NOV MESIACA - RITUÁLY

Kedykoľvek mesačný nov rozsvieti oblohu, očistná energia tohto nebeského úkazu sa zrkadlí do našich životov. Mesačný Nov prináša magickú silu a možnosti pre tých, ktorí ju chcú využiť. Rituály sú možnosťou prilákať do svojho života to, po čom túžime. Nasmerujte energiu kozmu takým smerom, aby vám celá nebeská sila pomohla pri dosahovaní túžob a snov.


Chvíle temnoty mesačného novu nemusia znamenať i temnotu v našom živote. Cez Rituály bielej mágie dokážeme kozmos nalákať do nášho srdca a požiadať nebeské sily na pomoc s konkrétnou cestou, či problémom. Rituály sa vykonávajú počas dôležitých mesačných fáz a sú cestou, ako sa spojiť s vyššou mocou, keď tápeme v neistote a hľadáme podporu.

V našom lunárnom kalendári je ideálnym časom pre rituály bielej mágie, čas, keď Luna formuje Nov, alebo Spln. Navyše, najsilnejší je rituál v čase prvého a posledného mesiaca každého roka. A tiež v čase, kedy sa odohráva vzácny úkaz - Dva mesačné Novy, alebo Splny v jednom mesiaci.

Keď mesiac tancuje svoj valčík Novu medzi Zemou a Slnkom nastáva každý mesiac Nov, ktorý zaťemňuje našu zem tmavou magickou nocou. Mesiac vidíme len slabo, alebo vôbec. Táto temnota noci je ideálnou chvíľou pre rôzne podporné Rituály. Nov je totiž časom, kedy sú nové začiatky vítané. Bielej mágie sa báť nemusíme - nasmeruje nás na správnu cestou. Ak nás intuícia sklamala a my sme na ceste nesprávneho osudu, skrz Rituály Mesačného Novu znovu nasmerujeme svoj život tou správnou cestou.

Rituály v čase bežného i modrého Novu

Nov mesiaca je astrologicky vnímaný ako čas nových začiatkov, možností, rozhodnutí. Niekedy premýšľame práve v tomto čase o minulosti zvlášť vtedy, ak sa k tejto karme pripnú aj iné podstatné kozmické udalosti. Čas kedy premýšľame o tom, čo bolo je zároveň i časom, kedy nás môžu Rituály podporiť v zabudnutí, rozvojí, v odpustení a porozumení veciam, ktoré už skončili. Nastavujeme si ľahšie nové ciele, keď Nov Mesiaca obohatí našu krásnu Zem tmavou nocou.

Modrý Nov je mimoriadne vzácny úkaz. Nastáva, kedy sa v jednom mesiaci vyskytujú dva mesačné Novy. Je to úkaz, ktorý poskytuje znásobenú príležitosť na Rituály a dvojitú šancu na podoru viacerých smerov života. Je to čas pre hlbokú sebareflextiu. No rovnako je dôležitý aj Nov v bežnom mesiaci, kedy sa vyskytuje jedna príležitosť za mesiac, pre komplexné splynutie so silou a energiou Mesiaca. Využijeme aj tento mesiac silu Novu pre Rituál bielej mágie? Čo túžime podporiť a čo prilákať? Nov Mesiaca je pre rituály podstatným kozmickým úkazom.

Približne každých 29 mesiacov dostaneme do daru mesiac s dvojitým Novom. Ostatné mesiace poskytujú Nov ako dôležitý deň pre Rituály. Rituály a meditácie majú teraz hlavný cieľ - zosumarizovať vaše myšlienky a preniesť ich do úmyslov, ktoré podporia nové začiatky a dlhodobé plány. Prepojte sa cez mesačný nov v tomto mesiaci s vesmírnou energiou s dosiahnite splynutie s vašími zámermi.


Rituál zasvätenia nutných predmetov

Čistotu a predovšetkým silu predmetov využívaných pri rituále musíme pred vykonávaním rituálu zasvätiť. Rituálu zasvätenia sa obávať nemusíme, je jednoduchý, no zároveň aj výnimočne mocný. Potrebujeme nasledujúce veci:

Vyberieme si rituál z nižšie uvedených rituálov a zasvätíme vec, ktorá s rituálom súvisí (konkrétna sviečka, kameň, šatka, voda…) Zasvätené by mali byť všetky predmety, ktoré použijeme.

