Ochranné Kamene Držiace ~ ZLÉ ENERGIE ~ Ďaleko Od Vášho Znamenia Zverokruhu

Istotne ste už počuli o sile ochranných kameňov. Ich energetický tok sa často prepája aj s vlastnosťami, ktoré vyžarujú jednotlivé znamenia zverokruhu. Vďaka prepojeniu energetických síl kameňov a vibrácií znamení vieme presne určiť, ktoré kamene ochránia jednotlivé znamenia pred zlými energiami súvisiacími so zlomeným srdcom, zlým zdravím, negatívnou karmou...

Ochranné kamene držia auru človeka, ktorý sa na ne napojí pod kontrolou a podporujú správny prúd energie u človeka, ktorý ich nosí pri sebe. Je preto dôležité poznať svoj ochranný kameň, ktorý má moc odbúrať zlé energie. Pomáha aj v čase, kedy čelíme ohováraniu, osočovaniu, alebo jedovatým jazykom okolia. Tieto ochranné kamene môžu ochrániť aj deti a určite podporia správny rozvoj energie okolo.

Poďme sa teda pozrieť na najznámejšie mocné kamene z hľadiska ochranných kryštálov i na to, prečo sa považujú za ochranné. Ako ich nosiť a ktorým znameniam prinesú ochranu v podobe odstránenia zlej energie, alebo zabránenia jej vstupu do vášho priestoru, podľa znamenia zverokruhu.


Ktoré kamene majú silu chrániť?

Jedným z najznámejších kameňov je Ametyst, spájajúci sa v prvom rade s ochranou každého, komu robí spoločnosť. Ametyst podporuje znamenia a chráni pred rozvojom zlej karmy okolo. Rozpúšťa negatívne energie, pričom je to kameň ochraňujúci aj proti klebetám.

Čierny Obsidián nie je na prvé počutie veľmi známy. Jeho ochranné kvality sú však veľmi mocné. Jeho mystická čierna farba už sama o sebe naznačuje, že má schopnosť absorbovať zlú auru a nahradiť zlé energie dobrými.

Ruženín je v starovekej histórií považovaný za kameň lásky a rovnovážnych emócií. Ochraňuje srdcovú čakru pred narušeným tokom energie, čo podporuje hlavne tri znamenia zverokruhu, ktoré sú v živote so srdcovou čakrou úzko spojené. Ruženín dokáže očistiť auru znamení a navodiť harmonické prostredie. U znamení sa odporúča použiť ruženín všade tam, kde je nutnosť rozpustenia zlej energie.

Kameň Tigrie okolo je symbolom odvahy a jasného myslenia. Používa sa u dvoch znamení zverokruhu ako ochranný kameň, pretože zvyšuje sebadôveru, čo je ideálne pre tie znamenia, ktoré hľadajú rovnováhu medzi svojimi myšlienkami a okolím. Podorí aj presvedčenie a znásobí analytické schopností znamení zverokruhu.

Významným a mocným kameňom ochrany je aj Hematit. Symbolizuje zázemiu, opateru a ochranu. Pomáha zmeniť zlú a negatívnu energiu na pozitívnu. U znamení podporuje sebavedomie a posilňuje spojenie s pravdivým, vlastným ja a s kvalitami, ktoré sú znameniam prirodzené. Hematit je spojencom pre tých, ktorí hľadajú emocionálnu rovnováhu, vnútornú stabilitu, bezpečie a oporu.


Ktoré znamenia ochraňujú jednotlivé kamene?

Ametyst je kameňom Barana, Vodnára a Ryby

Prvý kameň Ametyst chráni predovšetkým znamenia Baran, Ryby a Vodnár. Duchovne povzbudzuje a ponúka duchovné vedenie, či podporu intuície.

Ametyst je kameňom veľkej ochrany pre tri znamenia, ktoré by mali kameň umiestniť do domácnosti, či kancelárie na nasatie negatívnej energie. Jeho schopnosť pomáhať prekonávať závislosti a negatívne myšlienky je obzvlášť cenná pre impulzívneho Barana, Vodnára hľadajúceho duchovné prepojenie, a citlivé Ryby.


