Horoskop 2023 Býk

Hlavná Navigácia - Horoskop na rok 2023 Býk:

Planéta Venuša, ktorá je vládnucou planétou znamenia býk, sa od úvodu roka pohybuje znamením Vodnár a neskôr sa premiestní do znamenia Ryby. Venuša sa teda nachádza v desiatom astrologickom dome býka hneď od 03. Januára 2023. Znamená to, že Býka čaká od úvodu roka 2023 energia, ktorá znamená posun kariére i vo vzťahoch, predzvestuje ročný Horoskop Býk 2023. Venuše k vám však smeruje i pomocnú ruku, ktorá je potrebná pre viacerých býkov.


Horoskop predstavuje Býka na rok 2023 - 2024

Venuša svojím prechodom v úvode roka orientuje pozornosť Býka na vyššie ja, popisuje ročný Horoskop. Zaoberáte sa nielen kariérou a povzbudzovaním svojho partnerského vzťahu. Vaša pozornosť sa orientuje aj na výhody, ktoré môžete získať pre seba. A to prostredníctvom spoločenských kontaktov, ktoré budú s príchodom roka 2023 početné. Viete, ako pracovať s ľuďmi a viete odhadnúť ich potreby.

Prostredníctvom seba, vašich blízkych milovaných, alebo svojej rodiny môžete spoznávať vaše okolie, vraví ročný Horoskop Býk 2023. Venuša sa neskôr presúva z 10. do 11. domu astrológie. Znamená pokojné energie a harmonickú domácu atmosféru. Takéto vibrácie nejeden býk ocení.

Býk je počas roka intenzívne prepojený s rodinou a priateľmi, opisuje váš Horoskop Býk 2023. A to hlavne v prvej dekáde roka. Prvá polovica celého roka 2023, ktorý opisuje Horoskop, ale aj čínska astorlógia 2023ako celkovo priaznivý je pohladená pozitívnou energiou. Celkovo predpove+d naznačuje plodný a prosperujúci rok pre každého Býka.

Umiestnenie Venuše v prevažnej väčšine roka je priaznivé, veští ročný Horoskop Býk. Tá, ako vládnuca planéta zodpovedá za mnohé energie v živote druhého znamenia v poradí. Býka dokonca v tomto roku nevyruší ani retrográdny pohyb vládcu - Venuše. Tá sa ocitne v 4. dome Býka, kde však veštba nepredpovedá žiadne nepriaznivé pôsobenie. Ba naopak. Býk má možnosť privolať do života lásku. Objavia sa vo vašej mysli nápady, ktoré budú prínosné, dodáva predpoveď na rok dvetisíc dvadsaťtri Býk.

Energie ďalších mesiacoch, ktoré Horoskop Býk 2023 skúma

V mesiaci Marec sa Slnko, Jupoiter aj Merkúr dostávajú do 12. domu Býka. V tomto smere nastáva pre býka chvíľa, kedy by mal dokončiť všetko dôležité. Silnejšie obsadený dvanásty dom astrológie sa prejaví dokončením takých vecí, ktoré si vyžaduju vašu pracovitosť aj predstavivosť. Tú vám dodáva Venuša postavená v 1. dome.

Umiestnenie Jupiteru v prvom dome Býka počas Mája a Júna znamená pochopenie toho, čo potrebujete, popisuje Horoskop 2023. Vnímate seba samého, svoje pocity aj požiadavky od okolitého sveta.

Toto obdobie je priaznivé pre každého, kto hľadá niečo nové, pripomína Horoskop Býka 2023. Je to symbol nových stretnutí, ale aj nových požiadaviek voči sebe samému. Táto pozícia planéty Jupiter naznačuje aj záujem býka o niečo, čo bude neskôr budovať. Začnete v mesiacoch Máj, alebo Jún niečo nové? Horoskop 2023 Býk veští, že vás tieto kroky istotne čakajú.

Ak vás zaujíma láska tak Horoskop predpovedá aj určité zmeny v tomto smere. Býk pocíti veľký vplyv astrológie na osobné vzťahy počas celého roka. A to hlavne na vzťahy priateľské a rodinné.

