Horoskop 2023 Váhy

Do roku 2023 vstupujú váhy s priaznivou polohou venuše v piatom astrologickom dome. Tá dáva každej váhe očarujúce vyžarovanie. Aj príťažlivosť pre druhého človeka. Venuša kreuje váhu, ktorá sa pozitívnym smerom díva na život okolo, i na vzťahy a lásku. Venuša sa v piatom dome usídľuje počas celého mesiaca Január 2023. V Januári je najsilnejšie obsadený práve 5. dom. Od 20. januára sa k pozícii venuše pridáva aj slnko.


Horoskop predstavuje Váhy na rok 2023 - 2024

Partnerské vzťahy sa vyvíjajú podľa predstáv každej váhy. U partnera hľadáte nielen zdroj financií, milenca... Nachádzate v ňom aj priateľa. Nepociťujete ani sexuálnu frustráciu, pretože práve táto aktivita je teraz vaším sebavyjadrením. Vynikajúce vzťahy vás čakajú počas mesiaca Január 2023 aj s deťmi, hovorí Horoskop vzťahov Váhy na rok 2023. Deti nachádzajú radosť a šťastie v živote, ak ste v ich blízkosti. Milé priateľstvá s deťmi, ktoré nadväzujete počas Januára 2023 sú čerešničkou na torte tohto mimoriadne priaznivého obdobia pre každú váhu v dlhotrvajúcom vzťahu, veští ročný Horoskop.

Pozícia astrologických aspektov od januára až do 20. Apríla 2023 je taká priaznivá, že každej váhe sa dokonca podarí splniť sen o prvom, alebo ďalšom vytúženom bábätku. Astrologické aspekty, ktoré sa v týchto dňoch vynárajú v roku 2023 totiž znamenajú veľkú plodnosť váhy, definuje tehotenský horoskop 2023 váhy. A úspech v tomto smere. Nielenže sa slnko a venuša pohybujú piatym domov. Neskôr sa do tejto pozície dostáva aj planéta merkúr a venuša sa presídli do domu siedmeho.

Venuša v siedmom dome znamená veľmi priaznivý vplyv na lásku i na ročný horoskop váh. Aj na šťastné manželstvo. Takéto astrologické vplyvy cíti každá váha vo februári a aj v Marci 2023. V týchto dvoch mesiacoch je silnejšie obsadený šiesty a siedmy dom. Ten Horoskop 2023 opisuje ako dom zodpovedný za organizovanie, analýzu, za vzťahy, a v neposlednom rade, za šťastné manželstvo. Domáca atmosféra a chvíle strávené s partnerom budú súladné a priateľské.

Ročný Horoskop Váhy definuje Manželstvo v roku 2023

Manželstvo hraje hlavnú úlohu v živote každej váhy počas tohto obdobia. Dokonca, váha sa môže na partnera spoľahnúť aj pri nových nápadoch, na ktorých môžete spoločne pracovať. Uvedené astrologické aspekty sú vynikajúce aj pre váhy, ktoré chcú spolupracovať s dlhodobým partnerom. Podnikať s ním, vymýšľať nové nápady, ako obohatiť rodinný finančný rozpočet... Horoskop rozvoja Váhy 2023 vraví, že váš šarm a obľúbenosť tiež pomáha urobiť veľmi pozitívny prvý dojem kdekoľvek, kde sa objavíte.

Takéto silné astrologické aspekty opisuje astrologický graf 2023 až do 21. apríla 2023. Vtedy sa merkúr preklopí do retrográdnej pozície, kde vyvoláva aj mierne negatívne vibrácie. Od 21. apríla do 15. mája zameriava horoskop 2023 váhy svoju pozornosť aj na dlhotrvajúci vzťah takých váh, ktorý je disharmonický. Ak ste ani v úvode roka 2023 nedokázali prekonať veľké priepasti, ktoré v manželstve cítite, je načase urobiť veľkú zmenu.

