Horoskop 2023 Škorpión

Hlavná Navigácia - Horoskop na rok 2023 Škorpión:

Astrologické aspekty úvodu roka 2023 sa môžu dotknúť vodného znamenia Škorpión. Škorpión je človek, ktorý v roku 2023 pocíti emocionálnu istotu, definuje ročný Horoskop Škorpión 2023. A to hlavne v období do záverečných aprílových dní a v mesiacoch pred príchodom roka 2024.


Horoskop predstavuje Škorpióna na rok 2023 - 2024

Úvodné mesiace roka 2023 vás nabádajú, aby ste verili veciam, ktoré sú pre vás prirodzené. Počas pôsobenia slnka na tretí astrologický dom, a neskôr na dom štvrtý, na začiatku roka 2023, sústredíte vašu pozornosť na rodinu i súrodencov. Myslenie ovplyvňuje nielen pozícia slnka, ale aj umiestnenie merkúru v štvrtom dome, od 11. februára, dodáva Horoskop osobnosti Škorpióna na rok 2023.

Pozícia merkúru, ktorá vás spojí s domovom, ovplyvňuje ročný Horoskop a mnoho v živote Škorpióna. Vo februári svoju pozornosť zameriavate na vašich blízkych. Táto poloha komunikatívnej planéty merkúr vytvára novú identitu vo vašom živote. Používate vlastný intelekt, navrhuje ročný Horoskop 2023 Škorpión.

Umiestnenie marsu od 25. marca až do 20. mája v deviatom dome znamená pre rok 2023 vzťah k učeniu a spoznávaniu. Mocný spoluvládca znamenia zverokruhu Škorpión pokračuje vo svojom pôsobení v roku 2023 v znamení zverokruhu rak. Kvôli pôsobeniu na druhé vodné znamenie je ešte viac prehĺbená vaša vodná energia. Uvažujete o dobrodružstvách, ale kvôli umiestneniu marsu v 9. dome, konkrétne v znamení rak, máte obavy z týchto rozhodnutí, popoisuje Horoskop rozvoja 2023 Škorpión.

Od 25. marca do 20. mája ste teda neochotný prevziať iniciatívu za zmeny vo vašom živote. Síce sa obávate neistoty, no na druhej strane ste vytrvalý, pracovitý, definuje Horoskop zmien 2023. Toto umiestnenie bojovnej planéty mars, ktoré znamená iniciatívu, navštívi ku koncu roka vaše znamenie zverokruhu. V závere roka vám teda jeho umiestnenie dáva možnosť zamyslieť sa nad minulosťou, popisuje ročný Horoskop Škorpión. I nad tým, čo ste v minulosti urobili nesprávne.

Planéta Merkúr sa počas roka 2023 objavuje v retrográdnom pohybe až v štyroch obdobiach. Hneď v úvode roka 2023 - do 18. januára pôsobí na 3. astrologický dom Škorpióna. Retrográdny merkúr v znamení kozorožca v úvode roka a Horoskop hovorí, že Škorpión má možnosť vrátiť svoju myseľ späť a porozumieť chybám z minulosti. Je potrebné si budúcnosť zariadiť tak, aby všetko fungovalo podľa vašich predstáv. Tento fakt vám pripomenie hneď prvý cúvajúci merkúr roka 2023 a váš ročný Horoskop vzťahov 2023 Škorpión.

Pre znamenie Škorpión je v roku dvetisíc dvadsaťtri dôležitý vodný element, ktorý vládne aj tomuto znameniu. Škorpión zdieľa element voda so znameniami rak a s posledným znamením v poradí - Škorpión. I napriek tomu, že element máte spoločný, vaša predpoveď na rok 2023 sa bude líšiť. Horoskop popisuje šťastné, a nepriaznivé veci v roku 2023 u každého Škorpióna.

Horoskop Škorpión 2023 veští pre a proti

Šťastnými číslami roka pre znamenie Škorpión sú čísla 1, 3 a 8. A taktiež všetky kombinácie týchto čísel, vraví ročný Horoskop znamenia Škorpión. Ako napríklad 38, 18… Najväčší úspech, radosť a hlavne oddych po náročnom období vám prinesú odtiene červenej farby. Červená je spojená nielen s rokom 2023, ale aj s čakrou, ktorá je pre Škorpióna v aktuálnom roku podstatná.

Horoskop zdravia predpovedá, že Škorpiónovú plnú pozornosť bude vyžadovať Prvá čakra. Ta je označená ako čakra koreňová. Jej odblokovanie bude veľmi dôležité, aby ste sa prepojili s okolím a so vzťahmi, ktoré vás trápia.

