Apríl je spojený s NAJVäČŠOU HROZBOU ASTROLÓGOV! Ako to zvládnuť?

Mesačný Horoskop na Apríl 2024 upozorňuje na Merkúr v cúvajúcom pohybe, ktorý je zväčša VEĽMI NÁROČNÝ PRE CELÝ ZVEROKRUH. Niektoré znamenia Apríl ohrozí, najmä od 01. do 25. Apríla 2024. Existujú však i také znamenia zverokruhu, ktorým dá mesačný pohyb Merkúru dary v podobe zrelosti a poznania seba samého.

Z pohľadu Merkúru je Apríl obávaným aspektom aj pre výklad horoskopu, keď astrológ - veštkyňa tvorí predpoveď znamení. Ako veštkyňa sa zväčša teším z príjemných aspektov, kedy môžem predpovedať rovnováhu a lásku, pričom tie náročné sa samozrejme vykladajú ťažko a s obavami. Preto je nielen pre znamenia, ale aj pre mňa, veštkyňu - Apríl 2024 náročným mesiacom, lebo je spojený s obávaným aspektom.

Avšak viem, že aj nepríjemné aspekty sa dajú zvládnuť, ak sme na ne pripravení. Príprava je mimoriadne dôležitá. V Apríli spočíva príprava hlavne v tom, že porozumieme významu aspektu pre svoje znamenie zverokruhu a naučíme sa ho zvládať v duchovnej rovine. Ak sme pripravený, veci nás nezaskočia a najmä veľmi neohrozia. Ale nepripravenosť nás môže stáť veľa, v čase náročných aspektov.

Horoskop Apríl 2024 sa teraz zameria nielen na opis aspektu u jednotlivých znamení. Pozriem sa aj na to, ako aspekt zvládnuť, aby bol pre znamenia prínosný, nie obávaný. Uf, tak poďme na to, preberme si Apríl z pohľadu obávaného aspektu, a zistíme aj to, ako sa budeme cítiť bezprostredne po jeho odoznení, po 25. Apríli 2024.


Apríl 2024 dá znameniam nekonečné možnosti

Apríl nám ukáže, ako dokáže rozprúdiť vášne a ovplyvniť dobrý chod niektorých vecí i plánov. V Apríli sa udeje mnoho zaujímavých udalostí, ktoré sa priamo napájajú na mesačný horoskop a zasahujú lásku, zdravie i peniaze znamení zverokruhu.

Najpodstatnejším energickým okamihom je však presun Merkúru znamením Baran v cúvajúcej kvalite čo zasahuje Apríl. Retrográdne planéty sú tým, čoho sa tradične ľudia, ktorý pracujú s astrológiou, obávajú. Je to kvôli tomu, že cúvanie samo o sebe naznačuje, že sme v istom bode, od ktorého sa nepohybujeme vpred, ale naopak, dozadu.

Tento úkaz nie je teda ani z pohľadu bežného života príjemným. Nik z nás sa predsa nechce dookola zaoberať minulosťou a riešiť veci, ktoré boli, namiesto tých, ktoré na nás čakajú, sú spojené s nádejou a novou energiou. A taký môže byť Apríl, ak ho necháme plynúť bez zásahu.

Ako už vraví opis spätného Merkúru, Apríl napojí minulosť na každé znamenie zverokruhu. Avšak, z iného pohľadu nám dáva nelimitované možnosti uzmierenia, upokojenia a vyriešenia vecí, ktoré nás ťažia. Apríl je časom, kedy môže každý z nás očistiť svoju auru do veľkej hĺbky a karmicky sa oslobodiť.


Aprílový Cúvajúci Merkúr je pre znamenia rôzny!

Otázkou však zostáva, v akom okruhu sa cúvajúci Merkúr z pohľadu konkrétneho znamenia nachádza. Merkúr sa pohybuje spätne v znamení Baran od 01. do 25. Apríla 2024. Ohrozí tak príjemné prostredie zverokruhu takmer počas celého Apríla.

Ako však k cúvajúcemu Merkúru pristupovať, aby bol pre nás skôr benefitom, nie ohrozením? Z hľadiska astrológie totiž dokážeme aj negatívne aspekty zvládnuť tak, aby nás neohrozili a neznásobili naše negatívne myslenie. A takto vieme v mesiaci Apríl 2024 zvládnuť aj najväčšiu hrozbu astrológov - Retrográdny Merkúr.

