Horoskop 2023 Váhy

Váhy budú v roku 2023 čeliť aj niektorým negatívnym tranzitom. Tie však nemusia zasiahnuť hlboko do života váh. Ak budete poznať predpoveď, ktorú vám predstavuje horoskop negatívnych tranzitov. Vďaka tomuto horoskopu zistíte, ktorým veciam sa počas roka 2023 vyhnúť, na ktoré sa zamerať.


Ročný horoskop 2023 Váhy - negatíva roka 2023

V úvodných dňoch roka, kedy sa merkúr pohybuje retrográdnym smerom v štvrtom dome váh, čaká na vaše znamenie zverokruhu mnoho negatívnych pocitov. Toto umiestnenie planéty je zodpovedné za myšlienkový návrat do minulosti každej váhy. Uvedený retrográdny merkúr pocíti každá jedna váha, ktorá sa nestotožnila s minulosťou, predpovedá Horoskop vzťahov Váhy 2023. Vnímajú ho však aj tie váhy, ktoré urobili v minulosti rozhodnutia, ktoré teraz ľutujú.

Retrográdna energia merkúru v štvrtom dome je cúvajúcim procesom, kedy váha absorbuje všetko, čo súvisí s minulosťou. Sústredíte sa na spomienky, prognózuje ročný Horoskop Váhy. Na minulú istotu, ktorú teraz už možno nepociťujete. Väčšinu času trávite tým, že sa sústredíte na minulosť, dokonca i na vaše detstvo. Všetky rany z detstva sa opäť vynárajú vo vašom svete.

Horoskop Váhy 2023 opisuje vaše myšlienky

Myšlienky každej váhy sa točia nielen okolo detstva, ale aj okolo negatívnych pocitov. V tomto bode je nevyhnutné dostať do rovnováhy vašu zemskú čakru, podčiarkuje Horoskop Zdravia Váhy na rok 2023. Tá vám pripomenie, aká dôležitá je starostlivosť o seba samého, o prítomnosť ktorú prežívate. Vonkajší svet vnímate tak, že vám neneprepožičiava pocit bezpečia. Máte silný sklon upínať sa k detskému postoju na svet. Aj z týchto dôvodov nie je v úvode roka 2023 vhodné robiť veľké a dôležité rozhodnutia ohľadom života a budúcnosti, radí ročný Horoskop 2023.

Nasledujúci astrologický aspekt sa tiež udeje v mesiaci január, kedy venuša pôsobí na piaty dom, až do 27. dňa tohto mesiaca. V týchto okamihoch čelí nejedna váha životnej skúške ohľadom vzťahov, predvída Horoskop vzťahu Váh na rok 2023. A taktiež i ohľadom svojho vlastného presvedčenia. Vo vašom živote sa môže totiž vyskytnúť niekto, kto vás na prvý pohľad búrlivo očarí. V týchto chvíľach sa môžu objaviť aféry. Aj také vzťahy s ostatnými ľuďmi, ktoré môžu v neskorších obdobiach narušiť dobrú reputáciu Váh, pripomína veľký Horoskop 2023.

Ide hlavne o aféry so znameniami rak, škorpión alebo ryby. Tieto tri znamenia zverokruhu najviac ohrozujú vašu integritu. Preto sa snažte sexuálnu energiu medzi vami a týmito znameniami dostať pod kontrolu. Ak patríte k nezadanej váhe, môžete si január užívať plnými dúškami, podľa vašich predstáv, vyzdvihuje Horoskop emócií na rok 2023 Váhy. V opačnom prípade chráňte vašu dušu, a city všetkých ľudí okolo, ktorým by mohlo vaše nevhodné správanie ublížiť.

Neskoršie energie mesiacov február, marec a apríl 2023 sú celkom priaznivé a zasahujú ročný Horoskop. Od 20. apríla do 15 mája prichádza tranzit druhého spätného merkúru, ktorý vás môže ohroziť. Negatívne pôsobí na sexuálne potreby, i intímne potešenie. Zasahuje sexuálnu energiu každej váhy. Teraz sa vyhýbate akémukoľvek intímnemu spojeniu s partnerom, predvída presný Horoskop 2023. Tranzit môže nevhodne zasiahnuť i život nezadanej váhy, ktorá môže byť až fyzicky ohrozená. Je nevyhnutné, aby v tomto období nezadaná váha udržiavala iba také kontakty, ktoré sú overené.

