Horoskop 2023 Kozorožec

Cez celý rok predhádza Kozorožec s pocitmi, ktoré môžu byť niekedy aj negatívne. Stáva sa tak vtedy, keď sú Slnko, Merkúr, alebo iné astrologické planéty negatívne aspkektované, vraví veľký Horoskop 2023. Kozorožec sa v prvom rade musí sústrediť na posilnenie vlastnej psychickej odolnosti. Tá bude skúšaná aj od Saturnu v cúvajúcom pohybe v druhej časti roka.


Ročný horoskop 2023 Kozorožec - negatíva roka 2023

Niektoré dni sú pre Kozorožca natoľko náročné, že prestávate veriť sebe samému. Úvodné tri mesiace sa negatívnymi aspektami neprejavujú, aj keď v prvých Januárových dňoch ešte stále na vašu energiu pôlsobí cúvajúci merkúr v prvom dome. Jeho najsilnejšie pôsobenie Kozorožec a jeho ročný Horoskop očakáva hneď prvého až piateho januára 2023 a tak môžete pociťovať silu tejto planéty a jej rušivejšie vyjadrenie cez vašu osobu.

V úvodných osemnástich dňoch roka sa prejavuje Kozorožcova netrpezlivosť. Možno ste si stanovili ešte pred príchodom roka 2023 veci, ktoré chcete v roku stihnúť. Pozor však, nei všetko musíte stihnúť v prvých dňoch, pripomína ročný Horoskop Kozorožec 2023. V týchto dňoch by si mal hlavne nezadaný Kozorožec vyberať múdro svojich potenciálnych partnerov. Máte totiž sklon nechať sa nalákať na klamstvá.

Horoskop lásky na rok 2023 Kozorožec vníma i negatíva

Od 25. Marca 2023 je Mars umiestnený v siedmom dome. V tomto ohľade je nebezpečný pre Kozorožcov, ktorí túžia po rýchlom vývoji vo vzťahu, pôrorokuje Horoskop budúcnosti 2023 Kozorožec. Je nepriaznivý pre kozorožcov, ktorí nechcú čakať. Teda, pre netrpezlivých. Takto nastavený Mars totiž hovorí o impulzívnom posune vo vzťahu.

Nezadaní Kozorožci sa budú ponáhľať a tak môžu vstúpiť do skorého a hlavne nepremysleného manželstva, varuje Horoskop lásky Kozorožec na rok 2023. Alebo urobiť iné náhle rozhodnutia, ktoré sa neskôr ukážu ako nie najmúdrejšie. Impulzívnosť je hlavným kľúčovým slovom obdobia, kedy vibruje Mars v znamení Rak - od 25. Marca do 20. Mája 2023, dodáva ročný horoskop.

Pozor však. V tomto období môže mať Kozorožec pocit, že bývalý partner bol preň ten pravý. Aj keď bol vzťah pod vplyvom násili. Máte potrebu ex partnerovi odpustiť, opäť ho vpustiť do vášho sveta. Horoskop 2023 Kozorožec varuje, že to nieje dobrý nápad. K týmto krokom vás navádza mužská, a príliš agresívna energia Marsu. Impulzívne návraty majú alebo začiatky budú mať rovnaký výsledok - rovnako impulzívny koniec, varuje ročný Horoskop Kozorožec.

Druhý retrográdny Merkúrov proces sa prejavuje v čase, kedy ešte pôsobí uvedený Mars na siedmy dom. Zvedavosť, ktorá je súčasťou tohto tranzitu ešte viac podporuje Kozorožca v tom, aby odpustil minulému partnerovi násilnícke činy. Preto v tomto smere Horoskop 2023 varuje hlavne nezadaných kozorožcov na návraty, ktoré môžu byť až nebezpečné. Ostatných kozorožcov čaká mnoho premýšľania. Bohužiaľ, aj intímna nespokojnosť. Viac o intimite premýšľate a uvedomujete si oblasti vašej nespokojnosti.

