Dnes je SPLN MESIACA: Ktoré Znamenia Najviac ZASIAHNE a dokonca OHROZÍ?

Horoskop na Dnes - Utorok 23. Apríla 2024, upriamuje svoju pozornosť k Mesačnému SPLNU, ktorý sa dnes odohráva v znamení ŠKORPIÓN. Udeje sa dnes v noci, konkrétne pár minút pred POLNOCOU a tak ho vnímame nielen dnes - v Utorok, ale aj počas najbližších dní. Energia znamenia Škorpión a táto výnimočná fáza mesiaca má v Apríli osobitný význam na znamenia zverokruhu. Už to bolo dávno, kedy sa Mesiac dostal do svojho Splnu v znamení Škorpión.

Posledný Spln vo vodnom znamení Škorpión sme zaznamenali v roku 2023, konkrétne 05. Mája 2023. Teraz sa síce Spln Mesiaca v Škorpiónovi opakuje, takmer po roku, ale astrologické zosúladenie ostatných planét sa dnes odlišuje. Aj preto bude dnes Spln v Skorpionovi iný, než ten posledný, v uplynulom roku.


Čím je dnes charakteristický Spln Mesiaca?

Mesačný Spln, ktorý sa dnes vytvorí v súhvezdí znamenia Škorpión bude poznačený hĺbkou emocionality a veľkou emočnou intenzitou. Dnešnému dňu dáva niektoré špecifické energie a pocity. Znamenia cítia tento spln, ako čas pre transformáciou.

Avšak, Spln so sebou dnes - aj zajtra, nesie nielen pozitívne posolstvo. U niektorých znamení môže Luna vo fáze Splnu spôsobiť obavy o tajomstvá, a najhlbšie ukryté emócie. Pravidlá, ktoré bývajú štandardom pre náš života sa dnes môžu zmeniť, čím Spln mierne rozkolíše dnešnú i zajtrajšiu rovnováhu. Týkať sa to bude predovšetkým našich emócií.

Pri Splne v znamení Škorpión bude kľúčové udržiavanie otvorenej komunikácie. Znamenia zverokruhu sa dnes musia vyhýbať extrémnym reakciám. Emocionalita, ktorá je spojená s týmto astrologickým aspektom dnešného dňa si vyžaduje konštruktívne rozhovory a riešenia situácií, ktoré dnes prichádzajú.

Efekt Luny nebude ohraničený len dnešným dňom. Ako to už býva astrologickým zvykom, efekt Splnu sa prenesie aj na okolité dni, a preto ho preciťujeme počas celého pracovného týždňa, ako veští aj presný týždenný horoskop.

Spln Mesiaca je dnes charakteristický predovšetkým veľkou emocionalitou. Dnešnému utorku dáva Spln intenzitu, vášeň. Tieto dve energie sa dnes priamo odrážajú na spôsobe uvažovania a konania znamení zverokruhu.

Dokonca je príjemným faktom, že dnes môžeme cítiť zvýšený príval energie, ktorá je správne nasmerovaná do vnútra našej emocionality. Naša skrytá sila sa môže dnes prejaviť - predovšetkým skrz talent, ktorý dnes chceme vyživovať.


Dnes sa Spln sústredí aj na Lásku

Počas okamihov dnešného Splnu v Škorpiónovi prechádzajú niektoré vzťahy skúškami. Spln dnes vyvolá veľmi intenzívne emócie, ktoré nemusia byť dobre zvládnuté. Je poučné poznať efekt dnešného Splnu, aby sme sa nenechali počas dňa vyprovokovať ku konfliktom, k manipulácii, alebo k extrémne emočnému správaniu.

Dnes sú znamenia zverokruhu mierne výbušné, hlavne, ak ide o témy, ktoré sú inokedy tabu. Neprimeraným reakciám sa dnes asi nevyhneme, pretože sú spojené s hlbokou emocionalitou dnešného utorka.

