Horoskop 2023 Lev

Hlavná Navigácia - Horoskop na rok 2023 Lev:

Slnko, ktoré sa považuje za vládnucu planétu znamenia lev sa v úvode roka 2023 pohybuje zo 6. do 7. astrologického domu leva. Zo znamenia kozorožec sa teda presúva do vodnára, kde zasiahne astrologický dom zodpovedný za vzťahy, manželstvo, ale aj za úspešné popísanie dôležitých dokumentov. Zasiahne aj veľký Horoskop Lev na rok 2023 Hneď v úvode januára cíti každý lev ešte dobiehajúci retrográdny merkúr v 6. astrologickom dome. Tento merkúr ovplyvňuje nielen piate znamenie v poradí, ale i celý zverokruh a ročný Horoskop 2023 Lev.


Horoskop predstavuje Leva na rok 2023 - 2024

Nielen vládnuca planéta leva bude zodpovedná za zmeny, ktoré rok 2023 predpovedá. Horoskop 2023 lev pracuje aj s planétami v priamom pohybe, alebo v retrográdnom postupe. Mesačný spln, mesačný nov, pohyb merkúru, venuše, ale aj marsu, a v neposlednom rade aj planéty saturn a ostatných dôležitých planét astrológie, zasahujú v roku 2023 levovú energiu. Ovplyvňujú aj Levové duševné nastavenie a aj to, ako sa lev o rôznych veciach počas roka 2023 rozhodne.

Horoskop lev na rok 2023 bude rozdelený do viacerých kategórií, a vy sa dozviete predpoveď ohľadom všetkého, čo vás zaujíma. Kreatívny a vášnivý lev tak spoznáva osobnú predpoveď na celý rok, vďaka ktorej sa môžete orientovať, ktorá vás bude počas celého roka navigovať. Horoskop na rok 2023 pre piate znamenie lev sa v úvode sústredí na krátky prehľad toho, kto je lev, i toho, ako základné astrologické aspekty najdôležitejších planét zasahujú leva počas celého roka. V tomto horoskope si preberieme astrologické tranzity mesiac po mesiaci, vnímame, ako leva ovplyvňujú cez ročný Horoskop Lev na veľký rok 2023.

Prvých 18 dní roka 2023 sú špecifické energiou retrográdneho merkúru, ktorá k levovi prichádza ešte z roka 2022. Cúvajúci merkúr sa nachádza v šiestom dome astrológie, a kombinuje merkúrovú flexibilitu s charakteristickými vlastnosťami leva, popisuje Horoskop 2023. Lev má počas prvých osemnástich dní roka 2023 sklon k tomu, aby vnútil svoje myšlienky ostatným ľuďom. Viac analyzujete a skúmate, popisuje Horoskop Rak na rok 2023.

Na jednej strane môže byť tento tranzit negatívny, pretože veľmi zahlcujete ostatných svojimi povinnosťami. Na strane druhej však dokážete dokončiť také úlohy, ktoré vám v predchádzajúcom roku spôsobovali starosti. Do popredia života leva sa dostáva karma súvisiaca s minulými povinnosťami, ktoré boli nesplnené, popisuje ročný Horoskop 2023 Lev. Ak chcete túto negatívnu karmu uchlácholiť, je načase dokončiť veci tak, aby ste sa k nim nemuseli vracať.

Pozície astrologických planét počas mesiaca január, február a marec, hovoria o tom, že bude silne obsadený 7., 8. a neskôr aj 9. astrologický dom leva. Siedmy dom je napríklad zodpovedný za dobré vzťahy leva, a horoskop lásky na rok 2023 lev pracuje hlavne s týmto domom a s energiami súvisiacimi s láskou a vzťahmi.

Slnko vplýva na Horoskop Lev 2023

Poloha slnka v siedmom dome od 20. januára do 18. februára je kľúčová pre vzťahy každého leva. Všeobecne sa díva na vzťahy, posudzuje tie partnerské, ale aj vzťahy v širšom význame. A to cez horoskop lásky 2023 Lev. Lev objavuje nielen dušu svojho partnera, a láska sa v jeho domácnosti prehlbuje, ale sústredí sa aj na budovanie lásky k sebe samému. Nezadaný lev môže mať teraz problémy s hľadaním svojej vlastnej duchovnej integrity, varuje ročný Horoskop Lásky lev 2023.

