Horoskop 2023 Blíženci

Hlavná Navigácia - Horoskop na rok 2023 Blíženci:

Otvorení Blíženci zažijú viacero zmien počas roka 2023. Ročný horoskop popisuje vládnucu planétu Merkúr, ktorá sa objaví v retrogradnom pohybe až štyrikrát počas roka 2023. Nielen Merkúr však zasiahne do energií blíženca. Vo všeobecnosti predstavuje blíženec spoločenského a komunikatívneho človeka. Horoskop predpovedá, že podobne tomu bude aj v roku 2023. V tomto čase sa Blíženec orientuje na dôveru voči ostatným i voči sebe samému.


Horoskop predstavuje Blíženca na rok 2023 - 2024

Blíženec sa častokrát zaoberá napravením krivdy vo svete. Aby sa počas roka 2023 cítil lepšie bude nevyhnutné venovať sa aj charitatívnej činnosti. Iba vtedy, ak pomôžete ostatným, môžete aj vy rásť, cítite lepšie. Popisuje vstupné energie roka horoskop Blíženci 2023.

Blíženec je vždy pripravený na intelektuálnu výzvu. Či už vo vzťahu, pri priateľských a rodinných stretnutiach, alebo v spoločnosti spolupracovníkov. Vaša inteligencia sa v tomto roku rozvíja. A to hlavne v druhom, treťom a štvrtom mesiaci roka. Od marca až do letných mesiacov máte obrovský záujem o spoznávanie seba samého. Túžite pochopiť i okolitý svet, vraví veštba ročného horoskopu blíženci. Viac sa zaoberáte nielen praktickými vecami, ale aj vierou, a otázkami okolo života, vášho bytia…

Blíženec je vždy pripravený. Aj v roku 2023 bude zaujímavým spoločníkom. Čakajú vás spoločenské udalosti, ktoré vás obohatia o nových priateľov. Možno aj o nové kontakty súvisiace so zamestnaním. Horoskop lásky Blíženci na rok 2023 upozorňuje každého zadaného blíženca na flirt, ktorý môže vzniknúť práve na takejto spoločenskej udalosti. Pozor by si mali dávať každý Blíženec, ktorý prechádza partnerskou alebo manželskou krízou. V tomto smere ste totiž mimoriadne zraniteľný v závere roka.

Rok 2023 je špecifický aj rýchlym pohybom vládnucej planéty Merkúr domami, počas viacerých období, tvrdí horoskop Blíženci na rok 2023. Vládca blíženca, planéta, ktorá vládne taktiež aj znameniu panna, vytvára mentálnu rovinu medzi myšlienkami a praktickosťou. Podobne aj v roku 2023 sa u Blíženca objavujú myšlienky ohľadom existencie, a každodenných rozhodnutí. Práve vďaka priaznivým pohybom Merkúru v istých okamihoch roka 2023 sa vám darí vykročiť správnym smerom.

Merkúr v nepriaznivom pohybe ovplyvňuje Horoskop Blíženci 2023

Nepriaznivé postavenie vášho vládcu oberá Blíženca o veľký kus energie. Z toho dôvodu je vhodné poznať cvičenia, alebo možnosti, ako sa vyrovnať napríklad aj s retrográdnym posunom tejto planéty. Počas roka 2023 znamená Merkúr v astrologii spojenie myslenia a spôsobu komunikácie. Je to planéta verbálneho porozumenia. Planéta vyjadrenia. U Blíženca sa podľa horoskopu v roku 2023 znovuobjaví schopnosť robiť racionálne rozhodnutia.

Blíženec sa teda počas roka nerozhoduje iba svojím srdcom. V istých okamihoch roka, hlavne vtedy keď je pomerne silno obsadený 7. dom, sa do popredia vašej pozornosti dostáva hlavne vaše srdce. Rozhodnutia ktoré robíte sú zamerané na to čo cítite. Tieto energie nastávajú v záverečných mesiacoch roka 2023. Vtedy sa aj váš vládca, planéta Merkúr presúva 7 domom astrológie. A to v spoločnosit Marsu aj Venuše.