Teraz sa pozriem na energiu znamenia Baran, v ktorom Merkúr cúva a na to, ako sa obávaný Aprílový aspekt ukáže v Baranovej energií. U Barana sa Apríl sústredí na osobnú identitu a sebavyjadrenie. Keďže Merkúr sa rozvíja u Barana spôsobuje, že veci, ktoré by mal Baran vnímať boli potlačené, alebo spomalené. Baran cíti, že efektívna komunikácia je teraz obmedzená a je nutné sa vyhýbať napätým rozhovorom.

Namiesto vyvolávania konfliktov je v Apríli nevyhnutné komunikovať so svojím vnútrom a snažiť sa podporiť osobnú identitu, zdravé sebavedomie a rovnováhu. Baran prehodnocuje spôsob, akým vidí svet a ako sa prezentuje.

O každom mesiaci roka 2024 hovorí aj Mesačný Horoskop 2024 posudzujúci jednotlivé mesiace roka, ich najpodstatnejší efekt a vplyv na energiu zverokruhu.

Cítite potrebu prehodnotiť komunikáciu so svetom okolo. Baran by mal v Apríli premýšľať o tom, čo v živote skutočne chce a ako lepšie vyjadriť svoje vlastné ja. Vpred sa Baran neposúva tak rýchlo, ako by chcel, ale má možnosť zmeniť svoj prístup k svetu okolo tým, že vyjadrí svoje pravé JA.


Akú silu prejavuje Apríl u znamení Býk, Blíženci, Rak a Lev?

Apríl Býk: U zemského Býka spôsobí Aprílový Merkúr efekt spomalenia. Býk, sústreďte sa počas tohto mesiaca na vnútornú prácu so svojim ja. Namiesto vonkajšieho dosahovania cieľov a ukájania povrchných potrieb, namiesto nadmerného hromadenia skúmajte v Apríli to, čo potrebuje vaša duša. Ako Býk chcete hmatateľný pokrok, ale kľúčové je využiť čas obávanej retrogrády k osobnému rastu a ku karmickému uzdraveniu. Trpezlivo pracujte so svojimi myšlienkami a vnútorne sa motivujte.

Apríl Blíženci: U znamenia Blíženci sa vývoj Merkúru napája na priateľské vzťahu. Apríl je tak mesiacom, kedy sa Blížencov svet obracia k prehodnoteniu komunikácie s priateľmi. Blíženci skúmajú budúce ambície s tým, že môžu byť napojené na najbližšie osobné vzťahy. Niektoré priateľstvá prinesú Blížencovi pocit frustrácie, najmä ak má Blíženec v blízkosti toxických ľudí. Pre znamenie Blíženci je v Apríli podstatné pripraviť sa na revíziu starých plánov v prospech nových cieľov. Apríl je celkovo spojený so vzťahmi Blíženca, veští mesačný horoskop.

Apríl Rak: Od začiatku Apríla sa Merkúr sústredi u Raka na zastavenie, alebo spomalenie kariérnych ambícií. V mysli Raka aktívne dochádza k demotivácií z predošlých skúseností na pracovisku. Pre Raka je v Apríli práca skôr problematická a tak pociťujete, že vaše úsili naráža neustále na prekážky, najmä v komunikácii a akcii. Apríl radí znameniu Rak, aby urobil revíziu toho, ako je vnímaný na pracovisku. Kariéra Raka sa uberá takým smerom, kedy je dobré riešiť smer, ktorým sa uberá váš pracovný život. Impulzívne reakcie sú pre Raka veľmi nebezpečné. K príjemnému prežitu Apríla je u znamenia Rak nevyhnutné zachovať chladnú hlavu a trpezlivosť, hlavne v otázke kariérnych cieľov a vzťahov na pracovisku.

Apríl Lev: Študentom, ani tým Levom, ktorí začínajú v novej práci, alebo v novom vzťahu Apríl nedopraje veľa radosti. Nové štarty v Apríli sú u Leva spomalené a komplikované. Apríl 2024 radí v mesačnom horoskope Levovi, aby vsadil na flexibilitu a trpezlivosť. Nemôžete sa plne sústrediť len na jednu vec - udalosť. Zmeny, ktoré s Aprílom nastávajú si vyžadujú odolnosť voči obavám zo zmien. Znamenie Lev môže ťažiť z internej sebareflexii, namiesto presadzovania plánov navonok. Lev musí udržiavať otvorenú komunikáciu a pripraviť sa na prácu s novými faktami a informáciami.


