Dnes, 19. Apríla 2024, Začína SEZÓNA BÝKA: Čo Dopraje Znameniam?

Denný Horoskop na dnes, 19. April 2024 je fascinujúci! Deň plný pozitív sa začína už ráno, keď sa Slnko presunie do súhvezdia Býk. Býci oslavujú narodeniny, od dnešného dňa, a preto nezabúdajme na našich býkov, ktorých milujeme. Ja osobne, veštkyňa Helena, mám v rodine až 4 býkov, takže v sezóne býka, ktorá trvá od 19. Apríla do 20. Mája je u nás naozaj čo oslavovať. Aj vy máte v rodine Býka, ktorý bude v tomto čase oslavovať svoje narodeniny?

Z hľadiska astrológie je presun Slnka do nového znamenia vždy výnimočným okamihom. Nie je tomu inak ani dnes, keď Slnko opúšťa súhvezdie Barana s jeho ohnivou energiu, aby privítalo zemskú kvalitu Býka. Vlastnosti druhého znamenia astrológie v poradí, Býka, sa od dnes dostávajú do všeobecných kvalít každého dňa, ktorý v sezóne Býka prichádza.

Ako to býva zvykom, aj v čase vlády Slnka v Býkovi nám Býk prepožičia svoje pozitívne aj negatívne vlastnosti, aby ovplyvnil každodenné energie, ktoré súvisia s jeho sezónou. S príchodom zemskej energie sme v prvom rade pripravený hľadať viac stability.

Nárazová sila zeme, energie, ktorá je rovnovážna a harmonická, cítime už dnes, v piatok 19. Apríla. Náš prístup k životu sa môže v mysli meniť už dnes. Dôraz od dnes kladieme na trpezlivosť, odolnosť voči zmenám a na vytrvalosť. Do života teda preberáme vlastnosti, ktoré sú prirodzené znameniu Býk.


Dnešok sa prejaví aj na láske a vzťahoch

Hoci je dnes zemský element podstatný, v prevahe je naďalej romantická podstata vody. Keď sa v jednom dni spája zemský a vodný element zisťujeme, že láska je úprimná a vzťahy sú stabilnejšie.

Od dnes mám od Slnka do daru stabilnejšie prostredie pre vzťahy, ktoré môžeme pestovať ako krásny kvet. Už dnes sa môžeme sústrediť na posilňovanie svojich základov a osobných vzťahov. Osobný rozvoj a čas trávený so sebou samým, ktorý povzbudzuje lásku k sebe samému je dnes rovnako dôležitý, ako čas s milovanými. Sústreďme sa dnes na krásnu podporu vzťahov prichádzajúcu od energie vládcu zverokruhu, od Slnka v Býkovi.

Denný horoskop každého jednotlivca sa dnes môže rôzniť. Jedno však budeme mať ako znamenia zverokruhu spoločné. Počas obdobia Slnka v Býkovi, ktoré začína dnes, sú v láske ocenené prednosti, ako je vernosť a hlavne lojalita. Sme v čase, kedy je partnerský vzťah dôležitý pre osobné šťastie a pohodlie.

Čas, ktorý teraz trávime s milovanými je tým najcennejším diamantom zo všetkých šperkov, ktoré nám život ponúka. Nezadaní sú už dnes priaznivo nastavení na budovanie vzťahov, ktoré majú budúcnosť a víziu.

Slobodní jedinci spomedzi znamení zverokruhu sa už nechcú viac pohybovať v neistých priepastiach vzťahov bez budúcnosti. Aj tí, ktorí lásku hľadajú si teraz cenia hlboké vzťahy viac, ako len povrchné flirtovanie.

S láskou súvisí aj vzťah k sebe samému. Ako môžeme úprimne milovať iných, ak nemilujeme seba samého? Slnko nás už dnes vyzýva, aby sme si viac užívali jednoduché radosti a dary života. Oceňme seba, svoje úspechy. Spojme sa s prírodou a tešme sa zo všetkého, čo nám svet ponúka.

Radujme sa dnes napríklad z dobrého jedla, úsmevu detí, z prírody, z fyzického a duševného pohodlia prúdiaceho od lásky. Dnes sa venujme veciam a ľuďom na ktorých záleží. Venujme všad dostatok času aj sebe samému. Takto najlepšie odštartujeme sezónu znamenia Býk.


Dnes začína čas kedy sú v popredí i financie a kariérne ciele

Kto Býka pozná a miluje vie, že človek v tomto znamení je spoľahlivý a oddaný. K jeho pozitívnym vlastnostiam radí horoskop aj jeho praktickú stránku osobnosti.

Býci majú praktický vzťah k životu. Býk je vždy schopný riešiť problémy efektívne a priamo. Je zručný a naučené veci vie preniesť do hmotných výsledkov. Spolu s vytrvalosťou dodá Býk tomto času, ktorý dnes začína veľké kvality, ktoré môžeme využiť pre pracovné napredovanie a zlepšenie finančného zázemia.