1. čakra vyjadruje váš vzťah k sebe samému. K práci i k domovu. Nesprávna práca s prvou čakrou môže znamenať stratu pevnej pôdy pod nohami. Stratu energie či sily, hovorí veľký Horoskop zdravia Škorpión na rok 2023. Z týchto dôvodov sa zdravotný horoskop 2023 Škorpión sústredí i na rady pre vyliečenie koreňovej čakry u Škorpióna v roku 2023.

Základným problémom tohto roka bude manipulatívne správanie Škorpióna, varuje Horoskop negatívnych energií Škorpión 2023. V strede roka 2023 ste nedôverčivý. A to kvôli pôsobeniu retrográdneho saturnu i venuše, ktoré vplývajú na vašu energiu, i minulé myšlienky. Stotožniť s minulosťou sa vám stále nepodarilo, a tak máte problém opäť dôverovať. Z tohto pohľadu sú rokom 2023 odhalené i vaše negatívne charakteristické vlastnosti. A tými sú napríklad žiarlivosť a nedôvera voči ostatným, dodáva Škorpiónov ročný Horoskop.

Škorpión môže vo vzťahu počas roka očakávať aj žiarlivostné scény. Stane sa tak hlavne v začiatku roka 2023, kedy sa venuša presunie do piateho astrologického domu. Udeje sa tak hneď v úvodných dvoch mesiacoch roka, prorokuje Horoskop energie na rok 2023. Od 27. januára do 20. februára. Navyše, neskôr bojujete s pôsobením retrográdneho merkúru v siedmom dome. Konkrétne od 21. apríla to 15. mája. Tu sa opäť stretávate s minulosťou, predvída Horoskop Škorpióna. Bolestivá je hlavne vtedy, ak boli vaše vzťahy násilnícke, povrchné.

Odvahu predvída Horoskop Škorpión na rok 2023

Odvaha však Škorpiónovi nechýba počas celého roka. Vďaka priaznivému pôsobeniu marsu na ročný horoskop, ktorý 12. Januára 2023 ukončí svoju retrográdnu cestu. V roku dvetisíc dvadsaťtri už nemusíme očakávať druhý retrográdny mars, ktorý by negatívne zasahoval energie Škorpióna, i celého zverokruhu.

Vďaka priaznivej pozícii marsu počas celého roka nechýba vo vašom živote správne nasadenie, odvaha, energia. Na druhej strane však vášnivá sila tejto planéty môže povzbudiť vašu žiarlivosť a nedôveru voči okoliu, posudzuje ročný Horoskop 2023 Škorpióna.

Počas celého roka sa Škorpión istotne zaujíma aj o lásku, pripomína Horoskop Lásky 2023 Škorpión. A to aj o energie s láskou súvisiace. Najsilnejšia kompatibilita v láske vás čaká so znameniami zverokruhu býk, Škorpión a so znamením rak. Vo všeobecnosti dosahujete s týmito troma znameniami silnú kompatibilitu, a iné energie nepredpovedá ani horoskop 2023 Škorpión zameraný na vzťahy a lásku.

Z opačného pohľadu, so znameniami blíženci a Škorpión vás čakajú mnohé konflikty. Nedôvera, manipulácia a možno aj žiarlivosť sú spojené so vzťahmi s uvedenými znameniami. S Blížencami a Váhou sa vám nepodarí nadviazať fyzickú a emocionálnu väzbu do takej hĺbky, aby ste boli s vašim vzťahom spokojný. Hľadáte u nich intimitu a lásku. Horoskop emócií na rok 2023 v závere hovorí, že tieto túžby nemusia byť počas roka naplnené.

Čo sa týka priateľských vzťahov, astrologický graf a horoskop hovorí o nových priateľstvách, a to hlavne v úvode roka 2023. Slnko je v dobrej pozícii aj počas augusta a septembra, kedy čakajú na nejedného Škorpióna i spoločenské udalosti, dodáva veľký Horoskop.

Uvedené obdobia sú priaznivé pre nové priateľstvá, i pre posilňovanie starých pút. Najsilnejšie priateľské vzťahy nachádzate u znamení strelec, baran, rak, u ďalšieho Škorpióna, a v neposlednom rade u znamenia zverokruhu panna. Príliš si neporozumiete so znamením strelec a vodnár. Horoskop vám tiež nedoporúča klebetiť s týmito dvoma znameniami.

Horoskop 2023 opisuje i kompatibilitu Škorpión

Čo sa týka pracovných záležitostí, financií, alebo podpory zdravia, najväčšiu pomoc očakávajte od znamení panna, baran a kozorožec. Uvedené 3 znamenia zverokruhu vám dokonale rozumejú, chápu vaše potreby i pocity. Dokážu sa naladiť na vašu vlnu odvahy a aktivity. Vďaka tomu sa vám s týmito znameniami dobre spolupracuje.

