Horoskop 2023 Rak

Hlavná Navigácia - Horoskop na rok 2023 Rak:

Starostlivý rak v roku 2023 zažije mnoho malých, aj večších zmien počas tohto roka. Ročný Horoskop Raka sa sústredí nielen na vládnucu planétu Raka - ktorou je Mesiac. Mnoho udalostí na základe astrologických tranzitov sa udeje v štvrtom astrologicom dome, ktorý je špecifický ako domov rodiny a je prepojený so životom raka. Nielen mesiac však zasiahne Raka a ovplyvní energie štvrtého znamenia v poradí. Horoskop na rok 2023 Rak predpovedá, že Rak sa v roku 2023 zameriava aj na seba samého.


Horoskop predstavuje Raka na rok 2023 - 2024

Rak je znamením zverokruhu, ktoré si ceni rodinu, históriu a rodinné vzťahy, popisuje Horoskop Rak na rok 2023. Horoskop Rak vraví, že rak miluje spoločenské aktivity, ktoré zdieľa hlavne s rodinnými príslušníkmi. Do veľkej miery sa rok 2023 tiež zameriava na dobré rodinné vzťahy a na posilňovanie rodinných pút. Charitatívna činnosť musí byť súčasťou celého roka 2023, ak chce byť Rak počas tohto roka ešte úspešnejší, radí ročný Horoskop 2023 Rak.

Znamenie Rak odštartuje letnú sezónu, pretože toto znamenie začína vládnuť 21. Júna. Aj v roku 2023 oslavuje rak narodeniny na počiatku leta 2023, keď je denné svetlo na vrchole v rovnováhe s nočnými hodinami, pripomína ročný horoskop rak 2023. Energia Raka je kompatibilná so zdrojmi letných mesiacov, ktorými je slnko, teplo, energia, hojnosť, omladzovanie…

V úvode roka 2023 sa vzťahy rada dostávajú do dobrej kondície, podčiarkuje horoskop 2023 rak. V januári 2023 sa planéty presúvajú siedmym astrologickým domom a pôsobia na vzťahy, manželstvo a aj na vzťahy v širšom význame - so spolupracovníkmi, rodinou, priateľmi… Neskôr sa rok 2023, konkrétne v mesiaci Február 2023 prejaví umiestnením dôležitých planét vo ôsmom dome astrológie, dodáva ročný Horoskop Rak. Tam zasahuje rodinné financie a dokáže správne navigovať raka aj pri dôležitých rozhodnutiach súvisiacích s nehnuteľnosťami.

Horoskop 2023 Rak veští nové priateľstvá

Rak je často pripravený a pohotový čeliť akýmkoľvek problémom. A to hlavne vtedy, ak sa tieto problémy týkajú niekoho blízkeho. Spoločenské udalosti roka 2023 obohatia každého raka o nové známosti, o nových priateľov. Veľký Horoskop Rak na rok 2023 vraví, že nielen v úvodných mesiacoch roka, ktoré budú špecifické dobrými vzťahmi, a u niektorých rakov aj cestovaním. Rak, ktorý sa vyberie na cestu, pracovnú cestu, dovolenku, alebo za dobrodružstvom počas Februára a Marca 2023 môže spoznávať nielen nové miesta, ale aj nových ľudí, dodáva Horoskop rak 2023.

Rok 2023 obohatí Raka o nových priateľov a posilní staré priateľstvá. Mesiac - Luna bude v úvode roka v dobrej kondícii, správne naladený na pomoc tomu, komu vládne. Horoskop 2023 Rak vraví, že Mesiac vám ponúka mnoho benefitov z jeho pôsobenia cez mesiace roka 2023. V Marci 2023 sa však Rak a jeho ročný Horoskop zameriava nielen na vzťahy, ale aj na pracovné povinnosti, ktoré niekedy môžu raka ťažiť a zahĺcovať. Mnoho povinností predpovedá tretí mesiac roka 2023, no viac o týchto energiách hovorí aj najpresnejší horoskop 2023 rak.

