Týždeň 01. až 07. Apríl je Príbehom Dúhy v Čase BÚRKY

Týždenný horoskop pracuje s prvým týždňom Apríla, ktorý započne tak rôznorodé energie, že pripomínajú krásne farby dúhy, počas temnej búrky. Keď mesiac dokončí svoj minulotýždňový cyklus, začne 01. Apríla čas, ktorý láka do introspektívnych sfér nášho bytia. Premýšľame viac nad svojim životom, s čím sa teraz spájajú aj naše sny.

Hneď začiatkom Apríla je teda týždenný mesiac v znamení Kozorožec, v milom stretnutí so Slnkom v Baranovi. Začiatkom tohto týždňa by sme mali zosúladiť svoje vlastné vedomé bytie s tieňmi vnútorného sveta. Týždenný tieň temnoty nás môže spočiatku vydesiť, ale svetlo Mesiaca v zemskom Kozorožcovi pripomína, že sme si strojcami vlastného šťastia.

Od 01. Apríla 2024 prichádza okamih hlbokého duchovného spojenia so svojim ja. Styčný týždenný bod v lunárnom cykle je ako týždenný šepot vesmíru. Znamenia zverokruhu vyzýva k vydaniu sa na oduševnenú cestu rovnováhy. Týždenný svit mesiaca naďalej pozýva k prijatiu múdrosti.

Zbierajme znalosti všade, kde sa pohybujeme, a spojme sa s osobným vyšším účelom. Hneď pondelok, 01. Apríl 2024, je v súlade s našou cestou, vďaka podpore Mesiaca a Slnka. Týždenný súzvuk Apríla vykladá čakanie na nové začiatky, tie však spomaľuje cúvajúci Merkúr, ktorý sa rozbehne práve s prvým dňom Apríla.


Týždenný Merkúru a ubúdajúci Mesiac spomaľujú tok energie

Týždenný tok našej duchovnosti a aj aktivity je teraz pomalší. Ako spomínal aj týždenný horoskop pre minulý týždeň, od 01. Apríla 2024 sa deje na nebeskej scéne veľmi veľa zaujímavého. Merkúr npti znamenia zverokruhu púšťať sa do vecí nepremyslene, náhle a impulzívne pričom podvedome vďaka Mesiacu vieme, že impulzivita je v Apríli 2024 nebezpečná.

Týždenný pohyb kozmu urbuje, aby sme objavili svoje vnútorné vedomie. Aké pravdy sú nám v tomto týždni odhalené? Ako nás formuje chápanie vlastnej cesty a čo môžeme podniknúť, aby sme si uctili svoj život tak, ako si zaslúžime?

Týždenný okamih porozumenia kozmu veští, že kardinálne znamenia najvýznamejšie pocítia týždenný pohyb dôležitých telies. Znamenia Baran, Váhy, Kozorožec a Rak môžu pocitiť silné duchovné vibrácie. Týždenný smer radosti a pozornosti sa zmení a rezonujeme ešte hlbšie s podstatou medziľudských vzťahov.

Živá energia Barana dnes naďalej hostí týždenný pohyb Slnka a Merkúr sa pohybuje v mystických energiách cúvajúcej kvality. Mars nachádza utechu vo vodnej energii Ryby, čo znamená, že naša emocionality môže v čase týždenného Merkúru blokovať lásku, odvahu, túžbu a zahmlievať správny úsudok.


Týždenný začiatok je komplikáciou pre nastávajúce dni

Týždenný jas Slnka od 01. Apríla 2024 zapaľuje plameň vášne znamení zverokruhu. Týždenný cúvajúci Merkúr radí zastaviť sa a vypočuť si šepot svojej duše, aby sme boli od 01. Apríla v rovnováhe s kozmom a svojim ja.

Od začiatku Apríla preciťujeme veľké duchovno. Hneď v pondelok zosúlaďme svoje činy s cyklom vesmíru. Týždenný horoskop radí kráčať vpred pomalšie, s vedomím, že k cieľu vedie trpezlivosť a vytrvalosť, nie náhle činy a impulzivita. Majme od dnes srdce otvorené pre tajomstvá vlastnej duše, ktoré sa istotne dostanú k slovu počas prvého týždňa pôsobenia silného cúvajúceho Merkúru.

