HOROSKOP MAREC: Toto je Dôležité Mesačné Posolstvo pre Znamenia Zverokruhu

Marec je mesiacom, kedy sa kvalita astrológie obnovuje. Mesačný horoskop na Marec symbolizuje novú etapu celého zverokruhu - vládca zverokruhu Slnko sa totiž presúva do úvodného znamenia, ktorým odštartuje nielen NOVÝ ASTROLOGICKÝ ROK, ale aj nový cyklus zverokruhu. Takéto obdobie ponúka každému z nás dôležité POSOLSTVO. Dozvieme sa ho potom, ako priblížime procesy kozmu napojené na význam a dôležitosť mesačného posolstva pre znamenia zverokruhu.

Možno si aj vy niekedy dávate novoročné záväzky so začiatkom nového roku. V Marci máme opäť možnosť pracovať s tým, čo sme nedosiahli a predsavzali si. Nebeská energia, ktorá je s našou planétou silne prepojená, nás opäť nabije MOTIVÁCIOU A NÁDEJOU. Ako sa začína nový rok astrológie, tak sa zas môžme odhodlať pre splnenie predsavzatí, ktoré neboli s novým rokom naplnené.

Ako je teda zrejmé, už len týmto jediným astrologickým tranzitom je mesiac Marec 2024 veľmi výnimočným mesiacom. Udeje sa však toho omnoho viac a my vám teraz chceme predstaviť bublajúce energie, ktoré sa prirpavujú na našu priamu podporu a silný vplyv.

MAREC bude pre niektoré znamenia najšťastnejší mesiac, zatiaľ čo pre iné bude mesiacom duchovnej obnovy, veští mesačný Horoskop Marec. Každopádne je ale jasné, že kvalita tohto mesiaca bude zväčša pozitívna. Horoskop Marec teda podľa celomesačných aspektov nevykazuje žiadne prekážky, ktoré by narušili stabilný prúd mesiaca a jeho prejav na znamenia zverokruhu.


Najprv Horoskop predstaví úvod Marca 2024

01. až 09. Marec 2024 je obdarený zaujímavým výrazom. Marec začína Slnkom v Rybách, ktoré vytvára v tanci radosti silný pozitívny aspekt s Jupiterom. Tento aspekt sa v astrológii označuje ako sextil a prezentuje mimoriadne priaznivé energie smerujúce k našej nádhernej palnéte a k všetkému živému na nej.

Nielen my sa prebúdzame zo svojich ulít. Aj príroda dostáva nový nádych, upozorňuje mesačný Horoskop. Cítime, ako sa vôňa vzduchu mení, pretože Slnko napojené na Jupiter znásobuje radostný pocit našej mysle a s tým spojené vnímanie krásy okolo.

Keď sa naše sny zdajú byť bližšie na dosah vieme, že Jupiter nás podporuje pozitívnou silou. Naše sny môžu byť teraz mystické, ale obsahujú aj posolstvá. Vnímajme svoju dušu i to, čo nám chce naše vnútro prorokovať. Máme veľký zmysel pre spravodlivosť.

Začiatok Marca môže však vyvolať aj určité zmeny, ktoré nás však nevytrhnú z komfortnej zóny. Ale ako vieme, pre viacerých z nás sú zmeny skôr stresujúce, ako upokojujúce. Napriek tomu sa snažme dívať na zmeny ako na budúci pokrok pre náš život. Zostaňme prístupný novým okolnostiam.


Srdce Marca 2024

Neskôr, keď sa ocitáme v srdci Marca a prichádzajú ďalšie dni skúmame, ako sa Nov Mesiaca v mystických vodných Rybách, snaží podporiť našu intuíciu. Cítime, že zmena nášho myslenia sa deje rýchlym prúdom a chceme sa napojiť na všetko pozitívne, čo vesmír ponúka.

Máme pred sebou veľkú úlohu, kým sa Nov rozvinie v Rybách. Našou úlohou je pripraviť sa na znovuzrodenie, podčiarkuje mesačný Horoskop Marec. Ak nás niečo trápi po dlhú dobu je načase tieto energie uvoľniť.

Vyberme si spôsob uvoľnenia negativity, ktorý je nám blízky. Pre niekoho to môže byť meditácia, pre iného aktívne fyzické cvičenie, alebo relaxačný kúpeľ. Toto je spôsob vlastnej očisty. Avšak, naše trápenia sa dotýkajú aj iných.

Ešte pred príchodom Nového Astrologického Roku je dôležité zanechať staré a pripraviť sa na nové. Ak sa trápenie, ktoré cítime prepája aj s osobou niekoho iného - je čas odpustiť, rozprávať sa, zabudnúť a doprijať sebe aj iným dar láskyplného srdca pripraveného na zmierenie. Ste pripravený na tento veľký krok?

Okolo mesačného Novu (10. Marec 2024), ešte pred príchodom Slnka do Barana (20. Marec 2024) sme v správnom období nápravy a uzmierenia, veští mesačný horoskop na Marec.