Rušivé energie sa nezastavujú, varuje Horoskop 2023

Do 15. Mája je však kominikatívny merkúr blokovaný a vy máte teraz problém o týchto poroblémoch komunikovať. Vzťahy môžu byť komplikovanejšie aj s deťmi, pretože svoje sny chcete realizovať cez ne. A tak môžete na deti dávať väčší tlak, než je zdravé, upozorňuje ročný Horoskop Kozorožec 2023.

V roku 2023 pozoruje a hlavne Kozorožec vníma cúvajúci pohyb vládnucej planéty od 17. Júna do 14. Novembra 2023. Jeho vplyv sa prejavuje prostredníctvom blokovania komunikácie u každého Kozorožca. Svoje názory a myšlienky sa v týchto chvíľach snaží Kozorožec prejavovať tvrdšie. Následkom tohto cúvajúceho

Saturnu je mnoho myšlienok, ktoré prúdia vašou mysľou a je pravdepodoné, že vám nedovolia dobre spať a relaxovať.

Navyše, v uvedenom období sú viaceré tranzity nasmerované k láske a vzťahom Kozorožca, definuje presný Horoskop lásky na rok 2023 Kozorožec. Dobré vzťahy, ktoré popisujú viaceré tranzity budú pre viacerých Kozorožcov blahodárne. No Kozorožec, ktorí nemá vyriešenú minulosť sa k týmto myšlienkam opakovane vracia. Negatívne pocity mu nedovoľujú spať, upozorňuje detailný horoskop.

Myšlienky, výčitky a otázky prúdia vašou hlavou a vyrušujú vaše bežné dni. Aby ste pocítili opäť pokoj, musíte počas cúvajúceho Saturnu očistiť vašu karmu, navrhuje horoskop karmy Kozorožec 2023. Krok po kroku by ste mali postupne odhaľovať vaše tajomstvá. A to hlavne tie vo vzťahu. Partnera v dlhodobom vzťahu neposudzujte tvrdo. Ale očakávajte od neho priamu komunikáciu a pravdu.

Horoskop Kozorožec 2023 je spojený i s Merkúrom

Posledným nepriaznivým tranzitom, ktorý odkrýva rušivú energiu u Kozorožca je cúvajúci Merkúr v deviatom dome. Saturn sa síce stále retrográdne realizuje v treťom dome, jeho sila od septembra však upadá. A tak je prekonaný priaznivejšími tranzitmi, určuje ročný Horoskop. Saturnové negatívne energie, ktoré spôsobujú starosti a nespavosť vrcholia v Júli a v úvode Augusta. Neskôr sú už iba spomienkou.

Merkúr sa v deviatom dome prejavuje od 23. Augusta do 15. Septembra 2023. Táto komplikovaná pozícia Merkúru môže Kozorožca vzdialiť od toho čo cíti a vníma, oredvída presný Horoskop Kozorožcov na rok 2023. Merkúr v tomto postavení orientuje vašu pozonosť na mnoho vecí. Neviete sa plne sústrediť iba na jednu vec. Aj keď sú viaceré astrologické aspekty teraz sústredené na prácu a povinnosti s ňou súvisiace, vy skôr oceňujete tradičné postupy v živote.

Svoje myšlienky teraz prezentujete tak, že je vám ťažké porozumieť. Tento komplikovaný Merkúrov aspekt môže spôsobovať problémy v komunikácii so spolupracovníkmi. Možno sa v práci nedohodnete, alebo sa nesprávne rozhodnete. Horoskop 2023 Kozorožec vám v tomto ohľade radí viac analyzovať situáciu pred tým, ako niečo veľké urobíte. Takto umiestnený Merkúr vás tiež upozorňuje, že nieje vhodný na svadbu, alebo dlhodobé plány.

Aké negatívne vibrácie vníma Tehotenský Horoskop 2023 Kozorožec?

Tehotenský Horoskop Kozorožec 2023 upozorňuje na dátumy, kedy by mala každá žena v znamení Kozorožec, ktorá je tehotná spozornieť. Je to hlavne obodbie od 23. Júla do 04. Septembra, kedy by ste mali byť na vaše zdravie opatrnejšie. Tehotenský Horoskop 2023 Kozorožec vám radí vyvážene sa stravovať a dostatočne oddychovať. Nerobte nič namáhavé, viac sa starajte o svoje zdravie. Vaša starostlivosť teraz musí byť znásobená, pripomína horoskop kozorožec na rok 2023.