Rituál zasvätenia prebieha nasledovne - tri sviečky umiestníme do tvaru trojuholníka na stôl, alebo na podlahu. Do stredu vytvoreného trojuholníka umiestnime predmet ktorý chceme zasvätiť na konkrétny rituál. Pozor, vždy postupujme opatrne, myslíme na to, že oheň je mocný. Po zapálení sviečok opakujeme trikrát túto mantru: "Zasväcujem tento magický predmet a žiadam vesmír, aby mu daroval svoju magickú silu pre dnešný Rituál." Po treťom zopakovaní, sviečky bezpečne uhasme. Náš predmet, ktorý sa nachádzal v strede pomyselného trojuholníka je teraz zasvätený. Takto to opakujme so všetkými predmetmi na rituály, ktoré musíme zasvätiť.

Nezabudnite zasvätiť všetky predmety, ktoré plánujete použiť v rituáloch bielej mágie. Môže to byť prsteň, sviečka alebo dokonca pohár s tekutinou. Vždy sa uistite, že sviečky sú bezpečne umiestnené, aby nedošlo k nehode. Teraz, keď sú vaše nástroje pripravené, môžeme sa ponoriť do tajomstiev rituálov bielej mágie, ktoré vykonávame počas novu mesiaca. Vhodné je vykonávať počas jedného novu iba jeden rituál, preto vyberajte starostlivo s prihliadnutím na vaše osobné potreby či túžby.


Rituál Lásky Pre Partnerov na oživenie vzťahu | Mesačný Nov

V temnom tieni mesačného novu existuje rituál, ktorý môže vzkriesiť a posilniť emócie v dlhodobom vzťahu. Tento rituál zintenzívni vzťahy, prinesie vám aj partnerovi pocit bezpečia, lásky a spolupatričnosti.

Magická sila mesačného novu je známa svojimi schopnosťami liečiť vzťahy a zosilniť väzby lásky. Predtým, než sa pustíme do samotného rituálu, nezabudnite na zasvätenie každého predmetu pre rituál.

K rituálu lásky potrebujeme:

Keď sa blíži čas v mesiaci kedy zatemní zem Mesčný Nov, naplňte pohár vínom a jemne v ňom ponorte váš drahocenný prsteň. Nechajte prsteň v pohári s magickou energiou novu cez noc, keď sa hviezdy skrývajú, a ticho vládne oblohe.

Na ďalšie ráno si prsteň opäť nasaďte na svoj prst, cítiac jeho obnovenú silu a energiu. Magické víno ponúknite svojmu partnerovi na pitie a nechajte ho preniknúť jeho telom, ktoré bude vyživovať energia obnoveného citu. Dôležité je, aby partner vypil víno ešte pred polnocou druhého dňa po Nove, aby bol Rituál lásky úplný a sila lásky sa znovu prebudila. Ak nepijete alkohol zvoľte akýkoľvek iný červený nápoj.


Prilákanie Skutočnej Lásky - Rituál lásky pre nezadaných

V okolitej tme mesiačneho novu, keď svet okolo nás spí, je možné vyslať vesmíru jasný odkaz o našich túžbach. Keď sme nezadaní a hľadáme pravú lásku, vesmír musíme požiadať o príležitosti. Spojme sa s vesmírom, pretože iba tak môže vypočuť to, o čo ho žiadame. Rituál lásky pre nezadaných je ako most, ktorý spája nezadané srdce s tým, ktoré ho dopĺňa. Predstavte si, že tá pravá osoba je už na ceste k vám, stačí iba poslať vesmíru svoju prosbu o spojenie dvoch sŕdc, ktoré k sebe patria tak, aby bola vo vašom živote konečne rovnováha.

Na rituál lásky si pripravte nasledujúce predmety:

V noci Mesačného Novu uložte sviečky do tvaru trojuholníka a do stredu postavte POHÁR S VODOU A TROMA KVAPKAMI RUŽOVÉHO OLEJA VNÚTRI. POZOR - dodržujte dostatočnú vzdialenosť pohára od sviečok, pretože olej môže byť horľavý! Sviečky následne postupne zapaľujte - Najprv bielu, potom ružovú a ako poslednú sviečku červenú.

V jase horiacej sily plameňa sviečok si v mysli pripomeňte svoju túžbu po láske a zhlboka sa nadýchnite. Jemne vložte kameň lásky do pohára s vodou a ružovým olejom. Počas tohto procesu premýšľajte nad tým, akú osobu túžite prilákať do života. Premýšľajte o jeho kvalitách, o jeho duši, srdci, o jeho charaktere. Vnímajte, ako sa kameň dotýka vody a posiela vibrácie lásky prudkou energiou do vesmíru.

Zatvorte oči a hlboko sa nadýchnite, pričom si predstavujte, ako ste obklopení jasným ružovočerveným svetlom. Predstavujte si, ako k vám toto svetlo láka pravú osobu. Po chvíli, keď cítite, že ste svoje posolstvo vyslali, vytiahnite kameň z pohára a uložte ho na bezpečné miesto - nech je to váš talizman lásky. Sviečky nechajte dohorieť prirodzene, alebo ich sfúknite vo zvuku ďakovania vesmíru za jeho čas a starostlivosť. Potom sviečky odložte na miesto, kde budú v bezpečí a používajte ich iba na rovnaký rituál. Vodou pokvapkajte prah svojho domova, aby energia takto posvätenej vody pritiahla lásku do vášho obydlia.

