Apríl Kladie EMÓCIE Na Vrchol: Ako Nás Zmení LÁSKA?

veštkyňa Helena: Myslím si, že mesačný horoskop na Apríl 2024 je NEVYHNUTNÉ pochopiť. Mesačný cyklus zverokruhu sa sústredí na veľkolepé udalosti Apríla. Zatmenie Slnka, strašidelný retrográdny MERKÚR, aj pocit vnútorného rozpoltenia - to všetko sú udalosti, ktoré špecifikujú Aprílovú výraznú energiu.

V tomto horoskope vám musím povedať viac o pocite, ktorý bude prevládať v čase obávaného tranzitu astrológov. Nerada píšem o nástrahách, radšej o pohode, pozitívnych energiách, láske… No v Apríli vás musím oboznámiť so všetkými udalosťami, i s tými, ktoré sú obávané.

Pretože vo všetkom negatívnom je vždy aj niečo pozitívne pochopíme, ako obávané tranzity kozmu v Apríli použiť vo svoj prospech. Verím, že tento mesačný horoskop pre Apríl 2024 bude i napriek výzvam povzbudením. Som veštkyňa, ktorá má blízko k astrológii a venujem sa jej už desaťročia.

Práve z toho dôvodu viem, že tento horoskop je najpravdivejší, ktorý na Slovenskom webe nájdete. Vypočujte si so mnou hlas nebies, ktorý k nám hovorí, aby nám láskyplne povedal akým smerom sa uberať s božím požehnaním a pozitívnym nastavením svojho duchovna.

Božská energia nás naďalej sprevádza aj v mesiaci Apríl 2024 a verím, že vďaka podpore svojho duchovna spoznáme silu svojej viery ruka v ruke so silou seba samého.

Horoskop zdieľajte, aby ľudia porozumeli pravdivým predpovediam a rozlíšili ktorý horoskop je presný - podporený astrologickými cestami a výpočtom, a ktorý je naopak len výmyslom. Podporte svojim zdieľaním pravdivé horoskopy o pomôžte všetkým milovaným porozumieť svojej budúcnosti v duchu neklamlivej astrológie.

Som veštkyňa Helena, ktorú poznáte ako Sibylu - a prajem vám krásny April 2024 naplnený láskou, zdravím a rovnováhou. Nech je každý váš Aprílový krok pevne spojený s dobrotou vášho srdca.


Aprílová energia je neuveriteľne inšpiratívna!

Mesačný Horoskop vníma Apríl 2024 ako mesiac prekypujúci krásnou kozmickou dynamikou. Vzťahy a láska stoja v tomto mesiaci v popredí a nielen počas mystického Aprílového Zatmenia Slnka. Nebeský tanec kozmu v prvej aj druhej etape Apríla 2024 vytvára vzory hlbokých prevratov a pulzujúceho povzbudenia. Aprílový vesmír nás v tomto mesiaci pozýva na cestu sebaobjavovania.

Mesiac v prvej polovici Apríla funguje ako brána k lepšej budúcnosti, ak počúvame svoju intuíciu a nahliadneme do reálnej energie. Cúvajúci Merkúr je od prvého Apríla energiou varovania, ale aj rozvoja. U viacerých z nás je pojí Apríl láska a vzťahy sú mocnejšie. Mesačný priestor rastu a duchovna je tu. U istých znamení zverokruhu môže obávaný Aprílový Merkúr 2024 vyvolať nepríjemné pocity a tiež prekážky.

Cúvajúci Merkúr má v astrológii svoju povesť ako energia, ktorá kazí elektroniku, vyvoláva pocit neistoty v emóciách, vytvára prekážky v osobnom rozvoji. Merkúr v Apríli všetko spomalí, zdrží. Mesačný efekt Merkúru na Apríl je mimoriadne významný. Veľa vecí sa môže s jeho vplyvom pokaziť, fyzicky, aj emocionálne. Merkúr v cúvajúcom pohybe všeobecne radí zastaviť sa a premýšľať.

