Čínsky Horoskop 2024

Čínske Horoskopy 2024 pre 12 znamení:

Čínsky Nový Rok 2024 sa v čínskom zverokruhu nesie v znamení Dreveného Draka. Podľa Čínskej kultúry, začína Čínsky Nový Rok dňa 10. februára 2024 a tento rok končí 28. januára 2025, kedy nastáva Štedrý večer čínskeho Nového roku.

Poznáte svoje čínske znamenie, alebo neviete ku ktorému znameniu patríte, podľa čínskeho rozdelenia zverokruhu? Napíšte nám do komentára videa váš presný dátum narodenia a my vám vypočítame vaše čínske znamenie, aby ste spoznali aj vy presný čínsky horoskop pre vaše znamenie. Iba tak bude váš čínsky Horoskop 2024 presný.

Vedeli ste že, konkrétny čínsky rok s rovnakým elementom a znamením, sa opakuje iba jedenkrát za šesťdesiat rokov? Tento rok Horoskop štartuje Rok 2024, ktorý bude rokom Dreveného Draka. Celý cyklus, kým sa stretne rovnaké znamenie s rovnakým elementom je teda dlhodobý. Čínsky rok Dreveného Draka sme teda naposledy oslavovali v roku 1964.

Máme tu niekoho, kto bol v tomto roku narodený a oslavuje tento čínsky rok? Ozvite sa nám do komentára, a ak môžete, napíšte nám viac o vašej osobnosti a o tom, ako sa element Dreva prejavuje vo vašom živote. Aj pre Draka je prichystaný Čínsky horoskop 2024.

Viac o svojom znamení aj o vašom elemente, nech ste narodený v akomkoľvek roku, sa môžete dočítať cez odkazy v popise videa. Odoberajte tiež náš kanál, pretože postupne budeme pridávať podrobné charakteristiky každého čínskeho znamenia.


Čínsky Horoskop, Astrológia a ich korene

Teraz vám poviem v skratke niečo o čínskej astrológie, aby sme chápali, že aj čínske horoskopy sú podstatnou súčasťou predpovedí a astrológie. Čínska astrológia, známa najmä prostredníctvom čínskych horoskopov, má svoje korene v starovekej Číne.

Čínska astrológia hodnotí, pri porovnaní s našou, jedinečný pohľad na ľudskú povahu a osud, často s dôrazom na rovnováhu a harmóniu, a teda na osobný čínsky horoskop. Európska, teda naša klasická astrológia, skúma skôr individuálnu identitu. Kladie dôraz na postavenie planét a ako toto postavenie ovplyvňuje osud, osobnosť a život. Je teda dôležité poznať obe predpovede, ktoré vytvoria zaujímavý celok ohľadom skúmaného obdobia.

Korene Čínskej astrológie siahajú tisíce rokov dozadu. Jej čínsky pôvod sa datuje až do obdobia dynastie Shang, asi tisícšesťsto (1600) rokov pred naším letopočtom. Prvé záznamy o použití astrologie sú spojené s pozorovaním nebeských telies a ich vplyvom na zemské udalosti. Čínske znamenia zverokruhu, sú založené na lunárnom kalendári dvanásť ročného cyklu, čo je výrazný rozdiel oproti slnečnému západnému zverokruhu.

Dôveryhodnosť čínskych horoskopov spočíva v ich hlbokom prepojení s čínskou kultúrou a filozofiou. Čínske Horoskopy sú vnesené do každodenného života, slávností a kultúrnych tradícií domorodcov.

Čínska astrológia nie je len o predpovediach budúcnosti. Je to najmä nástroj na porozumenie ľudskej povahy a vzťahov. Čínske horoskopy pracujú so znameniami, rovnako ako tie naše, a s elementami, ako aj u nás. Čínskych elementov je však päť, a to drevo, oheň, zem, kov a voda. Koncepty Ying-Yang a čínskych elementov znamení zohrávajú v čínskej astrológií kľúčovú úlohu.

