Horoskop na budúci Týždeň Lev

22.04.2024 - 28.04.2024

Strávte čas so svojimi blízkymi a ukážte im, ako veľmi si ich vážite. Nezabudnite dať blízkym najavo, ako veľmi si ceníte pomoc, ktorú ste dostali. Bez podpory rodiny sa teraz nemôžete dostať ďaleko. Namiesto toho, aby ste boli obzvlášť citliví na akékoľvek potenciálne negatívne vibrácie, počas tohto obdobia by ste sa mali zamerať na vytváranie pozitívnych vzťahov s ľuďmi vo vašom okolí. Pestujte lepšie vzťahy s najbližšími.

Horoskop Lásky a vzťahov na budúci týždeň Lev: Toto obdobie vás pod vplyvom planéty Merkúr potrápi myšlienkami na vašu minulosť. Neobracajte sa však chrbtom vašej prítomnosti, ani neodvracajte váš zrak od vecí, ktoré ste si vybudovali. Minulosť je za vami a musí patriť histórii tak, ako aj vaše pocity, ktoré ste vtedy prechovávali. Zmierenie je najlepšou cestou k vášmu budúcemu šťastiu. Nezadaných čaká vzrušujúce dobrodružstvo.

Horoskop Zdravia Lev na 17. týždeň: Je pred vami veľmi aktívne obdobie, kedy vám vaša energia dopraje dávku radosti. Starotsti pustite z hlavy a skúste sa viac sústrediť na pozitívne maličkosti, aby bola vaša psychika posilnená.

Horoskop Práce a Peňazí na budúci týždeň Lev: Finančné rozdiely medzi vašimi blízkymi sú badateľné, no nemusíte sa silou mocou snažiť presvedčiť ostatných o vašom statuse. Zostaňte sebou samým, pretože takto ste výnimočný. Hoci vám tieto dni prinesú niektoré pracovné prekážky tak zotrvajte. Ukážte ostatným akou stre silnou osobnosťou a ako dôkladne viete svoju prácu zastrešiť.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 18. Týždeň 2024 (29. Apríl - 05. Máj 2024):


Horoskop 17. Týždeň pre všetky znamenia zverokruhu:

Váš Presný Horoskop na budúci týždeň Lev je ako cesta k hviezdam - fascinujúci a osviežujúci zážitok. Nezastavujte sa, drahý Lev. Naďalej sa pohybujte cestou osudového vedenia s presným Horoskopom na Dnes Lev. Spojte sa s mapou hviezd pre tento mesiac s najpresnejším Horoskopom na tento Mesiac Lev.

Rozsvieťte svetlo hviezd vo vašich blízkych - zdieľajte s milovanými Horoskop na budúci týždeň Lev a odhaľte im, aké nebeské scenáre vám osud pripravil. Tento Týždenný Horoskop Lev na 17. Týždeň 2024 je kľúčovým sprievodcom k pochopeniu energií, ktoré momentálne ovplyvňujú vaše znamenie zverokruhu - Lev.

Tak ako Mesiac zasahuje morský príliv a odliv, tak aj tieto energie pomáhajú lepšie sa orientovať v toku života a prechádzať ho s hlbším pochopením a pokojom. Pripomeňte svojim priateľom, milý Lev, že hviezdy nám môžu ukázať cestu, ak vieme, ako im porozumieť.


Viac o znamení Lev:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com