Rak sa počas roka 2023 teda nerozhoduje iba svojím srdcom. Rušivé astrologické aspekty, ktorými je napríklad Aprílový retrográdny Merkúr v jedenástom dome raka znamená mentálnu slobodu. Preto môže Rak v roku 2023 prijímať také rozhodnutia, ktoré by v inom období neurobil, upozorňuje Rakov horoskop 2023. Impulzívne správanie raka môže byť špecifické v mesiaci Apríl a to konkrétne od 21. Apríla do 15. Mája 2023, kedy aj na Raka pôsobí druhý retrográdny merkúr roka 2023. Tentokrát v 11. astrologickom dome.

Ak ste Rak, ktorého zaujíma vývoj vzťahov je isté, že vaša pozornosť bude naladená týmto smerom hlavne v úvodnom a poslednom mesiaci roka 2023. Vtedy sa mnoho planét a tiež pohľad horoskopu 2023 Rak sústredí práve na siedmy dom astrológie. Popisuje ročný horoskop rak pre rok 2023. Skúma vzťahy priateľské, partnerské, milenecké, manželské… Keď však započne sezóna raka, od 21. Júna 2023 je podstatne obsadený prvý aj druhý dom raka. Počas obdobia, kedy Rak oslavuje narodeniny sa teda orientujete na vlastné ja, veští Horoskop Rak, a na svoju vlastnú identitu. So záverom mesiaca však uvažujete aj o fiananciách a skúmate vaše priority.

Čierna vplýva na Raka a jeho Horoskop 2023

Horoskop na rok 2023 Rak predpovedá, že kľúčovou farbou roka bude pre raka farba čierna. Farba tajomna, záhady. Ak obohatíte váš šatník o túto farbu zaujmete aj okolie. Z raka vyžaruje v roku 2023 záhadná a mistická energia, ktorá je stotožnená aj s vládnucím elementom raka - s vodou. Aj modrá farba je silne prepojená s rokom 2023 a s čakrou tretieho oka, ktorú môžete v tomto roku posilniť.

Tretie Oko musíte podporiť a naučiť sa s ním pracovať, definuje horoskop zdravia 2023 Rak. Viac o tom, ako šiesta čakra ovplyvní vaše zdravie i psychiku roka sa dočítate aj v ďalších riadkoch. V tých hovorí Horoskop 2023 Rak o zdraví, energii a o vitalite Raka 2023. Prináša tiež rady na to, ako vylepšiť svoju energiu a ako sa spojiť so svojim energetickým centrom. Tretie oko je čakra, ktorá je spojená s intuíciou a vyšším poznaním.

Rak je zasiahnutý i vodným elementom, vraví Horoskop Rak 2023

Vďaka elementu Voda je Rak silne intuitívne znamenie zverokruhu. Ak túto intuíciu posilníte ešte aj uzdravovaním šiestej čakry je jasné, že intuícia vás dokáže správne navigovať. Horoskop rak opisuje, že bude tak silná, že vás upozorní aj na také veci, ktoré vás môžu zradniť - či už fyzicky, alebo duševne.

Keď sa ja, veštkyňa Sibyla, dívam na astrologický horoskop znamenia Rak na 2023 vidím, že nastane mnoho udalostí, ktoré sa budú orientovať okolo priateľstva. Astrológia 2023 Rak však hovorí aj o tom, že Rak opäť spomína na minulosť. Radím vám cez ročný Horoskop 2023, aby ste sa hlavne od 23. Júla do 04. Septembra sústredili na takú minulosř, ktorá vo vašej duši vyvoláva pocit bezpečia.

Minulsoť totiž nemusí byť spojená iba s negatívnymi pocitmi, predpovedá ročný Horoskop 2023. V týchto dňoch je retrográdna venuša usídlena v druhom dome Raka a môže zvyšovať aj vašu majetníckosť a túžbu po financiách, nielen vzťah s minulosťou, ktorý teraz môžete pretvoriť do pozirívneho. Každopádne, teraz sa vo vašej duši vynára karma, ktorá sa pojí s minulými ľuďmi a okolnosťami, ktoré sú nosným pilierom pocitu bezpečia u Raka.