Teraz, keď sme viac porozumeli čínskej astrológii, poďme nahliadnúť do tohtoročnej predpovedi ročného čínskeho horoskopu na rok 2024. Ako sme už spomenuli, Čínsky Nový Rok 2024 začína 10. Februára.


Čínsky rok 2024 je Rok Dreveného Draka

V roku Dreveného Draka, ktorý začína 10. Februára 2024, sa k najšťastnejším znameniam čínskeho zverokruhu radia znamenia Opica, Kohút a Prasa. Šťastie čaká aj na Psa, Kozu, Zajaca a Byvola, aj keď menšie, ako u prvej trojice znamení. Čínsky Horoskop 2024 veští príjemný tok energie. Osud znamenia Drak a teda aj ročný čínsky horoskop, bude závisieť od mnohých faktorov, ale všeobecne je pre draka rok v ktorom vládne spokojným a šťastným.

Aký bude pre nás rok draka? Čo hovorí horoskop vzhľadom k čínskej astrológii? V čínskej kultúre je čínske znamenie Drak spojené s mocou a vznešenosťou. Čaká nás rok úspechu, rýchlejšieho rozvoja šťastia a rok, kedy je pravda, úprimnosť a česť v popredí našich hodnôt a záujmov.

Drak je v roku 2024 symbolom talentu a výnimočnosti. Bude to určite zaujímavý rok v porovnaní s tým, ktorý končí, s čínskym rokom 2023, ktorý bol skôr rokom ústupkov a pochybností.

Čo veští Čínsky Horoskop 2024 v roku Draka?

V dávnych dobách bolo o roku Draka známe, že prevládajú ambície a dominancia, a tak je to aj v ročnom čínskom horoskope. Ľudia putujú za svojimi snami a cieľmi, pretože sme mocnejší a vieme, ktoré hodnoty sú pre nás dôležité. Dravosť prejavujeme vo všetkom, čo sa pre nás javí ako podstatné. Čínsky Drak je totiž najmocnejším a dominantným znamením čínskeho zverokruhu, čo sa odráža aj v roku Draka 2024 a v tom, ako sa čínsky horoskop 2024 prejaví.

Čínsky rok Draka 2024 je obdarený prirodzenou odvahou, veští horoskop, a tiež vysokou inteligenciou a húževnatosťou. Tento rok dodá sebavedomie aj utiahnutejším ľuďom. Nebojíme sa výziev, sme ochotnejší prijať a podstúpiť riziká. Sme pre veci viac nadšení a vytvárame si otvorenejší priestor pre boj za to, v čo veríme.

Pozor však varuje čínsky horoskop, rok 2024 bude prejavovať aj negatívnejšie črty Draka. Bude to rok, kedy sa môže ukázať aj agresívnejšia a nahnevaná povaha Draka, najmä vtedy, ak čelíme kritike, alebo arogancii. Usilujeme sa urobiť všetko pre krajšiu budúcnosť a niekedy máme tendenciu prehliadať názory iných, hlavne ak sú presadzované agresívne, opisuje ročný horoskop. Tento fakt môže vyvolávať problémy pri výchove detí, najmä tínedžerov, v tomto roku Draka 2024.


Ktoré znamenia považuje čínsky Horoskop za najšťastnejšie v roku Draka 2024?

Ste narodený v roku Opice, Kohúta, alebo v roku Prasaťa? Ak áno, tešte sa, v tomto roku totiž stojí šťastie na vašej strane. Čínsky Horoskop 2024 popisuje, že vaša energia je totiž v súlade s prúdom roku dreveného draka 2024. Môžete očakávať úspech vo viacerých sektoroch vášho života. Kariéra by mala vykazovať výnimočne priaznivé energie rovnako, ako aj láska a finančná sféra.

Medzi šťastnejšie znamenia čínskeho horoskopu v roku Draka, sa radí aj čínsky Byvol, Koza, Pes a čínsky Zajac. U týchto štyroch znamení dochádza k roku, kedy je šťastie prístupné, no mali by ste byť zároveň aj opatrný. Aby ste šťastie využili naplno, je nevyhnutná pevnosť a vytrvalosť v tom, čo si zaumienite pre svoju krajšiu prítomnosť a bohatšiu budúcnosť.