Merkúr ovplyvní nielen spôsob ako Blíženec hovorí, alebo myslí. Tento vplyv mocnej planéty a horoskopu nesmeruje jednoznačne iba na znamenie zverokruhu Blíženci. Všetkých 12 znamení zverokruhu je ovplyvnené touto planétou. U Blíženca je však presun planéty dôležitejší, pretože práve tomuto znameniu prepožičiava Merkúr najväčšiu silu.

Veštba cez Horoskop 2023 Blíženci definuje druhú polovicu roka

Horoskop predpovedá, že hlavne v druhej epizóde roka 2023 bude mať blíženec tendenciu neustále sa pohybovať. Máte problém zotrvať na jednom mieste. Práve táto vaša energia vyváži pasívnejší úvod roka 2023. V úvode sa totiž venujete nielen práci a financiám, ale aj otázke o tom, kam smeruje váš život. Umiestnenie planét v dvanástom astrologickom dome od polovice Apríla až do záverečných májových dní roka 2023 môže byť pre blíženca komplikovaným obdobím.

Horoskop 2023 Blíženci predpovedá, že vašou farbou roka bude farba zelená. Najšťastnejším deň by mala byť pre blíženca Streda. V tento deň máte mnoho energie, a viete dokončiť veci ktoré sú dôležité. Vďaka zelenej farbe sa viete lepšie sústrediť. Dokážete do domácnosti vniesť pozitívnejšiu energiu. Zelená je dôležitá aj pre kanceláriu blíženca. Horoskop odporúča nezabúdať obohatiť kanceláriu a domácnosť o doplnky zelenej farby.

Láska a vzťahy Blíženci na rok 2023

Úvodný horoskop tiež hovorí o kompatibilite v láske a o celkovej kompatibilite vo vzťahoch či už so spolupracovníkmi, priateľmi alebo rodinou. Dobrú zhodu v láske, porozumenie, a najpozitívnejšie energie čakajú na blíženca so znamením váhy a vodnár. Väčšie problémy môžu nastať vo vzťahu blíženca so znamením ryby, alebo so štvrtým znamením zverokruhu - rak.

Naopak, kvalitné, a silné priateľské zväzky vníma Blíženec v roku 2023 hlavne so znamením býk a Baran. Na týchto dvoch priateľov sa môžete obrátiť vždy keď potrebujete radu, pomoc, a dokonca aj finančnú pôžičku. Celkové vynikajúce vzťahy, nielen priateľské, spoločenské a ľúbostné predpovedá horoskop blížencom aj so znamením strelec. S tým si rozumiete vo viacerých životných otázkach. Od strelca neprídu určite žiadne negatívne prekvapenia vo vašom vzájomnom vzťahu. Toľko hovorí horoskop lásky 2023 v úvode.

Ročný Horoskop Blíženci na rok 2023 v závere radí

Horoskop definuje mnoho zaujímavých astrologických tranzitov, ktoré ovplyvňujú energiu a silu každého blíženca. Dôležité nie je iba sledovanie vládnucej planéty Merkúr, ale aj sila ostatných aspektov. Horoskop sa v tejto predpovedi pozrie na celoročné postavenie Venuše, merkúru, slnka, mesiaca, ale aj ostatných planét vplývajúcich na rôzne smery života každého blíženca, dodáva v úvode Horoskop Blíženci 2023.


Ročný horoskop 2023 Blíženci - negatíva roka 2023

Problémom roka 2023 bude u blížencov nervozita. V práci, a tiež v súkromných záležitostiach sa môže prejavit blížencova nedôslednosť. Tá je celkovo jednou z negatívnych vlastností tohto, tretieho znamenia zverokruhu. Viacerých blížencov čaká vo vzťahu aj nerozhodnosť, ktorá vás môže ochudobniť o nové zážitky. S uvedenými negatívnymi vlastnosťami bude Blíženec bojovať počas roka 2023. A to hlavne vtedy, ak vás zasiahnu negatívnejšie tranzity, ktoré predpovedá aj tohtoročných horoskop Blíženci na rok 2023.

