Týždeň 22. až 28. Apríl VŠETKO MENÍ: Vítame Aprílový SPLN a MERKÚR v dobrej kondícii

Týždenný Horoskop vykladá Spln Mesiaca 23. Apríla a otočenie Merkúru 25. Apríla, ako najiskrivejšie udalosti 17. Týždňa 2024. Znamenia zverokruhu cítia zmenu, so silou guľatého Mesiaca, v znamení Škorpión a s priamym Merkúrom, ktorý konečne opustí bludné vody napätia.

Aprílový Spln Mesiaca bude významný najmä pre ľudí, ktorí čakajú na splnenie snov a zmien, pre ktoré urobili aktívne kroky. To, čo ste si pri mesačnom nove vysnili, prijali, predstavovali, môže spln v Škorpiónovi splniť, alebo vás správne nasmerovať.

Avšak, udalosť Splnu Mesiaca, ktorý sa o nás stará v Utorok, 23. Apríla, nie je jedinou dôležitou chvíľou 17. Týždňa. Týždenný cyklus astrológie a môj zrak veštkyne, sa v týždni od 22. do 28. Apríla upína aj k ďalšiemu dôležitému okamihu. Prichádza chvíľa, na ktorú aj ako veštkyňa čakám - čas kedy sa Merkúr opäť vráti do PRIAMEHO POHYBU a znameniam zverokruhu ukáže svoju láskavosť, a toleranciu.

Po náročnom čase RETROGRÁDNEHO MERKÚRU, ktorý je nepríjemným obdobím nervozity, hádok a komunikačných nedorozumení je tento týždeň darom z nebies. Je zrejmé, že týždenný stav astrológie nám dáva krásne okamihy pre nastávajúce dni.

Povzbudí nás nielen silná kvalita priaznivého mesiaca, ale aj komunikatívna a bystrá energia priameho Merkúru. Konečne, po 3 týždňoch nervozity, nedorozumení a nepríjemnosti je k nám kozmos milý a ukazuje nám, že po každej búrke vychádza slnko.


Týždenný súhrn astrológie dáva nádej a vitalitu

Ako veštkyňa teda vidím, že tento týždeň nám mnohým ukáže krásnu tvár života. Niektoré veci tento týždeň zmení - k lepšiemu. 17. týždeň vyzerá byť nabitý príjemnými silami, pomáhajúcimi v napredovaní, v rýchlejšom raste. Dokonca aj veci, ktoré sme zanedbali, kvôli nedostatku energie, sa dostávajú do pohybu.

Komunikácia s rodinou, láskou, alebo s kolegami bola od 01. Apríla, kvôli cúvajúcemu Merkúru, nejednoznačná, podráždená, nepekná. Ale konečne je tu zmena, na ktorú všetci astrológovia netrpezlivo čakali. Mraky nad našimi komunikačnými schopnosťami sa rozplývajú. Naša odvaha sa znásobuje, sila zdravia a odolnosti pribúda.

Týždenný horoskop pripomína, že za nezhody v posledných troch týždňoch mohla najmä podráždená cesta Merkúru. Trvala od 01 Apríla, a v tomto týždni je KONEČNE na konci svojej cesty. Vítajme už vo Štvrtok, 25. Apríla týždenný Merkúr, ktorý rozjasní našu nervóznu myseľ.

Priamy Merkúr, po 25. Apríli ukáže znameniam zverokruhu, že veci sa dajú riešiť aj inak, než hádkami, nervozitou, osočovaním a klebetami. Bozk kozmu, v podobe napraveného Merkúru je hrejivý, plný priaznivej týždennej energie. Týždenný výklad teda veští, že od štvrtka si nejeden z nás vydýchne.


Týždenný Horoskop spomína na Retrográdny Merkúr uplynulých dní Apríla

Merkúr, ktorý sa v tomto týžni upokojí a správne nasmeruje, mal veľký efekt na posledné dni jeho vibrácií. Najintenzívnejšia bola jeho prvá a druhá fáza pôsobenia, teda prvý a druhý Aprílový týždeň. Na znamenia zverokruhu mal rôzny vplyv a ten aktuálne končí. Týždenný súlad energií je veľmi vítaný, pretože znamenia si za posledné dni prežili svoje. Ohliadnite sa v týždni od 22. do 28 Apríla späť. Čo spôsobil cúvajúci Merkúr u vás?

Mal napríklad Rak problémy pri komunikácii v rodinnom kruhu, pýta sa týždenný horoskop? Riešili ste rodinné nezhody, drahí Raci? Váhy zas mohli prežívať intenzívnejšie búrky v osobných vzťahoch, hlavne čo sa týka partnerského vzťahu a manželstva. Blíženec bol komunikáciou v koncoch. Robilo mu problém vyjadrovanie, rýchle myslenie, komunikácia mailová aj osobná. V práci šli veci pomalšie, náročnejšie…

Cúvajúci Merkúr bol nepríjemnosťou aj pre vzťahy na pracovisku u znamenia Kozorožec. U Vodnára mohol spôsobovať problematické vzťahy s priateľmi a kamarátmi. Býk asi minul peniaze navyše s ktorými jeho rozpočet nerátal. Týždenný výraz týchto dní našťastie všetko napraví.


