Horoskop 2023 Vodnár

Hlavná Navigácia - Horoskop na rok 2023 Vodnár:

Ročná predpoveď & Horoskop pre znamenie zverokruhu Vodnár odhaľuje novinky, ktoré prichádzajú s novým rokom 2023. V úvode si rozoberieme fakty o znamení Vodnár i to, ako rok 2023 poznamená vašu prítomnosť i vývoj budúcnosti.


Horoskop predstavuje Vodnára na rok 2023 - 2024

K vodnárovi sa radí každý človek, ktorý sa narodil od 20. januára. Za sezónu vodnára teda astrológia považuje obdobie medzi 20. januárom a 18. februárom. Aj v roku 2023 oslavuje v tomto období každý vodnár svoje narodeniny.

Vodnárovi astrológia priradzuje vzdušný element. Horoskop Vodnár pripomína, že predposledné znamenie v poradí zverokruhu, zdieľa element s ďalšími dvoma vzdušnými znameniami. K vzdušným znameniam zverokruhu teda radíme nielen vodnára, ale aj znamenia blíženci a váhy. Aj keď majú tieto znamenia zverokruhu spoločný element, predpoveď na rok 2023 sa rôzni. Horoskop 2023 popisuje vodnára, ktorý je veľmi originálny a nezávislý. Je to znamenie, ktoré sa líši od zvyšku, pretože človek narodený so slnkom v znamení vodnár môže byť niekedy výstredný, inokedy plachý.

Negatívnymi stránkami roka 2023, ktoré opisuje ročný horoskop vodnár, bude zosilnenie strachu vodnára pred citovými prejavmi. Viaceré astrologické tranzity v roka naznačujú, že vodnár pociťuje komplikáciu v prejaveni svojich citov voči rodinným príslušníkom, i voči partnerovi. Vo viacerých obdobiach roka je blokovaný 4. dom pohybom retrográdnych planét, alebo vplyvom negatívnejších astrologických aspektov.

Navyše, Vodnár aj ročný Horoskop 2023 vníma v tomto roku i pohyb planéty venuša cúvajúcim procesom, v 7 astrologickom dome. Planéta lásky sa pohybuje domom osobných vzťahov, dobrého manželstva, partnerstva a dlhodobých cieľov. I pohyb venuše v cúvajúcom smere ovplyvní lásku, horoskop lásky vodnár, a dlhotrvajúce vzťahy každého vodnára v roku 2023.

Pri pohľade na astrologický horoskop Vodnár veštkyňa predpovedá, že vstup do tohto roka bude predzvesťou posudzovania vlastného života. Slnko sa totiž nachádza v 12. dome, od 20. januára, kedy sa začína sezóna vodnára. Potom sa presúva do domu prvého, prorokuje veľký Horoskop Vodnár. Toto obdobie je nevyhnutné pre vyriešenie akýchkoľvek komplikácií vo vzťahu so sebou samým, podčiarkuje horoskop 2023 vodnár.

Horoskop Vodnár na rok 2023 veští príjemné umiestnenie aspektov

Úvod roka sa teda nesie v duchu meditácií, posudzovania vlastného života, v duchu odriekania niektorých vecí, popisuje Horoskop Vodnár. Vodnár oslavuje v tomto období svoje narodeniny, hneď s príchodom roka. Nielen slnko sa však dostáva s úvodom roku do 1. domu. Je v ňom umiestnený aj merkúr, a v januári i planéta venuša.

V tomto smere ročný horoskop 2023 vníma umiestnenie týchto astrologických aspektov ako veľmi príjemné a láskavé prostredie pre rozvoj každého vodnára.

Vodnár sa teraz zaujíma o rozvoj svojho vlastného vzťahu k sebe, ale aj všeobecne o vylepšenie všetkých vzťahov, vraví veľký Horoskop. Aj z hľadiska kariéry je umiestnenie astrologických domov v úvode roka 2023 veľmi priaznivé. Úvodné tri mesiace sa zdajú byť nenáročné, plné radostných noviniek, dobrého obdobia.

