Horoskop 2023 Kozorožec

V tejto časti sa Horoskop 2023 a Sibyla venuje predpovedi zdravia, vitality, ale aj radám, ktoré kozorožcovi pomáhajú v lepšom zdraví. Z celkového hľadiska predpovedá astrologický ročný graf tranzity, ktoré môžu byť pre zdravie kozorožca náročné. Prichádza obdobie, kedy bude musieť kozorožec spomaliť.


Horoskop Zdravia Kozorožec na rok 2023

Rok 2023 je spojený s viacerými problémami, ktoré sa objavia z minulosti. I karma vám pripomenie, aké choroby ste v minulosti odignorovali. Preventívne prehliadky, na ktoré ste v minulom období zabudli musíte absolvovať hneď s príchodom roka dvetisícdvadsaťtri. Ak budete počas celého roka podliehať stresu, je pravdepodobné, že tento stres bude mať devastačné účinky na vaše zdravie.

Kozorožec bude celý rok čeliť rôznym problémom. Ste náchylní na problémy s reumatizmom, na problémy s chrbticou, na poranenia i depresie. Problémy fyzického aj psychologického charakteru však môžu byť upokojené, ak prijmete rady, ktoré vám chce horoskop zdravia predstaviť. Svoje zdravia si totiž môžete ochrániť tým, že urobíte kroky pre lepšie stravovanie, i zdravší životný štýl.

Horoskop hovorí, že kozorožec je v roku 2023 spojený s olejmi, ktoré môžu podporiť jeho celkové zdravie. V roku 2023 je vašim olejom roka pomarančový olej, mandarínkový, a tiež citrónový olej. Všetky svieže vône citrusových plodov odomykajú zdravšie vnímanie vášho tela prostredníctvom vašej mysle.

Vďaka vôni pomaranču prekonávate i stresujúce obdobia v zamestnaní, ktoré prichádzajú hlavne s mnohými povinnosťami od mesiaca Jún 2023, prognózuje ročný horoskop. Aj osobné problémy sú však ľahšie prekonané, ak tieto oleje umiestnite do aromalampy v domácnosti, alebo aj na vašom pracovisku.

Aké prostriedky doporučuje Horoskop 2023 Kozorožec na zlepšenie zdravia?

Veštkyňa Sibyla radi kupovať oleje v najvyššej kvalite. Farbou roka 2023 u každého kozorožca je hnedá, oranžová a odtiene ružovej. Tieto farby sú v neposlednom rade spojené s čakrou, ktorá si zaslúži pozornosť kozorožca v roku 2023. Energetické centrá - čakry sú systémom vášho tela. Ak je tento systém narušený, vyvoláva mnohé komplikácie vo vašom svete.

Horoskop zdravia 2023 kozorožec radí, že v tomto období by ste sa mali zamerať hlavne na liečenie a podporovanie vašej sakrálnej čakry. Druhá čakra je spojená s oranžovou farbou, a so spomenutými esenciálnymi olejmi. Už vďaka tomu, že doplnky oranžovej farby umiestnite do vašej domácnosti môžete počas celého roka 2023 podporiť funkciu sakrálnej čakry, ktorá bude pravdepodobne narušená.

Narušenie sakrálnej čakry prvýkrát pocítite v marci. Vtedy nedokážete skúmať, kam smeruje váš život, prorokuje ročný Horoskop pocitov Kozorožec na rok dvetisícdvadsaťtri. Necítite emocionálne bezpečie. Energia je potlačená pocitom viny, ktorú cítite vo vašom dlhotrvajúcom vzťahu, alebo vo vašom osobnom rozvoji. S týmito pocitmi sa stretávate hneď v druhom štvrťroku roka 2023. Aby ste odstránili problémy vo vzťahu so sebou samým je nevyhnutné liečiť sakrálnu čakru. A tieto problémy môžu byť rodiskom ostatných zdravotných problémov. Preto je nevyhnutné dostať ich pod kontrolu.

Disharmonická sakrálna čakra sa však prejavuje aj fyzickými problémami. Čakajú vás problémy s trávením. Ďalej aj často vyskytujúca sa bolesť chrbtice a krčnej chrbtice. Ženy narodené v znamení kozorožec by mali očakávať aj bolesti v podbrušku. Sibyla radí, aby ste venovali pozornosť celkovému ženskému zdraviu. Hovorí v závere Horoskop Kozorožec 2023

Tehotenský Horoskop 2023 Kozorožec spomína varovania

Horoskop 2023 Kozorožec varuje aj každú tehotnú ženu narodenú v znamení kozorožec, aby bola voči svojmu zdraviu mimoriadne opatrná počas celého roka. Tehotenský horoskop na rok 2023 vám istotne povedal, ktoré mesiace roka sú priaznivé pre tehotenstvo kozorožca. Horoskop zdravia 2023 však upozorňuje, aby ste viac oddychovali a sústredili sa hlavne na prijímanie dostatočného množstva vitamínov. U tehotných narodených v znamení zverokruhu kozorožec je nevyhnutné dostať sakrálnu čakru do rovnováhy.

Harmonizujte sakrálnu čakru prostredníctvom oranžovej farby. Podporte ju cez vôňu pomaranča, alebo iných citrusových plodov, navrhuje ročný Horoskop kozorožca. V neposlednom rade sa určite meditácií. Uvedomelé dýchanie, kedy cítite ako energia prúdi do vášho tela s nádychom, a negatívne pocity odchádzajú s výdychom, je tiež dôležitým krokom pre podporu vášho zdravia v roku 2023. A to nielen zdravia psychického.

