Horoskop 2023 Váhy

Rok 2023 znamená pre váhy aj isté príležitostí, na nájdenie dlhotrvajúcej lásky. Ak patríte k váham, ktoré sú so svojím statusom - nezadaný spokojný, nemusíte v tomto roku riešiť veľké komplikácie týkajúce sa vzťahov. V prvom rade vás horoskop zoznámi s kompatibilitou, ktorá je pre nezadané váhy najpodstatnejšia.


Ročný Horoskop pre Nezadaných Váh na rok 2023

Horoskop lásky na rok 2023 váhy hovorí o najväčšej kompatibilite so znameniami baran, blíženci, lev, strelec, kozorožec a vodnár. Šesť znamení zverokruhu tvorí partnerov pre váhy, s ktorými si v roku 2023 budujete najlepšie a najpevnejšie spojenia. Ak túžite nadviazať dlhotrvajúci vzťah s týmito šiestimi znameniami, horoskop predpovedá úspech v tomto rozhodnutí.

Na opačnej strane vám však horoskop lásky hovorí, aby ste sa v otázke dlhotrvajúceho vzťahu do budúcnosti vyhýbali znameniu rak, škorpión, býk, a znameniu zverokruhu ryby. S uvedenými 4 znameniami zverokruhu sú vzťahy najkomplikovanejšie počas celého roka 2023. Tieto vzťahy sa týkajú hlavne nezadaných, vraví Horoskop vzťahov 2023 Váhy. U týchto ľudí, narodených v uvedených znameniach hľadáte partnera, no nájdete len slzy, smútok a nepochopenie druhej strany.

Celková kompatibilita vo vzťahu s týmito uvedenými štyrmi znameniami zverokruhu je disharmonická, upozorňuje horoskop na tento rok Váhy. Do budúcnosti tento vzťah nepretrvá, bude plný ľútosti. Nielen vy sám budete smutný z týchto spojení. Ale aj druhé znamenia zverokruhu budú vo vzťahu cítiť diskomfort. Každopádne, výnimka potvrdzuje pravidlo. Preto je veľmi dôležité pozerať sa aj na dni, kedy sa so svojou osudovou láskou zoznámite, dodáva Horoskop na rok 2023 Váhy.

Niektoré dni sú totiž vhodné na budovanie osobnej slobody, a osobné napredovanie, pripomína ročný Horoskop. Iné môžu byť vhodné na stretnutia aj s uvedenými štyrmi znameniami, ktoré by boli inak vo veľkej nekompatibilite. Vstupné 3 mesiace roka 2023 upozorňujú cez ročný Horoskop 2023 každú váhu na vzťahy, ktoré môžu byť prosperujúce. Iba Január 2023 je podľa astrologického grafu u nezadaných obdobím, ktoré môže vyvolať rozruch v osobných rozhodnutiach.

Váhy sa totiž môžu dostať do ľúbostného trojuholníka, ktorý nesvedčí ich životu. Vyhýbajte sa vzťahom so zadanými partnermi, dôrazne podčiarkuje horoskop 2023 váhy. Ak sa v takomto vzťahu už nachádzate, astrologický graf 2023 hovorí, že január odhalí vaše úmysly aj pred tretím človekom. Takto môžete narušiť dobré vzťahy so sebou samým, ale aj vzťahy ostatných ľudí. Vytvoríte v živote ostatných viac smútku, a smútok budete cítiť aj vy sám.

Horoskop Lásky pre nezadané Váhy na rok 2023

Nesprávne minulé rozhodnutia sa prejavia počas mesiaca Január 2023 u každej nezadanej váhy. Neskoršie mesiaca sú predzvesťou nových stretnutí, harmonických vzťahov, prorokuje veľký Horoskop vzťahu Váh na rok 2023. Očistenie energií, ktoré prináša mesiac január bude veľmi citeľné. Následne vám však kozmické energie dávajú do daru mnoho energie, ktorá je smerovaná na lásku a užívanie si nových stretnutí.

Február, marec a prvá časť apríla sú mesiacmi, ktoré sa sústredia aj na lásku nezadaných. Aj astrologické aspekty prechádzajúce siedmym domom a veľký Horoskop Váhy naznačujú, že každá váha má mnoho príležitostí na nájdenie lásky. Čakajú vás aj spoločenské akcie. Stretnutia, ktoré vás obohatia o nové priateľstva aj známostí. 2. retrográdny merkúr roka 2023 sa udeje vo 8. dome. V období od 21. apríla do 15. Mája 2023. Pre nezadaných je kľúčovým astrologickým aspektom roka 2023, dodáva pre upresnenie Horoskop 2023 Váhy.

