V Týždni od 15. do 21. Apríla 2024 sa SLNKO sťahuje do znamenia BÝK: TOTO spôsobí!

Týždenný Horoskop chápe 16. Týždeň roka 2024 ako čas zmien vibrácií kozmu. Vládca ZVEROKRUHU - mocné Slnko, ktoré vplýva na každé znamenie, sa preskupuje zo súhvezdia Baran do nového znamenia - BÝK. V tomto týždni teda prežívame významnú udalosť, ktorá má veľký efekt na lásku, romantiku, pracovné záležitosti, no predovšetkým na financie a materiálne otázky každého z nás.

Slnko sa počas roka, každý mesiac, presúva do nového znamenia zverokruhu. Každý pohyb Slnka dáva v tom čase znameniam isté karmické lekcie, ktoré sa spájajú s energiou jednotlivcov. Týždenný prejav intenzity aspektu sa ukáže počas celého týždňa, nie len v deň, kedy dochádza k priamemu prestupu Slnka. Avšak, od pondelka 15. Apríla do nedele 21. Apríla 2024 nebude Slnko jediným dôležitým okamihom pre týždenný pocit znamení.

Keď sa Slnko usídli v znamení Býk, 19. Apríla 2024, u znamení zverokruhu dochádza k zaujímavým pocitom. Astrológia v tomto čase ukazuje na nové hodnoty, s ktorými je dobré pracovať. Pozitívne vlastnosti, prúdiace od podstaty znamenia Býk sa spoja so stabilitou, trpezlivosťou a materiálnymi záležitosťami. Duchovne nás vládca zverokruhu - Slnko, pozve k sústredeniu sa na lekcie súvisiace s materiálnym svetom a s osobnou existenciou.


Týždenný Horoskop ukazuje na dôležité karmické lekcie

Tento týždeň, od 15. do 21. Apríla je dôležitý. Jeho sila sa ukazuje i v tom, čo nás chce kozmos v aktuálnych dňoch naučiť. Stabilita je jedným zo slov, ktoré sa s Býkom stávajú pre aktuálny týždeň podstatné. Slnko teraz ukazuje na trpezlivosť, ktorá vedie k rastu, a to následne k stabilite. Na kozmickej scéne sa objavujú výzvy skúšajúce našu schopnosť udržať sa pevne na zemi.

Týždenný výklad potvrdzuje, že sa zastabilizujeme tam, kde patríme. Čas zväčšenej zemskej energie je priestorom pre premýšľanie nad rýchlejším posunom vpred. Energia Býka sa začne ukazovať už v pondelok, kedy Slnko v Baranovi slabne, aby privítalo náruč zemského Býka. Keďže Býk má v charakteristike tendenciu hromadiť materiálne veci, a dokonca aj emócie, táto sila sa pretaví aj do dní, ktoré prichádzajú. Aj keď nie sme narodení v znamení Býk cítime jeho kvality.

Týždenný tok kozmu vyvolá situácie, ktoré nás privedú k zvažovaniu toho, čo je v živote dôležité a prečo je to tak. Hlavne záverečné dni, od 19. do 21. Apríla 2024 budú pre viaceré znamenia znamenať čas spomalenia a premýšľania. Merkúr je stále, ešte pár dní retrográdny, a vo svojej záverečnej fáze cúvajúceho pohybu sa snaží ukázať nám, kam budú viesť naše ďalšie kroky.

V budúcom týždni sa astrologická karma prečistí, a znamenia nadobudnú novú silu, motiváciu a energiou. A tieto krásne energie máme na dosah už tento víkend. Týždenný pracovný tok je však ešte spojený s Baranom. Slnko v Býkovi a posledná fáza cúvajúceho Merkúru predstavujú možnosť, ako si uvedomiť čo nás motivuje, poháňa vpred a inšpiruje.

Ak sme boli v minulosti príliš materialitsticki, alebo sme materiálne potreby zanedbávali prídu v najbližších dňoch situácie, ktoré nás navedú k prehodnoteniu nášho správania k peniazom. Takáto hĺbka sily Slnka sa dotkne všetkých znamení zverokruhu v 16. týždni 2024.


Od Pondelka do Piatka máme viac práce

Týždenný pracovný dôraz na našu aktivitu bude počas pracovných dní tohto týždňa väčší. Okrem bežných pracovných povinností sa totiž napájame aj na Býkovú kvalitu prepojenú s Venušou. Spoločne nám sila Býka a láskavosť Venuše ukazujú, že je dôležité poznať seba samého. K bežným povinnostiam sa teda počas pracovného týždňa pripája aj potreba hodnotiť seba samého, ale aj tých, ktorí sú nám najbližší.