V tomto okamihu sa lev vo veľkej miere spolieha na názory svojho partnera, sústredí sa na to, čo partner chce a potrebuje. Levov záujem sa teda orientuje hlavne na milovaných ľudí, menej na seba samého. Tento postoj voči sebe samému narušuje azda len mesačný spln okolo piateho februára, kedy sa každý lev hlbšie stotožňuje s vlastnou identitou, dodáva veľký Horoskop 2023 Lev.

V mesiaci marec 2023 sa planéta venuša ako jedna z najdôležitejších astrologických planét presúva z 9. do 10. domu. Horoskop 2023 prorokuje, že lev bude v tomto období priťahovaný cestovaním, spoznávaním cudzích životov, cudzích kultúr. Ak neplánujete cestovať, alebo ak neplánujete počas tretieho mesiaca 2023 dovolenku, je vhodné oddychovať pri dobrom dokumente, alebo prostredníctvom cestopisnej knihy. Viac sa totiž dozvedáte o svete okolo, definuje presný Horoskop Lev 2023. Teraz kladiete dôraz i na filozofiu a vieru.

Akákoľvek viera u leva je teraz silne spojená s jeho životom, rozpráve ročný prehľad Leva. Študentom narodeným v znamení lev sa teraz darí. Dokážu sa na veci pozrieť iným pohľadom. Lev opäť zakladá na budovaní sebadôvery, a na prehlbovaní svojej viery a názorov, veští veľký Horoskop Lev pre rok 2023. To má dobrý efekt na duševné zdravie a rovnováhu každého leva. V deviatom dome sa však venuša počas marca nezdržuje dlho, a už od šestnásteho marca sa presúva do domu desiateho.

Uvedená pozícia venuše veľmi intenzívne podporuje kariérne napredovanie každého leva. A to aj toho, ktorý prácu hľadá. Je veľmi pravdepodobné že v marci sa vám podarí pracovne uspieť. Od 21. apríla 2023 do 15. mája 2023 zasiahne celý zverokruh i ročný Horoskop druhý retrográdny merkúr tohto roka. Horoskop lev 2023 špecifikuje, že tento dfruhý retrográdny pohyb planéty merkúr roka 2023 sa v prípade leva udeje v desiatom astrologickom dome.

Merkúr zasahuje prácu, hodnotí Horoskop 2023 Lev

Merkúr v spätnom pohybe ovplyvní teda pracovné nasadenie, ale aj pracovné možnosti tohto znamenia. Sibyla pri pohľade na astrologických graf predpovedá, že hlavne prvá časť roka bude pre leva zaujímavá. Slnko sa pohybuje astrologickými domami, ktoré sú zodpovedné za rovnováhu, prácu, a finančný úspech každého leva. Tu opisuje energie aj finančný horoskop 2023 Lev.

2. retrográdny merkúr ktorý je u leva postavený v 10. astrologickom dome definuje, že sa snažíte vytvoriť kompromis medzi prácou, osobným životom, ale i napredovaním v kariérnom smere. Následkom toho, že sa snažíte mnoho stihnúť za málo času je neustála snaha o dokonalosť a zvýšenie sebadôvery, prizvukuje Presný Horoskop 2023 pre znamenie Lev. Chcete presvedčiť ostatných, že vaša práca je dokonalá.

Každý lev by teraz mal pracovať na svojej vlastnej karme, ktorá súvisí s pracovnou minulosťou. Tento merkúr vás môže doviesť k pocitu vlastnej ceny, ak si uvedomíte, ktoré veci majú vo vašom živote naozajstnú hodnotu. Horoskop lev na rok 2023 sa díva aj na druhú časť roka.

