Horoskop 2023 Kozorožec

Hlavná Navigácia - Horoskop na rok 2023 Kozorožec:

Astrologička Sibyla pripravila ročný Horoskop pre každého Kozorožca i pre tých, ktorých toto znamenie zvaujííma. Či už ste Kozorožec vy, alebo túžite poznať predpoveď pre blízkeho človeka narodeného v uvedenom znamení, je tento ročný Horoskop Kozorožec detailným zoznamom informácií, ktoré potrebujete vedieť pre priaznivý priebeh roka 2023.


Horoskop predstavuje Kozorožca na rok 2023 - 2024

Horoskop sa pri pohľade na astrologický graf na rok 2023 nepozerá iba na vládnuci Kozorožcov element. Aj keď, aj ten vplýva na to, ako budú energie v roku zasiahnuté. V úvode Horoskop 2023 uvedie krátky prehľad o tom, kto je Kozorožec a spomenieme aj tie najsilnejšie tranzity súvisiace s vývojom života Kozorožca.

Zem je element, ktorý vládne desiatému znameniu v poradí - znameniu Kozorožec. Astrológia i Horoskop 2023 radia Kozorožca k zemským znameniam zverokruhu rovnako, ako znamenie Býk a Panna. Aj keď majú tieto tri znamenia spoločný element, aj tak sa Horoskopy na rok 2023 rôznia.

Kozorožcovou vládnucou planétou je podľa horoskopu Saturn. Saturn sa počas roka 2023 pohybuje do Marca 2023 znamením Vodnár. V roku 2023 mení po viac ako 900 dňoch svoje pôsobenie, pretože sa dostáva do znamenia Ryby, popisuje Horoskop na rok 2023 Kozorožec.

A tak v roku 2023 presúva Kozorožcov vládca svoje pôsobenie z druhého astrologického domu na dom tretí. Navyše, Kozorožec vníma aj retrográdne pôsobenie Saturnu v treťom dome od 17. Júna do 14. Novembra. Aj o pôsobení cúvajúceho Saturnu hovorí viac detailnejší Horoskop 2023 Kozorožec v ďalších riadkoch a častiach.

Horoskop 2023 Kozorožec hovorí o kompatibilite

Horoskop 2023 pre Kozorožca vníma aj podstatnú otázku každého Kozorožca - ako sa bude vyvíjať láska a aké budú vzťahy v tomto roku? Vzťahový Horoskop lásky 2023 Kozorožec definuje najsilnejšie ovplyvnené vzťahy zadaných a nezadaných Kozorožcov od Marca 2023 do Mája 2023, kedy na lásku pôsobí Mars. Neskôr sa k slovu dostávajú aj vibrácie Slnka, ktoré tiež zasahujú Kozorožcové vzťahy. A to od Júna 2023 až do Augusta 2023, dodáva Horoskop lásky 2023 Kozorožec.

Čo sa týka partnerskej kompatibility a zhody partnerov u nezadaných Kozorožcov, Sibyla skrz Horoskop 2023 veští najsilnejšie vzťahy u zadaných so znameniami Býk, Rak a Panna. Tieto tri znamenia zverokruhu predstavujú pevný partnerský zväzok pre zadaného kozorožca. Do vášho vzťahu vnesú v roku 2023 mnoho harmónie a porozumenia a preto sú vzťahy s uvedenými znameniami u dlhodobo zadaného Kozorožca najpevnejšie, podčiarkuje Horoskop lásky Kozorožec na rok 2023.

No na strane druhej budú rušivé vzťahy so znameniami Blíženci a Vodnár. Dve znamenia zverokruhu môžu vyvolať v roku 2023 viac hádok a nedorozumení v dlhodobom horizonte, varuje horoskop lásky. Aj pre nezadaných Kozorožcov predstavuje Vodnár najnevhodnejšiu kombináciu na vzťah pre rok 2023.