Záver roka sa prejavuje veľmi dobrými vzťahmi. Pozor však na úrazy, alebo nesprávne rozhodnutia súvisiace so zdravím, ktoré podľa grafu na rok 2023 porichádzajú práve v Decembri. Druhá polovica Decembra prináša varovanie pred prehnanou konzumáciou alkoholu a tiež pred prejedaním. Zdravotný stav Kozorožca by sa mohol zo dňa na deň zmeniť pod vplyvom zlých rozhodnutí.

Horoskop tiež upozorňuje cez celý rok na šoférovanie pod vplyvom omamných látok. Nesadajte ani do auta k človeku u ktorého máte podozrenie, že sa nemôže plne venovať riadeniu z rôznych dôvodov. Vďaka tomu sa vyhnete mnohým problémom, ktoré by mohli z týchto rozhodnutí vzniknúť, varuje v závere ročný Horoskop pre rok 2023 Kozorožec.


Ročný horoskop roka 2023 Kozorožec - pozitíva roka 2023

Do roka 2023 vstupuje kozorožec so Saturnom umiestneným v znamení zverokruhu Vodnár. Takto umiestnený vládca v druhom dome naznačuje veľké ambície Kozorožca. Materiálne zabezpečenie vás teraz zaujíma a k pôsobeniu Saturnu v druhom dome sa v úvodných dňoch pridáva aj Venuša v tomto umiestnení, definuje Horoskop financií Kozorožca na rok 2023. V januári sú však Mars do dvanásteho, a Merkúr do osemnásteho januára 2023, rušivo aspektované. Aj napriek tomu však v týchto dňoch nachádza Kozorožec výhody pre budúcnosť.

Aj keď môže retrográdny pohyb dvoch planét spôsobovať nedôveru v seba samého, aj tak v tomto období mnoho objavujete. Vďaka sile Venuše a Saturnu je teda úvod roka ideálny na práce okolo domácnosti. Analyzujete tiež vaše minulé finančné plánovanie a výsledky vašej práce.

Analyzujte, hovorí Horoskop na rok 2023

Analýza je dobrým krokom v úvode roka. Zhrňte si všetky pre vás podstatné veci. Ak vás trápi láska vnímajte, ako ste veci robili v minulosti, ako ich urobiť lepšie. Ak si vašu pozornosť vyžadujú skôr peniaze, skúmajte, ako môžete z bežných dní vyťažiť viac.

Úvod januára je dobrý na porovnávanie a plánovanie, prorokuje ročný horoskop 2023. Záver tohto mesiaca a prechod do mesiaca druhého zas znamená pohodnnú silu a začiatok aktívnej práce a aktívneho zamerania zverokruhu. Venuša v Januárovom umiestnení hovorí v závere Januára o dobrých správach pre Kozorožca, ktoré sa týkajú prevažne finančného zabezpečenia.

Úvodné mesiace roka a tiež Horoskop Kozorožec sa orientujú na dobré rodinné vzťahy a na posilnenie rodinných vzťahov Kozorožca. Navyše, postavenie Marsu v siedmom dome už spomenula predpoveď negatívnych aspektov. Avšak, toto umiestnenie môže mať pre niektorých Kozorožcov aj výhody. Nezadaný Kozorožec totiž hľadá silných partnerov a to sa mu aj darí, veští Horoskop pocitov na rok 2023 pre Kozorožcov. Mars naznačuje u Kozorožca podriadené správanie. A to nemusí byť vždy na škodu. Vášho partnera istotne poteší, ak s ním budete súhlasi´t v niektorých maličkostiach.