Horoskop 2023 Rak popisuje záver roka

Horoskop Rak ale definuje mnoho zaujímavých aspektov astrológie aj v závere roka 2023, kedy slnko prechádza postupne od tretieho až do siedmeho astrologického domu. Slnko sa posúva od znamenia Panna až k znameniu Kozorožec v ktorom ukončí rok 2023. Kým však rok 2023 skončí, ešte Rak pocíti retrográdny merkúr v treťom dome. V závere mesiaca december 2023 sú ešte posledné chvíle roka 2023 sústredené na lásku, pretože umiestnenie venuše v piatom dome prinesie nejednému Rakovi obľúbenosť, ale aj spontánny prejav sexuality.

Horoskop 2023 Rak teda vo svojej najpresnejšej predpovedi definuje mnoho rôznorodých astrologických tranzitov. Dôležité nieje počas roka 2023 iba postavenie vládnuceho mesiaca, ale aj sila ostatných astrologických tranzitov. Horoskop sa v celoročnej predpovedi teda pozrie aj na pozíciu slnka, Merkúru, Venuše, Marsu, aj na astrologické domy, ktoré budú v roku 2023 u Raka najviac zasiahnuté. Ako astrológia vplýva na rôzne smery života Raka? Viac vám povie kompletný Horoskop Rak 2023.


Ročný horoskop 2023 Rak - negatíva roka 2023

U raka je najväčším problémom roka 2023 nedostatok energie a tiež nechuť robiť niektoré veci, ktoré sú Rakovými povinnosťami. Aj nesprávne uvažovanie o minulosti môže Raka brzdiť pred životným napredovaním v strede roka 2023, varuje ročný Horoskop. Rak je podľa charakteristických vlastností znamenia Rak v prvom rade označené ako najsúcitnejšie z dvanástich znamení zverokruhu.

Napriek tomu sa v roku 2023 prejavia aj negatívne vlastnosti tohto znamenia, upozorňuje presný Horoskop 2023 Rak. Veľké problémy Rakovi spôsobí náladovosť, upozorňuje Horoskop Rak na veľký rok 2023. A to hlavne vtedy, ak rak nepracuje so svojími vnútronými emóciami. Pozor tiež na obviňovanie osatných bez akýchkoľvek dôkazov - práve táto negatívna črta raka môže byť pod vplyvom astrologických aspektov v roku 2023 zvýraznená.

Podozrievavosť, ktorá je jednou z negatívnych čŕt raka na rok 2023 môže spôsobiť, že Rak bude pochybovať o dobrých úmysloch ostatných. Hlavne vtedy, ak bude ohrozené zdravie Rakovho srdca a jeho emócie. Horoskop Rakovi radí, aby sa v roku 2023 neutiekal iba k neoprávnemu obviňovaniu. Aby viac pracoval so svojou dušou a snažil sa naladiť na pozitívnu vlnu emócií.

Ak sa rak nepostará o svoje emocionálne zdravie, môže byť ohrozené aj jeho celoročné psychické zdravie a celková pohoda, varuje zdravotný horoskop rak. V tomto smere je nevyhnutné nielen posilňovať čakrtu tretieho oka, ktorá znásobí Rakovú intuíciu, ale aj meditácia. Ak bude intuícia raka ešte silnejšia než obvykle, môže Raka naviesť na najsprávnejšiu cestu života, vraví najpravdivejší horoskop. Inak, ak liečenie vaších emócií zanedbáte, môže to mať na vašu dušu skutočne devastačný účinok počas celého roka 2023, upozorňuje ročný Horoskop Rak na veľký rok 2023.