Veľmi dôležité je pamätať si, že mesačný Merkúr v spätnom pohybe nie je dobrý pre impulzivitu. Vzťahy a láska sú podstatné. Keďže je teraz Merkúr dokonca v znamení Baran, všetky znamenia sa musia vyhýbať náhlym a nepremysleným krokom. Veštkyňa cez Horoskop na Apríl 2024 nabáda hlavne pred impulzivitou nebezpečnou pre lásku aj kariérne smerovanie.

Merkúr nás v Baranovi nabáda k rozhodovaniu náhlemu, vášnivému, tu a teraz. Mesačný okruh Merkúru, Venuše a Slnka rozvíja vlny nedočkavosti. Všetkým temným energiám však musíme cez Apríl 2024 odolávať, pretože sú to nástrahy, ku ktorým nás úvod Apríla postaví.


Slnko zostáva až do 19. Apríla v znamení Baran

Tam, kde sa slnko usadilo v Marci 2024 zostáva aj v tomto čase. Vládca zverokruhu Slnko sa až do 19. Apríla pohybuje znamením Baran, pričom bojuje s nepríjemnou energiou cúvajúceho Merkúru a zasahuje tak mesačný rozvoj vplyvu na zverokruh.

Energia lásky sa nezastavuje, iba sa spomaľuje a odhaľuje svoju pravú tvár. Momentálne sú pre znamenia vzťahy stredobodom pozornosti. Keďže je všade okolo citeľná i vášeň, láska sa stáva viac energickou, menej nudnou a stabilnou.

Niektoré znamenia sa v láske pohybujú s príjemnou vytrvalosťou, no budú i také, ktorých láska bude komplikovaná. Tí, ktorí lásku neprežívajú celým srdcom a vzťahy sú poznačené klamstvami, tak tí budú s Aprílom vo veľkej nerovnováhe lásky. Merkúr aj Slnko sú telesá umietnené v ohnivej energii Barana a preto je prvých 19. dní Apríla plných pestrofarebnej kvality.

Pre niektorých z nás budú tieto dni ako mesačný výraz porozumenia. Veľká túžba po revolúcii sa miesy s potrebou po odpustení. Láska sa v tomto mesiaci vyjadruje aj skrz odpustenie. Mesačný okruh pôsobenia dôležitých planét je výrazný, pričom zamotáva aktuálny vývoj lásky s potrebou doriešenia emocionálnej minulosti.


S akým posolstvom je teda mesačný kolobeh spojený?

Hlavným posolstvom Apríla bude poznanie, že prítomnosť je prepojená s minulosťou. Kým sa Merkúr posúva ohnivým Baranom nastáva čas premýšľania o tom, čo mohlo, alebo malo byť inak. Rovnako tento efekt podporí aj Slnko, a to najmä 08. Apríla, kedy si zemská energia užíva nebeské divadlo v podobe zatmenia Slnka.

I keď zatmenie nebude výrazné všade na planéte, dominantne sa odrazí na našej pozornosti voči sebe, vzťahom a láske. Znásobí našu pozornosť ku vzťahom. Vyvolá predovšetkým otázky o tom, ako sa my sami cítime vo vnútri svojho ja. Mnohých z nás čakajú životné otázky. Dôležité myšlienky o láske, vzťahoch, o sebe samom, a niektorých bohužiaľ aj o financiách.

Cesta, na ktorej sa znamenia zverokruhu ocitajú s príchodom prvého Aprílového dňa je skutočne výnimočná. Túžime po revolúcii, ale vidíme, že vesmír nám stojí v ceste rýchleho naplnenia osobných túžob a snov. Toto obdobie považuje astrológia za čas impulzivity, ale aj vnútornej komunikácie. V apríli sa veci menia, no najviac nás zmení láska.


Ako v Apríli vnímame tému lásky?

V Apríli, keď sa súhvezdie Barana stáva domovom pre viaceré podstatné planéty vieme, že prijatie lásky je nevyhnutné. Ako Apríl postupuje, mesačný vplyv Barana urguje k pochopeniu lásky na vyššej úrovni. Najosobnejšia, najuniverzálnejšia sila okolo nás - láska, pomáha a spája každého z nás.