Keď sa merkúr druhýkrát dostáva do retrográdneho pohybu v štvrtom astrologickom dome, a neskôr aj 3 krát vo ôsmom astrologickom dome, energie môžu byť blokované, predvída Horoskop Vodnár 2023. V neposlednom rade je počas roka 2023 horoskop vodnár zameraný aj naposudzovanie saturnu v 2. dome v cúvajúcom pohybe. Saturn je podľa astrologických grafov považovaných za druhú vládnucu planétu vodnára.

Najsilnejšiu kompatibilitu v láske dosahujete s troma znameniami zverokruhu počas celého roka 2023. A to nielen v období, kedy sú ovplyvnené energie lásky a dlhotrvajúcich partnerských vzťahov, popisuje ročný Horoskop 2023. Toto obdobie v roku 2023 nastáva od júla až do septembra. Vtedy je najviac zasiahnutý sektor lásky a dlhodobých manželských vzťahov, či partnerských spojení.

Horoskop Vodnár rieši aj vzťahovu kompatiblitu na rok 2023

Najväčšia kompatibilita vás teda počas roka čaká so znamením blíženci, lev a strelec. S uvedenými znameniami nebude ani rušivý prechod venuše v cúvajúcom pohybe, od 23. júla do 4. septembra náročný. Dokážete spolu dobre komunikovať, predvída ročný Horoskop Vodnára. Astrologické aspekty sú priaznivo nastavené voči vzťahom s týmito troma znameniami. Nielen počas obdobia, kedy sa planéty sústredia na 7. astrologický dom. Dobré vzťahy vás čakajú aj v iných mesiacoch.

Naopak, rušivejšie energie vníma Horoskop 2023 vo vzťahu so znameniami rak, býk a panna. U partnerských vzťahoch s týmito znameniami môžu negatívnejšie, rušivejšie astrologické aspekty roka 2023 spôsobiť hádky, nedorozumenia, alebo aj rozchody.

Čo sa týka priateľských vzťahov, tento sektor horoskopu zasahuje rok 2023 hlavne koncom tohto roka. Najviac sa na priateľstvá sústredíte v záverečných mesiacoch roka, konkrétne v mesiaci november a december. Dobré priateľské vzťahy si však vytvárate i s úvodom roka. Po tom, ako je ukončená sezóna vodnára a začína sa zóna rýb, teda od 18. Februára 2022.

Od koho predpovedá Horoskop 2023 Vodnár najepšie rady?

Rušivé energie prerušia vaše dobré priateľské vzťahy, až od 23 júla. Vtedy je nevyhnutné dávať si pozor na 3 znamenia zverokruhu, ktoré môžu spôsobiť vo vašom živote komplikácie. Horoskop 2023 vodnár vás varuje najmä pred vzťahmi priateľskými so znameniami býk, škorpión a kozorožec. S uvedenými troma znameniami sa vyhýbajte klebeteniu počas celého roka. Títo priatelia môžu byť navyše pre vašu budúcnosť toxickí, varuje horoskop.

Dobré priateľské vzťahy, i dobré rady, prinášajú do vášho života znamenia váhy, vodnár, lev, blíženec. A a v neposlednom rade aj znamenie zverokruhu baran. U popísaných znamení nájdete počas celého roka oporu, pochopenie.

Kariéra je u vášho znamenia zverokruhu najviac zasiahnutá v druhej polovici roka 2023, prorokuje ročný Horoskop práce 2023 pre Vodnára. Vtedy sa viaceré astrologické aspekty sústredia na pôsobenie na astrologický dom, ktorý je zodpovedný za pracovné napredovanie, kariérne úspechy, i za dlhodobé ciele. Druhá časť roka je ovplyvnená nielen priaznivými astrologickými aspektami. Čakajú vás totiž aj náročnejšie chvíle, i komplikovanejšie medziľudské vzťahy.

Kto je podľa Horoskopu Vodnár 2023 kompatibilný v zamestnaní?

Najviac zhoršené budú vzťahy so znamením škorpión. Vo všeobecnosti netvorí toto znamenie k vášmu veľkú kompatibilitu, prizvukuje ročný Horoskop Vodnár 2023. Náročné budú aj vzťahy vodnára a škorpióna v rámci pracovných povinností. Negatívnejšie budú aj vzťahy vodnára so znamením panna, hlavne z pracovného a osobného hľadiska.

