Horoskop 2023 Váhy

Pri uvedomení si toho, čo predpovedá horoskop negatívnych astrologických aspektov na rok 2023 môže byť nejedna váha vydesená. Na druhej strane vám však horoskop prináša aj predpoveď pozitívnych aspektov, ktoré môžu veľmi jednoducho vynegovať tie negatívne.


Ročný horoskop 2023 Váhy - pozitíva roka 2023

V prvom rade je nevyhnutné, aby bola váha vždy rozumne zapojená do akejkoľvek spoločenskej aktivity, ktorá ju čaká. Ak sa vyberiete do spoločnosti so svojimi priateľmi, držte sa týchto priateľov počas celého večera. Snažte sa byť vždy obklopený človekom, ktorý vám dodáva pocit ochrany, bezpečia. Horoskop 2023 je z celkového pohľadu nastavený na osobné napredovanie každej váhy, ktorá však môže blokovať tretí merkúr v poradí.

Avšak, váha má obrovskú príležitosť prosperovať nielen v zamestnaní, ale aj v osobnom živote, definuje ročný Horoskop váhy. Preto si mnoho vašej pozornosti vyžadujú hlavne priatelia, rodinní príslušníci, ale aj zamestnanie, kde tiež môžete objaviť niekoho, kto bude pre vašu budúcnosť zaujímavý. Popísané sa týka hlavne nezadaných váh. Ostatné váhy by sa mali sústrediť prevažne na svoju domácnosť, dodáva Horoskop rozvoja Váh na rok 2023.

Násiliu sa vyhnite, radí Horoskop Váhy 2023

Ste pripravený urobiť čokoľvek, aby ste sa v roku 2023 vyhli násiliu a konfliktu. A hlavným krokom pre dosiahnutietohto cieľa je pocit bezpečia. Ten cítite hlavne pri svojich blízkych, milovaných. Z toho pohľadu vám horoskop doporučuje vyhýbať sa akýmkoľvek hádkam, ktoré by mohli dôležitého človeka odplašiť z vášho života. Presadzujte spravodlivosť. Láskavosť a diplomaciu. Vďaka tomu naladíte nielen váš život na správnu vlnu.

Motivujete aj ľudí, ktorí obklopujú váš život, a sú nadšení z toho, ako pozitívne sa dívate na svet. Takto si preberajú aj oni krajší pohľad na okolie. Majú schopnosť vidieť seba samého priaznivejšími očami. V roku 2023 ste práve vy človekom, ktorý vo svojom okolí udrží mier. Mnoho pozitívnych aspektov znamená, že v roku 2023 budú váhy aj pracovne a finančne rásť.

Astrologické aspekty ktoré Horoskop popísal sú naznačované od mesiaca máj až po mesiac August 2023. Tie sú pre kariérne napredovanie váh najideálnejšími mesiacmi. Pozitívne pôsobia na vaše pracovné povinnosti a kariéru. Dokonca aj retrográdny saturn v šiestom dome. Vo všeobecnosti sú retrográdne pohyby planét považované za nepriaznivé. Z pohľadu astrológie pre znamenie váhy na rok 2023 je však saturn v tomto postavení veľmi blahodárny pre akékoľvek pracovné rozhodnutia váh.

Rok 2023 znamená úspech pre Váhy

Horoskop hovorí, že po pracovnej stránke čaká každú váhu veľký úspech. V prvej časti roka pre vás astrológia pripravila veľmi silné vzťahy s partnerom. Mnoho možností na rozšírenie rodiny... Ale aj ideálne obdobie na spečatenie vášho dlhotrvajúceho zväzku svadobnými zvonmi. Vstupné štyri mesiace roka sú blahodárne i pre nezadaných. Dávajú totiž váham do daru obrovskú charizmu a čaro osobnosti, ktorá je obdivovaná od nejednpého človek.

Isté spoločenské udalosti vás môžu nasmerovať, aby ste spoznali vašu spriaznenú dušu, ak po tom túžite. Keď sa začína sezóna váh, od 23. septembra do 23. októbra cítite obrovské prepojenie vášho života s vaším intelektom, a s bystrou mysľou. Inšpiratívne chvíle prichádzajú nielen v mesiaci september, ale aj v ďalších mesiacoch - október, november a december 2023. Takmer všetky dni od 23. septembra, až do úvodu roka 2024 budú priaznivé. Dodáva ročný Horoskop príležitostí Váhy na rok 2023.

Výnimkou sú dní od 13. decembra, ktoré sa môžu negatívne prejaviť vo vzťahu s istým rodinným príslušníkom. S minulým vzťahom, s rodinou. Avšak, ostatné dni sú tu preto, lebo vám majú čo povedať. Predstavia vám obrovský zmysel váh pre komunikáciu. Motivujú vás v tom, aby ste svojho partnera vnímali ako svoju hlavnú prioritu v živote. O týchto energiách hovorí Horoskop lásky na rok 2023 Váhy Nezadaných zas sústredí na udržiavanie dobrého vzťahu so sebou samým.

V neposlednom rade znamenajú tieto posledné mesiace roka 2023 aj vynikajúca spojenie váh s finančnou sférou ich života. Peniaze vám môžu spôsobovať komplikácie v prvej časti roka. V druhej polovici pôsobenia astrologických aspektov, a v závere roka, je finančná stránka pod kontrolou Váh. Nezabúdajte si počas roka splniť všetky svoje povinnosti, ktoré súvisia s finančnými rozhodnutiami.

Horoskop 2023 definuje aj pozitívny efekt na financie Váhy

Ak chcete urobiť rozhodnutie akéhokoľvek väčšieho druhu, ako je napríklad nákup nehnuteľností alebo vozidla, horoskop financií 2023 váhy odporúča tento krok v závere roka 2023. Konkrétne v jeho posledných štyroch mesiacoch, do 13. decembra 2023.

V prvej etape roka môžu váhy ohľadom viacerých vecí balansovať medzi správnymi a nesprávnymi rozhodnutiami. Vstupné a záverečné 4 mesiace roka však tvoria obdobie harmonizácie všetkých nepríjemných energií okolo.

Čo čaká na znamenie Váhy v nasledujúcom období? Ako ovplyvní láska a ďalšie energie život Váhya, aké zmeny veští Horoskop pre znamenie Váhy a rok 2023?

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Váhy POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Váhy


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Blíženci

Horoskop 2023 Váhy & Merkúr

Horoskop 2023 Váhy & Venuša

Horoskop 2023 Váhy & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Váhy 2023 a mocná planéta Saturn

Ročný Horoskop Váhy 2023 a spätný Urán

Horoskop Váhy 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Váhy 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com