Horoskop 2023 Kozorožec

V tejto časti sa veštkyňa Sibyla zameriava na hodnotenie vzťahov celého roka 2023 z hľadiska dlhodobých partnerských vzťahov Kozorožca. Horoskop lásky 2023 Kozorožec sa díva na váš manželský aj partnerský život a na najpodstatnejšie tranzity celého prebiehajúceho roka.


Horoskop predstavuje Kozorožca na rok 2023 - 2024

Dhodobé vzťahy sú v úvode roka harmonické. Rušivý aspekt, ktorý sa u Merkúru prejavuje do 18. Januára 2023 môže však na dlhodobé vzťahy pôsobiť rušivejšie, vraví ročný Horoskop 2023. Kozorožec má pod vplyvom astrologických aspektov prvých Januárových dní tendenciu robiť unáhlené závery. Aj ohľadom vzťahov.

Horoskop vzťahov a lásky 2023 Kozorožec dôrazne radí, aby ste sa s príchodom roka 2023 vyhli konečnému rozhodovaniu ohľadom vzťahov. Môžete totiž urobiť také rozhodnutia, ktoré budú nenávratné. Do Kozorožcovho vzťahu prináša vstupne umiestnený Merkúr základnú karmu, ktorá sa vzťahuje k sebarozvoji a ročný horoskop kozorožec s ňou pracuje.

Napriek tomu skúmate i vaše osobné vzťahy, ktoré mohli byť pod vplyvom rušivých aspektov mierne ohrozené. Komunikácia je blokovaná a tak je možné, že partnerovi poviete slová, ktoré budete neskôr ľutovať. Horoskop 2023 Kozorožec radí v tomto ohľade pestovať trpezlivosť a ohľaduplnosť.

Neskôr, od 18. Januára, až do 25. Marca 2023 sa tešíte z vynikajúcich vzťahov, podčiarkuje presný horoskop. A to hlavne zo vzťahov rodinných a tých s vašimi deťmi. Deti vám robia radosť. Nerobia také veci, ktoré by vás vyrušovali pri vašej osobnej ceste. Starosti vám teraz nerobia ani financie, pod pôsobením správne nastaveného Merkúru, predvída Horoskop peňazí Kozorožec 2023. Od 25. marca však prichádza prvý dôležitý tranzit pre dlhodobé vzťahy Kozorožca.

Horoskop lásky 2023 Kozrožec opisuje impulzívnosť

Mars prechádzajúci domovom partnerských vzťahov a manželstva komplikuje všetky osobné vzťahy Kozorožca. Môže zapríčiniť nesprávne rozhodnutia, ale aj hádky, ktoré budú mať celkom trvalejšie následky, varuje Horoskop vzťahov na rok 2023 Kozorožec. Mars sa v tomto pôsobení objavuje až do 20. Mája. A medzitým sa k nemu pridáva aj druhý retrográdny proces Merkúru, ktorý rovnako komplikuje vzťah dlhodobo zadaného Kozorožca.

Na kozorožca teraz pôsobí impulzívnosť. Kozorožec zverokruh považuje za majstra v sebaovládaní. Tento dar, alebo skôr silná charakteristická črta Kozorožca bude s prechodom Marsu siedmym domom však narušená, upozorňuje Horoskop budúcnosti Kozorožec na rok 2023. Z disciplinovaného a zodpovedného Kozorožca sa krok po kroku stáva človek bohémsky. Taký, ktorý si chce užívať mnoho a hneď. Impulzívnosť sa pretláča aj do dlhodobých Kozorožcových vzťahov.

Váš partner môže teraz cítiť, že vaša pozornosť lieta, nieje sústredená na jeho pocity. A vy premýšľate, ako by ste váš vzťah obohatili niečim novým, a možno aj šialeným, prorokuje ročný Horoskop kozorožca. Mars dáva do lásky nápady, ktoré sú v rozpore s Kozorožcovou sebakontrolou. Energia, ktorá sa nad Kozorožcom pohybuje môže vyvolať mrzutosť. Všetko chcete rýchlo, hneď. Hlavne v súvislosti dlhodobých vzťahov.

Pozor na energiu Marsu, vraví Horoskop Kozorožec na rok 2023

Ak ste Kozorožec, ktorý uvažuje o rozšírení rodiny a o splodení prvého, alebo ďalšieho bábätka, tehotenský Horoskop 2023 Kozorožec veští, že táto vaša túžba bola naplnená s príchodom roka, alebo bude s jeho záverom. Každopádne, Kozorožec, ktorý túži po tomto kroku a je nenaplnený, môže teraz na partnera vyvíjať veľký tlak.

Na Kozorožca uplatňuje energia Marsu aj ďalší rušiví efekt, varuje pravdivý Horoskop. Ste viac podriadený vo vzťahu. To môže vyvolať odpor Kozorožca k požiadavkám partnera. Keďže cúvajúci Merkúr zároveň blokuje váš zmysel pre komunikáciu je zrejmé, že tento aspekt vyvolá viaceré nedorozumenia a hádky v osobnom, dlhodobom Kozorožcovom vzťahu.