Čierny Obsidián podporuje znamenie Strelec a Škorpión

Čierny Obsidián drží negatívne energie v úzadí od dvoch ďalších znamení. Tento kameň by mal byť súčasťou života znamení Škorpión a Strelec, ktoré majú v čiernom obsidiáne veľkú ochranu a podporu.

Tento kameň ponúka veľkú podporu vtedy, ak znamenia Strelec a Škorpión túžia po duchovnej očiste a podpore prúdu dobrej energie v živote. Noste ho pri sebe ako náramok, prívesok, alebo ho položte do miestnosti, v ktorej chcete vyvolať pozitívnejšie energie.Čierny Obsidián zakúpite napríklad tu.


Ruženín podporí znamenia Váhy, Býk a Lev

Ruženín predstavuje ochranu pre Váhy, Leva a Býka. Tri znamenia zverokruhu nachádzajú v krásnom kameni podporu a pocit bezpečia. Umiestnením Ruženínu do priestoru v ktorom chcete cítiť dobrú a podpornú energiu zvýšite tok dobrej energie.

Váš život môže byť tiež lepší, uchránený pred klebetami a zlými energiami vtedy, ak Ruženín nosíte ako súčasť svojho oblečenia, doplnkov. Pre znamenie Váhy, Lev a Býk je ruženín zároveň mocným nástrojom pre rovnováhu životných elementov Vzduch, Oheň a Zem.


Tigrie Oko - kameň znamení Blíženci a Panna

Tigrie Oko je neoceniteľný kameň odvahy a ochrany pre znamenia Blíženci a Panna. Tigrie oko má schopnosť podporovať jasné myslenie a zvyšovať sebadôveru.

Práve tieto vlastnosti sú kľúčové pre dve znamenia zverokruhu Blíženci a Panna, ktoré vďaka podpore vnútorných tokov energie dostávajú svoje telo aj myseľ do rovnováhy. Umiestnenie Tigrieho oka v domácnosti a na pracovisku môže pomôcť zlepšiť rozhodovacie procesy a podporiť sebavedomie.


Hematit pre znamenie Rak a Kozorožec

Výnimočným kameňom podpory znamení je i Kameň Hematit. Už v historickom hľadisku to bol kameň zázemia a ochrany. Hematit dodnes slúži ako mocná podpora pre Kozorožca a Raka v premenení negatívnej energie na pozitívnu a v posilnení sebavedomia.

Všetky tieto pozitívne vlastnosti vyžaruje Hematit smerom k vodnému Rakovi a zemskému Kozorožcovi. Odporúča sa ho nosiť ako súčasť oblečenia, šperkov, alebo ho umiestniť na miesto, kde chcete podporiť zázemie a stabilitu. Podporí aj študentov a v práci, kde znásobuje sústredenie a odolnosť voči stresu.


Kam teda kameň umiestniť a s čím mi pomôže?

Všeobecne je najlepšie umiestnenie kameňov ochrany a podpory na miesto, kde trávime viac času a kde sa realizujeme. Ak dochádza doma často k hádkám, tieto kamene by mali neutralizovať výkyvy negatívnej a napätej energie.

Na pracovisku by nás mali kamene chrániť pred stresom a v taške pred prúdením zlej energie z klebiet, alebo neprávostí. Navyše, všetky kamene majú pre znamenia upokojujúci účinok a ochránia pred emocionálnym zranením z prítomnosti, ale aj z minulosti.

Aj zlomené srdce sa s podporou ochranných kameňov lieči rýchlejšie. Využijete silu svojich ochranných kameňov? Nech je vaša dobrá aura neustále v kontakte s podpornou energiu vášho kameňa.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Informácie o ochranných kameňoch nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o sile jednotlivých kameňoch.


Mohlo by vás zaujať:


Horoskop 2024:


Peniaze v roku 2024:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com