Nervóznu energiu môže Blíženec bohužiaľ očakávať hneď s príchodom roka 2023. Merkur sa nachádza v retrográdnej pozícii do 18 januára. Pôsobí na 8. dom blíženca. Nachádza sa v poslednej fáza spätného pohybu. Ovplyvňuje nezávislosť blíženca. Máte pocit, že vaše rozhodnutia sú ovplyvnené názormi iných, a nie ste ani ďaleko od pravdy.

Blížencom robí problémy organizácia času, upzorňuje Horoskop na 2023 Blíženci. Preto sa môže stať, že v týchto dňoch prídete do práce neskoro, že nestíhate dokončiť veci, ktoré ste mali v pláne. Pre blíženca nemá zmysel robiť si novoročné predsavzatia. Tie blokuje Merkur v retrográdnom smere. Nedovoľuje dodržať sebadisciplínu hneď od úvodu roka. Ttak by mohol prísť pocit zlyhania a nedôvery voči sebe samému. Novoročné predsavzatia radšej odložte na nasledujúci mesiac.

S takto položeným merkúrom sa vo vzťahoch necítite najlepšie. A preto je veľmi vhodné tráviť čas so sebou samým, so svojím vnútrom. Horoskop veští, že budete viac analyzovať svoje myšlienky. Tento negatívny aspekt astrologického tranzitu Marsu však nepotrvá dlho. Už v druhej polovici januára 2023 sa Blíženec cíti aktívnejšie a myseľ je otvorenejšia.

Horoskop Blíženci 2023 skúma ďalšie mesiace

Merkúr v spätnom pohybe, ktorý je obávaným astrologickým tranzitom u každého znamenia zverokruhu sa opäť dostáva k slovu od 21. Apríla do 15. mája. Práve teraz sa u blíženca nachádza v dvanástom dome. Práve táto pozícia merkuru je jedna z najťažších postavení, definuje Horoskop Blíženci. V tomto období môže Blíženec opäť pociťovať nervozitu vo svojom vnútri. K tomu všetkému sa pridáva aj nedôslednosť. Druhý retrogradny Merkur 2023 znamená aj veľký zmätok súvisiaci s minulosťou.

Blíženec teraz neakceptuje tradičné prístupy k životu, veští Horoskop. Je rebel, robí veci tak ako sa nemajú. Obvykle sa Blíženec v tomto postavení merkuru snaží dostať na cestu duchovna, no neúspešne. Je mimoriadne obtiažne vášmu znameniu zverokruhu porozumieť. Z tohto dôvodu môžu byť komplikované najbližšie vzťahy Blíženca.

Veľmi nevhodným správaním u blíženca je v tomto období klebetenie a ohováranie iných, upozorňuje blížencov horoskop. Mohlo by sa to okamžite prejaviť na Blížencovej dobre reputácii. Keďže vám ostatní ľudia neporozumejú, máte tendenciu utiahnúť sa do svojho vnútra, upozorňuje ročný Horoskop Blíženci. Aj toto je prejav merkuru v 12. astrologickom dome, kedy sa z blíženca stáva dobrovoľný introvert.

Pravdepodobné je, že budete podceňovať aj seba samého. Blíženci s takto postaveným merkúrom však nachádzajú radosti v tvorivej činnosti. Vďaka aktívnemu spôsobu života môžete prekonať tento negatívny aspekt počas mesiaca apríl a v prvej polovici mája 2023, dodáva ročný horoskop Blíženci.

Ročný Horoskop Blíženci vníma negatívne aspekty v strede roka 2023

Nasledujúci negatívny aspekt prichádza so silnejším obsadením 12. domu v mesiaci máj a jún 2023. V týchto mesiacoch je umiestnenie merkuru, slnka a uránu predzvesťou samoty a ticha. Viacerí Blíženci túžia tráviť viac času so sebou samým. Výrazne môže toto postavenie astrologických planét ovplyvniť hlavne tých blížencov, ktorí sú vyčerpaní, ktorým chýba oddych. Práve z tohto dôvodu vám horoskop 2023 odporúča využiť predchádzajúce mesiace - február a marec 2023 na komplexný oddych. O tom si však viac povieme v nasledujúcich častiach horoskopu.