Ani partnerksý život Býka však nebude nudný a nemenný. Retrográdny Merkúr, ktorý sa objaví v 5. dome býka od 23. Augusta do 15. Septembra. Tento Merkúr môže znamenať problémy v spločnosti aj narušenie partnerských vzťahov. Neharmonicky postavený Merkúr v tomto období vám nedovolí rozvíjať emócie a pôsobí na Zverokruh. Ročný Horoskop Býk varuje, že blokuje aj prejav lásky a porozumenia voči blízkym. Retrográdny Merkúr radí nezačínať nové veci, a snažte sa neiniciovať hádky a roztržky, varuje osobná predpoveď vzťahov Býk na rok 2023.

Predvída Horoskop Býk 2023 i priaznivejší vývoj?

Naopak, priaznivejšie obdobie aj pre nezadaných veští Horoskop 2023 v druhej dekáde roka. Hlavne Október sa zdá byť pre lásku priaznivý a dopraje Býkom potešenie z rozvíjajúcich sa vzťhov. Tie budú posilnené. Minulé záležitosti, ktoré súvisia s láskou či emóciami Býka sú harmonizované. Silne obsadený astrologický dom číslo 7. planétami Mars a Merkúr a tiež slnkom znamená úsmev a radosť v Býkovom vzťahu. Znamená tiež možnosť zoznámenia sa pre nezadaných Býkov.

V decembri sa Býk cíti neisto a roztržito, varuje Horoskop 2023. Môže za to pôsobenie rôznych rušivých astrologických tranzitov. Venuša, váš vládca je však umiestnený priaznivo. Z toho dôvodu vám môže záver roka dopriať isté finančné blaho, vylepšenie finančného rozpočtu.

Bude december obávaným mesiacom horšieho vývoja Býkovho života v roku 2023?

Pozícia decembrového retrográdneho Jupitera a Merkúru môže znížiť Býkov pocit šťastia v osobnom živote, ale aj pocit celkového zaradenia v spoločnosti, upozorňuje veľký Horoskop Býk 2023. Depresívne stavy, ktoré vyvolá posledný mesiac roka 2023 však môžu byť prekonané priaznivými vibráciami Venuše a Slnka. Je však aj v Býkových rukách, ako naloží so smutnejšími pocitmi.

Viac o tom, ako bojovať s neharmonickými chvíľami a nepriaznivými astrologickými aspektami vám horoskop povie viac aj v časti zdravie a energia. Vo viacerých častiach sa ročný Horoskop zaoberá tým, ako môže Býk osobne vyrásť, ako môže vyťažiť čo najviac z priaznivých astrologických vplyvoch roka 2023.

Horoskop veští, že Býk musí bojovať za šťastie

Horoskop 2023 Býk vám pripomenie silu planét pôsobiacu na váš život aj prostredníctvom konfrontácii s ktorými budete bojovať. Tie sa budete snažiť zvládnuť vďaka vyrovnanej mysli, ktorá je pre rok 2023 dôležitá. Preto sú nevyhnutnosťou aj dychové a relaxačné cvičenia a to od úvodu roka. Tie povzbudia vašu psychickú pohodu a nastavia na správnu cestu roka dvetisíc dvadsaťtri, dodáva ročný Horoskop v úvodnej špecifikácii roka 2023 pre znamenie Býk.


Ročný horoskop 2023 Býk - negatíva roka 2023

V úvodných dňoch roka 2023 sa Merkúr pohybuje retrográdnym smerom deviatym domom Býka. Býk tento pohyp vníma ako obodbie, kedy je príliš vzdialený od svojho cieľa. Býk sa zameriava na rady druhých.

Vaše sebavedomie je blokované týmto Merkúrom a tak sa viac spoliehate na iných, upozorňuje Horoskop 2023 Býk. Tieto negatívne chvíle potrvajú až do preklopenia Merkúru v priamy pohyb a to do 12. Januára 2023. Od tohto dátumu sa veci upokojujú. Zas objavujete tradičné postoje na život. Vaše duševné naladenie je opäť v súlade s vašimi predstavami a názormi.