Ročný Horoskop 2023, pozícia spomenutého merkúru, a jeho retrográdny proces vo ôsmom dome naznačuje, že váha isté veľké kapitoly vo svojom živote ukončí. Na váhy pôsobí vlastný dom, a v ňom umiestnený merkúr. Je jasné, že každá váha v nevyrovnanom vzťahu bude premýšľať o tom, či nastal čas na zmenu. Navyše, váhy majú v tomto období aj sklon vyhýbať sa intímnemu spojeniu s partnerom, dodáva Horoskop mileneckých vzťahov Váh na rok 2023. Veľa myšlienok, ale aj plánov si nechávate iba vo svojej hlave, pre seba samého.

Merkúr podpruje meditácie, veští Horoskop 2023

Horoskop na rok 2023 pre váhy upozorňuje, aby sa každá váha v násilníckom vzťahu teraz odhodlala urobiť krok vpred. Tieto kroky však podniknete až po 15. máji, kedy odoznie energia retrográdneho merkúru. Na strane druhej, váhy, ktoré ovplyvní iba malá pochybnosť ohľadom vzťahu, či nechuť pre intímne radosti môže svoju myseľ orientovať na hľadanie hlbšieho významu v sebe samom, veští pravdivý Horoskop 2023.

Retrográdny merkúr vo ôsmom dome ponúka možnosť meditácie, stretnutia seba samého na hlbšej úrovni. Držíte sa myšlienok, ktoré boli v minulosti sídliskom bezpečia. Na druhej strane si však aj uvedomujete, ako hodnotný je váš dlhotrvajúci vzťah, vaše deti, partner, rodina... Po 15. máji tento vplyv odoznieva. Venuša je usídlená v 10. dome, kde prevažne zameriava svoju pozornosť na pracovné povinnosti váhy.

Horoskop Váhy na rok 2023 pracuje s Marsom v 11. dome

Mars sa nachádza v jedenástom dome. Znamená prehlbovanie priateľských vzťahov, zameranie pozornosti na spoločnosť, a na prijatie zmien, i realizáciu nádeji. Druhá časť roka 2023 sa zdá byť z hľadiska dlhotrvajúcich vzťahoch viac napätá. Počas celého roka vnímate najsilnejšiu kompatibilitu so znamením blíženci, hovorí Horoskop kompatibility Váhy 2023. S Blížencom si rozumiete, ste v hlbokom prepojení. I v prípade, ak je tento vzťah už oslabený, viete mu dať iskru, energiu...

Vo vzťahoch sa vám bude dariť aj so znamením lev a kozorožec. Každá váha vníma veľmi silné prepojenie s uvedenými troma znameniami zverokruhu. Na druhej strane, najväčšie hádky predpovedá horoskop 2023 váham so znamením škorpión a ryby. S uvedenými dvoma znameniami môžu byť vzťahy roka 2023 najkomplikovanejšie. Môžu si vyžadovať viac pozornosti. I viac vášho úsilia, dodáva v závere veštby Horoskop Váhy 2023.

V nasledujúcich mesiacoch sa neudejú žiadne dôležité astrologické tranzity, ktoré by negatívne zasahovali vaše energie. Horoskop Lásky Váhy veští pokojné obodbie roka 2023. Merkúr v 12. dome od 23. augusta do 15. septembra blokuje osobné napredovanie váhy. Tá teda môže pociťovať aj frustráciu v osobnom vzťahu. Na základe toho sa menej sústredíte na blaho partnera. Riešite hlavne otázky ohľadom vašej karmickej minulosti. Neviete sa otvoriť svetu. Neviete sa stotožniť s osudom.

Horoskop 2023 Váhy vás nasmeruje na správnu karmicku cestu

Merkur cúvajúci vás teraz odtrháva od karmickej cesty a zasahuje ročný Horoskop Váh. Vy prežívate stotožnenie s minulosťou. V neposlednom rade každá váha podceňuje i sama seba. Uzatvára sa životu a vzťahom. Nedostatočný prejav lásky, ktorý vás čaká od 23. augusta do 15. septembra, môže spôsobiť problémy vo vzťahu. Partner bude mať totiž pocit že mu nevenujete dostatok pozornosti. Že ho prehliadate. Takto opisuje vibrácie Horoskop partnerstva na rok 2023 Váhy.