Partnerský Horoskop 2023 varuje pred rohodnutiami Kozorožca

Počas pôsobenia Marsu sa viacero kozorožcov sústredí hlavne na svoju vlastnú osobu. Do duše potrebujete vniesť viac romantiky a lásky. Retrográdny merkúr od 21. apríla do 15. mája však blokuje váš prejav pocitov voči ostatným. Celý tento aspekt marsu ruka v ruke s cúvajúcim merkúromj e rušivý pre tých kozorožcov, ktorí milujú postupné napredovanie vo vzťahu. Teraz sa vo vašej mysli dejú veci rýchlo, namáhavo, dodáva Horoskop vzťahu Kozrožca na rok 2023.

Partnera môžete tlačiť do takých rozhodnutí, ktoré by sám nerád unáhlil. Potrebuje na to viac času. Vy však chcete pod vplyvom týchto astrologických aspektov, aby váš vzťah napredoval rýchlejšie, rozpráva Horoskop lásky a emócií 2023. Túžite posúvať veci novým smerom. Nechcete viac čakať na partnerove rozhodnutie. Keďže mars umiestnený v 7 dome z vás robí podriadeného človeka, často sú vaše rozhodnutia nevypočuté, a vy cítite frustráciu z dlhotrvajúceho vzťahu s partnerom.

Navyše, k tejto frustrácii sa pridáva venuša umiestnená v 5 astrologickom dome medzi marcom a aprílom 2023. Pred touto Venušou Horoskop 2023 Kozorožec varuje. Toto obdobie je veľmi rušivé pre dlhodobé partnerské vzťahy kozorožca. Venuša v tomto umiestnení znásobuje vašu atraktivitu. Navádza vás na také kroky vo vzťahu, ktoré môžete neskôr ľutovať.

Horoskop Kozorožec na rok 2023 upozorňuje na aféry

Venuša s takýmto umiestnením totiž hovorí o aférach, ktoré vznikajú v živote kozorožca. Poskytuje kozorožcovi také vnútorné a vonkajšie vyžarovanie, ktorá je charizmatické pre druhých, poukazuje ročný Horoskop Kozorožec. Nielenže lákate pozornosť ostatných. Vaša nespokojnosť v dlhodobom vzťahu a jeho pomalom vývoji vás môže nabádať na vzťahy, o ktorých si myslíte že s nimi budete spokojnejší. Opak je však pravdou, varuje horoskop lásky a vzťahov na rok 2023 kozorožec.

Našťastie, vibrovanie týchto energií potrvá iba do 20. Mája 2023. Už v mesiaci máj cítite tieto energie jemnejšie, pretože negatívne aspekty marsu prekonáva venuša umiestnená v 7. dome. Takto postavená venuša je tiež mimoriadne dôležitá pre vzťahy kozorožca v širšej rovine, definuje Horoskop pocitov 2023 Kozorožec. Energie sa upokojujú. Vy sa viete spätne obzrieť do minulosti a viete, že tlak ktorý ste vyvíjali na partnera bol prehnaný.

Vďaka venuši v 7. dome si uvedomíte, že vášmu partnerovi nevenujete toľko pozornosti, koľko by si zaslúžil. Venuša v siedmom dome vám pripomína cez ročný Horoskop 2023, že nesmiete byť sebeckým človekom tak, ako po minulé obdobie. Sebeckosť v dlhotrvajúcom vzťahu sa nevypláca. Pretláčate do popredia iba svoje potreby a zabúdate na potreby partnera.

Horoskop Lásky 2023 Kozorožec na ďalšie mesiace

Slnko sa presúva do domu siedmeho, od júna do júla 2023. Táto kľúčová pozícia pre dobré osobné vzťahy kozorožca je tu, aby ukľudnila predchádzajúcezlé rozhodnutia kozorožca. To, ako sa bude vyvíjať druhá dekáda roka v oblasti vašich ľúbostných vzťahov záleží od toho, ako sa zachováte voči vášmu partnerovi počas nepríjemných tranzitoch roka. Úvodná polovica roka môže byť podľa Horoskopu kozorožca pre každého kozorožca v dlhodobom partnerskom vzťahu náročnejšia.

Keď sa slnko presúva do siedmeho domu, od júna do júla 2023, cítite, že ste vášmu partnerovi bližší, vraví pravdivý Horoskop. Opäť sa otvára porozumenie vo vašom živote. Porozumenie je teraz podstatné pre upokojenie predchádzajúcich nepríjemnosti, prizvukuje Horoskop Kozorožec 2023. Akokoľvek ste sa zachovali v počiatku roka 2023, všetko môžete teraz napraviť.