V tejto chvíli sa vo vašom živote objavujú ľudia, ktorí vám neprajú. Môže to byť aj váš ex partner, ľudia z minulosti. Objavujú sa vo vašom živote takí, ktorí vám neprajú šťastie a chcú, aby úsmev zmizol z vašej tváre, predvída Horoskop emócií Váhy 2023. Nastávajú taktiež sexuálne problémy, a posudzovanie intímneho života v minulosti. Problémy psychologického charakteru sa môžu vyskytovať u tých váh, ktoré v minulosti riešili komplikovaný vzťah založený prevažne na intímnom potešení.

Pozor na ľudí, ktorí sa vám ozvú z minulosti, varuje Horoskop minulosti 2023 pre Váhy. Ak vás kontaktuje ex partner, s ktorým by boli vzťahy v násilníckej rovine, a prežívali ste s ním viac sĺz než radosti, je nutné povedať mu rázne NIE. Viac sa nezaoberajte takýmto vzťahom, ktorý do budúcnosti prinesie opäť iba slzy a smútok. Horoskop 2023 pre nezadané váhy odporúča, aby ste sa v roku 2023 dívali dopredu. Aj keď vás astrologické aspekty rušivého charakteru navádzajú vnímať i minulé rozhodnutia, je na čase si odpustiť, ísť ďalej.

Máj - Júl z pohľadu Horoskopu Váhy 2023

2 dekáda mája, júna a prvé dni júla sa zdajú byť spokojné. Nezadané váhy sa nezaoberajú svojim ľúbostným vzťahom, zvestuje Horoskop nezadaných Váh 2023. Dosahujú emocionálnu bezpečnosť so sebou samým. Viete, že samota je niekedy najlepším liekom pre vašu dušu. Práve z toho hľadiska si užívate uvedené obdobie plnými dúškami. Stotožňujete sa so svojím životom. Nerobí vám problém ani stretnutie s priateľmi alebo rodinou, ktorí majú obvykle pripomienky k vášmu životnému postoju.

Horoskop už v predpovedí negatívnych tranzitov varoval každú váhu pred nebezpečím. Hlavne nezadané váhy si musia dávať pozor. A hlavne ženy narodené v znamení váhy si teraz musia dávať pozor pri prechádzkach. Ale aj pri návrate z diskotéky, zábavy. Nieje vhodným rozhodnutím vybrať sa domov s neznámym človekom, alebo osamote. Vždy odchádzajte s ľuďmi, s ktorými ste prišli.

Pri každom novom zoznámení buďte v strehu, zdôrazňuje ročný Horoskop Váhy. A to hlavne v 2 časti roka - od 23. júla, až do záveru roka 2023. Vtedy totiž astrologický graf naznačuje nebezpečie u žien narodených v znamení váhy. V druhej dekáde roka sa objavujú astrologické aspekty, ktoré vám však pri vašich ľúbostných stretnutiach prajú. Je to hlavne mesiac november a december 2023.

Horoskop Váhy 2023 vraví o spoznávaní nových ľudí

Spomenuté mesiace sa zdajú byť prospešné pre každú nezadanú váhu, ktorá spoznáva nového, potencionálneho partnera prostredníctvom člena rodiny, alebo prostredníctvom priateľa. Z celkového pohľadu nesú v roku 2023 vhodné stretnutia cez internet. Ak, tak len v prvej časti roka 2023. Ostatné mesiace totiž patria opatrnosti. Vyhýbajte sa stretnutiam s ľuďmi, ktorých nemáte preverených, ktorých nepoznáte.

Ako sa Horoskop Váhy na rok 2023 díva na vzťahy s bývalým partnerom?

V závere roka 2023 horoskop predpovedá nové priateľstvá, ktoré môžu neskôr prerásť do partnerského vzťahu. Na návrat k ex partnerovi by ste tiež mali zabudnúť. Všetky negatívne prejavy, ktoré ste s týmto partnerom v minulosti vo vzťahu cítili sa totiž opakovane prejavia ešte v tomto roku, upozorňuje horoskop nezadaných 2023 váhy.

Ak očakávate, že sa ex partner ozve vám, je to veľmi pravdepodobné, hlavne v mesiaci apríl alebo máj 2023. Ale vy by ste si mali dobre premyslieť čo urobíte, radí horoskop. Správnym krokom je tiež poradiť sa ohľadom vášho rozhodnutia s najbližším priateľom.


Horoskop Rodiny a Priateľov Váhy 2023

Rodinné vzťahy sú v roku 2023 silné. Výraznejšie búrky však môžete očakávať podľa astrologického grafu, kým sa venuša pohybuje retrográdnym smerom. A to od 23. júla do 4. septembra 2023. Tu sa prejavujú vzťahy, ktoré boli v minulosti narušené, špecifikuje ročný prehľad Horoskopu váhy pre rok 2023. Venuša v tejto retrográdnej pozícii predstavuje najobtiažnejšiu pozíciu pre dobré osobné vzťahy. Chýba vám trpezlivosť, aj pochopenie ostatných. Vzťahové búrky sa môžu odohrať od 23. júla do 4. septembra. Možno sa im nevyhnete.