Merkúr nachádza v energii Barana svoj bujarý týždenný výraz, zatiaľ čo Venuša je do 04. Apríla v pokojných vodách Ryby. Vďaka nej nie je príchod búrlivého a náhlivého Merkúru tak riskantný. Avšak, od štvrtka, 04. Apríla 2024 sa i Venuša pripojí do vášnivej podstaty Barana. Týždenný cyklus zverokruhu sa týmto prestupom zamerá na komplikovanosť našich osobných vzťahov.

Keď sa Merkúr v pondelok vydá na svoju retrográdnu cestu obohatenú pulzujúcim ohňom Barana stretávame okamih úvah vyzývajúcich nás pehodnotiť rozhodnutia. Znamenia zverokruhu môžu pociťovať problémy s komunikáciou. Týždenný čas našej duchovnej cesty je priestorom pre inovácie i odvahu. Nebeská konfigurácia týždňa od 01. do 07. Apríla 2024 radí priajať spontánnosť myšlienok, ale postupnosť krokov.


Týždenný prúd myšlienok a slov komplikuje vyjadrenie

Aj keď je myšlienok veľa, do slov sa nepremenia. Alebo ak áno, nebudú to slová porozumenia, lásky a dobroty. Keď sa rozbieha týždenný Merkúru v ohnivom Baranovi máme tendenciu fungovať impulzívnejšie a ignorovať názory iných.

Presadzujeme skôr vlastné potreby a myšlienky, čím sa dostávame do komplikácií pri rozhovoroch. Aby sme prekonali prvý intenzívny týždenný zásah kozmu na život nášho znamenia zverokruhu, mali by sme prijať myšlienkovú spontánnosť a pracovať s ňou. Snažme sa presadzovať s dôverou a láskou.

Akokoľvek sa tento týždeň rozvíja u nás osobne, prejavme snahu o lásku a porozumenie, radí týždenný horoskop. Keď od pondelka sleduje naše kroky retrográdny Merkúru pripomeňme si, že cesta k porozumeniu a jasnosti nie je vždy priama.

Veľkou zákrutou je predovšetkým túžba po okamžitom riešení vecí a nutkanie k zúrivej nezávislosti myslenia. Tieto nepríjemné efekty začínajúceho Merkúru v cúvaní musíme prekonať a byť na ne pripravení. Ak sa dokážeme postaviť negativnym energiám týždňa budeme nastavený nájsť rovnováhu medzi rýchlosťou a hĺbkou, medzi múdrosťou a toleranciou.


K čomu nás týždenný pohyb kozmu pozýva?

Keď prechádzame obdobím, kedy začína Merkúr ovplyvňovať našu životnú cestu prichádzajú intenzívne momenty. Týždenný kolobeh otázok a odpovedí, ktoré sa zjavujú v mysli znamení zverokruhu sú intenzívnym priestorom pre dušu znamení zverokruhu.

Kozmický vplyv tohto týždňa nás láska k prijatiu lekcii. Znamenia zverokruhu musia byť trpezlivejší, vážiť si vnútorné bohatstvo. V tomto čase je týždenný rozvoj časom prehodnocovania myšlienok a plánov. Od pondelka, 01. Apríla, do Nedele - 07. Apríla 2024 sme na transformačnej ceste.

Náš prístup k sebe, k iným, aj ku práci bude prehodnocovaný. Vedie nás temperamentná energia ohňa, ktorá sa po 04. Apríli prejavuje aj vo vzťahoch a v láske k sebe, partnerovi, rodine.

Teraz nedostaneme pauzu od cúvania Merkúru, ktorý je Aprílovým obávaným aspektom. Musíme sa zmeiriť s prúdom myšlienok. Je nevyhnutné veriť v pozitívnu komunikáciu. Týždenný kolobeh astrológie vraví, že komunikovať a rozhodovať sa je nutné s veľkou toleranciou a všímavosťou, aby sme sa vyhli problémovým pocitom.


Týždenný prejav nás núti k odvahe

Baran je so svojou silou v tomto týždni v dominancii. Jeho dominantná, silná, jasná energia svieti na našej ceste, ale okrem pozitívnych efektov má aj týždenný negatívny zásah na zverokruh. Znamenia nabáda k odvahe klásť si otázky a k sile povedať pravdu. Avšak, po 04. Apríli môže chýbať pravde súcit, a preto horoskop opäť pripomína, že láskavé slová sú najpodstatnejšie.

