vyvoláva prirodzenú túžbu po zábave, dobrodružstve aj po objavovaní. Lev a Strelec spolu radi objavujú nové cesty a miesta. Nové chute, výnimočné udalosti - to všetko ich spája v ešte stabilnejší pár. Strelec hľadá zmysel života v objavovaní a vo filozofii. Lev miluje luxus, zábavu a je mimoriadne charizmatický, najmä pre znamenie Strelec.

Osudovo sa priťahujú. Ich fyzická príťažlivosť ich vždy spojí, ale pozor, prílišná vášeň ich môže postaviť pred konflikty kvôli žiarlivosti a nedôvere. Napriek občasnému napätiu vo vzťahu má táto dvojica silný potenciál pre umiestnenie sa do rebríčku najstabilnejších párov zverokruhu.


15. Pár Panna a Škorpión

Škorpiónovi záleží na tom, aby bol partner emočne prístupný i vášnivý. Panna očakáva od vzťahu aj praktickú stránku a systematickosť. Pár Panna a Škorpión sa vo viacerých smeroch dopĺňajú. Prežívajú skvelé okamihy v oblasti intimity, ktorá zväčšuje ich vzájomnú kompatibilitu. Nie je výnimkou, že občasné napätie riešia práve intímnym potešením.

Dôvera je vo vzťahu Škorpióna a Panny silne prítomná. Tento fakt dopĺňa ich kompatibilitu a vyzdvihuje ju až na úroveň 77%. Ako pár sú vášniví, intenzivní, prežívajú hlboké emócie. U Panny aj Škorpióna sa dôvera stáva kľúčovým prvkom ich spojenia.

Je to celkovo bezpečný vzťah, kde môže každý z partnerov bezpečne, otvorene a úprimne prejavovať svoje vlastné ja. A v tom je ukrytá aj sloboda ducha, ktorú si obaja vo vzťahu cenia a vyhľadávajú ju. Láska Škorpióna a Panny je iskrivá, ale aj hlboká.


16. Pár Kozorožec a Panna

Kozorožec a Panna majú na život podobné, až rovnaké názory. Vo viacerých témach o živote sa zhodujú, čím dokážu spoločne komunikovať o všetkých dôležitých veciach. Ako pár sú praktickým spojením emócií s realistickým prístupom ku láske a vzťahom.

Kozorožec so živlom Zeme je pre Pannu príjemne naladený na prítomný okamih života. Panna chce stabilný a silný vzťah so zázemím, kde sa cíti príjemne a bezpečne, a práve to nachádza u Kozorožca. Pár Kozorožec a Panna si navzájom pomáhajú.

Dosahujú spoločné ciele a neboja sa ani rodičovskej role. Ich cieľom je dosiahnutie pevného zázemia s hodnotami, ktoré oceňujú obaja. Spojenie Panny a Kozorožca je dôvernou láskou, pretože sa nepodozrievajú, nežiarlia. Dôvera je pre nich prirodzená. Aj v otázke rodičovstva je tento pár stelesnením skvelej výchovy spoločných ratolestí.


17. Pár Ryby a Panna

Spojenie týchto dvoch znamení zverokruhu vytvorí astrologický pár, kde sú komunikácia a podpora dominantnými pozitívnymi vlastnosťami vzťahu. Komunikácia medzi Rybami a Pannou je úprimná, prirodzená. Často sa tento pár stretne na spoločenskej udalosti, kde hneď zisťujú, že rozhovory prúdia prirodzene, s dávkou humoru a flirtovania.

Navzájom sa aj fyzicky priťahujú a preto ich osud spája aj v intímnej otázke. Panna má zmysel pre detail a Ryby sú veľmi intuitívne a emocionálne. Pannu inšpirujú Ryby k väčšiemu prejavovaniu lásky. Ryby zas Pannu upokoja svojimi láskyplnými slovami vtedy, ak sa Panna cíti osamelo, či smutne.

Empatia v páre Ryby a Panna je vysoká rovnako ako aj emocionálne porozumenie. Obaja sa navzájom oceňujú vo všetkom čo robia. Spoločne budujú vzťah založený na podpore a schopnosti komunikovať o potrebách a pocitoch. U páru Ryby a Panna je nevyhnutné pracovať na udržaní komunikácie bez emočných zranení. Ich zhoda je takmer 90 percentná.


18. Pár Býk a Ryby

Vzťah medzi znameniami Ryby a Býk predstavuje spojenie vodnej energie so zemským elementom. Takáto kombinácia znamená harmonické a stabilné partnerstvo, pretože osobné charakteristiky Ryby a Býka sa vo viacerých bodoch zhodujú, alebo dopĺňajú. Pár Býk a Ryby je stabilný a zväčša dlhotrvajúci.