Musíme premýšľať a uberať sa správnejšou cestou, ktorá nám je teraz aj intuitívne blízka. Akým spôsobom hodnotíme vlastné úspechy a svoje vlastnosti? Aj túto otázku sa nás opýta tento týždeň, kedy premýšľame nad svojim životným účelom. Týždenný jas Slnka zanechá na každom znamení zverokruhu svoje posolstvo. Avšak všetky znamenia budú mať jedno spoločné.

Týždenný pocit veští, že sa pýtame sa samých seba dôležité otázky a hľadáme odpovede, ktoré sa týkajú aj nášho osobného rastu. Ako oceňujeme druhých? Dávame ostatným dostatočne najavo svoje city? Sme otvorený príležitostiam na posilnenie sebaúcty a na ocenenie a uvedomenie si vlastnej hodnoty?

S koncom týždňa sa musíme zastaviť nad otázkami, ktoré sa nás vesmír pýta. Karmické cykly v tomto týždni konfigurujú viacero otázok. Najdôležitejšie je však nepodceňovanie samého seba. Musíme sa oceniť za veci, ktoré sme urobili pre seba, i pre iných.

Tento týždeň musíme nájsť krásu vo svojom srdci a ukázať hlavne sebe, že sme človekom, ktorý má veľké srdce, krásnu dušu a je nenahraditeľný. Každý z nás je jedinečnou bytosťou s ktorou vesmír súzní. Týždenný horoskop radí - Oceňme sa! Nezabúdajme na lásku k sebe samému, ktorá je v čase takejto veľkej zmeny energie od Slnka veľmi podstatná.


Cez víkend, aj počas bežných dní týždňa, je duchovné napojenie na prírodu nevyhnutné

Duchovne nás v tomto týždni Býk pozýva do prírody. Astrológia, s aktuálnymi prebiehajúcimi energiami jasne naznačuje, že spojenie s prírodou a fyzickým svetom bude prospešné pre každého človeka. Týždenný spôsob uvažovania o svete aj o sebe samom je dôležitý. To, ako sa dívame na svet a na svoje JA sa odzrkadlí v našej budúcnosti.

Karmicky je tento týždeň čas na vyrovnanie sa s tým, ako sa správame k sebe, aj k prírode, ktorá je našou matkou, naším domovom. Býk nás pozve k znovuobjavovaniu krás tejto zeme.

Tešíme sa z krás, ktoré nás obklopujú. Týždenný víkend - 20. až 21. Apríla 2024, ale aj celý pracovný týždeň by mal patriť väčšiemu kľudu a radosti z prítomného okamihu. Mali by sme sa tešiť z maličkostí, akými je slnko, spev vtáčikov, radosť z okamihov s najbližšími.

Príroda nás môže v tomto týždni napojiť na správny prúd myšlienok a kvalitných energií. Buďme otvorený výletom, oddychu v prírode a aktivitám ponúkajúcim príležitosť na uzdravenie vzťahov. Fungujme počas tohto týždňa viac v harmónií s prírodným svetom a jeho procesmi. Týždenný Býk nám dokonca dáva dostatok trpezlivosti, vytrvalosť a odhodlanie.

Ohnivá energia, ktorá mohla byť pre niektorých komplikovaným prebytkom sa teraz vystrieda s pomalou kvalitou pre podporu osobného rozvoja, vzťahov a kariéry. Minulé činy nám teraz ukážu, že nadobudnuté skúsenosti sú neoceniteľné, veští týždenný výklad. Celkovo nás tohtotýždňový vstup Slnka do Býka inšpiruje k premýšľaniu o reálnych životných hodnotách pre nás osobne.


Týždenný rast Zeme predpovedá chuť na nové veci

Prvé dni tohto týždňa osvetľuje priekopnícka esencia znamenia Baran, ktorá povzbudzuje k odvahe. Neúspech sa nás hlboko nedotýka, pretože vieme, že nové cesty môžu zmeniť naše plány. Čo bolo kedysi dôležité už dnes nie je.

