Horoskop 2023 Kozorožec

Horoskop lásky 2023 súvisí aj s tými kozorožcami, ktorí lásku hľadajú. Veštkyňa Sibyla pripravila predpoveď aj pre kozorožcov, ktorí sa chcú dozvedieť viac o tom, ktoré termíny sú vhodné na spoznanie spriaznenej duše v roku 2023. Predpoveď na celý rok vám poskytne veštbu aj pre nezadaných kozorožcov. V tejto časti sa dozviete, aké astrologické aspekty budú vplývať na vašu lásku.


Ročný Horoskop pre Nezadaných Kozorožcov na rok 2023

Vďaka januárovému postaveniu merkúru si nejeden kozorožec uvedomuje, že mu vyhovuje jeho samota. Nezadaný kozorožec sa nedíva do budúcnosti. Skôr hodnotí svoje minulé rozhodnutia i to, či boli tieto rozhodnutia správne, definuje Horoskop vzťahu kozorožca na rok 2023. Ak stojíte zoči voči minulosti a nepríjemným spomienkam, neobávajte sa. Rušivejšie energie cúvajúceho merkúru odoznejú 18. januára 2023. Od tohto obdobia astrologický graf hovorí o mimoriadne priaznivých dňoch.

Nezadaný kozorožec má teda šancu spoznať veľmi zaujímavých ľudí od druhej časti januára, v mesiacoch február i marec 2023, prorokuje ročný Horoskop lásky Kozorožec 2023. Aby ste sa vyhli nepríjemnému príchodu marsu do siedmeho domu od 25. marca, je nevyhnutné pripraviť sa na pomalšie napredovanie počas celého roka. Viacero cúvajúcich planét od apríla až do konca roka dvetisíc dvadsaťtri nepredpokladá mnoho úspechu tým kozorožcom, ktorí chcú nájsť osudové šťastie.

Ale, horoskop predpokladá, že kozorožec sa dokonale stotožní so svojou minulosťou. Varovaním je však pohyby marsu v siedmom astrologickom dome, od 25. marca do 20. mája. V týchto dňoch totiž nastávajú energie, ktoré môžu privolať ex partnera. A to hlavne vtedy, ak boli vaše vzťahy v násilnickej rovine.

Čo vraví Horoskop Kozorožec 2023 o bývalom vzťahu?

Kozorožec uvažuje, či je vhodný čas na návrat k ex partnerovi pod vplyvom rušivého marsu. Horoskop nezadaných na rok 2023 vás však dôrazne varuje, aby ste sa vyhýbali týmto krokom hlavne vtedy, ak boli vaše vzťahy s bývalým partnerom problémové, plné násilia. Kozorožec je znamenie zverokruhu, ktoré by si malo strážiť svoju vnútornú schránku. Ak vám niekto v minulosti ublížil predpokladajte, že to urobí znova.

Horoskop teda radi, aby ste sa rozhodovali múdro. K rušivej energii marsu sa od 21. apríla pridáva aj cúvajúci merkúr v piatom dome. Ten ešte viac zamotáva vzťahy nezadaného kozorožca. Túžite totiž po romantike, emocionálnom bezpečí, po láske. Táto sila merkúru vás však navádza i na to, aby ste vaše pocity spojili s minulosťou, dodáva Horoskop budúcnosti Kozorožec na rok dvetisícdvadsaťtri.

Minulosť je u kozorožca komplikovaná. Častokrát si kozorožec spomína hlavne na dobré veci, zabúda na tie zlé. A práve obdobie od 25. marca až do záveru Mája 2023 vás kvôli týmto pokrúteným myšlienkam môžu vohnať do náruče ex-partnera. A do obnovy minulého vzťahu. Horoskop kozorožec 2023 však neverí, že toto rozhodnutie je dobrým nápadom. Všetky zlé veci, ktoré boli v minulosti rušivé sa totiž opäť objavia.

Navyše, v týchto chvíľach pôsobí na kozorožca a tiež na Horoskop 2023 i planéta venuša v piatom dome. Opäť hovorí o tom, že kozorožec robí veľmi zlé rozhodnutia ohľadom vzťahov. Pod vplyvom tejto venuše sa spoliehate na vlastné rozhodnutia, a nevnímate to, čo vám radia priatelia, alebo vaši blízki. U nejedného kozorožca sa stane, že sa zapletie do vzťahu so zadaným partnerom. Tieto aféry nebudú mať dlhé trvanie. Obohatia vás o mnoho problémov a sĺz, varuje ročný Horoskop.