Každopádne, mesiace apríl a máj 2023 je obdobím, kedy chcete zmiznúť, byť neviditeľný pred svetom okolo. Problematické obdobie predpovedá horoskop i študentom narodeným v znamení Blíženci, ktorí nedokážu dotiahnuť veci do konca. Blíženec najlepšie urobí, ak v týchto mesiacoch pomáha ostatným, a tak zabúda na vlastné starosti. Je však podstatné aj oddychovať, a vnímať vlastné potreby vo vzťahu k okoliu, podčiarkuje horoskop Blíženci 2023.

Horoskop 2023 Bíženci & Vzťahy

Komplikovaným astrologickým aspektrom sa zdá byť i spätná Venuša, ktorá pôsobí od 23. Júla do 4. Septembra 2023. Ovplyvňuje hlavne milostný život blíženca a jeho vzťahy k druhým ľuďom. Opäť horoskop blíženci pripomína vyhýbať sa toxickým vzťahom, ktoré nemajú žiadnu zmysluplnú budúcnosť. Vo vzťahoch môžu nastať najväčšie komplikácie práve s rakom, či so znamením Ryby.

V priateľských vzťahoch budú komplikované vzťahy s pannou a škorpiónom. Hlavne v období, kedy na vás pôsobia vonkajšie sily Venuše. Máte problémy synchronizovať akékoľvek vzťahy, hodnotí horoskop. Blíženec, ktorý sa nachádza v dlhodobom partnerskom vzťahu má pocit, že mu ten druhý už vôbec nerozumie. Toto komplikované postavenie retrográdnej Venuše bude citeľné u každého blíženca.

Ročný Horoskop blíženci predpovedá, že najmenším zásahom do blížencovej duše je analýza vlastných pocitov, ktorá sa istotne vyskytne u každého človeka narodeného v tomto znamení zverokruhu. Uvedená konštalácia Venuše je taktiež veľmi nevýhodná pre manželstvo, alebo rýchlejší posunul vzťahu, popisuje ročný Horoskop Blíženci. Preto sa v tomto období blížencom neodporúča robiť veľké rozhodnutia vo vzťahoch. Najprv sa musíte oslobodiť od neistoty, radí Horoskop Blíženci, ktorá vás ovplyvňuje v súvislosti s minulosťou.

Koncom Augusta 2023, opisuje horoskop blíženci obdobie, kedy na blíženca pôsobí retrogradna Venuša. K tomuto negatívnemu aspektu sa pridáva taktiež Merkur pôsobiaci v 4. dome. Merkúr už tretíkrát v tomto roku v spätnom pohybe orientuje blížencovú pozornosť a horoskop aj na vzťahy v rodine. Vraciate sa myšlienkami do minulosti, uvažujete o to o tom, že vám potreby vašej rodiny zväzujú ruky. Požiadaviek zo strany vašej rodiny môže byť mnoho. to vás oberá o energiu, a preto sa koncom Augusta 2023 cítite mimoriadne vyčerpane.

Záver roka v predpovedi Horoskopu Blíženci 2023

Horoskop na rok 2023 však predpovedá, že druhá polovica roka 2023 bude pre blíženca menej náročná. Môžete sa preto tešiť na krajšie chvíle, kedy blíženec objaví krásy života. Oddychujete a užívate si konečne priaznivé obdobie ktoré nastáva v druhej etape roka 2023. Horoskop 2023 Blíženec nepredpovedá žiadne mimoriadne zásahy do života blížencov, a žiadne ovplyvňovanie vášho života negatívnym spôsobom.

Iba v závere roka sa ešte môžu objavovať isté nepríjemné otázky ohľadom vášho vzťahu a budúcnosti v láske. Čo sa týka práce a financií, horoskop nepredvída veľké komplikácie v týchto otázkach. No na to sa bližšie pozrie aj horoskop práce a financií blíženec 2023 v ďalších častiach.


Ročný horoskop 2023 Blíženci - pozitíva roka 2023

Ako už horoskop vo svojej predpovedi spomenul - úvod roka 2023, a dokonca aj prvá polovica tohto obdobia môže byť pre blíženca náročnejšia. Aj keď v prvom mesiaci roka 2023 cítite až do 18. januára negatívny aspekt merkuru, druhá polovica tohto mesiaca bude priaznivejšia, veští veľký horoskop blíženci. Slnko, Saturn, a Venuša sa postupne dostávajú do deviateho domu. Vďaka tomu vnímate praktickú realitu života.