Čínske znamenie Drak, ktoré vládne Čínskemu Roku 2024, by malo byť obzvlášť ostražité, pretože osud Draka je náchylnejší k náhlym zmenám a výzvam, a to najmä kvôli Drakovmu dynamickému a ambicióznemu duchu. Čínsky Rok Draka 2024 bude pre rovnomenné znamenie rokom transformácie a rastu, predpovedá horoskop 2024, avšak bude vyžadovať flexibilitu a schopnosť prispôsobiť sa.

Čínsky Rok 2024 tak v horoskope predstavuje rok zaujímavej dynamiky, kde má každé znamenie šancu objaviť a využiť svoje unikátne vlastnosti a talent. Či už ide o hľadanie nových možností alebo o prekonávanie výziev, čínsky rok dreveného Draka 2024 bude kľúčovým obdobím na dosiahnutie osobných cieľov a na významný posun vpred.


Veci, ktoré prinesú v roku Draka šťastie aj smolu

V roku Draka sú šťastnými číslami jedna, šesť a sedem (1, 6 a 7). Tieto čísla sú v čínskom horoskope považované za znamenia dobrého šťastia a prosperity, a je odporúčané, aby sme sa s nimi spojili vo svojom každodennom živote. Možno by bolo dobré zapojiť čísla aj do tiketu na loto, ak máme vo zvyku kupovať si žreb, radí čínsky Horoskop 2024.

V tomto roku sú pre čínske znamenia priaznivými dňami prvý a šestnásty deň každého mesiaca. Čínska kultúra v spolupráci s horoskopom veria, že v daných dňoch sa šťastie dotýka každého z nás a preto sú dané dni vhodné pre dôležité udalosti aj rozhdnutia.

Farby, ktorým čínsky Horoskop priradzuje šťastie, zahŕňajú zlato, striebro a šedobiely odtieň. Zlatá a strieborná farba nie sú len esteticky príjemné, ale tiež symbolizujú prosperitu, čistotu a eleganciu. Zvážme zaradenie tejto farby do šatníka a každodenného života. Soška zlatej alebo striebornej farby v interiéry môže pritiahnúť šťastie, radosť a spokojnosť do domácnosti, alebo kancelárie.

Ak zvažujeme presťahovanie, horoskop vraví, že vhodnými smermi v roku Draka je východ, sever a juh. Tieto smery sú považované za prospešné pre osobný rast, kariéru aj cestovanie. V celom čínskom roku Draka 2024 sú uvdené smery prísľubom výrazného zlepšenia života a prosperity.

Čínsky Horoskop 2024 predstavuje šťastné aj nešťastné mesiace roka

Šťastné mesiace sú v tomto roku tretí, štvrtý a siedmy čínsky lunárny mesiac. V týchto mesiacoch môžeme očakávať šťastie a zaujímavé príležitosti v kariére, financiách aj v osobných vzťahoch.

Na druhej strane, horoskop popisuje, že existujú aj prvky, ktorými by sme sa mali v tomto roku vyhýbať. Medzi nešťastné farby patria modrá a zelená, ktoré môžu priniesť negatívnu energiu, alebo neúspech. Nešťastné čísla sú tri a osem, a mali by sme sa im vyhýbať pri výbere dátumov alebo pri rozhodnutiach, ktoré súvisia s číslami.

Čínsky Horoskop 2024 prorokuje, že nešťastným smerom je v aktuálnom roku severozápad, ktorý môže predzvestovať nežiadúce zmeny alebo prekážky. Buďme opatrní pri cestovaní alebo podnikaní aktivít smerujúcich na severozápad.

Napokon, nešťastnými mesiacmi sú v duchu čínskeho horoskopu, piaty a šiesty čínsky lunárny mesiac vlády Draka 2024. V uvedených mesiacoch je nutné byť ostražití a vyhýbať sa dôležitým rozhodnutiam, či výrazným a zásadným zmenám.


Čínske Horoskopy 2024 pre 12 znamení:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com