Dnes odhaľuje spln aj skryté informácie alebo tajomstvá. Pre niektoré vzťahy môže byť odhalenie pravdy až deštruktívne. Aj keď môže byť pravda dnes na jednej strane oslobodzujúca, na strane druhej môže vyvolať aj bolesť. Dobre si dnes premyslime ako pristupujeme k tajomstvám vo svojom živote. Dnes môže viesť energia kozmu k únave u tých jednotlivcov, pre ktorých je prirodzené potláčanie skutočných emócií.


Luna dnes v Splne zasiahne aj Prácu a Zdravie znamení

Na pracovisku je Spln impulzom pre zlepšenie. Napredujeme, pretože v svojej práci dnes vidíme zmysel. Dnes je vhodný čas na reišenie komplikovaných problémov. V rýchlom dosahovaní výsledkov je dnešný spln veľmi nápomocný. So splnom je dnes v ovzduší silná motivácia pre dokončenie úloh a pre presadenie zmien, ktoré považujeme za nevyhnutné, potrebné.

Z hľadiska zdravia môže byť dnešný spln komplikovanejší. Vyvoláva psychické vypätie u znamení. Jeho emocionálna intenzita má tak vplyv aj na naše fyzické zdravie, cez nerovnováhu v psychike.

Dnes venujme zvýšenú pozornosť regenerácii a relaxu. Utorok je skvelým časom pre detoxikáciu, emocionálnu i fyzickú. Snažme sa dnes pestovať pozitívne myslenie a siahnime po zdravšej strave, radí denný horoskop na utorok, 23. Apríl 2024.


Ktoré znamenia môže spln NEGATÍVNE OVPLYVNIŤ?

Počas týchto dní, kedy je citeľná kvalita Splnu Mesiaca musia byť niektoré znamenia opatrnejšie. Kým sa Spln odohráva vo vodnom znamení Škorpión, dáva svoju silu najavo niektorým konkrétnym znameniam, skrz nepríjemnejšie sily. Ostatných znamení sa spln dotkne pozitívne, skrz podporu života, lásky, energie. No dnes sú i také, ktoré si v týchto dňoch musia dávať pozor a viac sa stotožniť s energiou, ktorú Spln vyvolá.

Negatívnejší vplyv môže dnes, ale aj počas zajtrajšieho dňa, pociťovať znamenie Býk, ktoré stojí v opozícii ku znameniu Škorpión. Spln vo ôsmom znamení má na zemského Býka vyčerpávajúci efekt. Býci dnes cítia problémy s udržaním pozornosti a stability. Každý Býk dnes cíti, že jeho osobná emocionality prechádza skúškami, alebo zmenami. Býkovi sa dnes odporúča viac relaxovať a sústrediť sa na svoj osobný rozvoj.

Znamenia Vodnár a ohnivý Lev sú tiež dotknuté nepríjemnou karmou Mesiaca v dnešnom Splne. Pre tieto dve pevné znamenia zverokruhu môže byť dnes výzvou prispôsobenie sa zmenám. Emocionálna hĺbka, ktorú dnes Škorpión prepožičiava kozmu, naráža u týchto dvoch znamení na komplikácie.

Vodnár aj Lev sa dnes cítia v rozpore so svojím vnútorným svetom. Potýkajú sa so slovnými nedorozumeniami s ostatnými znameniami, varuje denný horoskop.

Samotný Škorpión tiež nemusí spln mesiaca zvládať iba s pozitívnym nastavením. Pre samotné znamenie Škorpión, v ktorom sa dnes odohráva Spln, môže byť tento čas náročný. Príliš sa totiž zintenzívňuje povaha Škorpióna. Spln poukáže na vnútorné konflikty a hlboko ukryté emócie znamenia Škorpión.

So Škorpiónovou povahou dnes stojí v popredí aj energia Barana, Býka a znamenia Ryby. Dnes teda vnímame zmes ohnivej iniciatívy, stabilnej vytrvalosti a súcitnej intuície spoločne s intenzitou Škorpióna. Dnešné interakcie sú tak prepojené s hĺbkou a intenzitou. Pozor na dnešný sklon k veľkej dráme a k pomstychtivosti.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Utorok 23. Apríl 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com