Býk má veľký a vkusný zmysel pre krásu. Táto vlastnosť bude prínosná hlavne pre tých jednotlivcov, ktorí pracujú v umení. Tí z vás, ktorí tvoria, kreujú, ktorí sa venujú umeleckým činnostiam, ako je písanie, kreslenie a podobne - sa môžu tešiť na príjemnú dávku inšpiratívnej sily. Ostatní jednotlivci spomedzi znamení zverokruhu využijú pre osobný rast spoľahlivosť, praktickosť, vytrvalosť aj trpezlivosť.

Býkov vplyv na prácu bude veľký, pretože s jeho vplyvom na kariéru prichádza aj vplyv na financie. Už dnes by sme mali prehodnocovať svoje kariérne a finančné plány. Dlhodobé investície majú teraz väčší zmysel než krátkodobé. Platí to pre financie aj plány v súkromí.

Práca by mala byť teraz, s energiou Býka, sústredená na také veci, ktoré dávajú trvalú hodnotu a stabilitu. Býk je druhé znamenie zverokruhu. Jeho prirodzený dom je druhý dom financií. Je teda zrejmé, že nejedno znamenie zverokruhu bude práve od 19. Apríla do 20. Mája rišiť financie a peňažnú stabilitu, či budúcnosť. Budeme sa určite viac venovať otázke financií a výdavkov.


Od dnes je dôležité aj zdravie, nezabúdajme sa o seba starať

Fyzické aj duševné zdravie je dnes mimoriadne podstatné. Keď sa dnes, okolo 10 hodiny ráno mení energia z ohnivej Baranovej na zemskú Býkovú je isté, že niektoré znamenia zažijú emocionálnu turbulenciu. Zmeny so sebou vždy prinášajú aj malú dávku diskomfortu pred tým, ako sa prejaví ich pozitívny efekt. Je tomu tak aj dnes, pretože 19. Apríl je dňom, kedy sa vplyv kozmu nárazovo mení.

Dnešnému dňu venujme pozornosť aj z pohľadu duševného zdravia. Ideálnou aktivitou pre dnešok je podľa astrológie meditácia, joga a prechádzky v prírode. Akákoľvek fyzická aktivita nám však dnes pomáha zostať vyrovnaný a zdravý.

Pretože dnešok je o tvorení rovnováhy a trvalých výsledkov sústreďme sa na ciele, ktoré zasahujú do budúcnosti. Dnes si s láskou v srdci pripomeňme to, čo považujeme v živote za najdôležitejšie. Dajme si dnes za úlohu upevniť svoj život na stabilných cieľoch. Ochraňujme dnes to, čo je pre nás cenné. S býkom pri kormidle cítime od dnešného rána čas, kedy sú naše kroky pevne zasadené do rovnováhy a životodarnej energie zeme.


Ako je to s dnešnou elementárnou silou kozmu?

Dnešný deň je tiež poznačený zaujímavou kombináciou elementárnych síl, ktoré sa pridávajú už k tak významnému dňu. Dnes formuje naše vnútorné kvality a vonkajší prejav hlavne zem od Slnka, ale v popredí dnešného elementárneho horoskopu sa objavuje aj prevaha vody. S dominanciou vody a s rovnovážnym zastúpením zeme a ohňa je dnešný deň vhodný pre rozhodnutia spojené s emóciami.

Vzduch v miernejšom vyjadrení sa obáva, že naša konverzácia nebude na takej úrovni, ako by sme chceli. Stabilita dnešného dňa je však bezpečným priestorom pre podporu emocionality nás i najbližších. Emócie sú dnes intenzívne a prúdia s veľkou silou. Voda dnešnému dňu prepožičiava intuíciu a porozumenie vďaka empatii.

Udržujme si dnes ale odstup od veľkých negatívnych emocionálnych zážitkov, pretože najmä vodné znamenia dnes môže zaplaviť vlna intenzívnych pocitov - Rak, Škorpión a Ryby, alebo jednotlivci s prevahou vody v osobnom grafe podľa dátumu narodenia. Ohnivé znamenia zverokruhu majú dnes skvelú príležitosť k prekonaniu výziev aj na začatie nových projektov.

K ohnivým znameniam sa radí nielen človek narodený s prevahou ohňa, ale prirodzene aj znamenia Baran, Lev a Strelec. Dnešnému dňu môže chýbať vzduch, čo obmedzuje náš spôsob komunikácie. Vyjadrovanie našich myšlienok môže byť blokované, najmä u znamení Váhy, Blíženci a Vodnár.

Zemské znamenia, Býk, Kozorožec a Panna dnes cítia veľkú stabilitzačnú energiu. Využitie dnešnej vodnej a zemskej energie vedie k empatii i pozorumeniu. Dnes nechame oheň naštartovať naše nadšenie a vodná kvalita dnes nech vedie naše kroky v porozumení, emocionalite a láske.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Streda 19. Apríl 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com