Horoskop 2023 Váhy

V úvodných troch mesiacoch roka sa váha sústredí prevažne na osobné vzťahy. Všetky prebiehajúce astrologické aspekty váhu navádzajú, aby sa plne orientovala na úspech v osobnom živote. Pod vplyvom astrologických energií prvých mesiacov Horoskop Váhy veští, že môžete zabúdať na pracovné povinnosti, ktorých je mnoho. Tie sa však určite pripomenú už s príchodom marsu do 10. domu. Od 25. marca do 20. mája je Mars v desiatom dome spojený s prácou, s dlhodobými cieľami.


Horoskop Váhy 2023 - Práca a Peniaze

Keď sa týmto domom vznáša planéta mars, váha má záujem vyhľadávať spoločenský status, lepšie postavenie. Energia váh je v tomto období zameraná aj na kariéru. Sústreďuje sa prevažne na dosahovanie úspechu, predpovedá Horoskop budúcnosti Váhy 2023. Na lepšie pracovné podmienky. Chcete dosiahnuť úspech. Nezáleží, či máte dlhodobú prácu alebo zamestnanie hľadáte. Táto poloha marsu je veľmi mocná. Poskytuje možnosť dosiahnuť vedúce postavenie v zamestnaní, alebo veľmi rýchle napredovanie.

Tak či onak, prináša táto pozícia marsu od 21. od marca, až do záverečných májových dní vodcovské vlastnosti a schopnosti, ktoré si všimne nejeden človek vo vašom okolí. Poloha marsu je mimoriadne priaznivá aj pre nezamestnané váhy, ktoré chcú uspieť, definuje Horoskop práce 2023 Váhy. Mars vám prepožičiava obrovskú bojovnosť. Nadanie vám nechýba. Komunikácia nie je poškodená, opisuje ročný Horoskop Váhy. A tak máte veľkú príležitosť na získanietakého statusu a zamestnania, po ktorom túžite.

Dokonca môžete využiť aj retrográdny merkúr, ktorý nastane počas pôsobenia marsu v desiatom dome. Cúvajúci merkúr dáva každej váhe príležitosť na vypracoanie kvalitného životopisu, popisuje Horoskop nezamestnaných Váh na rok 2023. Tiež na stotožnenie s pracovným miestom a zaradením. Retrográdny proces merkúru je pozíciou analytickou. Takou, kedy váhy uvažujú o minulých rozhodnutiach. Potom, ako odoznie bojovný mars z vášho sveta sa ďalej sústredíte na pracovné povinnosti aj úspech v živote, dodáva horoskop.

Venuša zasahuje pracovný Horoskop Váhy 2023

Venuša sa totiž dostáva taktiež do desiateho domu, kde sa nachádza v mesiacoch jún a júl aj slnko, planéta merkúr. V neposlednom rade sa na tento domov v mesiaci máj 2023 sústredí aj vaša vládnuca planéta, určuje Horoskop financií a práce 2023 Váhy. Všetky astrologické aspekty teda znamenajú zaujímavé postavenie pre kariéru váhy. Horoskop 2023 váhy predpovedá až dva mesiace prevratov, ktoré znamenajú správne rozhodnutia váh ohľadom financií a kariéry. Sú nimi mesiace máj, a mesiac September 2023.

Oba mesiace znamenajú silné energie nastavené na správne rozhodnutia, podčiarkuje ročný Horoskop 2023. Tieto rozhodnutia sa budú týkať aj kariéry. V mesiaci Jún 2023 pôsobí blahodarný merkúr na desiaty dom. Od 11. do 27. júna 2023. Človek s týmto merkúrom opäť hľadá pracovné uplatnenie, prizvukuje Horoskop práce Váhy na rok 2023. Prináša taktiež vynikajúce správy pre nezamestnaných, ktorí sa predtým dlhodobo snažili o nájdenie zamestnania. Slnko vás v júni naviguje aj k odvahe. Nebojíte sa za prácou vycestovať.