Druhý retrográdny Merkúr vníma Horoskop Rak 2023 ako rušivý

Úvod roka môže raka v prvých dňoch potrápiť. Retrográdny Merkúr totiž pôsobí na siedmy astrologický dom Raka, a to až do osemnásteho januára 2023. Merkúr sa teraz nachádza v záverečnej fáze spätného pohybu. Je to prvý retrográdny merkúr roka 2023 je Merkúrom, ktorý Rakovi prináša obavy ale aj frustráciu. Rak sa v úvodných dňoch roka 2023 potýka s nervozitou a tiež s nerozhodnosťou. Úvodné dni roka môžu prehĺbiť rakové introvertné spôsoby vyjadrovania, upozorňuje ročný horoskop 2023.

V roku 2023 sa môže u raka negatívne prejaviť aj druhý retrográdny Merkúr, upozorňuje presný Horoskop 2023 Rak. Ten sa udeje od 21. Apríla do 15. Mája. Najsilnejšiu energiu prejaví tento Merkúr od úvodu Mája 2023, kedy je rak zasiahnutý v oblasti kariéry, rodiny aj manželstva. Bohužiaľ, v uvedených dňoch sa potýkate s pocitmi odmietania a prežívate opäť nesprávne spojenie s minulosťou. Teraz vnímate i to, že to čo sa snažíte vysvetliť vnímajú ostatný inak, než to bolo myslené.

V týchto dňoch najpravdivejší Horoskop dôrazne doporučuje vyhýbať sa podpisovaniu dôležitých dokumentov. Vyhýbajte sa tiež konečnému rozhodovaniu o veciach, ktoré nemusia byť rozhodnuté hneď. Tieto dni totiž ovplyvňujú úsudok raka, ktorý sa môže pod vplyvom tejto pozície Merkúru nesprávne rozhodnúť. Karma týchto dní vás tiež stotožní s minulosťou u ktorej hľadáte útočisko. Ročný Horoskop Rak 2023 však radí, aby ste sa zameriavali prevažne na prítomnosť a budúce plány.

Nevhodným správaním sa prejaví aj rušivá pozícia retrográdneho Saturnu v 9. dome, predzvestuje pravdivý Horoskop 2023. Tento tranzit nieje čisto negatívny, práve naopak, predstavuje mnoho pozitívneho. No v pohľade na negatívne vibrovanie jeho energií môže byť u Raka dôsledkom mnohých povinností. Ak sa dívame na kozmické energie dní od 17. Júna do 04. Novembra 2022, kedy Saturn v tejto pozícii pôsobí je jasné, že Rak bude čeliť mnohým úloham, ktoré je potrebné zvládnuť. A tak môže byť toto obdobie náročné na energiu Raka, číta osud Horoskop 2023 Rak.

Energie s ktorými pracuje Horoskop Rak 2023 v ďalších mesiacoch

Horoskop Rak 2023 však hovorí, že negatívne energie budú najciteľnejšie hlavne v druhej polovici roka, ktorá môže byť u Raka náročná na úlohy, povinnosti, aj na energiu. 23. Júla 2023 sa končí sezóna Raka a Horoskop i veštkyňa Sibyla veria, že Rak si plnými dúškami užil oslavu svojich narodenín, aj priaznivejšiu prvú polovicu roka 2023. V druhej časti roka upozorňuje Horoskop na viaceré rušivé tranzity a postavenie planét, ktoré môže Raka vykoľajiť zo správneho životného smerovania. Preto pozor, drahí raci i na negatívne vibrácie druhej časti roka.

Druhá časť roka 2023 je nabitá retrográdnymi energiami, zvestuje Horoskop Rak, ktoré prichádzajú od Venuše, dvakrát od Merkúru. Navyše, aj Mesiac sa prejaví rušivým postavením, kedy nastanú až 2 mesačné splny počas mesiaca August 2023. Prvý mesačný spln vyvoláva okolo 01. Augusta 2023 pocit a vplyv na Horoskop 2023, že materiálne zabezpečenie je všetko, čo Rak pre život potrebuje. Nieje teda žiadným prekvapením, že Rak sa teraz stretáva so starosťami ohľadom peňazí a výdavkov. Táto poloha mesiaca môže naznačovať aj dedičstvo a preto ročný Horoskop radí, aby Rak dával veľký pozor na zdravie členov rodiny.

