Horoskop 2023 Váhy

Hlavná Navigácia - Horoskop na rok 2023 Váhy:

Planéta Venuša, ktorá je vládnucou planétou znamenia Váhy ronako, ako u Býka, sa od úvodu roka nachádza u Vodnára. Neskôr sa premiestňuje do znamenia zverokruhu Ryby. Venuša sa teda nachádza v piatom dome Váh, definuje Horoskop budúcnosť Váhy na rok 2023. A to hneď od 03. Januára 2023. Znamená to, že na Váhu čaká od úvodu roka 2023 energia, ktorá znamená plodnosť, a niekedy až dramatický prístup ku vzťahom. Venuša k vám však smeruje i pozitívnu stránku svojej tváre. Tá bude pohladením pre dušu nejednej Váhy.


Horoskop predstavuje Váhy na rok 2023 - 2024

Hneď s príchodom úvodu roka 2023 orientuje venuša pozornosť váh na seba samého. Ak vás počas Januára 2023 čakajú spoločenské udalosti je jasné, že budete veľmi obľúbenou, na prvý pohľad charizmatickou osobou, veští ročný Horoskop Váhy. Sebavyjadrenie a obrovskú charizmu dáva váham postavenie uvedenej venuše. Prostredníctvom spoločenských kontaktov získavate nových priateľov,. Pre nezadané váhy je astrologický aspekt zameraný aj na potešenie z intímnych stretnutí. Preto vám horoskop Váh 2023 predpovedá hľadanie radosti v spontánnom prejavení svojej sexuality.

O úvodných dňoch roka 2023 hovorí horoskop ako o období mnohých tranzitov. Tie vplývajú na dom romantiky, lásky. Ale aj na dom plodnosti každej váhy. Z tohto pohľadu horoskop predpovedá plodné obdobie pre každú váhu. Ak sa chystáte obohatiť svoju domácnosť o prvého, alebo ďalšieho potomka, a po tomto sne už dlho túžite, práve úvodné štyri mesiaca roka vám tento sen môžu jednoducho naplniť. Stačí sa viac zamerať na seba samého. Aj na ciele, ktoré chcete s rokom 2023 dosiahnuť.

V splnení túžob vášho srdca vám však nepomáha aj postavenie dôležitých astrologických aspektov v piatom dome. Od 20. februára do šestnásteho marca sa venuša pohybuje siedmym domom, prognózuje veľký Horoskop 2023. Znamená tak veľký vplyv na lásku každej váhy, i na dobré osobné vzťahy. Venuša v 7. dome je predzvesťou pevného, dobrého a úspešného manželstva.

Ak sa v roku 2023 chystáte vstúpiť do manželského zväzku, najvhodnejším obdobím sú dni od 18. januára do 21. apríla. Vtedy všetky astrologické aspekty predpovedajú úspech vo vašom rozhodnutí, popisuje rok 2023 Horoskop Váhy. Znamenajú aj láskyplné manželstvo do budúcnosti.

Merkúr zasahuje Horoskop Váhy 2023

V roku 2023 sa merkúr nachádza v retrográdnom pohybe počas štyroch období. Hneď s príchodom roka sa merkúr v tomto smere usídľuje v štvrtom dome, rozpráva Horoskop minulosti Váhy 2023. Tam vplýva na minulosť. U váh otvára pocit prepojenia s minulosťou. No hlavne s negatívnymi pocitmi, ktoré z minulosti vyplynú. Neskôr sa retrográdny Merkúr počas mesiaca apríl, a v prvej časti mája nachádza vo ôsmom dome. Tu môže negatívne ovplyvniť intímny život Váh.