Veľký Horoskop býk vraví, že roztržitosť, ktorá vás opustí po odchode Merkúru z retrográdneho pôsobenia vás však ešte v roku 2023 potrápi. V prvom štvrťroku je nevyhnutné dávať ostatným iba dobré rady. Planéty sú totiž v takej pozícii ktorá hovorí o tom, že Býk verí aj takým faktom, ktoré nie sú pravdivé, dodáva Horoskop.

Takéto informácie môžete posúvať ďalej. Spôsobíte tak chaos v rozhodnutiach a postojoch ostatných. Horoskop preto radí, aby ste si vždy overili fakty a informácie, ktoré posúvate ďalej. V Marci 2023 upozorňuje veštba aj na zdravotné ťažkosti o ktorých sa však ešte dozviete viac v ďalších častiach predpovede.

Pozícia Merkúru rovnako vplýva na Horoskop Býka na rok 2023

Merkúr v 1. dome v spätnom pohybe preverí vašu trpezlivosť aj od 21. Apríla do 15. Mája 2023. V tomto smere Horoskop varuje nezadaných Býkov, ktorý majú tendenciu hľadať vzťahy, ktoré sú neprirodzené. Partner, ktorý vás zaujíma je v nerovnováhe s vašou mentálnou energiou. Takéto nástrahy však čakajú nielen nezadných.

Býk musí spozornieť aj v práci a v osobných vzťahoch, špecifikuje Býkov Horoskop 2023. Vaše názory na niektoré dôležité veci totiž môžu byť detinské a unáhlené. U niektorých býkov sa tiež objaví karma, ktorá sa vám pripomenie v súvislosti s minulosťou.

Váš vládca Venuša sa počas roka tiež prejaví aj v negatívnom šate. Jej spätný pohyb počas od Júla až do Septembra nieje však invazívny. Znamená však nerovnováhu v osobných, rodinných vzťahoch Býka. Táto Venuša z vás vytvorí introverta v určitých smeroch.

Je Horoskop 2023 Býk ovplyvnený problémamy do hĺbky?

Budete chcieť viac času tráviť osamote. Horoskop na rok 2023 však Býkom radí, aby sa nevyhýbali spoločenským udalostiam ani v tomto období. A to hlavne vtedy, ak vás môžu kariérne posúvať vpred. Môžete mať aj problémy porozumieť iným ľuďom. Býk bude aj mimoriadne vzťahovačný. Viacero situácií si môžete vysvetliť inak, než su myslené. Horoskop doporučuje, aby ste s a v týchto týždňoch zdržiavali medzi ľuďmi s ktorými sa cítite prijemne.

September, Október, November a December sú mesiace, kedy bude býk riešiť prevažne lásku a kariéru, podčiarkuje osobný Horoskop Býk na rok 2023. Jupiter, ktorý sa uhnizdi v prvom dome sa však od septembra preklopí do retrográdneho pôsobenia na Býka v 1. dome. Hlavne od začiatku retrográdneho presunu môže Jupiter spôsobovať Býkovi nepríjemné pocity. Horoskop predvída, že vás čaká konflikt s vašou minulosťou.

Býk sa tiež môže prehnane nadchnúť na nejaký nápad, ktorý si však ani nezaslúži vašu pozornosť. Chcete každého posudzovať, spomína Horoskop na veľký rok 2023 Býk. Tieto negatívne vibrácie smerom k vášmu životu sa upokojujú už od úvodu decembra, pretože prvá fáza Retrográdneho Jupitera už odoznieva. Posledná fáza je príjemnejšia. Vy sa taj opäť stotožňujete s vlastnou filozofiou života.


Ročný horoskop 2023 Býk - pozitíva roka 2023

Pri pohľade na astrologický graf roka 2023 pre znamenie Býk je aj napriek negatívnym bodom Horoskop prevažne priaznivý. Existuje viacero priaznivých tranzitov. A tie prevažujú nad nepriaznivými, popisuje Horoskop na rok 2023.

