Horoskop 2023 Strelec

Hlavná Navigácia - Horoskop na rok 2023 Strelec:

Sibyla pripravila horoskop na rok 2023, ako veštbu zdravia, kariéry, i lásky, pre znamenie zverokruhu strelec. Ročný horoskop poodhalí strelcovú budúcnosť, a v neposlednom bode i radi, ako sa rozhodnúť v dôležitých okamihoch roka 2023.


Horoskop predstavuje Strelca na rok 2023 - 2024

Strelec vstupuje do tohto roka so slnkom umiestneným v druhom astrologickom dome. Merkúr sa stále nachádza v retrográdnej pozícii v 2 dome, a tak môže strelec až o do 18 januára očakávať vplyv merkúru na energiu, a hlavne na 2. dom financií. Tieto vibrácie opisuje v úvode veľký Horoskop 2023 Strelec Jupíter je v úvode mesiaca, ako váš vládca, umiestnený v piatom dome astrológie, opisuje ročný Horoskop Strelec. Takto umiestnený vládca hovorí o väčšej Strelcovej samostatnosti. V tomto období môže byť Stelec Jupiterom posilnený do takej miery, že odhaľuje svoje skryté nadanie.

Sezóna strelca sa začína až ku koncu roka 2023, pripomína ročný Horoskop 2023 Strelec. Každý strelec bude v tomto roku oslavovať narodeniny od 22. Novembra 2023. Sezónu strelca ukončuje 21. December, kedy sa začína obdobie znamenia Kozorožec. V sezóne Strelca bude každý z vás oslavovať tohtoročné narodeniny. Navyše, horoskop Strelec vníma toto obdobie ako čas, ktorý trávi strelec s priateľmi a so sebou samým. Tranzity sú priaznivé a znamenajú osobné napredovanie i úspech.

Strelcov element je oheň. Podľa astrológie zdieľa strelec svoj element so znameniami baran a lev. Ohnivé znamenia zverokruhu majú isté vlastnosti spoločné. Aj napriek tomu sa horoskop na rok 2023 rôzni, aj u ohnivých znamení zverokruhu. Ročné Horoskopy, ktoré ponúka Sibyla sú aj napriek množstvu poskytovaných informácií zadarmo. A preto by mal Strelec poznať aj predpoveď pre najbližších.

Oheň ovplyvňuje ročný Horoskop 2023 Strelec

Ohnivému strelcovi nechýba ani v roku 2023 angažovanosť, pracovitosť. Veľkú energiu vám dáva nielen vaša vládnuca planéta Jupiter. S príchodom roka 2023 je Jupiter umiestnený v znamení Baran. Predstavuje teda šťastie, plodnosť, správne sexuálne nastavenie. Tehotenský Horoskop Strelec 2023, ktorý je súčasťou horoskopu lásky Strelec 2023, vás pripraví aj na túto životnú cestu.

V neskorších mesiacoch roka 2023 cíti každý strelec i pôsobenie planéty lásky a krásy, planéty Venuša. Tá v rôznych domoch počas roka pripomína skrz veľký Horoskop na rok 2023 Strelec, ako dôležité je súznenie s rodinou. Venuša sa však nesústredí iba na vzťahy. Častokrát ovplyvňuje aj finančné záležitosti, podčiarkuje Horoskop financií Strelec na rok 2023. Na strelca podľa astrologického horoskopu 2023 čakajú hneď od úvodu roka viaceré spoločenské akcie. Aj tie podporuje umiestnenie Venuše. Aby boli prospešné pre vašu budúcnosť, dodáva ročný Horoskop 2023 Strelec.

Keďže strelec v niektorých okamihoch roka 2023 zabúda na ženské princípy kvôli ohnivej energii. Je nevyhnutné vyhnúť sa negatívnym aspektom, ktoré rok 2023 prináša a Horoskop negativnej energie Strelec predpovedá. Aby ste neľutovali slová, ktoré vyrieknete voči milovaným, musíte sa vyhýbať jedovatému jazyku. Hlavne v období retrográdneho Saturnu a Merkúru. V roku 2023 bude strelec čeliť aj postaveniu spätnej venuše v deviatom dome a postaveniu saturnu v dome štvrtom, dodáva ročný Horoskop budúcnosti na rok 2023 Strelec.