Váha sa teraz sústredí na iné oblasti života, predvída ročný Horoskop. Má sklon vyhýbať sa intímnemu potešeniu. Toto postavenie merkúru môže zasiahnuť do vašich vzťahov. A to hlavne vtedy, ak sú založené hlavne na intímnej radosti. Čo sa týka dlhodobých vzťahov, vnímajte aj potreby vášho partnera, ktorého môže merkúr ovplyvniť úplne inak, ako vaše znamenie zverokruhu. Ak sa zaujímate aj o to, ako rok 2023 ovplyvní ľudí okolo vás, je nevyhnutné poznať aj ich ročný horoskop 2023.

Planéta venuša, ktorá je pre váhy vládnucou planétou a veľmi silnou energiou i v roku 2023 sa od júla do septembra nachádza v 11. astrologickom dome. V cúvajúcom pohybe. Táto venuša je plná rôznorodých energií, prizvukuje Horoskop priateľstva 2023 Váhy. A jej poloha v 11. dome priateľstva vás môže vydesiť. Zasiahne nielen priateľské vzťahy, ale aj rodinné prepojenia a energiu nezadaných váh. V tomto smere by mala byť váha opatrná v priateľských vzťahoch so znamením rak, a s druhým znamením v poradí, býk.

Uvedené dve znamenia považuje horoskop 2023 váhy za tie, s ktorými budú priateľské vzťahy počas roka najkomplikovanejšie. Horoskop vzťahov radí, aby sa každá váha vyhýbala klebeteniu. A to hlavne v období od 23. júla do 4. septembra. Vtedy sa venuša hýbe spätne, pripomína Horoskop astrológie 2023 Váhy. A tak blokuje dobré osobné vzťahy váhy. Z celkového hľadiska dosahujete vynikajúce priateľské spojenie, ale aj dobré vzťahy v rodine so znamením baran, strelec a vodnár. Opísané 3 znamenia zverokruhu tvoria súčasť najbližších priateľov Váhy na rok 2023.

Ak sa niektoré zo spomenutých znamení v roku 2023 stane vašim novým priateľomje je jasné, že toto priateľstvo bude pevné a neoblomné, zvestuje ročný Horoskop Váhy. S postupom času sa práve z týchto troch znamení môže stať váš najbližší radca. Vaša spriaznená duša v smere priateľstva. Čo sa týka dlhodobých partnerských vzťahov, alebo románikov počas roka 2023 u nezadanej váhy, najsilnejšiu lásku nájdete u znamení blíženci, lev a kozorožec. S uvedenými znameniami nepredpovedá horoskop 2023 veľké búrky, ktoré by výrazne ohrozovali budúcnosť vo vzťahu.

Horoskop Lásky Váhy na rok 2023 popisuje vzťahy a budúcnosť

Samozrejme, váhy musia poznať aj horoskop lásky a vzťahov na rok 2023. Pretože tento horoskop sleduje aj rušivejšie astrologické aspekty, ktoré bude musieť každá váha v roku 2023 prekonať. Rok 2023 v láske upozorňuje na znamenie škorpión a ryby. U týchto 2 znamení prichádzajú komplikácie s celým rokom. Hlavne v láske, osobných vzťahoch, a pre celkovú vzťahovú budúcnosti. U škorpióna nenachádzate veľké pochopenie, upozorňuje Horoskop vzťahu Váh na rok 2023. Čo sa týka rýb, váhy pociťujú, ako je táto osobnosť rýb úplne odlišná od jeho vlastnej.

Váhy sa tak stretávajú s veľkým nepochopením. Nesústredia sa na prehlbovanie tohto vzťahu. Tieto komplikované vzťahy môžu byť počas roka 2023 najviac poškodené, predpovedá horoskop vzťahov 2023 váhy. Ročný Horoskop a veštkyňa sibyla posudzujú aj vzťahy medzi spolupracovníkmi. Váhu čaká mimoriadne zaujímavý rok z hľadiska kariéry. Viacero astrologických aspektov roka sa však točí okolo priateľov, nezadaných, a okolo minulých pocitov.