Znamenia zverokruhu sa môžu v tomto týždni príjemne naladiť na energiu Býka, ktorý osvieži našu túžbu ísť za tým, čo je nám prirodzené. Nebojácna energia Býka a dosluhujúce odvaha a vášeň Barana sú pre aktuálny týždeň signálom, že je dobré chopiť sa šancí s neochvejným nadšením.

Keď sa Slnko vnorí v piatok, 19. Apríla, do pokojnej oblasti Býka, naše tempo sa mierne ustáli. Slnko premení naše myšlienky na hmatateľné výsledky s postupným uhniezdením sa v súhvezdí býka. Obdobie tohto týždňa naznačuje, že to, o čo sme sa starali, čo sme zasiali, prinesie svieži a pokojnejší život.


Ostatné planéty majú tiež efekt na týždenný duchovný tok

Týždenný Merkúr, ktorý je naďalej v Baranovi sa ešte stále snaží zablokovať náš spôsob komunikácie tak, že hľadáme správny výraz pre bežné veci. Komunikácia je naďalej komplikovanejšia. Robí nám problémy nie len správne vyjadrovanie, ale aj sviežosť v mysli. Naše nápady a pocity sú uzamknutné v našom vnútre a obava o prejavenie svojho ja je naďalej citeľná. Našťastie nie až tak silno, ako minulé dni, týždne.

Merkúr je totiž v tomto týždni už vo svojej poslednej fáze cúvania, čo sa príjemne napája na pohodový vývoj druhej polovice týždňa. Rozhodne sa však stále vyhýbajme riskantným rozhodnutiam a konverzáciám, ktoré spôsobujú napätie. Komunikujme jasne, s presvedčením, pozor na zhon. Každému rozhovoru darujme dávku ohľaduplnosti a tolerancie.

Venuša, napojená na zanmenie Baran, je v tomto týždni strojcom vášne a ohnivého prístupu k láske i vzťahom. Tomuto týždňu vládne naďalej vzrušenie, ktoré nás núti vnímať romantiku odvážne a spontánne. Týždenný jas Venuše smerom na vibrácie lásky a vzťahov sú dôležité. Venuša podoruje dominanciu, ktorá sa však môže u ľudí s prebytkom ohňa prejaviť skrz hádky i nedorozumenia. Preto týždenný výklad radí poznať svoje elementárne napojenie. Opýtajte sa nás napríklad cez Facebook Horoskop a Tarot zadarmo na váš elmentárny horoskop, aby ste vedeli ako sa týždenný zásah ohňa a rast zemskej energie prejaví u vášho znamenia zverokruhu.


Čo veští týždenný horoskop ohľadom lásky, či vzťahov

Od vzťahov chceme počas celého týždňa viac energie, vzrušenia, viac zážitkov. Venuša radí, aby sme tento týždeň prežili v prítomnosti a aby sme venovali pozornosť aj svojmu srdcu a tomu, čo nám hovorí. Prejavujme náklonnosť spontánne a bez výhrad, ale buďme v strehu pred novými vzťahmi, ktoré môžu byť povrchnejšie.

Týždenný Mars je v v spojení so znamením Ryby, čím dodáva týmto dňom dávku žiadanej vodnej podstaty. Mars je zamotaný v mystických kvalitách ryby, čomu nasvedčuje aj mystika týchto dní. Sme jemnejší, no neochvejne presadzujeme svoje túžby. Mars tlmi v Rybách agresivitu znamení zverokruhu, čím zvyšuje našu citlivosť na intuíciu. Zisťujeme, že sme poháňaní dvoma energiami - vášňou a citlivosťou. Týždenný rast kvalitnej rovnováhy vraví, aby sme sa spojili s univerzálnymi prúdmi empatie a porozumenia.

Aj najdôležitejšie planéty astrológie vravia, že tento týždeň je časom rozmanitých zážitkov. Znamenia zverokruhu sa stretávajú s ohnivými impulzami Barana, a iskrou Býka. Sme spojení aj s emocionalitou a mystikou Ryby, preto lepšie cítime svoje emócie, i lásku ostatných.

V tomto týždni prijmime vášeň Venuše a intuíciu Ryby. Nachádzame sa v týždni, ktorý nám pomôže nájsť svoj vlastný životný rytmus. Viacero vecí sa vracia do starých, ale príjemných koľají. Vesmír nám prorokuje, že tento týždeň ponúka príjemné, duchovné obohatenie.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený 16. týždeň roka 2024. Týždenný Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Týždenný Horoskop pre všetky znamenia zverokruhu, od 15. do 21. Apríla 2024:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com