Apríl zasiahne priamo aj znamenie Panna, Váhy, Škorpión a Strelec

Apríl Panna: Šieste zemské znamenie Panna prežíva v Apríli čas emocionálnej a psychologickej práce so sebou samým. To, ako sa prehĺbite do vlastného vnútra má podstatný vplyv na celkový pocit z Apríla 2024. Pre Pannu je v aktuálnom mesiaci podstatná dôvera a intimita. Panna prežíva strach z pravdivej komunikácie. Problémy, ktorým znamenie Panna čelí pri rozhovoroch vyusťujú do nedorozumení a do napätých chvíľ. Horoskop apríl radí úprimnosť a otvorenosť za každých okolností, najmä v citlivých témach. Využite Merkúr na osobné vnútorné uzdravenie. Prjmite veci, odpustite a myslíte na iné témy, ktoré u vás znásobujú pocit radosti.

Apríl Váhy: U Váhy sa Apríl prejavuje najmä v sektore vzťahov, partnersta a lásky. Váhy prežívajú väčšie napätie vo vzťahoch, ktoré spôsobujú minulé prekonané hádky. Harmónia vo vzťahu je v Apríli pre Váhy výzvou. Aprílu chýba v prípade Váhy aj vzťahová dynamika. Pri robení kompromisov nechcete ustúpiť a tak sa môže partner cítiť v nerovnováhe rovnako, ako aj vy - znamenie Váhy. Viac ako samotné hádky sú však nepríjemné obavy z nesúladu v partnerskom vzťahu. Váhy prežívajú obavu z nepochopenia. Musíte pilne pracovať na dosahovaní rovnováhy a kompromisu s partnerom, rodinou, priateľmi - v osobných vzťahoch. Iba tak prekonáte Apríl s pocitom, že ste si z neho vzali veľa pre svoju budúcnosť.

Apríl Škorpión: Znamenie Škorpión pocíti v Apríli väčší stres. V práci sa cítite sklamaný, ale aj z pohľadu toho, že ste nevytrvali v niečom, čo ste si stanovili. Ako znamenie Škorpión sa utápate v pocite neúspechu, i keď pravda môže byť niekde inde. Toto obdobie si u Škorpióna vyžaduje hlavne lepšie zdravotné návyky, ktoré sú podstatou pre zvládnutie Aprílového stresu. Pozornosť k detailom je v Apríli dvojsečnou zbraňou. Veci musíte brať viac z ľahkosťou. Ak sa budete v Apríli zaoberať každou maličkosťou, môže byť pre vás tento čas veľmi náročný. Apríl si od znamenia Škorpión vyžaduje prioritizovanie zdravia. Upravte zlé návyky a dennú rutinu prispôsobte svojim potrebám, radí mesačný Horoskop Apríl 2024.

Apríl Strelec: Kreativita, ktorá vás zväčša inšpiruje je v Apríli veľmi dôležitá. Kreatívne naladenie uvoľňuje u vášho znamenia Stres a pomáha vyhýbať sa nepríjemným myšlienkam. V komunikácii však i znamenie Strelec prežíva náročný Apríl, a hlavne, ak musíte komunikovať s deťmi o vzťahoch, budúcnosti, o výsledkoch v škole. Deti vás môžu v Apríli stresovať o niečo viac, než inokedy. Narážate na prekážky pri výchove a ich starosti vás totálne vyčerpávajú. Obávate sa toho, že nebudete dobrým spoločníkom a radcom. Horoskop Strelcovi radí prijať v Apríli zodpovednosť a ukázať ochotu prispôsobiť svoje plány zmenám. Venujte pozornosť novým zdrojom radosti a snažte sa viac tešiť zo vzájomných chvíľ s najbližšími.

Viac o tom, ako sa Apríl prejavuje u znamení z pohľadu celoročných energií sa dozviete aj vo vašom Horoskope na rok 2024.