Pre znamenia zverokruhu by malo byť toto obdobie časom osobného rastu, ponaučenia. Musíme spomaliť, stáť a premýšľať nameisto toho, aby sme robili veci náhle a impulzívne. Stabilita je nevyhnutná. Týždenný rast dosiahneme, ak sa naladíme na nevyhnutnosť vplyvu kozmu a využijeme čas cúvajúceho Merkúru vo svoj prospech. Pozitívnymi kľúčovými slovami tohto týždňa je tolerancia, spomalenie, meditácia, premýšľanie.

Týždenný výstup horoskopu je zrejmý - nesmieme podľahnúť náhlym rozhodnutiam, nesmieme sa ponáhľať a musíme premýšľať pred tým, než niečo urobíme. Týždenný čas cúvajúceho Merkúru je nebezpečný pre dôležité rozhodnutia, pretože zahmlieva správne myslenie.


Od 01. do 07. Apríla sa brodíme v hlbokých vodách emócií

Láska a emocionalita sú aj podľa mesačného horoskopu na Apríl 2024 veľkou podstatou Apríla. Výnimkou nie je ani jeho prvý týždeň, kedy sa Venuša sústredí na našu emocionalitu zo začiatku v Rybách, neskôr vo vášnivom Baranovi.

Týždenný Mars tiež ponúka priestor pre porozumenie emocionalite, ale je náhlivejší, vášnivejší a odvážnejší. Slnko aj v tomto týždni naďalej putuje Baranom. je spontánny a odvážny. Ako veštkyňa vidím, že tento týždeň je pre znamenia náročný. Môžeme ho prirovnať k dúhe v drastickej búrke.

Búrlivé emócie nami prechádzajú a niektoré minulé problémy nás pichajú ako nôž. Avšak, vďaka tolerancii vychádzajúcej od Venuše dokážeme ukľudníť otvorené rany a naladiť sa na týždenný tok premýšľania. Úvahy o nás samých a našom duchovne sú nevyhnutné rovnako, ako aj myšlienky na lásku a toleranciu.


Tento odkaz je pre týždenný stav rovnováhy najpodstatnejší

Ako veštkyňa sa dívam na prvý Aprílový týždeň s istou dávkou obáv. Ak sa necháme zlákať zlými energiami, môže byť týždenný jas kozmu komplikovaný - spojený s hádkami, napätím, nedorozumeniami v osobnom aj pracovnom živote.

Každému znameniu radím v tomto čase prejavovať viac porozumenia. Všetci sa musíme postaviť zoči-voči týždenným efektom kozmu tým, že pred tým, ako niečo povieme, budeme premýšľať. Zastavme sa. Snažme sa tok tohto týždňa upokojiť, aby sme mali čas pre seba a pre svoj osobný rozvoj. Týždenný pocit nepríjemných energií nie je výnimočný, ale môžeme ho zvládnuť.

Tento týždeň varujem aj pred náhlymi rozhodnutiami, ktoré sú toxické, nebezpečné. Vyhnime sa náhlym rozhodnutiam o živote, tie najdôležitejšie verdikty musia byť odložené na neskôr, ako odoznie dynamicko-toxická energia retrográdneho Merkúru.

Aj z týchto energií som vypočítala presný a pravdivý týždenný horoskop:

Horoskopy od horoskop a tarot sú najpresnejšie, pretože ja - veštkyňa Helena, ich počítam, nie vymýšľam. Aj tento týždenný Horoskop je podložený zmesou tranzitov v týždennom astrologickom okienku. Tieto udalosti nás v tomto týždni zasiahnú a z toho bol vypočítaný aj celý týždenný horoskop, ktorý hovorí svoje prevdivé posolstvo.

Tento výklad zdieľajte, aby ste podporili nie len moju prácu, ale aj porozumenie ostatných v rozdiele medzi pravým a fiktívnym horoskopom. Môj horoskop je istotne ten najpresnejší na slovenskom webe. Ďakujem, že ma podporujete zdieľaním mojich slov. Tento výklad bol spojený aj s výkladom rún a tarotu, prepojený v jeden týždenný výklad horoskopu.

Týždenný Horoskop na 14. Týždeň 2024 pre všetky znamenia zverokruhu - 01. až 07. Apríl 2024:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com