Horoskop 2023 Váhy

Váhy, ako vzdušné znamenie zverokruhu môžu počas roka 2023 pociťovať rôzne zdravotné komplikácie o ktorých hovorí celoročný astrologický graf. Aby váhy vylepšili svoje zdravie, je nevyhnutné sledovať aj rovnováhu čakier. A hlavne tej čakry, ktorá je zodpovedné nielen za psychické, ale aj priaznivé fyzické nastavenie každej váhy.


Horoskop Zdravia Váhy na rok 2023

Pre zdravie váh je vhodné obklopiť sa aj červenou farbou, ktorá je v roku 2023 vašou farbou roka. Červená, aj odtiene fialovej vás totiž dokážu stotožniť s vašou zemskou čakrou, ktorú inak označuje označujeme aj ako čakra koreňová. Tá je podľa astrologického grafu a horoskopu označovaná za vašu čakru roka 2023, o ktorú sa musíte najviac starať. Je spojená so základom vášho života.

Koreňová čakra predstavuje energiu, spojenie váhy s duchovným svetom. Ak je zdravie tejto čakry ohrozené, nedokážete nasať energiu z okolia, upozorňuje ročný Horoskop Váhy. Blokuje vašu vitalitu, silu a energiu. Váha môže pociťovať aj neschopnosť správne sa rozhodnúť. Pocity beznádeje alebo smútku. Celkové narušenie tejto čakry môže blokovať vaše pozitívne nastavenie i pozitívne vnímanie sveta.

Aby ste odblokovali čakru roka dvetisíc dvadsaťtri pre znamenie váhy je dôležitá aj meditácia. Vaše telo musíte prepojiť hlboko s mysľou, zvýrazňuje Horoskop vitality Váhy na rok 2023. Iba vďaka tomu dokážete prijímať prúdenie vitálnej energie cez vaše telo. Červená farba, ktorou sa obklopíte prináša teplo, znamená oddych, rovnováhu koreňovej čakry. Pre lepšie zdravie váhy v roku 2023 Horoskop počas každého týždňa odporúča dopriať si horúci kúpeľ. Uvoľnite sa, relaxujte. Uvoľnite myseľ od negatívnej energie, ktorú do vášho tela nasávala narušená koreňová čakra.

Vašu myseľ musíte počas meditácie sústrediť na prúdenie pozitívnej energie do vášho tela, navrhuje Horoskop pozitívnej energie na rok 2023 Váhy. Vnímajte, ako ho tá negatívna zároveň opúšťa. Ak budete počas celého roka dodržiavať toto meditačné cvičenie je jasné, že vašu koreňovú čakru podporíte. Vďaka tomu pocítite opäť stratenú energiu.

Čakry ovplyvňujú Horoskop Váhy 2023

K správnej harmónii čakry môžete tiež použiť éterický olej pačuli, alebo vôňu, či chuť čierneho korenia. Všetky tieto prísady vášmu životu poskytnú novú energiu. Oslobodia vás od depresie, podčiarkuje Horoskop rozvoja Váhy na rok 2023. V čiernom korení sa skrýva viac, niekde než by ste si na prvý pohľad mysleli. Toto korenie pôsobí blahodárne aj na funkciu a činnosť mozgu. Poskytuje aj mnoho benefitov, nielen rovnováhu najdôležitejšej čakry pre váhu - zemskej čakry v roku 2023.

Pre liečenie čakier je nevyhnutné stotožniť sa so svojím životom. Váhy budú však čeliť aj rôznym ďalším fyzickým problémom, ktorými by ste sa mali vyhnúť prostredníctvom zdravej stravy, alebo zlepšením vašich návykov. I o tých hovorí ročný Horoskop 2023. Navyše Venuša vám pomáha zlepšiť zdravie ihneď príchod roka 2023. Vtedy sa aj slnko presúva do 6. domu, v mesiaci február a marec. Pred tým však ešte vaše myšlienky na zábavu, prichádzajúce z umiestnenia Januárových planét, môžu spôsobiť isté prechladnutie, alebo zdravotné komplikácie. Pretože podceníte počasie a správne oblečenie, upozorňuje ešet Horoskop budúceho zdravia Váh na rok dvetisíc dvadsaťtri.

Pozor na kríže, a močové cesty. Toto varovanie sa týka hlavne žien narodených v znamení váhy, ktoré môžu s príchodom roka 2023 pociťovať problémy s močovým ústrojenstvom. Celkovo ročná energia váh v roku 2023 hovorí o veľkej aktivite mozgu, a o nepokoji. Táto aktivita sa môže pretvoriť v stres a napätie, ak podceníte správnu životosprávu a hlavne dostatok spánku.

Horoskop Váhy radí aj v stravovacích návykoch na rok 2023

Váha niekedy pracuje aj v extrémnych podmienkach. Chce, aby bolo všetko dokončené. Kvôli tomu nedokáže dodržiavať správne stravovacie návyky. V roku dvetisíc dvadsaťtri vás môže obťažovať aj nespavosť. A to hlavne v dôsledku pracovných povinností, alebo problémov v osobnom živote. Váha by si mala zaobstarať aj mydlo z mŕtveho mora. Venujte sa aj starostlivosti o fyzickú krásu.