Horoskop 2023 Váhy skúma Máj - August 2023

Mesiac jún podporuje aj študentov. Ročný Horoskop Váhy prorokuje, že sú vhodné na Učenie a spoznávanie. Máj, jún a júl 2023 sú najpriaznivejšími mesiacmi pre zmenu zamestnania. I pre začatie podnikania, pre nájdenie novej práce. Tieto 3 mesiace roka 2023 môžu byť z hľadiska kariéry a pracovných plánov do budúcnosti váh veľmi prevratné. Dávajte si však pozor na správne rozhodnutia, dôrazne radí Horoskop 2023 pre znamenie Váhy.

Ak meníte prácu, nového zamestnávateľa si dobre preverte. Nechcete totiž v budúcnosti čeliť nevyplateným faktúram, alebo iným problematickým správam v zamestnaní. Nič negatívne sa však v týchto mesiacoch neudeje, aj keď horoskop 2023 váhy vyžaduje, aby váhy prejavili svoje analytické schopnosti, a nového zamestnávateľa si preverili. Uvedené mesiace sú priaznivé aj pre váhy, ktorých práca predstavuje starostlivosť o domácnosť.

V spomenutých dňoch môžete robiť menšie rozhodnutia ohľadom domácnosti, zvestuje Horoskop domácnosti 2023 Váhy. Tieto rozhodnutia zútulnia váš domov. Poskytnú vám pocit bezpečia. Starostlivosť o deti je tiež bezproblémová. Horoskop 2023 spomína i deti, pretože aj tie sa u niektorých váh stávajú prácou na plný úväzok. Snažíte sa, aby bolo všetko správne, dokonalé. Snaha o dokonalosť však môže váhy pracujúce v domácnosti vyčerpať.

V týchto mesiacoch je nevyhnutné venovať pozornosť aj sebe samému a viac oddychovať. Oddych na každú váhu čaká najmä v 2 časti roka 2023, doídáva Horoskop 2023 Váhy. Od 23. Septembra začína sezóna znamenia zverokruhu Váhy, ktorá je pre toto znamenie v roku 2023, aj z hľadiska kariéry prevratná. Prichádzajú dni, ktoré trvajú až do 23. októbra. Ponúkajú váhe prepojenie s tým, čo chce. Váhy sa vďaka svojmu analytickému spôsobu uvažovania nachádzajú na ceste za šťastím.

Saturn zapôsobí na Horoskop Váhy na rok 2023

Horoskop 2023 považuje spomenuté dni za zlomové aj u tých váh, ktoré sa chcú už konečne rozhodnúť. Možno ohľadom vycestovania do zahraničia, za kariérnym úspechom. Hádam aj ohľadom začatia podnikania. V každom prípade veštba predpovedá, že uvedené kozmické energie septembra a októbra 2023 vás správne navigujú. Preto sa môžete spoľahnúť na to, že vaše rozhodnutia budú správne, podčiarkuje Horoskop Váhy.

Navyše, aj retrográdny saturn pôsobiaci v roku 2023. od 17. júna do 14. novembra je veľmi priaznivým astrologickým aspektom v súvislosti s kariérou. Každá váha sa stáva dokonalým organizátorom. Dokážete dať dohromady všetky potrebné veci, ktoré vám neskôr prinášajú úspech, definuje veľký horoskop príležitostí na rok 2023 Váhy. Učíte sa aj ako vyvážiť pracovné povinnosti s osobným životom. Viete ako dlho musíte pracovať, a aký oddych je potrebný pre harmonický pocit vášho tela.

Sezónu Váhy vníma Horoskop 2023 ako uspokojivú

Vďaka retrográdnemu saturnu v roku 2023 dostáva každá váha do daru množstvo voľného času a správne uvažovanie ohľadom kariéry. Aj keď máte mnoho povinností, a okrem zamestnania sa musíte ešte aj starať o ostatných, túto úlohu dokonale zvládate vďaka retrográdnej energii saturnu. Tento saturn je obrovským darom roka 2023 od kozmických energií pre každú váhu, opisuje pravdivý Horoskop Váhy na celý rok 2023. Akákoľvek úloha bude splnená. Potreby vašich ľudí okolo sú naplnené. Každá váha dokáže uspokojiť ostatných i v maličkostiach.