Mesiace jún a júl sú svojou vynikajúcou pozíciou merkúru tiež vhodné na komunikáciu. Aj na yriešenie akýchkoľvek problémov, popisuje veľký Horoskop Kozorožec, ktoré vás vo vzťahu trápia. Druhá časť roka, mesiace od Augusta až do záveru roka 2023 sú vhodné na premýšľanie o kariére. Kozorožec uvažuje aj o pracovnom napredovaní.

Čo sa týka osobných vzťahov, ročný Horoskop považuje veľmi dôležité záverečné mesiace roka - október, november a december 2023. Tie stotožňujú kozorožca s priateľmi, ktorí sú mu blízki. Práve vaši priatelia vám teraz dokážu ponúknuť dobré rady pre budúcnosť.

Horoskop Kozorožec popisuje aj November a December 2023

Záverečné dva mesiace roka - november a december, sú špecifické umiestnením viacerých dôležitých astrologických aspektov v dvanástom dome. Táto pozícia môže preorientovať pozornosť kozorožca do vlastného vnútra, spomína ročný Horoskop 2023. Kozorožec bude pracovať s vnútornými emóciami. V závere roka od partnera očakávate hlboké prejavenie pocitov. Potrebujete cítiť a vnímať jeho blízkosť.

Každý dlhodobo zadaný kozorožec má v závere roka túžbu dosiahnuť emocionálne bezpečie. Kvôli spätnému pohybu Merkúru, ktorý sa odohráva štvrtykrát v roku, je možné, že vaše vlastné prejavy lásky môžu byť z hľadiska komunikácie blokované.

Aký vývoj veští Horoskop Kozorožec cez záver roka 2023?

Horoskop vám v Decembri 2023 odporúča viac sa dotýkať vášho partnera. Nezabúdajte na objatia, bozky i pohladenie. I malé kroky, ktoré urobíte smerom k zlepšeniu vášho dlhotrvajúceho vzťahu môžu byť v roku 2023 dobre prijaté zo strany vášho partnera.

Nezabúdajte, že prítomnosť je tu a teraz. Nesstreďte sa iba na budúcnosť. Nech vám vyhliadky do budúcnosti nespôsobujú vrásky na čele. Ak neviete, ako prejavovať lásku voči partnerovi po náročnej prvej epizóde roka, je vhodné dostať sa k jeho srdcu, aj cez intelektuálne zblíženie.

Ako teda horoskop 2023 kozorožec predpovedá, v tomto roku existujú aj vhodné príležitosti na komunikáciu s partnerom. Počas celého roka vám veštba odporúča vsadiť na úprimnosť, ktorá je pre dlhodobý vzťah nevyhnutná. Aj keď rušivé energie marsu v úvode roka 2023 môžu poškodiť dlhodobé vzťahy, aj tak máte dvere k láske otvorené. Je však nutné prekonať Saturnové a Venušine pôsobenie v retrográdnom procese.

Predpoveď 2023 Kozorožec pripomína dôležitosť rodiny

Horoskop nepredpovedá žiadne veľké búrky, aj keď bude mnoho záležať od toho, ako sa kozorožec postaví k mesiacom Marec, Apríl a Máj 2023. Rušivé energie Kozorožca nútia, aby robil rozhodnutia, ktoré môže neskôr ľutovať, rozpráva Horoskop rozvoja 2023 Kozorožec. Vaša domovská planéta Saturn, silno zasahuje energie hlavne v druhej dekáde roka.

Prostredníctvom tejto planéty vnímate vplyv na vašu rodinu, i na deti, ktoré si v druhej polovici 2023 zaslúžia viac vašej pozornosti. Kozorožec teda môže v druhom štvrťroku roka 2023 cítiť viac neistoty súvisiacej s dlhotrvajúcim vzťahom i s vlastnými rozhodnutiami, dodáva Horoskop Lásky a emócií na ro 2023 pre znamenie Kozrožec.

S príchodom roka 2023 nabádajú všetky astrologické aspekty kozorožca, aby očistil svoju vnútornú energiu od negatívnej aury. Karma, ktorá je prepojená s minulosťou vám nedovoľuje napredovať. Očistiť sa od nepríjemných myšlienok, uzatvára Horoskop.

Prekvitajúce rodinné vzťahy, ktoré horoskop predpovedá v horoskope rodiny a priateľstva však budú nosníkom pre vašu silu a energiu, ktorú potrebujete na prekonanie náročnejšieho obdobia s partnerom. Silné rodinné vzťahy pomáhajú kozorožcovi v mesiacoch roka, ktoré sa prejavia ťažšími chvíľami a náročnejšími rozhodnutiami.

Sú pre Kozorožca nachystané zdravé rodinné vzťahy? Čo čaká na nezadaných Kozorožcov? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Kozorožec POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Kozorožec


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Kozorožec

Horoskop 2023 Kozorožec & Merkúr

Horoskop 2023 Kozorožec & Venuša

Horoskop 2023 Kozorožec | Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Kozorožec 2023 | Saturn

Horoskop Kozorožec 2023 a Urán

Horoskop Kozorožec 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Kozorožec 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com