Ak túžite začať podnikať, alebo si alebo naplniť vaše dlhodobé ciele či túžby, najlepšie duo na prácu vytvoríte so znameniami váhy, ryby, a s druhým vodnárom. Práca s týmito troma znameniami vám pôjde od ruky. Spoločne dosiahnete úspech v roku 2023.

Horoskop Vodnár je spojený aj s čakrami

Zdravotný horoskop 2023 pojednáva o viacerých astrologických aspektoch počas roka, ktoré budú ovplyvňovať vaše celkové zdravie. Viac o tom, ako astrológia zasiahne vašu vitalitu a energiu vám prezradí záverečná časť tohto veľkého horoskopu na rok 2023. Zdravotný horoskop však hovorí každému vodnárovi, aby si do domácnosti zabezpečil jazmínový olej. Ten je pre vodnára olejom roka 2023.

Šťastnou farbou pre rok 2023 sú podľa ročného horoskopu vodnára farby žltá, sivá a biela. Vzdušné znamenie zverokruhu vníma tieto farby ako oslobodzujúce. Symbolizujú pokoj, odstránenie stresu, novú energiu. Ak si zabezpečíte doplnky do domácnosti v uvedených farbách je zrejmé, že vývoj roka pôjde ľahšie. Žltá a biela farba vám navyše pomáhajú pri prekonávaní stresu, vraví presný horoskop budúcnosti Vodnár na rok 2023. Využite silnú podporu týchto farieb roka 2023 na to, aby ste z vášho života odstránili stres pri meditácií, alebo pri relaxácii. Doplnky uvedených farieb by mali byť súčasťou kancelárie každého vodnára, radí veľký Horoskpo Vodnár na rok 2023.

V roku 2023 je vodnár stotožnený s čakrou solar plexus, veští ročný Horoskop Vodnár. Táto čakra je zároveň spojená so žltou farbou. Vodnár bude cítiť najväčšie poškodenie čakry s príchodom druhej dekády roka, ktorá sa zdá byť na astrologické aspekty náročnejšia než úvodná časť. Čakra, ktorú označujeme ako solar plexus je zodpovedná za celkovú energiu, popisuje v závere veľký Horoskop energie na rok 2023 Vodnár.

Ak patríte k vodnárovi, ktorý sa cíti dlhodobo vyčerpaný a na vine nie sú žiadne známe zdravotné komplikácie, je nevyhnutné sa v uvedenom roku zaoberať liečením a odblokovaním uvedenej čakry. Do daru vám zdravá čakra prinesie lepšie sebavyjadrenie, obrovskú osobnú silu, i menej fyzických bolestí, veští Horoskop vitality Vodnár 2023. O tom, ako čakru liečiť, a za aké komplikácie v zdraví je zodpovedná, sa opäť dozviete v záverečnej časti ročnej predpovede. Preto je nevyhnutné poznať celý, osobný horoskop vodnár 2023.

V nasledujúcich riadkoch horoskopu Vodnár si preberieme i to, aké najdôležitejšie energie budú s vaším rokom spojené. Kedy je vhodný čas otehotnieť? Ktoré dni sú vynikajúce pre uzatvorenie manželstva? Čaká nezadaného vodnára osudová láska? Budú vaše financie lepšie než v predchádzajúcom období? I na tieto otázky horoskop odpovedá v ďalšej časti, ktoré sibyla predstaví ako horoskop 2023 vodnár.

Pozitívne a negatívne energie na rok 2023 hodnotí druhá časť - Horoskop Vodnár v predpovedi zlých a dobrých energií. Čítajte ďalej najväčší Horoskop 2023 Vodnár zadarmo.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Vodnár POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Vodnára


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Vodnár

Horoskop 2023 Vodnár & Merkúr

Horoskop 2023 Vodnár | Venuša

Horoskop 2023 Vodnár & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Vodnár 2023 | Saturn

Horoskop Vodnár 2023 a Urán

Horoskop 2023 Vodnár a Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Vodnár

Horoskop 2023 Vodnár - Láska, Zdravie, Práca a Financie 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com