Mesiac Február je napríklad perfektne rozložený medzi prácu, osobný život Býka, finančné prilepšenie aj napredovanie v zdraví, popisuje ročný Horoskop Býk. Druhý mesiac roka dvetisíc dvadsaťtri vám teda dopraje pocit istoty. Zvýši vašu hladinu šťastia a obohatí nejedného Býka o priaznivé noviny. Chvíle s vašou rodinou si naplno užívate. Premýšľate aj nad budúcnosťou, ktorá je teraz jasnejšia.

Takéto radostné vibrácie pokračujú aj v Marci 2023. V marci je početne obsadený 12. dom. Ten vám pomáha vo vašej viere v to kým ste, kam smerujete, popisuje Horoskop 2023 Býk. Vaša dôvera je budovaná a posilnená. Objavujete sa v situáciách ktoré viete dobre zhodnotiť. Ste medzi ľuďmi medzi ktorými ste rešpektovaný.

Aký vývoj predvída Horoskop 2023 Býk v ďalších obdobiach?

Prvý štvrťrok je možno v úvode nestabilný pod vplyvom neharmonického Merkúru. Úvod roka je však z globálneho pohľadu mimoriadne šťastný pre Býka muža aj pre ženu narodenú v znamení Býk.

Krásne chvíle plné radosti vám vyčaria úsmev na tvári až do 20. Apríla. Je to teda dlhé obodbie radosti, ktoré hodnotí ročný Horoskop ako pozitívne u každého Býka. Pre apríl je špecifický aj lepší spôsob vyjadrovania Býka. Ten môže pomôcť nezadaným aj nezamestnaným Býkom v nových možnostiach rastu.

Jún uzatvára prvú polovicu roka a to opäť milou predzvesťou. Horoskop Býk na rok 2023 hovorí o dobrom postavení vládcu Venuše - ktorá sa usídľuje spolu s Marsom v 4. dome Býka. Priaznivé vlny radosti a inšpirácie tak čakajú na vás aj rodinných členov. Tí sa tešia z vašej prítomnosti a z pozitívnej atmosféry domova. Venuša sa počas Júla preklopí do pohybu retrográdneho ale nespôsobí žiadne nenahraditeľné škody. Práve naopak, podčiarkuje ročný Horoskop Býk.

Súvisí pozitívna predpoveď Býk 2023 aj s ďalšími mesiacmi?

August je síce označený ako introvertný mesiac u býka, no je blahodárny kľudom a rovnováhou. Nachádzate uspokojenie i vo chvíľach, ktoré trávite osamote. Cítite inšpiráciu. Horoskop taktiež predpovedá, že z vás opadne bremeno, ktoré vás dlhšie trápilo. Pozitívnou správou je aj to, že ľudia vo vašom okolí cítia vašu pozitivnu energiu a ste spolu prepojený na vyššej úrovni. Takto vzťahy býka s odchodom leta ešte silnejú.

Ako teda Horoskop Býk v závere hodnotí koniec roka?

Druhá polovica roka je na šťastie býka náročnejšia, predvída ročný prehľad. Október a mesiac November 2023 však bojujú s nepriaznivými astrologickými aspektami umiestnením Merkúru, Slnka aj Marsu v 7. dome. Venuša je tiež v 5. dome radosti a tak vytvára kreatívneho Býka, ktorý cíti vášeň a zdravú impulzívnosť. U býka sa teraz objavuje sila - inšpiratívna, tvorívá aj fyzická. V závere roka Býkovi Horoskop 2023 predpovedá aj dobrodružstvo.

Čo čaká na znamenie Býk v nasledujúcom období? Ako ovplyvní láska a ďalšie energie život Býka, aké zmeny veští Horoskop pre znamenie Býk a rok 2023?

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Býk POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Býka


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Býk

Horoskop 2023 Býk & Merkúr

Horoskop 2023 Býk & Venuša

Horoskop 2023 Býk & Mars

Jupiter vplýva na Horoskop Býk

Býk a jeho ročný Horoskop ovplyvňuje aj spätný Saturn

Ročný Horoskop Býka a planéta Urán

Neptún retrográdny a Horoskop Býk

Pluto zasahuje Horoskop Býk

Horoskop 2023 Býk - Láska, Zdravie, Práca a Financie Býka 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com