Pozor, niektoré aspekty považuje Horoskop 2023 za rušivejšie než iné

Horoskop 2023 váhy vám neodporúča od 21. apríla do 15. mája ísť na rande cez internet. Vyhýbajte sa ľuďom, ktorých nepoznáte. Takíto ľudia môžu byť toxickí pre vašu dušu, ale aj pre fyzické zdravie. Dávajte si veľký pozor, radí horoskop nezadaným. Saturn v šiestom dome môže vyvolávať negatívny dopad aj na zdravie. Ten pôsobí od 17. júna do 14. novembra.

Každá žena narodená v znamení váhy musí v druhej časti roka 2023 zvýšiť svoju opatrnosť. Netúlajte sa nocou. Vždy sa obklopte ľuďmi, ktorí vám môžu poskytnúť bezpečie. Svet vás totiž môže prekvapiť nepríjemným zážitkom. A to zo strany istého agresora, ktorý vás prekvapí keď to najmenej čakáte. Ak idete na diskotéku, alebo sa niekde zabaviť do mesta, vždy sa zdržujete v blízkosti človeka, ktorý vás vie ochrániť. Nikdy sa nevydajte do noci sama, radi zdravotný horoskop 2023 váhy.

Táto časť je veľmi dôležitá už s príchodom júna, a nemali by ste predpoveď horoskopu istotne podceniť. Hlavne druhá časť roka je na tieto zážitky pravdepodobná. Robte všetky opatrenia, aby ste sa vyhli nepríjemnostiam. Strašidelná stránka predpovede na rok 2023 je doplnená aj o tretí retrográdny merkúr od 23. augusta do 15. septembra. Ten sa odohráva v dvanástom dome. Naďalej trvajú odporúčania, aby sa Váhy vyhýbali pobytu na rizikových miestach osamote.

V neposlednom rade však uvedený merkúr zameriava svoju pozornosť hlavne na osobné napredovanie. Blokuje akékoľvek pozitívne myšlienky vo vašej hlave, vyzdvihuje Horoskop šancí a rozvoja Váhy 2023. Odťahuje vašu osobnosť od chápania skutočnosti sveta. U Váh sa môže prejaviť sebaľútosť, ale aj nerozhodnosť. Negatívne pôsobí tranzit aj na nezadané váhy, ktoré sa teraz nevedia rozhodnúť čo so svojím životom ďalej. Z tohto pohľadu môže váha upadať do depresií, ale aj smútku. Sebaľútosť prichádza hlavne u tých váh, ktoré majú pochybnosti o minulých rozhodnutiach.

Horoskop Váhy na rok 2023 uzatvára negatívnu predpoveď

Váhy sa boja násilia aj nespravodlivosti, prizvukuje ročný Horoskop 2023. Bohužiaľ, všetky tieto negatívne pocity môžu byť súčasťou roka 2023, podľa astrologického grafu. A preto sa vďaka vašej bystrej mysli, a preventívnym opatreniam snažte vyhnúť nepríjemnostiam. Meditáciou, alebo vďaka blízkosti vašej rodiny a milovaných hľadajte vo vašom živote rovnováhu a symetriu. Radí ročný prehľad váhy 2023. V neposlednom rade vás ešte môže ovplyvniť aj záverečný retrográdny Merkúr, a planéta venuša sídliaca v jedenástom dome.

Všetky popísané aspekty sa dejú v druhej etape roka. Pôsobia na vaše priateľské a rodinné vzťahy. Môžu blokovať dobré priateľstvá. U váh môže dokonca retrográdna venuša podporovať klebety, ktoré prinesú smútok. Možno nie vám, ale ľuďom, ktorí vás obklopujú.

Horoskop 2023 váhy doporučuje, aby ste rozosievali radosť, nie jedovaté reči a myšlienky. Nepodporujte ani ohováranie iných. Keďže spravodlivosť je vo vašom živote mimoriadne dôležitá podporujte ju akýmikoľvek činmi, ktoré budú pre dosiahnutie spravodlivosti nevyhnutné.

Pozor! Horoskop veští Váhe aj vplyv pozitívnych aspektov na ročný Horoskop. Horoskop pozitívnych aspektov vám predstavujeme na ďalej strane. Zadarmo, pre znamenie Váhy

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Váhy POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Váhy


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Blíženci

Horoskop 2023 Váhy & Merkúr

Horoskop 2023 Váhy & Venuša

Horoskop 2023 Váhy & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Váhy 2023 a mocná planéta Saturn

Ročný Horoskop Váhy 2023 a spätný Urán

Horoskop Váhy 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Váhy 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com