Váš pravdivý týždenný horoskop: 12. – 18. Februára 2024

Vitajte v týždennom horoskope, predpovedi, ktorú priniesla veštkyňa pre každé znamenie. Rak musí sledovať zmeny. Lev je pokúšaný a Kozorožec sa stretáva s tajomnými slovami. Nadchádzajúce dni teda ovplyvnia každého z nás nielen podľa počasia, ale aj na základe planetárnych pohybov a znamenia zverokruhu.

Tento týždeň chytí viaceré znamenia blízko za srdce. Nastáva týždeň vo Februári, kedy oslavujeme aj sviatok zamilovaných, Valentín. Z hľadiska astrológie nás čaká divoký týždeň, pretože Mars a Venuša sa prepoja, aby podporili túžbu a intímnosť.

Keď sa tieto dve mocné planéty presunú zo znamenia Kozorožec do znamenia Vodnár, a Pluto - vládca duchovného sveta znamení, nahliadne do životných zmien, sme v týždni, kedy by mali byť astrologické dôsledky pozitívne.

Valentín je vložený priamo do stredu týždňa. Budúci víkend sa môžu objaviť klebety okolo znamení, pretože sa približujeme do sezóny znamenia Ryby, čo otvára naše duchovné prostredie a prístup k vlastnej podstate. Vodnár sa začína s týmto týždňom prejavovať. Skúmame svoje vnútro a osud každého z nás je dôležitou súčasťou rozhovorov s rodinou a priateľmi.

Poďme sa teraz pozrieť na úplný obraz astrologickej predpovede horoskopu na prichádzajúci týždeň. V tento čas nás obohatí Pluto, ale okolo stredu a ku koncu týždňa by sme mali venovať pozornosť svojím vnútorným emóciám. To hovorí tohtotýždňová poloha Marsu a zároveň aj Venuše. Obe tieto planéty urgujú k prístupnejším emóciám a k prejaveniu svojich citov, čo nás aj duchovne očistí.


Nárast energie v týždni je spojený s Výnimočnou astrologickou scénou

Keď sa planéta Mars a krásna intenzívna Venuša spájajú, aby sa sústredili na znamenie Vodnára zosúlaďujú svoje vibrácie aj s tajuplným Plutom. Tento týždeň je ako rieka, ktorá tečie mocne a núka všetkému živému energiu a vlahu. Keď sa rozvíjame v objatí tohto týždňa je jasné, že budeme hľadať pravdu a cestu k väčšiemu naplneniu svojho života.

V tomto čase, keď sa už pomaly vláda čínskeho Draka dostáva do svojej prvo týždňovej sily, sa Mars pohybuje vodnárom. Od 13. Februára 2024 sa naša cesta spája s nezávislosťou.

Rok Draka, ktorý nastal 10. Februára 2024 sa rozvíja aj v kvalite európskych znamení zverokruhu. Po Zajacovi nás Drak nabáda, aby sme vynikli svojou jedinečnosťou. Nájdime spôsob ako vyniknúť tým čo vieme a nájdime si čas na uchopenie nových perspektív, radí týždenný horoskop od veštkyne.

Mocný bojovník astrologickej scény, mocný Mars sa so svoju impulzívnosťou pridáva k moci Draka. Toto postavenie Marsu môže byť nebezpečné pre tých z nás, ktorí sú od svojej podstaty v povahe impulzívni. Teraz je vhodné svoju náhlivosť krotiť. Vo všetkých ohľadoch by sme mali skôr premýšľať, než urobíme finálne rozhodnutia o svojom zdraví, láske aj o svojej kariére.


S Valentínom častejšie uvažujeme o láske a tak je to správne

S partnerom chceme mať vo všeobecnosti viac času pre seba. Hovorí o tom tanec Venuše spojenej s Marsom, ktorý ukazuje, že moc sa musí spájať aj s láskou. Naša dominancia a impulzivita musí byť krotená prejavom emócií, aby sme sa pred svetom neuzatvárali ako hrobka. Vyjadrime svoju lásku spevom duše, ktorý vychádza z nášho vnútra.

Ako jarný vták vítajme prejavy lásky okolo, veď sme predsa v týždni Valentína. Ale nielen preto sa častejšie venujme láske. I preto, že láska je mocná energia, ktorá je v podstate stále nevysvetlená od svojej podstaty. Je teda tajuplná, mocná, energia stvorenia, ničenia aj tvorenia. Je nami samými. Venujme sa teda láske a láskavosti nie iba preto, že nastáva Valentín.

Naša vnútorná báseň porozumenia je odhalená a podporená aj Neptúnom v Rybách, odhaľujúc aj našu romantickejšiu stránku osobnosti. Zdá sa teda, že tohtoročný Valentín je zasiahnutý viacerými podpornými aspektami, aby sme boli spokojný s láskou, ktorú nám svet daroval. Nezadaní by sa mali venovať láske k sebe samému - prejavte si rešpekt a uvažujte o tom, čo na sebe obdivujete, radí astrologička v duchu týždenných energií.


17. Februára nás Venuša prekvapí svojou sociálnou povahou

Venuša sa ku koncu tohto týždňa sústredí na rozvoj nášho sociálnejšieho ja. Máme túžbu viac sa stretávať, aby sme počuli postrehy a názory ľudí na svet okolo. Keďže túžime po stretnutiach je dobrým nápadom posedenie s priateľmi alebo rodinou.

Víkend je na to ideálny. Obzvlášť dôležitá je sociálna angažovanosť u tých, ktorí cez víkend pracujú, alebo sa cítia z tohto týždňa unavení. Vďaka spoločenským aktivitám dosiahnete niečo výnimočné - aktívny duševný oddych, ktorý podporí aj váš osobný rozvoj.