Negatívnym energiám, ktoré súvisia s rodinnými vzťahmi sa však nevyhnete ani v závere roka 2023, vraví presný Horoskop. Konkrétne od 13. decembra až do 02. Januára 2024. Veľké komplikácie v živote váh z hľadiska rodinných vzťahov môžu nastať aj vtedy, ak riešite dedičstvo, alebo iné materiálne statky. Každý nový nápad, alebo vrtoch, ktorý do rodiny prinesiete vy, alebo vaši blízki bude nepochopený. Vyskytujú sa totiž hádky aj vtedy, ak veci myslíte dobre, vyzdvihuje bižší Horoskop emócií na rok 2023.

Túžite po harmonických vzťahoch. To sa však nemusí dariť počas celého roka. V druhej časti roka 2023 môžete cítiť osobné odmietanie zo strany rodiny. Horoskop 2023 váhy však v tomto smere predstavuje aj veľmi pozitívny vplyv. V týchto okamihoch dokážete poradiť lepšie ostatným, než sebe samému. Aj keď vy môžete v osobných rodinných vzťahoch cítiť istý diskomfort, nemusí to tak byť napríklad zo strany vášho súrodenca, rodičov, alebo iných príbuzných. Dodáva Horoskop rodiny Váhy 2023

Keďže dokážete dobré radiť, ste človek obľúbený, vyhľadávaný. Vašou tajnou túžbou je však, aby ostatní robili veci podľa vašich predstáv. Teraz túžite, aby ste mohli chvíle prežívať aj osamote a oslobodili sa od povinnosti, ktoré obklopujú celý váš rok 2023. Takéto negatívne energie sa prejavia v rodinných vzťahoch váhy v roku 2023. Čo sa týka vzťahov priateľských, tam sa v druhej etape roka 2023 tiež túžite izolovať.

Horoskop vzťahov 2023 Váhy hovorí o príťažlivosti

Priťahujú vás rôzne veci. Stávate sa človekom uzavretejším. Viacero astrologických aspektov od sezóny Váhy z vás vytvára väčšieho introverta. Preto sa vyhýbate spoločenským udalostiam. A to hlavne od mesiaca júl, do 23. septembra. Vtedy započne vaša sezóna, kedy sa narodila každá váha - od 23. septembra do 23. októbra 2023. Toto obdobie je mimoriadne prospešné, popisuje ročný Horoskop, pretože prichádza po náročnejších dňoch.

Od týchto dní si užívate spoločenské udalosti, akcie, blízkosť rodiny, ale aj priateľov. Opäť vás izoluje až obdobie od 13. decembra, až do úvodu roka 2024, predvída Horoskop lásky Váhy 2023. Čo sa týka prvej časti roka, mesiace január až jún 2023 sú nastavené správnym smerom, aby ste si plnými dúškami užívali rodinnú pohodu a atmosféru, ktorá je neoceniteľná. Viacero váh bude mať tiež možnosť obrátiť sa s dôležitou prosbou, alebo problémom na člena rodiny. Alebo na blízkeho priateľa.

Horoskop 2023 opisuje aj Kompatibilitu vo vzťahoch Váhy

V tomto smere si najviac rozumiete so znamením baran, strelec a vodnár, popisuje vzťahový Horoskop Váhy. U týchto znamení môžete hľadať porozumenie, oporu, aj radu. Naopak, znamenia rak a býk by mohli príliš tvrdo posudzovať vaše rozhodnutia i váš celkový život. A z tohto pohľadu môžete s dvoma znameniami cítiť napätejšie rodinné, alebo priateľské vzťahy. Rok 2023 je nastavený na správne energie v rodinnom kruhu. Horoskop 2023 vám radí vyhýbať sa hádkam, alebo škriepkam ohľadom dedičstva, minulých finančných rozhodnutí, ľudí vo vašej rodine.

Aj keď sa rodinné vzťahy asi v roku 2023 nevykryštalizujú, môžu byť zo strany váhy posilnené. Astrologický graf 2023 a súčasne aj ročný Horoskop Váhy nepredpovedá prehĺbenie vzťahov, ktoré boli v rodine, v minulosti narušené. Nepredpovedá ani návrat minulých priateľov, ktorí vám ublížili. Z druhej strany však cítite čistú energiu, ktorú viete využívať pre osobný budúci rast, dodáva v závere veľký Horoskop 2023 Váhy.

čaká Váhya pevné zdravie a dostatok peňazí v roku 2023? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Váhy POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Váhy


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Blíženci

Horoskop 2023 Váhy & Merkúr

Horoskop 2023 Váhy & Venuša

Horoskop 2023 Váhy & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Váhy 2023 a mocná planéta Saturn

Ročný Horoskop Váhy 2023 a spätný Urán

Horoskop Váhy 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Váhy 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com