Ryby, ktoré sú spojené s Neptúnom charakterizuje ich intuitívno-empatická povaha. Ryby sú emocionálne prístupné pre Býka, ktorý je senzitívny, oceňuje krásu a miluje fyzickú blízkosť partnera. Intímny život páru Býk a Ryby je bohatý s veľkým dôrazom na fyzické aj emocionálne potrešenie. Býk a Ryby nachádzajú prepojenie aj v životných záujmoch.

Býk milujúci materiálne radosti a majúci lásku k prírode sa spája s Rybou, ktorá je obdarovaná bohatou fantáziou. Dokonalý súzvuk duší, kde sa ukazuje spoločná láska ku kráse. Ryby a Býk sa navzájom oceňujú a podporujú. Je to vzťah stability, jasnej komunikácie a uspokojenia duchovných potrieb. Ako pár rastú vtedy, ak sa vzájomne inšpirujú.


19. Pár Lev a Vodnár

Striebornú medailu o najstabilnejší pár zverokruhu získava pár Vodnár a Lev. Vzťah týchto dvoch znamení je astrologickým spojením medzi ohňom a vzduchom. Je to vzrušujúce prepojenie dynamiky a vlastností, ktoré predstavujú dokonalé partnerstvo.

Pár Lev a Vodnár zdieľajú svoju lásku k novým skúsenostiam aj k objavovaní sveta a veci. Vodnár je inovátor. Jeho myslenie je výnimočné, čím priťahuje pozornosť a lásku Leva. Lev miluje veľkoleposť sveta a luxus každodenných emócií. Vodnár si na vzťahu s Levom cení predovšetkým voľnosť, ktorú mu Lev dáva. No a ohnivý Lev zas oceňuje Vodnárové postrehy a jeho intelekt.

Obe znamenia túžia po istej nezávislosti vo vzťahu a preto sa vedia dohodnúť na hraniciach a očakávaniach. Vzájomne dokážu jeden druhému poskytnúť priestor pre harmonickú lásku a bezpečný domov. Hlavná výzva v tomto vzťahu predstavuje Levovu potrebu po uznání a túžbu Vodnára po väčšej spoločenskosti.

Avšak toto nie sú prekážky, ktoré by bránili Levovi a Vodnárovi v láskyplnom a naplnenom spoločnom živote. Sú osudovo prepojený. Vďaka rešpektovaniu a porozumeniu potrebám toho druhého sú jedným z najstabilnejších vzťahov zverokruhu.


20. Pár Rak a Býk

Najdokonalejším a najstabilnejším párom zverokruhu je podľa astrologických predpokladov pár Rak a Býk. Táto dvojica predstavuje spojenie lásky, porozumenia, tolerancie. Vzťah medzi vodným a zemským znamením je predzvesťou silného porozumenia.

Vo vzťahu Býka a Raka je kľúčová oblasť zhody bezpečnosť a stabilita. Tieto dve slová nie sú v tomto vzťahu iba prázdnymi slovami. Vzťah Býka a Raka predstavuje stelesnenie bezpečnosti i stability. Ich domácnosť je harmonická, takmer až dokonalá.

Áno, aj najstabilnejší pár zverokruhu sa občasne háda a prežíva nezhody. Avšak, tento pár je predurčený na to, aby spoločne prekonali aj tie najväčšie búrky, ktoré môžu nastať. Rak aj Býk chcú od vzťahu predovšetkým bezpečie. Býk poskytne Rakovi pevný základ, materiálnu podporu a spoľahlivosť. Rak si Býka neuveriteľne cení a obdivuje jeho silu, sústredenie aj pracovitosť. Tento obdiv Býka napĺňa a ukľudňuje.

Býk aj Rak zdieľajú tiež rovnaký zmysel pre domov a rodinu. Základom života týchto dvoch znamení je stabilita v rodine a harmonické prostredie domova. Býk chce byť obklopený blízkymi rovnako, ako milujúci a obätavý Rak. Vo vzťahu môžu nastať aj výzvy.

Niekedy priaznivý tok energie blokuje Rakova emocionálna premenlivosť, ale aj Býkova neistota. Býk má tiež odpor k zmene a niekedy môže Rakovi brániť v prejaovaní potrieb, aby sa vyhol zmenám. Avšak, ich vzájomná kompatibilita, napriek občasnému napätiu, dosahuje cez 95%.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Informácie o partnerskej zhode nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o sile lásky medzi znameniami zverokruhu.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com