V závere mesiaca August 2023 sa objavuje druhý spln mesiaca zasahujúci Horoskop Rak, ktorý sa odohrá v týchto dňoch. 2 mesačné splny počas Augusta môžu u Raka spôsobiť nespavosť a následnú nervozitu, poukazuje veľký horoskop 2023. Práve rak vníma najcitlivejšie tieto fázy vládnucej planéty podľa astrológie. Rak je teraz okúzlený cudzími kultúrami a nejeden Rak môže podľahnúť láske za hranicami. Tento aspekt je teda varovaním od horoskopu hlavne pre nezadaných Rakov, a prevažne pre tých rakov, ktorí cestujú. Sibyla radí - dávajte si pozor na romániky, ktoré môžu vážne poškodiť váš vzťah. Hlavne však myslíte na vaše zdravie a to aj v prípade románikov u nezadaných Rakov, dáva dôraz na záver Horoskop Rak.

Rak je na postavenie mesiaca veľmi citlivý. Mnohokrát sa v druhej polovici roka stane, že rak veľmi prehnane vníma mesačný spln a nedokáže si počas dní okolo splnu dobre oddýchnuť. S tým môžu súvisieť aj ďalšie problémy - zdravotného charakteru, vystríha ročný Horoskop 2023. Rak sa musí dobre vyspať, aby vedel dobre fungovať. V opačnom prípade vás čakajú náročné dni, kedy je energia na nulovom bode.

Skúste svoje telo počas mesačných splnov dostatočne vyčerpať, aby ste šli do postele úplne vyčerpaný, navrhuje ročný horoskop 2023. Myseľ skúste upokojiť bylinkovým vývarom z Materinej Dúšky. Tá vás okrem iného aj upokojí a prináša aj mnoho iných zdraviu prospešných benefitov pre vašu psychiku aj pre fyzické zdravie.

Horoskop Rak 2023 vraví aj o finančnom raste

Od 23. Júla do 04. Septembra 2023 sa Venuša ukotví v druhom dome, v spätnom pohybe, špecifikuje veľký Horoskop na 2023 Rak. Toto Venušine umiestnenie má mnoho benefitov pre Raka, ale znamená aj majetníckosť. Tieto pocity prichádzajúce od Venuše sa spájajú s ronakou negatívnou energiou od Saturnu, popisuje Horoskop Raka na rok 2023. Preto je pocit majetníctva ešte silnejší a Rak sa sústredí na hromadenie majetku a získavanie lepšieho osobného aj finančného postavenia.

Horoskop 2023 rozpráva, že nieje teda žiadnym prekvapením, že Rak bude túžiť po finančnom prilepšení aj napriek tomu, že tento výsledok si vyžaduje mnoho odhodlania a niekedy až vyčerpávajúce úsilie. Následkom takto umiestnenej Venuše môžu byť aj problémy s opačným pohlavím a strach z prejavovania emócií. To môže blokovať rozvoj lásky u začínajúcich vzťahov, ale aj rozvoj emócií u dlhodobo zadaných rakov, podčiarkuje ročný Horoskop 2023 Rak.

Rušivý December je tiež podstatný pre veľký Horoskop Blíženci na rok 2023

V závere roka sa Rak sústredí na minulosť a myslí si, že bezpečie, ktoré v minulosti cítil už viac neobjaví. Rak sa môže pod vplyvom astrologických vibrácií veľmi pripútavať k minulosti, zdôrazňuje ročný horoskop raka. Cíti spútané ruky, pretože sa nevie oslobodiť od minulých pocitov a od prikrášľovania minulosti. Tá sa môže Rakovi niekedy zdať ružovejšia, než naozaj bola.