Ak potrebujete prekonať istú výzvu, obráťte sa na uvedené 3 znamenia zverokruhu, radí osobný Horoskop 2023. Pracovné vzťahy vám budú spôsobovať problémy so znameniami Škorpión a so znamením zverokruhu váhy. V tomto ohľade očakávajte nečestnosť, a odhaľovanie tajomstiev, ktoré ste týmto dvom znameniam zverili, varuje Horoskop vzájomných vzťahov Škorpión 2023.

Z uvedeného prehľadu kompatibility vo vzťahoch na rok dvetisíc dvadsaťtri už istotne viete, ktorým znameniam môžete zveriť vaše tajomstvá. Tiež Horoskop Škorpión pripomína, že pracovné povinnosti by mali zostávať v práci. Nemiešajte súkromie, a pracovné záležitosti. Ak negatívnu energiu z pracoviska prenesiete i do vašej domácnosti, môže to spôsobiť náročné situácie vo vzťahoch.

Horoskop 2023 tiež dôrazne varuje pred klebetami, ktoré by mohli ovplyvniť vašu dobrú reputáciu, i dobré vzťahy. A to nielen v zamestnaní, ale aj v rodine a medzi priateľmi. Najnegatívnejšie energie, ktoré môžu súvisieť s klebetami, očakávajte v závere roka. Konkrétne od mesiaca október, až do úvodu roka 2024.

V tomto období vám horoskop dôrazne odporúča vyhýbať sa klebeteniu, ohováraniu a škaredým rečiam za chrbtom ostatných. Vaše emócie vyjadrujte s ohľadom na city ostatných, radí horoskop. Bojujte proti nečestnosti. Neobracajte sa na ľudí, ktorí podporujú vašu manipulatívnu stránku správania, a vyvolávajú vo vašom živote žiarlivosť. Veci si overte pred tým, ako nepravdivo obviníte ostatných z nečestných úmyslov.

Vodná energia vášho znamenia zverokruhu vám ponúka stabilitu a možnosť udržiavať tajomstvá. Nenechajte sa teda nalákať na zlé chodníčky od takých ľudí, ktorí nepoznajú slovo tolerancia, dôvera.

Pluto vníma Horoskop 2023 Škorpión ako energiu minulosti

Emocionálne nastavenie vás naučí viac o vás samých i počas veľkého roku 2023. Vodný element, ktorý je už v živote Škorpióna prvkom nových možností a talentu sa prejaví plnou silou. Vďaka marsu získavate vášeň i tam, kde bola doposiaľ vášeň neprejavená.

V neposlednom rade vníma Škorpión i pozíciu retrográdneho pluta, od úvodu mája až do 11. októbra. Vaša vládnuca planéta sa dostáva do cúvajúceho pohybu na 162 dní roka dvetisíc dvadsaťtri, opisuje ročný Horoskop energie 2023. Zo štvrtého astrologického domu sa počas retrográdnej fázy dostáva do domu tretieho. Prechádza teda štvrtým aj tretím astrologickým domom Škorpióna. Vďaka tejto pozícii pluta máte možnosť podstúpiť vlastnú životnú transformáciu. Viete, že nemôžete zmeniť celý svet, no môžete zmeniť váš osobný pohľad na okolie.

Postavenie pluta v strede roku dvetisíc dvadsaťtri znamená citlivejšiu povahu. Môže naznačovať i návrat do minulosti po vlastných stopách, dodáva Horoskop vibrácií Škorpión 2023. Pripomínate si hlavne spojenie vášho života s myšlienkami druhých ľudí. Ak bola minulosť bolestivá, túto bolesť môžete prežívať opakovane.

Vynakladáte mnoho úsilia, aby ste sa zbavili minulosti, návykov, i problematických spomienok. Vďaka tomu presne viete, na akej životnej ceste sa nachádzate. Aj keď sa bojíte všetkého nového, niektoré veci môžete nechať za sebou. A to je pozitívna tvár cúvajúceho pluta.

Vyhnite sa negatívnym energiám, ktoré Horoskop Škorpión predpovedá v ďalšej časti na rok 2023. Pozor na negatívne vibrácie. Naučte sa ich zvládnuť vďaka Horoskopu na rok 2023.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Škorpión POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Škorpióna


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Škorpión

Horoskop 2023 Škorpión & Merkúr

Horoskop 2023 Škorpión | Venuša

Horoskop 2023 Škorpión & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Ročný Horoskop Škorpióna 2023 a planéta Saturn

Horoskop Škorpión 2023 | Urán

Veľký Horoskop 2023 Škorpión, a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Škorpión 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com