Júl až záver roka vníma Horoskop Lev ako mesiace harmónie

V mesiaci júl nastáva sezóna leva, a to konkrétne od 23. júla do 23. augusta, predzvestuje ročný Horoskop Lev. Vtedy každý lev oslavuje svoje narodeniny, možno v mesiaci júl, iný zas v mesiaci august. Sezóna leva je v tomto roku špecifická pohybom planéty venuša v 1. astrologickom dome leva. Ak pripravujete oslavu tohtoročných narodenín horoskop a ročný astrologický graf predpovedajú, že sa budete až príliš zaoberať tým, ako budete vyzerať v očiach ostatných.

Hlavne prvá fáza retrográdnej venuše, ktorú cítite hneď s príchodom sezóny leva vyvoláva potrebu harmónie a túžbu po celkovej duševnej celistvosti. V živote leva sa objavujú protichodné vibrácie, podčiarkuje ročný Horoskop 2023 Lev. Pozitívnou správou tejto venuše je, že lev sa díva do ďalekej budúcnosti, z ktorej má veľmi pozitívny pocit. Takto postavená venuša môže znamenať realistické sebaprijatie, čo je vynikajúcou správou pre psychickú pohodu leva v roku 2023.

Opísaný aspekt venuše trvá až do 4. septembra. Mesiace október a november 2023 sú silne nastavené na fungovanie leva v domácnosti, predvída Horoskop 2023. Slnko prechádza z 3. do 4. domu a neskôr zo 4. do 5. domu. Najviac sa však zdržuje v 4. dome od 23. októbra do 22. novembra 2023, vraví ročný Horoskop. Štvrtý dom je v tomto období obsadený taktiež planétou merkúr, ale aj planétou mars. Táto poloha astrologických aspektov spája leva s domácnosťou a s rodinou, špecifikuje Levov Horoskop 2023. Viac sa sústredíte na vaše deti, na rodinu, súrodencov i rodičov…

Najbezpečnejšie sa cítite v náručí milovaných, definuje Horoskop Lásky 2023 Lev. Viac času chcete tráviť práve pri vašich blízkych. Október a November sú mimoriadne šťastnými a rovnovážnymi mesiacmi, kedy lev nachádza útočisko a lásku vo svojom domove. V závere roka 2023 sa mars dostáva do pozície piateho levovho domu, kde zotrváva až do roka 2024 a vplýva na ročný Horoskop lev.

S takto postaveným marsom v znamení lev venujete svoju celú energiu spoločenským aktivitám, ale aj intímnemu potešeniu s partnerom, alebo s novou známosťou u nezadaných levov. Tento mars môže však vyvolať aj túžbu po rýchlej akcii vo vašom vzťahu. Preto horoskop 2023 lev upozorňuje hlavne nezadaných, aby sa v závere roka nehrnuli rýchlo do vzťahov, ktoré si vyžadujú postupné napredovanie.

Horoskop Lev na rok 2023 popisuje i záver roka

Záverečný mesiac, December, je mesiacom, kedy planéta lásky a financií - planéta venuša, prechádza štvrtým domom a presúva sa do domu piateho. Na tento prechod upozorňuje aj ročný Horoskop 2023. Celý december sa však nachádza v 4. dome, a v direktívnom pohybe. V dome, v ktorom sa práve nachádza harmonizuje všetky rodinné vzťahy. Záverečný štvrťrok roka je tak silne orientovaný na domáce prostredie a priateľskú atmosféru.

V tomto úvode vám teda veštkyňa sibyla cez najpravdivejší horoskop lev 2023 predstavila zaujímavé astrologické aspekty celého roka. To, aké oblasti, a aké konkrétne ďalšie astrologické energie zasiahnu vaše znamenie zverokruhu sa dozviete aj v nasledujúcich riadkoch. Preto čítajte celý horoskop 2023 lev a spoznajte vašu tohtoročnú budúcnosť.

Aké ďalšie tranzity vplývajú na ročný Horoskop 2023 Lev?

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Lev POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Leva


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Lev

Horoskop 2023 Lev & Merkúr

Horoskop 2023 Lev & Venuša

Horoskop 2023 Lev & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Lev 2023 a planéta Saturn

Ročný Horoskop Lev 2023 a spätný Urán

Horoskop Lev 2023 a silná planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Lev

Horoskop 2023 Lev - Láska, Zdravie, Práca a Financie 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com