V závere prichádza ešte rušivý mesiac December 2023, poukazuje ročný Horoskop rak, ktorý je špecifický posledným rušivým cúvajúcim pohybom Merkúru. Tiež sa Venuša pohybuje piatym astrologickým domom. Venuša môže týmto postavením zasiahnuť vzťahy Raka, pretože intimita je teraz hlavným záujmom raka. Partnerské vzťahy teraz Rak nadväzuje veľmi jednoducho a tak môže táto Venušina energia znamenať neharmonické postavenie. Spontánny prejav sexuality môže viezť až do intímnych románikov poškodzujúcich dlhotrvajúce vzťahy, hovorí detailný Horoskop 2023 Rak. Buďte opatrný u príliš intímnych vzťahov s priateľmi, kolegamí, so známymi…

Horoskop 2023 Rak teda ešte v závere roka prehodnocuje posledné rušivé tranzity. Každopádne je z astrologického grafu zrejmé, že náročnejším obdobím pre neprijémne aspekty bude práve obdobie od dní, kedy sa končí sezóna znamenia Rak.


Ročný horoskop 2023 Rak - pozitíva roka 2023

Ako už horoskop v svojej osobnej predpovedi na rok 2023 spomenul, úvod roka môže byť na chvíľu rušivý. Hneď po odoznení prvého spätného Merkúru sa však energie ukľudňujú a dostávajú do správneho kozmického vibrovania smerom na Raka. Horoskop 2023 posudzuje vibrácie okolo štvrtého znamenia v poradí, ako priaznivé, hlavne v prvej polovici roka. Aj následné mesiace sú však predzvesťou boja medzi negatívnejšími energiami a čerpaním benefitov z, na prvý pohľad negatívnych astrologických aspektov.

Do osemnásteho januára teda Merkúr v spätnom pohybe blokuje prejavovanie priaznivých astrologických energií. S odoznením tohto Merkúrovho pohybu nastáva obodibe, kedy silne priaznivé energie lietajú nad rakom a prepožičiavajú rakovi mnoho radosti, lásky, šťastia… Najpravdivejší Horoskop ďalej spomína, že vo Februári nachádza astrologický graf Venušu v deviatom a desiatom dome. Venuša v deviatom dome do 20. Februára môže do života nezadaného raka priniesť duševne spriazneného človeka.

Podrobný Horoskop opisuje aj lásku raka na rok 2023. Život zadaných rakov bude tiež mimoriadne radostný počas druhého mesiaca roka 2023. Je to nielen láskavým postavením Venuše, ale aj silou Jupiteru v desiatom dome. S takto položeným Jupiterom sa Rak dostáva do pozície, kedy má dvere do kariérneho šťastia otvorené dokorán. Horoskop práce a financií na rok 2023 Rak hovorí, že toto umiestnenie Jupiteru je uložené v desiatom dome až do 17. Mája 2023.

V týchto dňoch budú rušivé aspekty iba mierne ovplyvňovať priaznivé pôsobenie Jupitera na kariéru Raka. A preto astrologický graf 2023 hovorí, že rak bude v úvode roka úspešný v tom, čo robí. A v neposlednom rade sa podarí konečne uspieť aj tým rakom, ktorí prácu hľadajú.

Čaká rakov pozitívny efekt Horoskopu 2023?

Nezamestnaní raci sa konečne stretnú s úspechom a s kariérnym šťastím, popisuje Horoskop. Ten však zároveň radí nezamestnaným Rakom, aby sa počas januára pripravili na túto radostnú stránku roka tým, že si pripravia kvalitný životopis a budú aktívni v hľadaní zamestnania. Veštkyňa Sibyla skrz veľký Horoskop upozorňuje, že nič nepríde bez pričinenia Raka. Rak sa musí snažiť, ale snaha bude istotne ocenená. A silu vám dávajú tranzity mesiaca január, a aj celej prvej polovici roka 2023.

Horoskop 2023 Rak vás v prvom aj v druhom štvrťroku roka stotožňuje so skutočnými hodnotami. Záver mesiaca Apríl 2023 a prvá polovica Mája je špcifická Merkúŕom retrográdnym v jedenástom dome. Aj keď je tento aspekt z pravidla negatívnym, môžete z neho aj čerpať. A to meditáciou a cvičením so svojou psychikou.