Nechajme sa láskou v Apríli inšpirovať. Snažme sa jej dokonale porozumieť, aby sme vnímali aj zmysel našej pravej podstaty. Energia lásky sa v Apríli rodí v bezhraničnom priestore našej existencie. Láska je teraz ukrytá v každom úsmeve, dotyku, tichu medzi slovami. Nech je aj pre vás, nech ste akékoľvek znamenie zverokruhu Apríl časom, kedy je srdce mostom medzi viditeľným a nevideným.

Apríl jednoznačne ukáže pravú lásku tým, ktorí ju hľadajú a pravé ja tým, ktorí hľadajú pokoj na rozbúrenej hladine emócií. Apríl ovplyvní energiu lásky skrz vlastné myšlienky, činy… Aprílový cúvajúci Merkúr a podstatne významná energia Barana navigujú k prijatiu lásky a k jej častejším prejavom. Každý akt láskavosti - prejav úcty, pravdy, uznania, pristejú v Apríli k osobnej intenzite, kráse i čistote duše.


Apríl je mesačný okamih dynamickej lásky!

Pod vplyvom Baranovej odvážnej energie sa prístup k láske znamení zverokruhu stáva odvážnejším, bezprostrednejším. Mesačný tok Slnka - Venuše - Merkúru v prvom znamení rozpaľuje srdcia znamení novou vášňou, ktorú však nevyjadrujeme hneď ako by sme mohli.

Za omeškanie v prejavoch emócií môže cúvajúci Merkúr. I keď nemôžeme hneď teraz svoje pravé emócie ukázať, môžeme ale lepšie porozumieť svojmu vnútru a emóciám, ktoré v nás Merkúr rozvíja. V Apríli môže byť láska veľmi špecifická.

Javí sa nám ako búrlivá rieka plná zákrut a nečakaných prúdov. Je vášnivá, ale zároveň sa jej obávame. Je centrom našej pozornosti, i keď nás trápi. Práve v týchto výzvach tkvie príležitosť k prehĺbeniu osobných vzťahov a k zlepšeniu svojho duchovného ja.


Ešte pár slov na záver pre Apríl 2024

Nie každé znamenie porozumie významu lásky rovnako. Váhy v Apríli vnímaju hlavne partnerskú lásku a porozumenie. Rak sa sústredí na svoj domov a vidí, ako silné, alebo aj problematické sú jeho rodinné vzťahy. Býk sa sústredí nielen na emócie, skrz svoj vzťah k materiálnym potešeniam.

V Apríli sa Býk sústredí aj na financie, no rovnako na vzťahy peňazí a lásky. Baran je práve tým znamením putujúcim svojim vnútrom, aby v Apríli prijal seba samého, svoju podstatu a osobnú energiu. Ryby i Baran sa dostávajú na cestu odpustenia i stotožnenia sa so svojím ja. Vodnár sa zaujíma o priateľské vzťahy.

Vodnári premýšľajú o pravých a toxických vzťahoch. Kozorožec sa v Apríli pohybuje okolo riešenia vzťahov s kolegami, na pracovisku a so širšími priateľmi. Láska sa prejavuje aj v týchto miestach a Kozorožec to s Aprílom pocíti.

Blíženci majú možnosť podporiť vzťahy so súrodencami, susedmi, s takými priateľmi, ktorí sú ďaleko. Rovnako tak môže vzdialenú lásku povzbudiť znamenie Strelec. Škorpión vníma svoje ja čím podporuje lásku k sebe, no zároveň aj k rodine. V Apríli sa na škorpióna spoliehajú tí, ktorí sa chcú dozvedieť viac o svete okolo.

Lev môže očakávať náhle udalosti, a mierne prekážky počas túžby prejaviť svoje ja. Zaujímavé je, že i pravá podstata starostlivej a dobrosrdečnej Panny je prejavená s Aprílovými phybmi planét. Ako teda vidíme, Apríl je neuveriteľne pestrý. U viacerých znamení sa prejaví v jeho osobnej podstate.

Mesačný okamih šťastia prichádza ak sme ochotní prijať lásku, vo všetkých jej podobách, do svojho života. Prajem vám láskou a pokojom naplnený Apríl 2024. I keď je náročný, dáva najcennejšie dary.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop Apríl 2024 pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com