Horoskop 2023 pre Váhy upozorňuje aj na komplikácie

Horoskop rieši aj vyhýbanie sa láske a komplikované vzťahy s niektorými ľuďmi. V neposlednom rade vás však horoskop na veľký rok 2023 upozorňuje aj na silu astrologických aspektov spojených s pracovnými povinnosťami váhy. Medzi spolupracovníkmi hľadáte najsilnejšie spojenie so znamením panna a škorpión. Tieto dve znamenia vám dokážu dobre pomôcť i poradiť. Tvoríte spolu vynikajúce projekty aj plány. S pannou a škorpiónom môžete dokonca začať počas roka 2023 podnikať v období, ktoré je pre tieto začiatky vhodné.

Viac sa dozviete v časti horoskop práce a financií 2023. Tento horoskop vás upozorní na najdôležitejšie aspekty i na to, kedy je vhodný čas na zmenu, a kedy sa zmene radšej vyhýbať. Keď sa dívame na astrologických graf 2023 pre znamenie váhy je zrejmé, že váhy budú čeliť aj istým životným skúškam. Hneď v úvode roka bude touto skúškou odanosť vo vzťahu, i voči sebe samému. Venuša sa totiž umiestňuje v piatom dome, ktorý je zodpovedný aj za sexuálne aférky v zamestnaní. Z tohto pohľadu vás horoskop varuje pred vzťahmi. Najmä so znamením rak a škorpión.

Horoskop veští aj novú energiu pre Váhy na rok 2023

So spomenutými dvoma znameniami môžu váhy pociťovať veľký nával sexuálnej energie. Tá môže ovplyvniť rčný horoskop a aj dobré kolegiálne vzťahy a pretvoriť ich v niečo, čo naruší dobrú reputáciu váh. Buďte mimoriadne opatrní a to hlavne počas mesiaca január, a v závere roka 2023. Konkrétne v záverečných dňoch decembra, radí osobný ročný Horoskop Váh. 2 mesiace roka 2023 totiž predstavujú najväčší zásah do vašich energií a do správneho posudzovania veci okolo.

Môžete sa teda nechať pomýliť obrovskou energiou, ktorá na vás teraz rýchlo pôsobí, vníma Horoskop energie a karmy 2023 pre znamenie Váhy. Váš úsudok môže byť nesprávny. Od 23. septembra až do 23. októbra 2023 nastáva sezóna vášho znamenia zverokruhu. V tomto období ukončil merkur svoje tretie retrográdne pôsobenie v 12. dome. Cítite obrovské prečistenie energií, ktoré boli skôr negatívneho charakteru, dodáva v závere ročný Horoskop 2023.

Horoskop na záverečné mesiace roka 2023 Váhy

Predchádzajúci merkúr sa sústredil na blokovanie osobného napredovania. Sezóna znamenia váhy je však pre každého z vás veľmi priaznivá. Slnko sa pohybuje prvým domom, čo vám dáva pocit veľkého stotožnenia so sebou samým. Merkúr sa tiež usídľuje v tomto dome, podčiarkuje Horoskop. Venuša sa presúva do domu dvanásteho. Spomenuté obdobie, kedy oslavuje váha svoje narodeniny počas roka 2023 je špecifické tým, že ponúka váham najzaujímavejšie okamihy roka.

Môžete sa realizovať cez vecí, ktoré vám prinášajú úspech, navrhuje Horoskop rozvoja Váhy 2023. Práve vtedy je najvhodnejší čas na začiatok podnikania, alebo akéhokoľvek projektu, ktorý vás naplňuje radosťou. Vaše osobné nastavenie, i postoj voči sebe samému sa teraz prejaví tak, že budete môcť dobré rady poskytnúť aj ostatným. Opäť sa stávate človekom mimoriadne obľúbeným v kolektíve a medzi priateľmi.