Pokazilo sa vám niečo? Bol to reálny efekt Merkúru!

Baran pravdepodobne prežíval reálne ťažké chvíle osobného života, kedy sa v mysli zjavovala nepríjemná minulosť. Panna sa cítila energicky vyčerpaná a Lev reišil veľa nepríjemných maličkostí. Škorpióna zasiahla sila Merkúru v posledných dňoch, skrz veľkú nespokojnosť so vzťahmi. Našťastie, týždenný skok Merkúru pozmení aj tieto nepríjemnosti k lepšiemu.

Merkúr v minulých týždňoch sa dotkol aj znamenia Strelec, ktoré riešilo komplikácie s elektronikou, cestovaním, s poškodenými vecami v domácnosti a podobné nepríjemnosti, kedy sa veci kazili a nedarili. No a Ryby sa duchovne a osobnostne uzatvárali pred svetom.

Takýto efekt mal podľa astrológie, Aprílový Merkúr, na znamenia zverokruhu .Je to pravda, bolo to tak? Napíšte nám do komentára, som zvedavá, ako sa posledné 3 týždne prejavili u vášho znamenia zverokruhu, či u znamení vašich najbližších. Vynikajúcou správou tohto týždňa je, že už po štvrtku nepríjemný efekt Merkúru nepocítime. Týždenný rast pozitívnej energie je prítomný u každého znamenia zverokruhu.


Vráťme sa k pondelku a pozrime sa na pracovný týždeň

Pracovný týždeň bude aj vďaka Splnu a Merkúru výrazný. Prinesie viaceré zmeny vo vnútorných pocitoch jednotlivcov, no tie budú priaznivé a príjemné. Veci sa dostávajú do starých koľají, ako sa týždenný Mesiac víta s dobrosrdečným Merkúrom.

Slnko a Venuša tiež nezaostávajú a pridávajú svoju pozitívnu kvalitu k ostatným energiám, aby nás podporili v napredovaní v pracovných povinnostiach a dokonca aj v osobnom živote. Venuša je naďalej v Baranovi, kde nás povzbudzuje k spontánnosti. Týždenný tok kozmu, bez nervozity Merkúru je však pre Venušu veľmi priateľným prostredím.

Venuša stojí, počas obdobia od 22. do 28. apríla, pri našich emóciách, ktoré napráva, ak boli poškodené. Jej sila sa neodrazí iba na dynamickej podpore vzťahov. Ale po 25. Apríli, teda po tohtotýždňovom štvrtku prichádza priestor aj pre romantiku. Keďže v minulom období sa vesmír sústredil hlavne na auru minulosti, je týždenný priestor pre napredovanie veľmi vítaný.

Čo veští týždenný finančný horoskop?

Aj týždenný finančný sektor však hlási, že hlavne Venuša sa teraz stará o dôležité rozhodnutia ohľadom financií. Týždenný stred, teda streda - štvrtok, zasiahne znamenia, ktoré sa budú musieť viac zaujímať otázkou finančného rozpočtu. V stredu, alebo vo štvrtok môžu prísť náhle a nečakané výdavky. Týždenný výklad vyzdvihuje tento týždeň ako čas KEDY BY SME MALI MÍŇAŤ PENIAZE ZODPOVEDNE.

Aj Venuša v Baranovi a preskok Merkúru do príjemnejšieho miesta naznačujú, že usporiadanie v kozmu by malo byť v súlade s usporiadaním súkromného, finančného a pracovného života znamení zverokruhu.

Vesmír je usporiadaný, buďme i my!

Ani týždenný kozmos nie je nastavený chaoticky, a rovnako by sme mali byť nastavení my, v našej mysli i tým, ako sa správame ku vzťahom a peniazom. Práve o tieto dve témy sa tento týždeň stará Venuša v znamení Baran. V piatok budeme musieť niekomu blízkemu povedať niečo, na čo nie je zvyknutý.


Vzťah so sebou samým je osobitná téma 17. Týždňa

Venuša, ale aj Mars sú v tomto týždni napojené na vzťahy znamení zverokruhu rovnako, ako aj na osobné vnútorné emócie. Vnímame, že vzťahy sa pomaličky, počas druhej polovice týždňa, vylepšujú. Pondelok a Utorok má energetickú prevahu povinností a pracovného zaťaženia.