Týmto máte dokončený rituál lásky pre nezadaných. Vesmír vypočuje vaše volania a do života vám prinesie tú pravú lásku. Rituál v prípade potreby opakujte, čím zvýšite šancu na pravú lásku.


Rituál Bielej Mágie - Úspech, Peniaze, Skúška

Vo chvíľach pochybností a neistoty je rituál bielej mágie vašim spojencom. Najmä v čase každomesačného Novu, keď mesiac skrýva svoju tvár, má magická energia obzvlášť silný potenciál. Tento rituál je vytvorený tak, aby vám pomohol dosiahnuť úspech v akomkoľvek úsilí - či už ide o zložité skúšky, financie pracovné výzvy alebo osobné prekážky.

Pripravte si zasvätenú zelenú sviečku. Zelená farba je symbolom rastu, obnovy a úspechu. Táto sviečka bude vaším svetlom v tmavých chvíľach a povedie vás k víťazstvu.

V tichosti noci Mesačného Novu, zapáľte sviečku a zamyslite sa nad svojimi túžbami a cieľmi. Pustite do vesmíru svoju prosbu a energiu. V duchu následne vyslovte: "Sila Novu, požehnaj môj zámer a prines mi svetlo úspechu." Počas tejto meditácie si predstavujte, ako vaša snaha prináša ovocie. Vnímajte pozitívnu auru, ktorou ste teraz s pomocou vesmíru obklopený.

Je nevyhnutné nechať sviečku horieť až do jej konca, nech jej plameň symbolizuje vašu vytrvalosť a odhodlanie. Ak však z akýchkoľvek dôvodov potrebujete sviečku uhasiť, urobte tak s rešpektom a s poďakovaním k vesmíru, aby ste neprerušili tok magických síl. Uzavrite rituál s vďakou voči vesmírnym silám a v srdci si uchovajte vieru vo svoj úspech.


Rituál Očisty - Obnovujúca Esencia - Mesačný Nov nám pomôže zabudnúť na minulosť

Žijeme vo svete, kde sa striedajú energie dobra i zle. Naša energetická schránka, známa ako aura, často absorbuje vibrácie okolo, i tie negatívne. Ak sa vo svojom živote cítite ťažený minulosťou, či tmavými myšlienkami alebo nepokojom, je čas obrátiť sa k síle Noci Mesčného Novu. Táto tajomná noc, kedy je mesiac skrytý v náručí tmy, je ideálna na obnovenie a očistenie Karmy od minulosti.

K tomuto rituálu nepotrebujete žiadne nástroje, iba svoju vnútornú silu a predstavivosť. Večer, keď sa spojíte v magickej energii s Nocou Mesačného Splnu, nájdite si tiché miesto. Sadnite si tam, kde vás nik neruší. Zatvorte oči a zhlboka dýchajte. Zamerajte svoju pozornosť na srdce a predstavte si, ako z neho vyžaruje biele svetlo - symbol obnovy a čistoty. Cíťte, ako sa toto svetlo šíri po celom vašom tele, očisťujúc každú bunku a prenikajúc do vnútra energie vašej aury.

V myšlienkach sa pohĺbte do osobnej premeny. Skrz myšlienky vnímajte ako sa aura mení z hmlistého oblaku na číru bielu esenciu, podobnú čistému, svetlému krištáľu. Počas tejto meditácie si môžete v duchu opakovať mantru Rituálu očisty: "Nech mi vesmírne sily prinesú čistotu a ochranu". Predstavte si, ako vás biele svetlo obklopuje, chráni a dodáva vám silu.

Keď cítite, že váš energetický obal je obnovený a jasný, ukončite rituál s hlbokým výdychom a vďakou k vesmírnym silám za ich pomoc. Váš energetický štít je teraz obnovený, a ste pripravení čeliť novým výzvam s čistým srdcom a dušou. Hmlistá minulosť opúšťa vaše telo s každým výdychom a budúcnosť naberá na sile pozitívneho smerovania.


Veríme, že vás rituály povzbudia a umožnia vám spojiť sa s nikdy nekončiacou a nelimitovanou energiou sily Mesačného Novu. Prajeme vám pokojnú a harmonickú noc Mesačného Novu. Podeľte sa s nami cez facebook o vaše skúsenosti s rituálmi a o vaše očakávania. S láskou, váš Horoskop a Tarot

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com