Záverečné mesiace roka 2023 sú priaznivé z hľadiska budovania lepších osobných vzťahov. A to najmä so súrodencami, rodičmi, opisuje vzťahový Horoskop váhy na celý rok 2023. Tieto dni sú predzvesťou i ďalších spoločenských udalostí roka 2023, na ktoré budete istotne pozvaný. V tomto okamihu sa môžete rozhodnúť, či chcete svoju energiu zamerať na tieto spoločenské udalosti. Posudzujete, či vám spoločnosť ostatných robí radosť, alebo radšej zostanete v blízkosti vašej rodiny. Ak sa rozhodnete tak, či onak, urobíte správny krok, aby ste sa cítili dobre.

Ako zasiahne Horoskop Váhy Mars?

Mars, ktorý sa nachádza v treťom dome vás nabáda, aby ste sa viac sústredili na seba i na vašu rodinu. Čo tak skombinovať tieto energie a zobrať niekoho z rodinných príslušníkov na miesto, ktoré vám robí radosť? Záverečné mesiace roka sú podľa horoskopu bohaté na získavanie nových kontaktov. Vnímate, ako vám tieto nové známosti dokážu zmeniť svet. Ako vám dokážu pomôcť do budúcnosti. Radí v závere roka ročný Horoskop 2023.

Záver roka 2023 však nie je iba predzvesťou pozitívnych aspektov. Od 13. decembra až do 02. Januára 2024 sa prejaví posledný merkúr v spätnom pohybe. Tento merkúr zasahuje celý zverokruh a aj ročný Horoskop. Nielen znamenie vodnár. Môže vás ovplyvniť z negatívneho pohľadu, kde vplýva hlavne na rodinné vzťahy, ale i na lásku. Na druhej strane vám však môže dať do daru obdobie, ktoré je vhodné na meditáciu. A na posudzovanie minulých rozhodnutí.

Horoskop Váhy 2023 ešte upozorňuje na retrográdne planéty

Horoskop 2023 váhy teda neposudzuje iba vládnucu planétu venuša, ktorá v roku 2023 taktiež ovplyvní váhy. Horoskop sa zaoberá aj vládnucim prvkom váh, ktorým je vzdušný element. Vzduch vládne nielen váham, ale aj znameniu blíženci, a znameniu vodnár. Šťastnými číslami pre rok 2023 u každej váhy sú číslice 3, 4 a číslo 6. Taktiež sa za šťastné považujú všetky kombinácie týchto čísel.

Vhodným dňom na podpis zmlúv, alebo veľké životné rozhodnutia je piatok, no nie počas pohybu retrográdnych planét. Piatky sú u váh všeobecne považované za šťastný deň, zvýrazňuje predpoveď šťastia 2023 Váhy. Inak tomu nebude ani v tomto roku. Z pozitívnych vlastností bude najviac prejavená vaša láskavosť, a zmysel pre spravodlivosť, ktorá vás neopúšťa ani v tomto roku. Teraz je s vami spojená červená farba. Liečiť budete musieť hlavne zemskú čakru, ktorá môže byť v druhej dekáde roka veľmi narušená.

Viac o tom, ako pracovať so svojím psychickým zdravím i s energiami roka 2023 vám našepne aj horoskop zdravia, ktorý je poslednou kapitolou celej predpovede. Aby sa váhy cítili harmonicky počas celého roka, je nevyhnutné odstrániť zo svojho života sebaľútosť, nerozhodnosť, a hlavne posudzovanie života ostatných, dodáva celoročný horoskop pre rok 2023.

Horoskop predstavuje aj negatíva roka 2023. Ste váhy a chcete vedieť čo ma čaká v roku 2023? Prichystajte sa na rušivé energie roka s predpoveďou na rok 2023 Váhy, ktorá pokračuje na ďalšej stane.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Váhy POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Váhy


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Blíženci

Horoskop 2023 Váhy & Merkúr

Horoskop 2023 Váhy & Venuša

Horoskop 2023 Váhy & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Váhy 2023 a mocná planéta Saturn

Ročný Horoskop Váhy 2023 a spätný Urán

Horoskop Váhy 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Váhy 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com