Bez výnimky sa Apríl ozve aj u znamení Kozorožec, Vodnár a Ryby

Apríl Kozorožec: Apríl predpovedá možný nárast napätia a nedorozumení v domácnosti znamenia Kozorožec. Cítite potrebu prehodnotiť svoj vzťah k domovu, rodina a k emocionálnemu základu vášho znamenia zverokruhu. Kozorožec prežíva prekážky pri komunikácii s členmi rodiny. Vašu pozornosť si vyžaduje riešenie problémov, ktoré sa doma objavia. Kozorožec môže mať v mesiaci Apríl 2024 strach z nestability v domácom prostredí. Apríl môže však Kozorožec využiť aj pre posun do lepšej budúcnosti. Zlepšenie rodinných vzťahov je u Kozorožca teraz podmienené spôsobom komunikácie a láskavosťou. V Apríli sa musíte sústrediť najmä na podporu vzťahov s rodinou a najbližšími, dodáva mesačný horoskop.

Apríl Vodnár: U vzdušného znamenia dochádza k nedorozumeniam, pretože komunikácia je ovplyvnená najviac, zo všetkých ostatných oblastí života Vodnára. Znamenie Vodnár prehodnocuje spôsoby ako získava a podáva informácie ďalej. Ak si Vodnár nedá pozor, môže v Apríli spadnúť do klebiet, alebo nepríjemných rozhovorov, ktoré neprinesú nič dobré. Vodnár má priestor zlepšiť vzťahy so súrodencami a širším okolím - susedmi, spolupracovníkmi... Všetky vzťahy, ktoré zlepšíte budú dôležité pre Vodnárovú budúcnosť. Vodnár musí v Apríli dávať dôraz predovšetkým na spôsob komunikácie, pretože zlyhanie v dôležitých rozhovoroch nie je vylúčené. Venujte sa precvičovaniu komunikačných zručností, urguje mesačný Horoskop.

Apríl Ryby: Posledné, vodné znamenie prežíva čas, kedy sa otázky o živote zameriavajú prevažne na zabezpečenie materiálnych a emocionálnych potrieb. Čelíte výzvam v riadení financií, kao sú nečakané výdavky. Ryby sa potýkajú s Aprílom, kedy prehodnocujú svoj finančný rozpočet. Práve Ryby sú v mesiaci, kedy sa môžu ukázať veci, ako finančne náročné. Je potrebné urobiť si plán boja s peniazmi. Obavy z finančnej nestability vedú k nesprávnym rozhodnutiam s peniazmi. Ryby teda majú v apríli najmä obavy z materiálnej nerovnováhy. Kľúčom k vyrovnaniu aspektu je dlhodobejšie plánovanie peňazí. Nutnosť je pre znamenie Ryby vyhýbanie sa impulzívnym výdavkom, nákupom, urguje horoskop. Ako znamenie Ryby prijmite v Apríli opatrný prístup k finančným rozhodnutiam.


Zvládnime Apríl čo najlepšie!

Počas retrográdneho Merkúru v baranovi je dôležitá flexibilita a trpezlivosť. Obe vlastnosti sú vítané, pretože Merkúr v Apríli istotne vyvolá zmeny, ktorými budeme ako znamenia zverokruhu čeliť. Apríl môže spôsobiť frustráciu v rôznych okruhoch života.

Baranová energia v Apríli povzbudzuje impulzivitu, a preto pozor na akékoľvek náhle rozhodnutia a kroky. Všetky veľké kroky presmerujte na čas po 25. Apríli, kedy sa situácia na astrologickej scéne upokojí. Horoskop na Apríl 2024 radí spomaliť a premyslieť si každý krok. Znamenia zverokruhu musia očakávať, že plány sa budú meniť z minúty na minútu.

U niekoho vyvolávajú zmeny stres. Avšak, zmena nám dáva možnosť upraviť svoje plány tak, aby boli výsledky ešte lepšie. Aprílový Merkúru skresľuje komunikáciu. Venujme pozornosť tomu, čo hovoríme, a aj detailom, aby sme predchádzali nedorozumeniam. Znamenia sa dnes musia vyhýbať veľkým rozhodnutiam. Dôležité udalosti si teraz vyžadujú odklad.

01. až 25. Apríl 2024 nie je vhodným časom na kúpu nehnuteľnosti, auta, na investície, ani na veľké životné kroky. Cúvajúci Merkúr môže byť využitý na prehodnotenie ceiľov a postupov. Sústreďme sa v Apríli na to, čo chceme skutočne dosiahnúť. V Apríli mesačný horoskop radí najmä toto - VŽDY BUĎME PRIPRAVENÝ MAŤ PLÁN B.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený Apríl 2024. Mesačný Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom Aprílovom osude. Viac na tému Horoskop Apríl 2024 sa dozviete aj tu.

Horoskop Apríl 2024 pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com