Horoskop lásky 2023 pre nezadaných Kozorožcov popisuje spojenie so Škorpiónom, druhým Kozorožcom, so znameniami Ryby alebo Váhy za ideálne pre silný, pevný a neoblomný vzťah aj do budúcnosti. Navyše, Horoskop predpokladá, že práve človek narodený v jednom z uvedených znamení je v roku 2023 pre Kozorožca tým najideálnejším partnerom.

Pre riešenie rodinných záležitostí prichádzajú najvhodnejšie energie hneď od tretieho mesiaca - Marec 2023. Ročný Horoskop 2023 Kozorožec vraví, že od marca sa rodinné vzťahy túlajú energiou Kozorožca, a riešenie týchto vzťahov sa dostáva do pozornosti Kozorožca od Marca 2023 až do konca Apríla 2023. Horoskop na 2023 Kozorožec však nepredpovedá mimoriadné pohromy v rodinných vzťahoch.

Venuša zasahuje Horoskop 2023 Kozorožec aj v ďalšie mesiace

Dôležitým astrologickým aspektom roka je nielen cúvajúci Saturn. Aj Venuša svojím retrográdnym procesom od 23. Júla do 04. Septembra 2023 silne ovplyvní energiu desiateho znamenia Kozorožec. Venuša sa v tomto ohľade najsilnejšie prejaví koncom júla 2023 a cez mesiac August 2023, predzvestuje ročný Horoskop Kozorožec.

Vďaka uvedenej Venuši počas roka 2023 dostáva Kozorožec do daru novú energiu a hnaciu silu, zdôrazňuje presný Horoskop 2023. Vaše ideály niesú vysoké a dokážete sa uspokojiť aj so skromnejšími podmienkami a s menšími úspechmi. Toto postavenie venuše je blahodárne pre vaše pocity znamenia Kozorožec. Vďaka lepšiemu pohladu na svet sa teraz nenaháňate za úspechom, netýka sa vás stres. A toto postavenie venuše je teda mimoriadne blahodárne pre Kozorožcové zdravie.

Spomaľte, radí Horoskop Kozorožec na tento rok

Veci v tomto období môžu nabrať úplne opačný smer, ako ste to úvodne plánovali. Ale netrápite sa tým, že sú veci inak, ako ste ich pôvodne chceli. Vaša adaptácia na zmenu je obdivuhodná, prorokuje veľký Horoskpo 2023 Kozorožec. No pozor. Vplyv tejto Venuše sa môže negatívne prejaviť na najbližších vzťahoch. Robí vám totiž problém porejavenie pocitov, opisuje horoskop lásky 2023. Aj netrpezlivosť sa teraz prejaví v plnej sile, hlavne vo vzťahu k láske a k plánom v láske do budúcnosti. Veci chcete hneď, čo môže vystrašiť vášho partnera.

Preto Horoskop hovorí, že obdobie vplyvu spätnej venuše nieje dobrým obdobím na riešenie posunu vo vzťahu. Ani na svadby, alebo na tehotenstvo. Tehotenský Horoskop 2023 Kozorožec však za priaznivé obdobie považuje mesiace Február, Marec a neskôr aj mesiace September, Október, November a December 2023.

Každý z týchto mesiacov je pre tehotenstvo kozorožca a pre toto veľké rozhodnutia vhodným obdobím. Tehotenský Horoskop 2023 Kozorožec navyše predpovedá väčšiu plodnosť Kozorožca než po minulé roky.

S príchodom posledného štvrťroka 2023 sa vaša pozornosť sústredí na pracovné povinnosti, ale aj na priateľov. November a december 2023 sú tiež mesiace, kedy Kozorožec vníma dôležitosť tomu v čo verí. Taktiež sa záver roka prejavuje cez veľký Horoskop na rok 2023 ako priaznivý pre viaceré rozhodnutia Kozorožca, ktoré súvisia so zdravým.