Avšak už streda vyhladzuje týždenný nedostatok voľného času a nahrádza ho novým prostredím pre čas na rodinu, emócie a aj pre seba samého. Pracovný týždeň od Stredy do Piatku bude síce náročnejší, ale dopraje nám aj čas pre seba, čo je podľa Venuše aj Marsu veľmi dôležitý týždenný bod obnovy.

Emócie vnútri nás a vzťah k sebe samému sú témami, ktoré nás počas záveru pracovného týždňa zaujímajú. Týždenný súzvuk viacerých planét predpovedá odvahu vo vyjadrovaní. V piatok je isté, že niekomu budeme musieť povedať nie, aby sme si vydobyli čas pre seba, ktorý po minulých náročných chvíľach potrebujeme. Možno bude odmietnutie náročnejšie, ale vďaka tomu získame to, čo potrebujeme. A byť niekedy malým sebcom sa vypláca, pripomína týždenný postoj Venuše aj Marsu.

Ako hodnotím týždenný výklad víkendu 27. až 28. Apríla?

Víkend je príjemný a podporuje chvile na oddych. Zdá sa však, že týždenný beh kozmu sa ešte neskončil. Sobota aj Nedeľa môžu byť u znamení zverokruhu náročnejšími, než sme pôvodne plánovali. Aj napriek tomu však môžeme stihnúť aj oddych, ale musíme si ho doslova ukradnúť. Aj keď je víkend plánovane plnší ponúkne priestor na oddych. Možno aktívny, ale predsa len oddychujeme, zmenou prostredia, myslenia a nadhľadu.

Priamy týždenný vplyv na lásku a emócie je zaujímavý. Nasledujúce obdobie je kľúčové pre odhalenie pocitov a významu osobných emócií. V tomto týždni určite emócie vyjadrujeme, neskrývajme ich, nedržme ich iba vnútri seba. Od štvrtka nás týždenný vesmír postrčí, aby sme sa v láske, vzťahoch, aj v emóciách vyjadrili.

Týždenný Spln osvetľuje konflikt medzi vnútornými tajomstvami a zdieľaním pocitov. Hoci by sme mali byť vo vyjadrení priamejší je lepšie postupovať opatrne. Nezabúdajme v tomto týždni na to, že energia lásky, ktorá z nás vyviera môže slúžiť pre dobro celého okolia, nielen pre naše vlastné záujmy.


Týždenný výklad ukazuje na najdôležitejšie týždenné momenty

17. Týždeň, ktorý potrvá od 22. Apríla a skončí v Nedeľu, 28. Apríla 2024 bude teda nabitý kozmickými zmenami. Najdôležitejším okamihom týždňa je Spln Mesiaca v Škorpiónovi, ktorý znamenia podporuje aj napríklad skrz Rituály Bielej Mágie v čase mesačného Splnu. Spln je aj časom, kedy si môžeme z hľadiska zdravia doprijať každomesačnú očistu tela - skrz čistiace čaje, uvedomelú stravu, dostatok pitného režimu.

Niektorí jednotlivci dokonca počas splnu jedia veľmi málo, aby telo prečistili od toxínov. Týždenný reštart organizmu je dobrým nápadom. Menšie dávky jedla sa samozrejme odporúčajú iba ľuďom, ktorí si to z hľadiska zdravotného stavu môžu dovoliť. Ale všetci môžeme jesť striedmejšie a zdravšie, aspoň v tomto čase, aby sme telo podporili v správnych procesoch. Tak bude týždenný spln dôležitý aj pre zdravie znamení zverokruhu.

Druhým významným časom je týždenný štvrtok, kedy týždenný Merkúr končí v Aprílovej retrográdnej ceste. Vďaka tomu, že Merkúr opúšťa prostredie neporiadku, chaosu a spomalenej akcie cítime viac rovnováhy. Týždenný zlom prichádza. Konečne sa môžeme plne ukotviť k prítomného okamihu, ktorý má jediný zmysel pre nás a naše bytie. Minulosť už predsa nezmeníme. Budúcnosť je nejasná, aj napriek plánom. Jediným bodom, ktorý je v tomto týždni podstatný je prítomný okamih, pripomína týždenný horoskop.

Týždenný prejav vesmíru má pre znamenia podpornú silu

Týždenný graf astrológie teda vidí tento týždeň ako obdobie nabité priaznivými a povzbudivými energiami. Merkúr aj Mesiac ponúkajú obnovu a celkový pocit povzbudenia a ukotvenia.

Aké máte v tomto týždni plány? Podporí vaše tohtotýždňové plány pozitívna energia od Mesiaca a Merkúru? Napíšte nám do komentára na Facebooku Horoskop a Tarot, alebo cez náš YouTube kanál Horoskop Tarot.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený týždeň - 22. až 28. Apríl 2024. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Týždenný Horoskop pre všetky znamenia zverokruhu, od 22. do 28. Apríla 2024:



Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com