Viete sa stotožniť so skutočnými hodnotami, predpovedá ročný Horoskop Blíženci. Vaša inteligencia je znásobená. Filozofické debaty a teórie, ktoré Blíženec miluje rozoberať majú teraz svojho poslucháča. Zbližujete s s členmi rodiny, ktorí sú vám teraz nielen rodinou ale i priateľmi. Vzťahy hlavne so znameniami Váhy, Vodnár, Baran, Býk a Strelec prekvitajú. Každý Blíženec si v druhej polovici januára a v mesiacoch február aj marec 2023 užíva veľmi priaznivé chvíle, dodáva presný horoskop.

Tie niesú narušené žiadnymi negatívnymi tranzitmi. Tieto priaznivé energie pretrvávajú až do 21. Apríla 2023, dodáva ročný horoskop blíženci. V týchto chvíľach máte možnosť stihnúť všetko, čo ste nestihli v predchádzajúcich mesiacoch, rokoch. S ostatnými debatujete o možnostiach vo vašom živote. Ste poslucháč, ale aj vynikajúci radca. Vaše priateľské vzťahy sa v tomto roku prehlbujú. A to je priaznivá predpoveď, ktorú poskytuje ročný horoskop 2023 pre znamenie Blíženci.

Viete, ktoré témy nemáte v rodine rozoberať, ktoré sú háklivé. Na druhej strane sa tešíte aj z toho, že nikto negatívne neposudzuje váš spôsob života, alebo vaše minulé rozhodnutia. Horoskop 2023 tiež odporúča každému Blížencovi, aby tieto mesiace roka využil na oddych, možno aj na cestovanie. Doprajte si aj dovolenku. Choďte niekde do tepla, doporučuje Horoskop Blíženci, niekde za slnkom, ktoré vám doplní potrebný vitamín D a zlepší nielen vašu náladu ale aj vašu imunitu.

Veľký Horoskop 2023 radí obdobie vhodné na dovolenku Blíženca

Ak ste premýšľali ktoré mesiace roka 2023 sú vhodné na dovolenku, je to aj úvod roka, ale aj jeho druhá polovica. Blíženec dostáva od astrologických aspektov do daru veľmi intenzívne chvíle radosti, veští osobný Horoskop. Máte pred sebou dni, ktoré sú ideálne na oddych. Musíte ich však využiť na prekonanie negatívnejšej energie, ktorá prichádza už od 21. Apríla, ako spomenul horoskop v predchádzajúcej špecifikácií roka.

Druhú polovicu januára, a mesiace Február a Mrec, ale aj prvú polovicu Apríla 2023 by mal Blíženec využiť na zlepšenie svojho hodnotenia, radí Horoskop Blíženci. Aj študenti narodení v znamení Blíženec môžu vylepšiť svoje známky. Astrologické aspekty hovoria aj o jednoduchom posune v práci. Aj o ľahšom nájedení vytúženého zamestnania. Preto budú tieto mesiace radostné aj pre nezamestnaných blížencov, vraví osobný Horoskop. No aj pre tých, ktorí hľadajú nové smery a uplatnenie v živote.

Spomenuté mesiace a sú teda mimoriadne priaznivé pre každého blíženca, a ten by ich mal využiť v plnej kráse, pre svoj blahobyt. Nasledujúce, mimoriadne priaznivé obdobie predpovedá horoskop v druhej polovici roka 2023. V druhej dekáde Septembra 2023 sa ukľudnia negatívne aspekty astrologických energií, ktoré sa pohybovali okolo blíženca.