Všetky astrologické aspekty, ktorá na strelca čakajú v roku 2023 znamenajú rôzne energie. Znamenie strelec je charakteristické tým, že väčšinu života trávi udržiavaním pokoja a trénovaním rozvahy. Konštruktívna vášeň v živote strelca sa objaví v správnej pozícii venuše, zvestuje veľký Horoskop 2023. Hneď Február 2023 predstavuje venušu v 5. astrologickom dome. Toto nastavenie venuše znamená romantické okamihy pre viacerých strelcov. Pre niektorých však môže toto postavenie planéty krásy znamenať i aféry v zamestnaní. Alebo jednorázové vášnivé vzplanutie.

Horoskop Strelec na rok 2023 nehovorí iba o láske

Horoskop 2023 strelec sa zameriava nielen na lásku a vzťahy strelca. Postavenie marsu vo ôsmom dome od 25. marca do 20. mája znamená zvýraznenie Strelcovej intuície. Toto výrazné umiestnenie marsu znamená jasné rozhodovanie, prizvukuje Horoskop lásky Strelca na rok 2023. Buchnete päsťoupo stole. Poviete veci tak ako ich cítite a vnímate. Energia, niekedy trochu agresívneho marsu, zvýraznívašu mužskú energiu.

Z uvedených dôvodov môžete konať agresívnejšie, no mnoho veci vyriešite. A to hlavne ohľadom nehnuteľností, minulých nepríjemností, pracovných záležitostí. Hlavne ohľadom tej práce, ktorá súvisí s vaším domovom, varuje osobný Horoskop kariéry 2023 Strelec. Obodibe druhého a tretieho štvrťroka nabáda Strelca, aby zameral pozornosť aj na opéravy v domácnosti. Čakajú vás teda i mnohé povinnosti súvisiace s domovom. Horoskop 2023 strelec však radi, aby ste sa vyhýbali prehnanému používaniu sily pre vaše vlastné ciele.

Počas tohto postavenia marsu vás prerušia aj vibrácie merkúru v spätnom pohybe v šiestom dome. V týchto okamihoch je nevyhnutné, aby sa každý strelec zameral na zdravý životný štýl, cvičenie, vyhýbal sa prejedaniu a nezdravým stravovacím návykom. Radí Horoskop zdravia Strelec 2023. Postavenie merkúru v šiestom astrologickom dome môže byť z hľadiska pozitívnych aspektov príležitosťou na organizovanie svojho života. Viac sa staráte aj o rodinných príslušníkov alebo domáce zvieratá. Nastavujete sa na správne pracovné návyky.

Horoskop 2023 strelec vo svojej predpovedi detailne popisuje každý astrologický aspekt, ktorý má súvis s konkrétnou kategóriou horoskopu. Druhá časť roka je z pohľadu na astrologický graf náročnejšia pre každého z vás. Strelec totiž očakáva postavenie až troch planét dôležitých pre jeho energiu a silu, v spätnom pohybe. A štvrtým spätným pohybom je retrográdny vládca - Jupiter. Najsilnejšie budete vnímať cez energie a Horoskop 2023 Strelec saturn, venušu a planétu merkúr, ktoré sa v druhej dekáde roka 2023 prejavia v mierne rušivom postavení.

Vládnucou planétou vášho znamenia zverokruhu je mocná planéta jupiter. Od 04. Septembra 2023, až do príchodu roka 2024, vnímate jeho retrográdne umiestnenie v šiestom dome. Jupiter je zodpovedný nielen za energiu strelca a za výklad horoskopu Strelec, ale aj za jeho uvažovanie a vnímanie okolitého sveta. Mnoho sa teda zmení vo vašom vnímaní okolia, s preklopením planéty jupiter do spätného pohybu.

Jupiter zasiahne Strelca a jeho Horoskop 2023

Postavenie jupitera v roku 2023 vám bude naďalej prinášať nádej a perspektívu. Planéta jupiter, a jej umiestnenie v roku 2023, je v silnej pozícii, zvýrazňuje Horoskop budúcnosti 2023 Strelec. Dokáže niekedy prehlušiť vplyv negatívnych aspektov, a povzbudiť strelca v priamom životnom napredovaní.

Čo sa týka kompatibility vo vzťahoch, priateľstva, alebo v pracovných vzťahoch každého strelca, horoskop 2023 rozoberá i túto časť Strelcovho života. Najsilnejšiu kompatibilitu v láske dosahujete s týmito znameniami zverokruhu: baran, blíženci a vodnár. Pozor, varuje pravdivý Horoskop Strelec. Počas tohto obdobia si neporozumiete so znameniami škorpión, kozorožec a rak. Vzťahy s uvedenými troma znameniami zverokruhu môžu byť komplikované. A to hlavne počas rušivých aspektov, ktoré vplývajú na lásku a vzťahy strelca.

