Po čom Znamenia Túžia ? Tipy na Dokonalý Valentín!

Znamenia sa v láske prejavujú rôzne. 14. Februára oslavujeme svätý Valentín. Čím potešíme svoju lásku? Rak oceňuje romantiku. Vodnár sa počas Valentína teší na výnimočné dary presne na mieru. Váhy si chcú užiť chvíľu s najbližším v romantickom objatí alebo v horúcom kúpeli. Lev ocení aj drahšie šperky, ale stačí mu aj darček od srdca, ktorý je pre Leva často cennejší. Ryby sa radi porozprávajú o láske a budúcnosti.

Škorpión chce pekne zabalenú drobnosť, ktorá ho pohladí pri duši. Ako svoju lásku očariť na Valentína podľa znamenia zverokruhu, a čo hovorí jazyk lásky znamenia vášho partnera? Valentín nemusí byť iba časom drahých darov, alebo výnimočných gest.

Je to predovšetkým čas, kedy sa každý z nás prejaví. Ako plánujete osláviť Valentín - je to pre vás iba jeden z mnohých komerčných sviatkov, ktoré neoslavujete, alebo je to príležitosť na výnimočnú večeru a romantiku?


Ako znamenia lásku prijímajú a prejavujú?

Každé znamenie zverokruhu prejavuje lásku inak. Existujú rôzne jazyky lásky, ktorým sa prejavuje duša znamení zverokruhu. NIektoré znamenia majú spoločné znaky v tom, ako lásku prijímajú a ako ju prejavujú. Niektoré znamenia sú chladnejšie, ale to neznamená, že nemilujú.

Niektoré znamenia sú podľa klebiet prehnane romantické, ale my veríme, že prejavovanie lásky nie je nikdy prehnané. A čo vy, máte radi romantiku? Napíšte nám komentár na youtube alebo facebook a spojte sa s našou komunitou.

Tak, pozrime sa teraz na to, čo hovorí astrológia o prejavovaní lásky u znamení zverokruhu. Ako znamenia ocenia a ako si užijú tento výnimočný deň, Valentín, 14. Februára 2024?


Baran

Toto znamenie ocení na Valentína výlet, krátky, aj dlhšiu dovolenku, ktorú môžete spoločne plánovať práve na Valentína. Zorganizujte Baranovi výlet, ktorý bude prekvapením pre jeho lásku vnútri duše. Baran ocení akékoľvek aktivity, ktoré budete robiť spoločne a preto smelo do toho. Nebojte sa aj trochu experimentovať, ale nepreháňajte to s adrenalínom. Počas dňa nezabudnite správami Baranovi pripomenúť, ako veľmi ho milujete, a že naň myslíte.


Ryby

Posledné znamenie v poradí, Ryby oceňujú blízkosť a romantický prístup k láske. Ryby milujú romantiku a tak určite nepokazíte Valentín krásnou básňou, ktorá vychádza od srdca. Ryby si cenia romantické gestá a tak snažte nahliadnúť do duše svojej Ryby a skúste porozumieť jej túžbam. Romantickými gestami získate od tohto dňa veľa. Úprimne spoločné rozhovory, objatia, romantické prechádzky, pravdivé lichôtky a chvíle len pre vás sú pre Ryby neoceniteľným Valentínskym darom.


Býk

Býk miluje Valentínske dotyky. Túži tráviť čas so svojou láskou v náručí. Objatie Býka je silné a jeho zemská energia sa v tento deň snaží o zabezpečenie dokonalosti a pohodlia. Býka potešíte fyzickými dotykmi, masážou, objatím. Nemusíte kupovať drahé dary, stačí bozka a prejav náklonnosti. Masáž krku, hlavy a uší… Býkovi pri tejto predstave už naskakujú zimomriavky lásky.


Vodnár

Toto znamenie zverokruhu hľadá jedinečnosť. Oceňuje niečo, čo je mu blízke, nerád pretvaruje radosť z komerčných darov, ktoré dostáva každý. Vodnár nebaží po luxusných šperkoch, luxusom je preň personalizovaný dar na mieru. Čo tak využiť napríklad trik zo seriálu Priatelia (séria 6, epizóda 17 - Síla Unagi ) - kde daroval Chandler Monike nahrávku romantických piesní. Buďte však šikovnejší než Chandler a darujte originálnu pásku, nie tú po expartnerovi. Ale darom môže byť aj niečo iné - fotokniha, náramok, vlastnoručná báseň, romantický list, zážitkový dar, umenie…


Blíženci

Svätý Valentín je pre Blíženca sviatok, na ktorý sa väčšina Blížencov teší. A radosť robia tretiemu znameniu najmä rozhovory a blízkosť v porozumení a komunikácií. Potešte Blíženca lichôtkami a slovami plnými nehy a lásky. Ani toto znamenie nutne nepotrebuje drahé dary, či luxusné večere. Skutočné a úprimné komplimenty sú pre Blíženca zdrojom obdivu, ktorý ho vyživuje.