V druhej polovici Marca nás víta Slnko v Baranovi

Presný Horoskop potvrdzuje, že 18. až 28. Marec je významným obdobím. Ako už spomínal článok v úvode, Slnko sa presúva do prvého znamenia Baran, čo symbolizuje začiatok astrologického nového roka, pretože opäť sa začína celý cyklus zverokruhu. Je to jeden z najexklúzivnejších tranzitov astrológie. Veď keď sa začína niečo nové, nastáva niečo nepoznané, ale aj vzrušujúce.

Všetko nové istotne vyvoláva otázky o tom, čo príde po tejto udalosti. Rovnako je to aj v prípade Slnka v novom cykle roka 2024 - 2025. Tento cyklus skončí až budúci rok v Marci opäť vtedy, keď Slnko zas opustí v posledný deň i posledné znamenie cyklu - Ryby. 20. Marec prinesie chvíľkový vážnejší tón do našich vzťahov, a celkovo do nášho života. Prehodnocujeme to, čo je skutočne dôležité.

19. Marca opustí Slnko duchovný záliv pocitov znamenia Ryby. Z vodného znamenia sa jeho efekt sústredí na znamenie Ohnivé. Tak, ako sa teraz pomaly príroda prebúdza zo zimného spánku sme i my astrologicky povzbudení k vítaní jari, novej etapy života. Prebúdzame sa z lenivejšieho obdobia.

Baran prichádza ako ohnivý posol. Prináša viac svetla i tepla. S príchodom Slnka do Barana sa dotýkame hrejivých lúčov slnka stále častejšie, čo povzbudí našu energiu aj celkové zdravie. V tento čas sa menia veci nielen vnútri nás, no aj v prírode. Naše okolie sa znovu napĺňa životom. Lúče Slnka roztápajú chlad prírody a tento efekt sa prenáša aj do života znamení zverokruhu.


Marec je mesiac vhodný na oslavu

Baran preberá kontrolu nad zverokruhom. Rozvíja nové začiatky. Ohnivý element dáva odvahu napredovať a ísť za svojimi snami. Naša vôľa je inšpirovaná k tomu, aby prekonala akékoľvek výzvy, pretože oheň je sila, je to dominancia, strelesnenie tepla a energie.

V tomto čase sa prebúdzajú aj stromy, aby nám vo svojich jarných farbách pomohli privítať novú etapu ročného cyklu. 20. Marca je Streda. Na tento víkend by sme si mali naplánovať malé oslavy nového obdobia. Vítajme príchod jari s otvoreným srdcom.

Na celom svete sa víta koniec zimy, pretože teplejšie dni sú prepojené s pevnejším zdravím, ale aj s duchovnými pocitmi, ako je väčšia radosť, energia a vďačnosť. Čas Jari sa spája s tradíciami a sviatkami, ktorými vítame plodnosť prírody a obnovu. Astrologická jar je časom, kedy majú naše rozhodnutia väčší dopad na život.

Baran nás nabáda, aby sme prijali výzvy vo svojich životoch. Snažme sa naďalej o pozitívne zmeny vo svete okolo nás. Tak, ako sa zem prebúdza k životu sme aj my, krásne znamenia zverokruhu vyzvaní, aby sme rozkvitli svojim plným potenciálom.

Nech je pre nás mesiac marec, a Slnko v Baranovi časom, kedy si pripomíname svoju silu, odvahu, i naše možnosti, ktoré nám svet ponúka. Usmejme sa častejšie, pretože Slniečko nám našepkáva, že je čas radosti a duševnej transformácie.


Aké je teda hlavné posolstvo pre znamenia zverokruhu na Marec 2024?

Buďme v Marci odvážni vo svojom vyjadrovaní. Ale zároveň buďme slušní, aby sme napredovali v svojich snoch, ale zároveň aby sme neboli v rozpore so svojou vnútornou podstatou. Marec je čas dynamiky, a tak sa pripravme aj na nečakané zvraty. Tie však dávajú novú príležitosť na rast a rozvoj.

V Marci nachádzame najväčšie dary v nepredvídateľnosti bežných dní, opisuje mesačný Horoskop na Marec 2024. Emocionálne a intuitívne prepojenia sú silnejšie. Môžeme šikovnejšie preniknúť do tajov našich duší a lepšie porozumieť tomu po čom túžime, čo očakávame od seba aj iných.

Vstup Slnka do znamenia Baran označuje začiatok nového obdobia, kedy môžeme resetovať všetko staré. Sme v odrazovom bode nových začiatkov a čerstvej energie podpory. Marcový Spln nám pripomína, aby sme sa venovali podpore harmonických vzťahov a rozvoju spravodlivosti a rovnosti.

V Marci nech je našou mantrou prispôsobivosť a pripravenosť. Objímajme nové príležitosti. Zostaňme odhodlaní. Nezabúdajme počúvať svoje srdce a intuíciu. Marec je mesiacom ktorý nás učí ako byť odvážny a zároveň citlivý.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený Marec 2024. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com