Retrográdny Merkúr je vo všeobecnosti obdobím, ktoré vás môže trápiť, poukazuje Rakov karmický Horoskop 2023. No na druhej strane máte príležitosť vrátiť sa k chuti z detstva. Spomeňte si na radostné chute a vône vášho detstva. Pripravte sebe, alebo vašim milovaným jedlo, nápoj, program, prechádzaku do prírody či stretnutie, ktoré vás opäť prepojí s pozitívnymi pocitmi z detstva.

Mystika tejto planéty v spätnom pohybe totiž upozorňuje aj na minulé veci, špecifikuje Horoskop 2023, ktoré vás naplňovali šťastím. Nostalgia je u Raka spojená s každým retrográdnym Merkúrom roka 2023. Jedenásty dom obsadený Merkúrom teraz stotožňuje raka s milovanými minulými vecami, ktoré vám pomáhajú presúvať sa cez najhoršie energie tohto tranzitu. Tak prorokuje Horoskop na rok 2023 pre znamenie Rak

Mars sa prejaví pozitívne, hovorí Horoskop 2023 Rak

Pozitívnym postavením je Mars v druhom dome, ktorý Rak cíti od 20. Mája až do desiateho Júla 2023. Z toho dôvodu vníma Rak toto postavenie aj cez jeho sezónu a teda aj počas obdobia, ktedy niektorí Raci oslavujú tohtoročné narodeniny. Oslavy teda nebudú iba jediným záujmom Raka. Horoskop 2023 Rak prorokuje vďaka tomuto Marsovému postaveniu aj mimoriadny finančný zisk. Čaká vás uspokojenie v oblasti financií.

Mars je tiež špecifický pohonnou energiou, ktorá bude Raka správne navigovať k zlepšeniu finančnej situácie. Využijete svoje nadanie pre to, aby ste uspokojili vaše finančné záujmy roka 2023. Objavujete nielen spôsob ako zarobiť, ale uspokojujete aj svoje sebaukotvenie v spoločnosti. Nachdázate sa teraz na správnom mieste, alebo smerujete tam, kde budete finančne uspokojený, vraví Horoskop.

Mars v druhom dome nebýva šťastným aspektom pre vzťahy. Tie však posilňuje Venuša umiestnená v druhom dome ronvako ako planéta Mars, veští ročný Horoskop 2023 Rak. Opäť tieto aspekty ovplyvňujú priaznivo financie. Navyše, Rak objavuje radosť aj v tom, že spolu s blízkym priateľom, rodinným príslušníkom alebo s partnerom spoločne objavujete vlastný priestor. Vnímate tiež možnosti na budovanie väčšej sebadôvery a hlbších vzťahov prostredníctvom nápadov a iniciátívy.

Druhá časť roka môže byť rušivá, prizvukuje presný Horoskop Rak na karmický rok 2023. No každopádne z nej môže Rak aj mnoho získať, ak bude nasledovať rady od veštkyne. Tá sa sústredí aj na cúvajúce planéty Merkúr, Venuša a Saturn, ktoré sú špecifické pre druhú polovicu roka. Rakové pozitívne pocity však ovplyvňuje aj Mars v dvanástom dome, ktorý môže však Rak tiež využiť pre svoje úspechy budúcnosti.

Horoskop vníma Júl a September 2023 ako priaznivé mesiace Raka

Od 23. Júla 2023 je Venuša v cúvajúcom smere a od 23. Augusta 2023 sa k nej pridáva aj Merkúr. Je tak obsadený druhý a tretí dom raka planétamy v retrográdnom pohybe, hovorí astrologický Horoskop Rak 2023. Navyše, počas tohto obdobia je aj Saturn nastavený rovnako, tentokrát v deviatom dome. Áno, cúvajúce planéty sú vo všeobecnosti rušivým tranzitom. Teraz však Sibyla skrz veľký Horoskop 2023 prezradí Rakovi, ako tieto obdobia využiť pre obrovské pozitívne životné zmeny v živote Raka.