Kozorožec

Desiate znamenie očakáva viac, než len bežný večer. Už počas dňa môžete Kozorožca zaplaviť vlnou romantiky. Napríklad aj romantickými správami, ktoré pohladia dušu zemského Kozorožca. Chce cítiť hlavne stabilitu a záujem zo strany milovaného. Krásny deň svätého Valentína, môžete ukončiť romantickou večerou a pomocou s domácimi prácami. Kozorožec VŽDY ocení vašu pomocnú ruku a chvíľu pre oddych, nezabúdajte.


Rak

Vodná energia Raka je priravená na romantiku spájajúcu sa s 14. Februárom. Rak by si kľudne vybral zo zoznamu romantických gest aj romantickú večeru doma, na terase, alebo len tak niekde, kde je s partnerom sám a atmosféra je domácka. Útulný, teplý a pohodlný večer strávený s najbližšími je to, čo Rak miluje na tomto výnimočnom dni roka.


Strelec

Strelec chce byť na Valentína aktívnejší, ale nutnosťou nie je adrenalínový zážitok. Strelec ocení aj lepšie víno ako inokedy, zaujímavý film, alebo hranie rolí v posteli. Nebojte sa trochu experimentovať, všetko nové, čo často spoločne nerobíte, dnes Strelca poteší. Exkurzie aj výlety môžu byť zaujímavým spríjemnením tohto dňa, no Strelcové túžby uspokojíte aj v pohodlí domova. A nezabudnite na chutnú večeru, ktorú si môžete pripraviť aj spoločne.


Lev

O Levoch sa traduje, že bez diamantov a drahých šperkov ich nepotešíte. Áno, lev sa teší kráse a oceňuje kvalitu, ale potešíte ho aj inak. Drahým darom nič neskazíte, ale prekvapenie v podobe veľkého gesta bude trvalejšie. Aby ste uspokojili vnútroné túžby Leva prejavte mu nejakým gestom oddanosť a lásku. Zásnuby na svätého Valentína s levom nie sú zlým nápadom.


Škorpión

8. znamenie Škorpión si chce užívať fyzickú blízkosť partnera. Škorpión je vášnivej povahy, a táto črta sa prejavuje aj na Valentína, od ktorého očakáva viac lásky, pozornosti aj súkromie s milovaným. Aby ste Škorpióna potešili, odovzdajte deti starým rodičom, alebo opatrovateľke. Prejavte čo najviac romantiky. Vášnivá noc v hotelovej izbe, kde si užijete jeden druhého bude ocenená. Škorpión túži v tento deň po fyzickej intimite a spojení.


Panna

Človeka v znamení Panna potešia zaujímavé prejavy lásky. Upracte, navarte, pripravte príjemný večer. Nič drahé nieje nutné, ale dobrá fľaša kvalitného vína, alebo obľúbená sladkosť, sú na stole vítané. Niektoré Panny ocenia aj hmotné dary, ale väčšina skôr praktické gestá. Prejavte lásku tak, že Panne umožníte oddychovať. Čo tak spoločná masáž, kúpeľ, alebo výnimočne dobrá káva so šľahačkou, v pohodlí domova?


Váhy

Jedinečné váhy milujú výnimočné veci. Váhy ocenia vášnivejšie prejavy lásky, niečo čo neprežívate každodenne. Najviac sa však Váhy tešia z úprimných a láskyplných komplimentov. Všímajte si na svojej polovičke v znamení váhy nové veci, ktoré im svedčia. Verbálne gestá, komplimenty a náklonnosť, či prejavenie vďačnosti - toto všetko sú rady pre krásny Valentín v spoločnosti Váhy.

Ako ste na tom vy, čo plánujete na Valentína? Skúsite niektoré z odporúčaní podľa znamenia zverokruhu partnera?


Mohlo by vás zaujať:


Anjelská Karta Dňa:


Peniaze v roku 2024:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com