Merkúr neukáže iba negatívnu tvár, predvída ročný Horoskop 2023

Postavenie Merkúru od 21. Apríla do 15. Mája je rušivejším. No, z pozitívneho pohľadu sa prejavuje aj možnosťou pozorovať okolie a vašich blízkych. Môžete sa viac spojiť s ich premýšľaním a s rozhodovaním, ak budete menej hovoriť, viac počúvať a pozorovať, háda obšírny horoskop 2023. Nech sa z vás stane pozorovateľ rodiny, ktorý analyzuje všetko, čo môže v neskorších okamihoch spôsobovať negatívnejšie energie. Vďaka tomu, že Merkúr vráti vašu pozornosť aj k minulým projektom a veciam, ktoré ste chceli urobiť máte príležitosť viac sa starať o domácnosť. Zveľaďovať okolie a začať veci, ktoré vám predtým pripadali neuskutočniteľné, vraví v závere osobný Horoskop Kozorožca.

Navyše, tento Merkúr k vám môže priviezť aj správnych ľudí. Nielen tých, ktorí majú byť zabudnutí. Minulé priateľstvá, ktoré pochádzajú ešte z detstva sú v týchto okamihoch dôležité. A kvôli tomu je retrográdne pohybujúci sa Merkúr priaznivým tranzitom pre viacerých Kozorožcov a tak ho vníma aj ročný Horoskop.

V neskorších mesiacoch roka 2023 od Júna až do Augusta sa vaše myšlienky orientujú okolo dlhodobých vzťahov. Astrologické aspekty hovoria, že viaceré otázky sa teraz týkajú vašich vzťahov. No aj minulých pochybení, zdôrazňuje horoskop emócií Kozorožec 2023. Merkúr umiestnený v siedmom dome počas Júna je mimoriadne blahodárnou pozíciou pre vzťahy a dáva vašim vzťahom nový význam.

Nespavosť a trápenie, ktoré Saturn u niektorých kozorožcov vyvolá, prekonáte prostredníctvom komunikácie. A to je dobrá správa pre každého Kozorožca, ktorý si chce užívať pravdu a čisté energie vo vzťahu. Hovorte pravdu, odkryte tajomstvá, pravdu vyžadujte, radí ročný Horoskop na obdobie roka 2023 Kozorožec. Iba vtedy, ak prečistíte vaše energie budú neskoršie mesiace roka harmonickejšie.

Tehotenský Horoskop veští aj priaznivé dni na rok 2023

Tehotenský Horoskop Kozorožec 2023 definuje najplodnejšie dni v úvode roka. Konkrétne od druhej polovice Januára 2023, až do 21. Apríla. Neskôr sú správne a priaznivo nastavené astrologické aspekty koncom roka - od Septembra, až do prvej polovice Decembra 2023. Všetky tieto obdobia sú plodnými dňami pre Kozorožca, ktorý túži v roku 2023 rozšíriť svoju rodinu.

V druhej polovici roka však tehotenský Horoskop 2023 Kozorožec radí omnoho väčšiu opatrnosť u tých žien, ktoré v prvej polovici roka otehotnejú. Viac sa starajte o vaše zdravie. Lepšie sa stravujte a nezabúdajte na pitný režim, podčiarkuje tehotenský Horoskop 2023 pre znamenie Kozorožec.

Záverečné pozitívne energie 2023, s ktorými Horoskop Kozorožec pracuje

Astrologický graf i horoskop 2023 hovoria, že záver roka orientuje Kozorožca v Septembri a Októbri na kariéru a kariérne napredovanie. V týchto mesiacoch sa darí aj Kozrožcovi, ktorý hľadá pracovné zaradenie. Nezamestnaní Kozorožec má teraz šancu uspieť.

Posledné dva mesiace roka 2023 vám pripomenú dôležitosť priateľstbva. Ale aj to, že starostlivosť o seba samého je nevyhnutná pre lepšiu budúcnosť. Trocha sebeckosti nezaškodí, dôrazne v závere predpovede pripomína ročný Horoskop 2023 Kozorožec.

Čo čaká na znamenie Kozorožec v nasledujúcom období? Ako ovplyvní láska a ďalšie energie život Kozorožca, aké zmeny veští Horoskop pre znamenie Kozorožec a rok 2023?

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Kozorožec POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Kozorožec


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Kozorožec

Horoskop 2023 Kozorožec & Merkúr

Horoskop 2023 Kozorožec & Venuša

Horoskop 2023 Kozorožec | Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Kozorožec 2023 | Saturn

Horoskop Kozorožec 2023 a Urán

Horoskop Kozorožec 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Kozorožec 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com