Rovnaké pocity môžu mať i vaše deti. Tento retrográdny Merkúr prekonáte najlepšie vtedy, ak si naplánujete aktivity spoločne s najbližšími milovanými. Od 23. septembra sa začína sezóna váh. Každá váha sa narodila od 23. septembra do 23. októbra. I v roku 2023 oslavujete narodeniny. Horoskop a tarot vám praje mnoho lásky, úspechu a hlavne veľa zdravia.

Horoskop 2023 opisuje sezónu znamenia Váhy

Energie astrologických aspektov odohrávajúce sa počas sezóny váhy sú veľmi priaznivé. Slnko sa nachádza v prvom dome, vo vašom znamení zverokruhu. Dáva vám pocit bezpečia, zakotvenia. Venuša sa navyše presúva z ôsmeho do deviateho domu. Vy tak máte príležitosť rozprávať sa s partnerom ohľadom vašej intimity, o sexuálnych radostiach. Ročný Horoskop Váhy rozpráva, že možno riešite aj otázku ohľadom kúpy nehnuteľností, alebo väčšej veci do domácnosti.

Od októbra až do 13. Decembrea 2023 sa nemusíte obávať žiadnych krokov, ktoré by pozitívne ovplyvnili domácnosť. Doprajte si oslavu vašich narodenín podľa vlastných predstáv. Astrologické aspekty odohrávajúce sa počas sezóny váhy nepredpovedajú žiadne negatívne vplyvy ani na financie, dlhodobé plány, ciele, vzťahy, alebo na rodinnú atmosféru... Opisuje Horoskop napredovania pre Váhy 2023. Z uvedeného pohľadu je mesiac september, a prvá časť októbra 2023 veľmi blahodarným obdobím, keď ktoré si môžete užívať presne tak, ako chcete.

Horoskop Váhy na záver roka 2023

V závere roka 2023 taktiež Horoskop nespomína varovania, ktoré by vás odťahovali od osudovej životnej cesty. Astrologický graf na rok 2023 a ročný Horoskop Váhy nevykazuje žiadne veľké búrky v živote váhy. Ale iba vtedy, ak sú vzťahy u váhy vyrovnané. Ak hovoríme o vzťahoch, ktoré trpia násilím, alebo psychickým týraním, je nevyhnutné, aby každá váha takýto vzťah ukončila. A práve o tom hovorí mesiac apríl, máj, a taktiež august a september 2023.

Spomenuté mesiace sú najvhodnejším obdobím pre analýzu života, a následný posun do nového poznania. Horoskop 2023 váhy upozorňuje na veľké problémy, napríklad ohľadom financií, ktoré budete riešiť s partnerom. Hľadajte pomoc aj u odborníka, ak sa cítite, že ste so vzťahom na konci síl. A to hlavne vo vzťahu so znamením škorpión alebo ryby.

Je na čase vyhľadať párovú terapiu, radi ročný horoskop. Nebojte sa aj tohto kroku, ktorý vám môže poradiť, lepšie vás navigovať. Ak riešite otázku finančných výdavkov, istotne je vo vašom okolí niekto starší a múdrejší. Ten vám rovnako ako terapeut dokáže poskytnúť neoceniteľnú radu.

Aké rady dáva Horoskop 2023 na záver?

Horoskop 2023 Váhy posudzuje tento rok ako obdobie posunu, prehĺbenia emocií. Rok emočnej stability a bezpečia. Pre rozvrátené vzťahy to však bude rok konca. U všetkých Váh obdobie nových ciest a výziev.

Sú pre Váhya nachystané zdravé rodinné vzťahy? Čo čaká na nezadaných Váhyov? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Váhy POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Váhy


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Blíženci

Horoskop 2023 Váhy & Merkúr

Horoskop 2023 Váhy & Venuša

Horoskop 2023 Váhy & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Váhy 2023 a mocná planéta Saturn

Ročný Horoskop Váhy 2023 a spätný Urán

Horoskop Váhy 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Váhy 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com