Rok 2023 totiž môže skomplikovať problémy s pokožkou. Celý rok sa môže prejaviť aj suchými vlasmi a lupinami. Ak cítite únavu a oslabenie, pomôžu vám aj stravovacie návyky, ktoré vám teraz horoskop 2023 predstaví pre celý rok.

So vášho jedálnička by ste mali zaradiť jablká, jahody, ovsené vločky, špenát, hrášok, mrkvu, kukuricu, vegánske jogurty, orechy a mandle. Váham tiež horoskop pripomína, aby zabudli na každodennú konzumáciu mäsa, ktoré môže byť komplikovanou zložkou stravovania. Nie je nevyhnutné konzumovať mastné a mäsité výrobky každý deň. Niekedy je nevyhnutné dopriať si vegánsku, alebo vegetariánsku stravu počas celého dňa. Horoskop odporúča, aby ste pili aj dostatočné množstvo čistej vody.

Horoskop 2023 v predpovedi posledných 4 mesiacoch Váhy

Pre dodržiavanie správnych návykov a životosprávy sú najpriaznivejšími mesiacmi september - december 2023. Vtedy sa darí každej váhe stotožniť so zdravou životosprávou. Máte možnosť začať aj s chudnutím, ak to vaše telo, alebo zdravie potrebuje, alebo ak chcete zmeniť svoj vzhľad. Váha sa nemusí pri pohľade na Horoskop obávať ani neprimeraného priberania.

Každopádne, je nevyhnutné prijímať viac proteínov, menšie množstvo cukru počas celého roka, ak chcete svoje telo udržiavať fit. Snažte sa podporiť telo, radí veľký Horoskop 2023. Vláknina pomôže jednoduchšiemu zbavovaniu odpadových látok. Ak nahradíte každodennú mäsitú stravu ovocím a zeleninou, vaše zdravie sa vám istotne poďakuje. Ak cítite hlad, strukoviny sú správnou voľbou. Na dlhú dobu zasýtia vďaka obsahu bielkoviny.

Uvedená malá zmena stravovania vás môže priviesť k uspokojivým výsledkom. Čo sa týka varovaní, horoskop 2023 váhy veští najväčšie varovanie váham, ktoré sa radi zabávajú. Horoskop však upozorňuje aj tie váhy, ktoré prichádzajú zo zamestnania neskoro večer, alebo nadránom. Dávajte si pozor pri túlaní sa nočnými cestami, pretože v druhej časti roka vás môže ohrozovať agresor, ktorý výrazne poznačí vaše zdravie.

Bezpečie je dôležité dodáva zdravotný Horoskop na rok dvetisíc dvadsaťtri Váhy

Snažte sa obklopovať ľuďmi, s ktorými sa cítite bezpečne. Nezastavujte na prázdnej ceste. Vyhýbajte sa kontaktom s ľuďmi, ktorých nepoznáte. Nedôverujete ľuďom, ktorí môžu mať s vaším zdravím, či už psychickým alebo fyzickým, veľmi zlé úmysly, popisuje ročný Horoskop. Varovanie prichádza od 17. júna až do záveru roka 2023. Vtedy by mala každá váha, či už muž, alebo žena, zvýšiť opatrnosť hlavne počas noci. Ale aj počas dňa, hlavne vtedy, ak sa nachádzate v cudzej krajine.

Určité rozhodnutia týkajúce sa vášho zdravia budú benefitom. Prospešné pre vašu budúcu vitalitu. Preventívnu prehliadku vám horoskop odporúča urobiť v závere roka dvetisíc dvadsaťtri, aby ste si túto povinnosť nezabudli splniť. A to nielen ohľadom bežnej preventívnej prehliadky, ale aj zubov. Už žien sa vyžaduje aj prehliadka u gynekológa.

Aké rady Horoskopu 2023 by mala Váha poznať v závere

Takto sa horoskop 2023 díva na zdravie váhy, ktorá nesmie zabúdať na pitný režim. Horoskop radí - vyhýbajte sa alkoholu, mäsu a rafinovanému cukru. A to do najväčšej miery, ako dokážete. Pre vaše obličky môže byť devastačný alkohol, a samozrejme fast food, a prehnane mastné jedlá.

Horoskop nehovorí, aby ste si nedopriali trocha radosti, ak milujete uvedené veci. S ničím to však nepreháňajte pamätajte si, odporúčanie horoskopu, ktorý pripomína dôležitú vetu pre zdravie - Všetko s mierou!

Ešte raz si prečítajte dôležité kapitoly horoskopu pre Váhy na rok 2023. Vnímajte rady a odporúčania od kozmickej energie.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Váhy OD ZAČIATKU ->


Ďalšie Horoskopy pre Váhy


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Blíženci

Horoskop 2023 Váhy & Merkúr

Horoskop 2023 Váhy & Venuša

Horoskop 2023 Váhy & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Váhy 2023 a mocná planéta Saturn

Ročný Horoskop Váhy 2023 a spätný Urán

Horoskop Váhy 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Váhy 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com