Sezóna Kozorožca je podľa Horoskopu 2023 podstatná

Kozorožec vstupuje do aktuálneho roka 2023 v sezóne svojho znamenia. Viacerí Kozorožci teda do 20. Januára 2023 oslavujú svoje narodeniny, vyzdvihuje Horoskop Kozorožcov 2023. Sezóna Kozorožca však pre rok 2023 nekončí 20. januáraom. Aj v závere roka prichádza obdobie kedy Decembroví Kozorožci oslavujú svoje narodeniny. Kozorožec je každý človek, ktorý sa narodil od 22. Decembra do 20. Januára.

Záver roka a Horoskop 2023 Kozorožca

Záver roka 2023, teda aj sezóna decembrového Kozorožca sa prejavuje mesačným splnom v siedmom dome. Mesiac je umiestnený v znamení Rak a tak je pozornosť vášho znamenia plne sústredená opäť na vašu rodinu a s tým súvisiacím budovaním pevnejších pút, špecifikuje ročný Horoskop 2023 Kozorožec.

Posledný mesačný Spln 2023 je významným tranztom u kozorožca, ktorý hľadá pocit bezpečia a istoty. Práve týmto pocitom sa prejavuje záverečné obdobie 2023. Konkrétne aj durhá polovica decembra. Teda obdobie narodenia Decembrových Kozorožcov, vraví Horoskop budúcnosti 2023 pre Kozorožca.

Viacerí Kozorožci môžu pod vibráciou tejto Luny v závere Decembra 2023 prijať materskú úlohu. Ak ste bezdetný Kozorožec uvažujete o tom, ako by úloha rodiča zmenila váš život. Mesiac znásobuje aj vašu intuíciu a dodáva Kozorožcovi extrovertnejšiu povahu.

Tieto energie sú vhodné pre Kozorožcov, ktorí plánujú zábavný záver roka 2023 a oslavy, veští Kozorožcov ročný Horoskop 2023. Vďaka blahodárnemu pôsobeniu Luny v siedmom dome a umiestneniu Venuše v dome jedenástom cítite mimoriadne priateľskú atmosféru a pociťujete túžené emocionálne bezpečie.

Mesiac, Mars... Aj ich energie vplývajú na ročný Horoskop 2023 Kozorožec

Silne postavený mesiac vyformovaný do mesačného splnu v znamení rak predstavuje kvalitnejšie vzťahy a nové kontakty, dodáva Horoskop Kozorožec na veľký rok 2023. Vďaka priaznivým astrologickým postaveniam záverečných mesiacov ešte mnoho stihnete. Takáto je predpoveď horoskpou Kozorožec pred rokom 2024

Pred príchodom roka 2024 je Mars v dvanástom dome tiež predzvesťou osobného, duchovného vývoja Kozorožca. Istá transformácia vás čaká, ak ju vedome vyhľadávate. Ak chcete rásť, vzdelávať sa, objavovať nové limity svojho života.

Mars v dome dvanástom cez veľký Horoskop Kozorožec na rok 2023 však zároveň varuje pred zdravotnými komplikáciami, o ktorých však viac veští Horoskop Zdravia Kozorožec na rok dvetisíc dvadsaťtri v záverečnej časti Kozorožcovej predpovede.

Pozitívne aj negatívne energie zasahujú ročný Horoskop 2023 Kozorožec. O tom, aké dobré a zlé chvíle na vás počas roka čakajú sa dozviete na ďalšej strane, ktorá odhaľuje Horoskop 2023 v predpovedi

pozitívnych aj negatívnych aspektov.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Kozorožec POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Kozorožec


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Kozorožec

Horoskop 2023 Kozorožec & Merkúr

Horoskop 2023 Kozorožec & Venuša

Horoskop 2023 Kozorožec | Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Kozorožec 2023 | Saturn

Horoskop Kozorožec 2023 a Urán

Horoskop Kozorožec 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Kozorožec 2023

Horoskop 2023 Kozorožec - Láska, Zdravie, Práca a Financie 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com