Neozstaňme cez víkend iba v posteli. Socializujme sa. Zosúladenie Pluta s oboma mocnými planétami aj s vládcom zverokruhu - Slnkom nám pomáha pravdivo definovať svoj prístup k láske aj vzťahom. Viacerí z nás si uvedomujú, čo od vzťahov pre budúcnosť očakávajú. Veci nemusia zostať navždy rovnaké a čas na pomalé zmeny nastáva už aj s týmto víkendom.


Toto sú krátke správy od astrologičky pre všetkých 12 znamení ohľadom aktuálneho týždňa

Horoskop Baran

Snívate veľké sny, ktoré však nemusia zostať iba snami. Podporou priateľov získate viac, než by ste svoj boj bojovali sám. Ako baran ste prirodzene charizmatickým znamením. Vášeň podporuje aj aktuálna Venuša a dokonca aj čínská energia Draka. Vaše úlohy budú podporené predstavením vašich vízií.

Horoskop Býk

Vaše nápady neukrývajte, ale predstavte ich. Nech sa týkajú čohokoľvek - domácnosti, lásky, alebo kariéry, budú považované za nápadité a možno aj využité. Nebojte sa zmien, taký je život, niekedy sú zmeny nutné, aj keď nie vždy najšťastnejšie.

Horoskop Blíženci

Ako sa Venuša roztancuje v príjemnom kozmickom prostredí, Blíženec by mal zabudnúť na klamstvá aj na klebety. Vždy, za každých okolností udržujte svoju otvorenosť. Vo vzťahu, aj na pracovisku. Vaša zvedavosť vás môže v aktuálnom týždni potlačiť na zaujímavé miesta, ktoré využijete pre prirodzené povzbudenie svojho života.

Horoskop Rak

U Raka je nutná tajuplnosť spojenú s Neptúnom aj Plutom. Pozor na klamstvá, hlavne tie o vašich túžbách. Niekto vás zle pochopí a preto sa ako Rak snažte vyjadrovať čo najpriamejšie. Zahmlievaním ďaleko nedojdete a stane sa iba to, že budete nespokojný/nespokojná s výsledkom. Sledujte ako sa váš život mení spoločne s rozhodnutiami, ktoré robíte.

Horoskop Lev

Piate znamenie astrologického zverokruhu sleduje, ako niekdajšie tabu zasahuje jeho terajší život. Ak ste zatajili veci, ktoré vás v mysli ťažia, tento týždeň vám pomôže veci napraviť. Váš čas pravdy prichádza. Ak prežívate vzťah na diaľku nedovoľte, aby vám nesprávne rozhodnutia zmenili život k horšiemu.

Horoskop Panna

Aktuálny čas sa vás opýta i na to, ako sa cítite vo svojej práci. Nedovoľte, aby sa vás dotkli názory iných a stojte si za svojími rozhodnutiami. Ako Panna urobíte dobre, ak postupíte na novú úroveň odolnosti voči stresu a jedovatým rečiam iných.

Horoskop Váhy

Nápady sa rozvíjajú vo vašej hlave, aj keď na ich realizáciu nemáte vždy dostatok času. Je však dobré týmto novým myšlienkam venovať pozornosť, pretože vplyv Neptúnu v znamení Ryby môže mať až prorocké účinky na každú Váhu. V každom momente tohoto týždňa si tiež užívajte estetiku a krásu.

Horoskop Škorpión

Vaše nápady neuniknú pozornosti tých, ktorí ich dokážu oceniť. Dostanete priestor na inovácie a domácnosť bude spokojná vtedy, ak niečo posuniete k lepšeimu. Preskupte napríklad nábytok, alebo pouvažujte, aké zmeny by mohli vaše prostredie vizuálne prečistiť.

Horoskop Strelec

Vaša osobnosť je jedinečná, silná. Často na to ako Strelec zabúdate, čo vyhovuje vašej konkurencii, alebo tým, ktorí vás falošne obdivujú. Svoje staré vzorce a pravidlá vnímania okolia musíte zmeniť tak rýchlo, ako sa mení počasie každého dňa aktuálneho týždňa. Zmena nemusí viesť nutne iba k zlým výsledkom. Vo vašom prípade to bude cesta za väčšou harmóniou.

Horoskop Kozorožec

Váš spôsob fungovania s financiami musí byť pozmenený, ak nechcete čeliť finančným problémom s budúcimi týždňami. Vaše peniaze sú vašou odmenou, ak sa ceníte na väčšiu hodnotu, tento týždeň si vydupte lepšie ohodnotenie. Ale pozor, aby ste boli ocenený musíte priniesť kreatívnejšie nápady.

Horoskop Vodnár

Vodnára sa môže cítiť nestabilne, pretože myseľ je ovplyvnená rýchlou zmenou názorov, myslenia aj povinností. Je toho na vás skutočne veľa, nielen od sveta, ale aj z astrologického počasia. Mnoho impulzov ktoré nutkajú vaše myšlienky k neustálej dynamike utíšite iba tak, že usporiadate svoje priority.

Horoskop Ryby

Vďaka Neptúnu máte aktuálne veľa fantázií, ktoré vás niekedy vyvádzajú z miery. Chcete niekam patriť a k vášmu osobnému ukotveniu vám môže aktívne pomôcť aj váš jedinečný pohľad na svet i ostatných. Vaše hodnoty sa môžu náhle meniť a myslíte si, že si niektoré veci nezaslúžite. Proti neprávosti je čas bojovať. Dobro sa musí rozrásť vo vašom vnútri.


Mohlo by vás zaujať:


Čínsky Horoskop 2024 Potkan:


Peniaze v roku 2024:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com