September, a ďalšie mesiace, sú cez Horoskop 2023 Blíženci, jasnejšie

Od 15 septembra sú energie nastavené správnym smerom. Blíženec si môžete opäť užívať pohodu, ktorá sa objaví aj v zdraví blíženca v roku 2023. Horoskop opisuje srdcovú čakru, ktorá môže byť počas negatívnych období zablokovaná. Tú by ste mali v roku 2023 posilňovať, aby bolo vaše zdravie harmonické a vyvážené. Srdcová čakra sa dostane k slovu hlavne v druhej polovici roka, Kedy vám pozitívne energie z vesmíru radia, aby ste posilnili svoju vnútornú schránku.

Horoskop Blíženci 2023 na druhú polovicu roka predpovedá planéty pohybujúce sa 6. 7. a 8. domom blíženca. V septembri sa ešte sústredíte na pozitívne rodinné vzťahy. A to hlavne v druhej polovici septembra 2023. Pohyb merkuru zo 4. do 6. domu v septembri je veľmi rýchlym pohybom. Intenzívne tak zasiahne vaše rodinné vzťahy, aj vlastnú identitu blíženca. Pozitívnou správou je, že Blíženec teraz nevníma svoje vlastné problémy, ale vie akou skvelou osobou sa stal.

Negatívne sa ďalej nepozeráte na svoj vlastný život, vyzdvihuje prsný Horoskop Blíženci. Správnym analytickým spôsobom dokážete pomôcť aj ostatným ľuďom ktorí majú problémy. Nedochádza k žiadnym problémom s prijímaním názorov ostatných ľudí. To je skvelá správa pre každého blíženca, po náročnejšom období. Rýchly prechod merkuru cez 5. dom vzťahov a sexuality môže znamenať pozitívny, ale niekedy až veľmi analytický prístup k intímnemu životu blíženca, vraví veľký Horoskop Blíženci . V každom prípade u blíženca vyvoláva tento rýchly prechod hravosť a intenzitu.

O intímnom spojení s partnerom, alebo s niekým novým - hlavne u nezadného blíženca premýšľate priamo za pochodu. O tom hovorí Horoskop Blíženci pre slobodných. Pre nezadaných Blížencov je tento aspekt septembra veľmi zaujímavý. Môže totiž znamenať bezmyšlienkový prístup k intímnemu potešeniu. Táto časť horoskopu je v pozitívnej predpovedi, no každý blíženec ktorý podľahne tejto vášnivej stránke merkuru v septembri 2023 by si mal dávať pozor aj na svoje zdravie a dostatočne sa chrániť.

Horoskop Lásky 2023 Blíženci na koniec roka

Blíženci v dlhodobom partnerskom zväzku si teraz užívajú blízkosť toho druhého. Mesiace október, november a december 2023 sú mesiacmi, ktoré sú priaznivo zamerané na lásku každého blíženca. Láska sa týka nielen partnerských vzťahov, ale aj priateľov, predvída Horoskop Blíženci. Blíženec sa zdržiava hlavne v úzkom kruhu svojich milovaných. Dopredu vás poháňa zvedavosť. Nemáte problém s komunikáciou. S vaším partnerom sa snažíte veci riešiť tak bez nervozity a kriku.

Záver roka 2023 opisuje horoskop Blíženci slovom radosť. Blíženec má teraz otvorený prístup k akýmkoľvek medziľudským vzťahom. Budujete lepšie vzťahy s partnerom. Posilňujete rodinné putá, prehlbuje priateľské zväzky. Vzťahy so spolupracovníkmi sú pre vás menej komplikované. Takýto záverečný ročný horoskop 2023 je skutočne vynikajúcou predpoveďou pre každého blíženca, ktorý si chce oddýchnuť po náročnom období.

Čo čaká na znamenie Blíženci v nasledujúcom období? Ako ovplyvní láska a ďalšie energie život Blíženca, aké zmeny veští Horoskop pre znamenie Blíženci a rok 2023?

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Blíženci POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Blíženca


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Blíženci

Horoskop 2023 Blíženci & Merkúr

Horoskop 2023 Blíženci & Venuša

Horoskop 2023 Blíženci & Mars

Ročný Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Ročný Horoskop Blíženci a retrográdna planéta Saturn

Horoskop Blíženci a Urán

Ročný Horoskop Blíženci a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Ročný Horoskop Blíženci

Horoskop 2023 Blíženci - Láska, Zdravie, Práca a Financie Blíženca 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com