Horoskop odporúča Kozorožcovi doplnenie vitamínov

V celom roku 2023 je nevyhnutné sústrediť sa i na správne stravovanie. Vo všeobecnosti kozorožec vie, ako sa správne stravovať. Častokrát patrí práve kozorožec k ľuďom, ktorí majú počas celého života dobré stravovacie návyky. Horoskop na rok 2023 pripomína, aby ste si tento návyk udržiavali aj počas tohto roka. Do vašej stravy je vhodné zaradiť špenát, citrusové plody, viac bielkovín, i celozrnného pečiva .Potrebujete viac vlákniny, ale aj bielkovín, aby bola vaša strava vyvážená.

Kozorožec musí doplniť do tela aj vápnik. Je pravdepodobné, že bežná strava vám nedodáva dostatok množstvo potrebného vápnika. Tento minerál je dôležitý nielen pre zuby a kosti. Podstatný je pre činnosř buniek aj svalov. A samozrejme, pre celkovú energiu počas roka.

Aspekty, ktoré Horoskop Kozorožec posudzuje v závere roka 2023

Kozorožec by nemal zabúdať ani na ryby, a dobré tuky obsiahnuté v avokáde. Avokádo je tiež zdrojom obrovského množstva vlákniny, opisuje ročný Horoskop 2023. Rovnako by mala byť listová zelenina súčasťou stravy každého kozorožca. A nevyhnutnou súčasťou stravy tehotných žien narodených v znamení kozorožec. Svoje zdravie počas roka ochránite tým, že budete pamätať i na pravidelný pitný režim. Dostatok spánku, cvičenie, rekreácia, a odstránenie stresu po práci sú nevyhnutnými krokmi, aby kozorožec udržal svoje zdravie v rovnováhe.

Najvplyvnejšie astrologické aspekty, ktoré súvisia s vaším zdravím prichádzajú v závere roka. Vtedy horoskop upozorňuje každého kozorožca na návykové látky, ktoré sa teraz prejavia v plnej, negatívnej sile. Aby ste uzatvorili rok 2023 bez nepríjemných úrazov, alebo iných komplikácií súvisiacich so zdravím, je nevyhnutné zvýšiť opatrnosť, zdôrazňuje horoskop vitality na rok dvetisíc dvadsaťtri kozorožec. V záverečnom štvrťroku 2023 si dajte pozor na činnosti vykonávané pod vplyvom návykovej látky.

Nesadajte si do auta k človeku, ktorý ma sklony alkoholizmu, alebo k užívaniu drog, ktoré poškodzujú nielen organizmus, ale aj pozornosť pri šoférovaní. Na to dôrazne upozorňuje Horoskop budúcnosti 2023 Kozorožec. Rovnako veľká opatrnosť je vyžadovaná u tých kozorožcov, ktorí majú rizikovú prácu. Ak vás čaká v závere roka rekonštrukcia domácnosti, alebo práce okolo domu, musíte zvýšiť opatrnosť voči sebe samému a vášmu zdraviu. Celý rok 2023 a aj ročný Horoskop Kozorožec varuje pred nedostatkom pozornosti u kozorožca.

Neignorujte bolesti, doporučuje Horoskop 2023 Kozorožec

Rok 2023 sa zdá byť náročný z hľadiska osobných vzťahov i kariéry kozorožca. A tak sa môže stať, že rozsah povinností vám nedovoľuje sústrediť sa na šoférovanie, alebo iné činnosti, ktoré vás môžu ohroziť. Vaše zdravie sa môže zmeniť zo dňa na deň. A preto horoskop ešte raz pripomína, že je nevyhnutné hneď v prvom mesiaci roka 2023 absolvovať preventívne prehliadky.

Neignorujte bolesti, podčiarkuje ročný Horoskop Kozorožec. Predovšetkým nie tie, ktoré vás trápia. Tieto bolesti vám totiž chcú povedať, že je niečo vo vašom tele v neporiadku. Riešte všetky problémy, ktoré pociťujete. Pre lepšie psychické zdravie odporúča horoskop viac fyzického pohybu. Aj lepšie vzťahy, ktoré nachádzate v závere roka 2023 môžu podporiť vašu psychickú odolnosť. Preto sa snažte zo všetkých síl budovať chápavejšie, zmysluplnejšie a dlhotrvajúcejšie vzťahy, radí ročný horoskop Kozorožec.

Pri akýchkoľvek problémoch, ktoré vás v roku dvetisíc dvadsaťtri unavia, nezabúdajte, že vždy nájdete oporu v blízkom človeku, ktorý vás miluje. Snažte sa aj ostatných členov vašej rodiny naladiť na vlnu zdravia, prostredníctvom zdravšieho životného štýlu. Kozorožca ešte varuje horoskop 2023 pred prehnanou konzumáciou sladených nápojov, ktoré sú škodlivé nielen pre vaše zdravie, ale aj pre líniu.

Ešte raz si prečítajte dôležité kapitoly horoskopu pre Kozorožca na rok 2023. Vnímajte rady a odporúčania od kozmickej energie.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Kozorožec OD ZAČIATKU ->


Ďalšie Horoskopy pre Kozorožec


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Kozorožec

Horoskop 2023 Kozorožec & Merkúr

Horoskop 2023 Kozorožec & Venuša

Horoskop 2023 Kozorožec | Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Kozorožec 2023 | Saturn

Horoskop Kozorožec 2023 a Urán

Horoskop Kozorožec 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Kozorožec 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com