Na priateľské vzťahy sa horoskop strelec 2023 tiež díva ako na dôležitú súčasť strelcovho života v tomto období. Silné priateľské putá cítite s druhým strelcom, so znamením ryby, a aj so znamením lev. Tri znamenia zverokruhu sú pripravené, aby vám počas roka poskytli tú najlepšiu radu a podporu. Na klebetenie by ste si mali dávať pozor počas celého roka 2023, varuje Horoskop Strelec. A to hlavne zo znamením panna, váhy a škorpión. Klebetenie s týmito troma znameniami zverokruhu sa vám nevyplatí, môže ohroziť vašu reputáciu.

Prichádzajú aj kariérne zmeny, vraví Horoskop 2023 Strelec

Najvýznamnejšie kariérne možnosti prichádzajú v strede roka. Správne nastavené tranzty astrológie vás nabádajú na premýšľanie o kariérnych záležitostiach. Ste na svojom pracovisku šťastný? Čo viete urobiť lepšie? Aj tieto otázky si Strelec položi v strede roka 2023, veští kariérny Horoskop 2023, keď sa viaceré tranzity sústredia na dom kariéry a dlhodobých cieľov.

Najlepšie vzťahy v práci veští ročný Horoskop Strelec s celým rokom 2023 so znameniami Baran a Vodnár. Skvelé pracovné duo vytvárate i s druhým Strelcom. V tomto prípade je prebytok mužskej energie prínosom, prorokuje Horoskop 2023 Strelec. Pomáha vám v rýchlejšom napredovaní. Ak teda pracujete na tímovom projekte, alebo chcete začať s vlastným podnikaním, Veľký Horoskop znameniu Strelec 2023 radí spojiť sa s iným strelcom, s energiou Barana, alebo s nápadmi Vodnára.

Avšak, projekty, na ktorých pracujete so znameniami Býk, Škorpión, alebo Kozorožec budú podľa kompatibility na rok 2023 menej úspešné. Neúspech prichádza z veľkým nesústredeníím pri práci s uvedenými znameniami zverokruhu. Rozptyľujú vás viaceré veci a rušivé energie Astrológie prejavené v tomto roku na vás dopadajú. Horoskop na rok 2023 Strelec nepredpovedá veľkú šancu na pracovný alebo finančný úspech pri tejto kombinácií znamení.

Horoskop Strelec 2023 ešte v závere dodáva

Horoskop pripomína, aby sa každý Strelec spojil s modrou farbou. Táto farba je podľa astrológie na rok 2023 farbou spojenou s úspechom, šťastíím… Farba roka je u strelca modrá, pripomína ročný horoskop Strelec 2023. Mali by ste si z tohto pohľadu zabezpečiť do domácnosti doplnky tejto farby. Níielen do domácnosti, ale aj do kancelárie a do šatníka. Táto farba je navyše prepojená s čakrou, ktorá bude pravdepodobne u Strelca narušená. Je to krčná čakra a viac o jej liečení vám povie posledná časť, Horoskop zdravia Strelec na rok 2023.

Úvodný prehľad roka definuje aj čísla, ktoré sa považujú za šťastné. V roku 2023 u znamenia Strelec sú to čísla 2, 4, 8 a všetky kombinácie uvedených čísel - napríklad 24, 88, 428. Čísla sa spájajú aj s dátumamy jednotlivých mesiacov, hovorí Horoskop Strelec. Očakávajte tak dni, ktoré sú vhodné na úspech a predpovedajú napredovanie - 2. 8. 4. 24. dňa každého mesiaca v roku 2023.

V nasledujúcich riadkoch rozoberá Horoskop Strelec najdôležitejšie astrologické aspekty. Zároveň Sibyla popisuje najsilnejší vplyv na rôzne smery Strelcovho života a energie. Horoskop 2023 Strelec ponúka kompletný prehľad toho, čo môže Strelec od roku 2023 očakávať. Pripravete sa na budúcnosť s osobným ročným Horoskopom.

Aké pozitívne a negatívne tranzity ovplyvňujú ročný Horoskop 2023 Strelec? Dozviete sa na ďalšej strane Horoskopu Strelec 2023.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Strelec POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Strelca


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Strelec

Horoskop 2023 Strelec & Merkúr

Horoskop 2023 Strelec | Venuša

Horoskop 2023 Strelec & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere na rok 2023

Horoskop Strelec na rok 2023 | Saturn

Horoskop 2023 Strelec a Urán

Horoskop Strelec 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Strelec 2023

Horoskop 2023 Strelec - Láska, Zdravie, Práca a Financie 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com