Energie druhej etapy roka, ktoré pôsobia od júna, až do Novembra 2023, sú teda správne nastavené, aby mali váhy konečne pocit uspokojenia z toho, čo robia. Uspokojenie prichádza nielen u dlhodobo zamestnaných váh, prizvukuje bližší Horoskop Váh 2023. Darí sa aj nezamestnaným. A to možno aj prostredníctvom dobrovoľníckej činnosti, ktorá teraz týchto ľudí napĺňa.

Navyše obdobie, kedy váhy oslavujú svoje narodeniny znamená aj správne rozhodnutia. V neposlednom rade sa počas roka 2023 neobávate ani využitia zahraničných príležitostí. Takéto pozitívne astrologické aspekty hodnotí rok 2023 Váhy. Tie predpovedajú kariérny úspech každému z vás.

Horoskop Váhy nepredpovedá negatívne vibrovanie na rok 2023

Čo sa týka finančných príležitostí, tie sa podľa astrologického grafu objavujú až v závere roka 2023. Konkrétne v posledných troch mesiacoch roka. Vtedy od kozmických vibrácií a horoskopu prichádzajú tranzity, ktoré pozitívne ovplyvňujú finančný rozpočet váhy.

Do tohto obdobia nepredpovedajú aspekty žiadne negatívne pôsobenie na váhy. Možno iba v letných mesiacoch roka 2023 naznačuje horoskop väčšiu opatrnosť ohľadom financií. Dávajte si pozor hlavne pri zahraničných dovolenkách. A to predovšetkým v mesiacoch máj a jún 2023. V týchto okamihoch môžu byť vaše financie ohrozené. A horoskop predpovedá, že by boli výrazne zasiahnuté vaše úspory.

Každopádne, váha by nemala zabúdať na edukovanie starších ľudí v rodine, ktorí potrebujú rady ohľadom financií. Inak môžu naletieť podvodníkovi, varuje horoskop. V astrologickom grafe váh sa totiž nachádza aj odporúčanie. Svojím rodinným príslušníkom venujte v letných mesiacoch pozornosť. Zaujímajte sa o ich finančné rozhodnutia aj v závere roka 2023. Pozornosť si vyžadujú hlavne financie starších, ktoré môžu byť ohrozené podvodmi. Následne sa negatívne rozhodnutia rodiny, ktoré predpovedá Horoskop rodiny 2023, môžu dotknúť aj vášho finančného rozpočtu.

Horoskop 2023 Váhy varuje pred hazardom

O správnych finančných rozhodnutiach hovorí mesiac október aj november 2023. Počas týchto troch mesiacov sa aspekty usídľujú v druhom aj treťom dome. Horoskop Váhy tak hovorí o správnych návykoch, aj o správnom určení priorít. Viete, ktoré peniaze máte míňať, ktoré radšej odkladať. Dokonca sa objavujú aj odporúčania od astrologického grafu, ktoré naznačujú, že váha sa rozhodne pre väčšiu kúpu. A to práve v závere roka 2023.

Táto kúpa bude dobrým krokom pre vylepšenie rodinného rozpočtu. Veľké veľké šťastie v hrách, alebo ohľadom hazardných hier však horoskop určite nepredpovedá. A to ani v závere roka. Naopak, váhy by sa mali týmto zlozvykom vyhýbať počas celého roka 2023. Ak nechcete, aby boli vaše financie naozaj negatívne ohrozené. Keďže astrologický graf na rok 2023 nepredpovedá žiadnu veľkú výhru, alebo mimoriadne šťastie v hre je jasné,že by vás taký prístup voči vašim financiám jedine ochudobnil.

Veští Horoskop Váhyovi 2023 pevné zdravie? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Váhy POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Váhy


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Blíženci

Horoskop 2023 Váhy & Merkúr

Horoskop 2023 Váhy & Venuša

Horoskop 2023 Váhy & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Váhy 2023 a mocná planéta Saturn

Ročný Horoskop Váhy 2023 a spätný Urán

Horoskop Váhy 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Váhy 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com