V prvom rade, spätný Saturn v deviatom dome znamená u Raka zosilnenie inteligencie, múdrosti, dáva Rakovi nový pohľad na svet a dôležité veci okolo, definuje personálny Horoskop Rak. Nakoniec tak Saturn ponúkne Rakovi nové cesty, ktoré sú priaznivejšie. Ak posilníte Tretie oko - čakru intuície, uchopíte všetky príležitosti. Pokračujete tak v misii ktorá úspešne vybuduje podklad k duchovnému napredovaniu. A takto využijete energiu Saturnu po ukončení sezóny Raka (23. Júla 2023) až do 04. Novembra 2023.

Od dňa kedy končí Raková sezóna sa preklápa i Venuša v cúvajúcu, podtrhuje ročný Horoskop rak. Tá je veľmi špecifická a znamená šťastie pre Rakov, ktorí sa živia, alebo sa chcú živiť ako umelci. Znamená veľké šťastie pre kreatívnych a umelecky nadaných rakov. Vnímate i minulosť a ak sa správne nastavíte, minulosť sa vynorí iba v súvislosti s priaznivými spomienkami a radosťou. Do 04. septembra vás Venuša láska, ak ju správne zúžitkujete, vykladá Horoskop Rak detailnú veštbu na rok 2023.

Tretí cúvajúci Merkúr sa prejaví od 23. Augusta 2023 do 15. Septembra 2023. A práve tento Merkúr je tranzitom nových kontaktov, vraví ročný Horoskop 2023 Rak. Správa sa ako bumerangový efekt, ktorý vás teraz spojí s ľuďmi, ktorých ste stratili. Ak si to tak želáte. Horoskop 2023 Rak je mimoriadne prospešný pre tých Rakov, ktorí hľadajú prácu, či lásku. Podporuje nové veci, ak ich hľadáte u tých, ktorí boli a sú pre vás dôležití. Tento Merkúr roka 2023 vám umožňuje posunúť sa po jeho odoznení v dlhodobom horizonte.

Horoskop 2023 Rak ešte v závere hodnotí november a december

V záverečných mesiacoch roka - November a December 2023 horoskop predvída priaznivo postavené planéty tak, aby mohol rak povzbudiť vlastné zdravie. Aj keď môže byť December 2023 náročný tak mnoho závisí od toho, ako využijete priaznivý November. Ten sa zdá byť mocným mesiacom na podporu zdravia, energie a vitality. Cvičenie vás môže tešiť a November je perfektným mesiacom pre Raka, ktorý chce začať cvičiť, našepkáva Horoskop Rak. Môžete žiť zdravo a napríklad aj chudnúť…

Ako vidíte, drahí Raci, rok 2023 je nabitý mimoriadne priaznivými tranzitmi ktoré opisuje ročný horoskop. Tieto priaznivé vibrácie smerujúce na Raka a váš Horoskop musia byť využité každým rakom, ktorý vníma tieto riadky. Uvedené rady aj popis krásnych energií roka 2023 sú tým najlepším odporúčaním pre Raka, ktorý túži po radosti, po šťastí a spokojnosti v roku 2023. Horoskop Rak teda predstavuje komplexný zoznam odporúčaní aj varovaní pre tú najplnohodnotenjšiu budúcnosť raka.

Čo čaká na znamenie Rak v nasledujúcom období? Ako ovplyvní láska a ďalšie energie život Raka, aké zmeny veští Horoskop pre znamenie Rak a rok 2023?

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Rak POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Raka


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Rak

Horoskop 2023 Rak & Merkúr

Horoskop 2023 Rak & Venuša

Horoskop 2023 Rak & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Veľký Horoskop Rak 2023 a planéta Saturn

Presný Horoskop Rak 2023 a Urán

Ročný Horoskop Rak a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Rak 2023

Horoskop 2023 Rak - Láska, Zdravie, Práca a Financie 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com