Saturn zasahuje Horoskop Lásky Kozorožec 2023

Rušivým aspektom sa vyhnete jedine vtedy, ak sa spojíte so sebou samým. Minulosť musí byť zabudnutá. Vy sa musíte pozerať iba dopredu. Vnímanie prítomného okamihu je tiež nesmierne dôležité hlavne u tých kozorožcov, ktorí sa nevedia rozhodnúť, či si začať vzťah so zadaným partnerom alebo nie. Tu má horoskop jednoznačnú odpoveď pre rok dvetisíc dvadsaťtri. Všetky vzťahy, v ktorých môžete ublížiť iným ľuďom, by ste mali ukončiť. Iba tak sa môžete opäť sústrediť na seba samého a na to, kým v skutočnosti ste, uzatvára ročný Horoskop Kozorožec.

Druhá dekáda roka, a saturn umiestnený v treťom dome vám dávajú mnoho príležitostí na spojenia so sebou samým. Ak prežijete prvú časť roka, aby ste boli hrdí na vaše rozhodnutia, nastáva obdobie, kedy dostane nezadaný kozorožec mnoho príležitostí na šťastie.

Horoskop Kozorožec na rok 2023 predvída duševný rast

Horoskop pre nezadaných na rok 2023 predpovedá väčšiu kompatibilitu v láske so znameniami ryby, váhy, škorpión, aj s ďalším kozorožcom. U týchto znamení zverokruhu nájdete lásku. Hľadajte ju však z dlhodobého hľadiska. Krátkodobé vzťahy horoskop 2023 pre kozorožca nedoporučuje.

Horoskop vraví, že by ste sa nesprávne rozhodli. Z tohto pohľadu nie sú krátkodobé romániky dobrým krokom pre vyrovnanú atmosféru v kozorožcovom živote. V spojení so znamením vodnár nedosahujete vysokú kompatibilitu. Môžete cítiť viac samoty, než tomu bolo doposiaľ.

V druhej dekáde roka podporuje každý nezadaný kozorožec svoj vlastný duševný rozvoj, špecifikuje Horoskop rozvoja Kozorožcov na rok 2023. Vďaka osobnému rastu, ktorý druhá polovica roka predpovedá, ste mimoriadne atraktívnou osobou pre okolie .Záverečný štvrtok predpokladá orientáciu Kozorožca na pracovné povinnosti i na priateľské vzťahy.

Priatelia narodení v znamení ryby, škorpión, váhy, alebo v znamení kozorožec sú potencionálnymi partnermi pre každého kozorožca v roku 2023. Takto veští vzťahy Horoskop emócií dvetisícdvadsaťtri pre Kozorožca. Viete, že priateľstvo je veľmi cenné. Na strane druhej, niektorého z vašich priateľov môžete uvidieť novými očami. Záver roka, konkrétne mesiac December 2023 je príležitosťou na spoznanie osudovej lásky. Horoskop definuje tranzity, ktoré predpovedajú vzrušenie, i spoločenské udalosti… Avšak aj nové kontakty v záverečnom štvrťroku roka 2023.


Horoskop Rodiny a Priateľov Kozorožec 2023

Horoskop rodinných vzťahov vníma pozitívny vývoj vzťahov v rodine a s priateľmi. Nástup celého roka 2023 sa prejavuje priaznivým umiestnením venuše v štvrtom astrologickom dome. Priaznivá je i pozícia slnka, ktorá hovorí o lepšej kompatibilite s vašimi súrodencami aj rodičmi.

Po odoznení januárových retrográdnych planét sa kozorožec prehlbuje do vlastného vnútra, ale vníma aj vylepšené rodinné vzťahy. O tom vraví ročný Kozorožcov horoskop 2023. V tomto období sa realizujete prostredníctvom komunikácie, i prostredníctvom umiernených medziľudských vzťahov. Venuša v 4 dome je kľúčovou pozíciou pre harmonizáciu všetkých rodinných vzťahov, ktoré mohli byť v predchádzajúcom období nedoriešené.

Akékoľvek nedoriešené spory z minulosti súvisia s mesiacom Marec, zdôrazňuje Horoskop minulosti na rok 2023. Tieto vzťahy vám pripomenie mars v siedmom dome od 25. marca. Vzťahy, ktoré súvisia hlavne s dlhodobými minulými vzťahmi môžu privodiť do vášho života negatívne energie a pocity. Na prekonanie týchto negatívnych vibrácií smerom na kozorožca musíte mať vo svojom okolí niekoho, komu dôverujete.

Horoskop posudzuje Apríl - Leto 2023 u Kozorožca

V apríli horoskop predpovedá, že touto dôveryhodnou osobou, ktorá vám vynikajúco poradí bude práve niekto z vašej domácnosti. Môžu to byť nielen rodičia, ale aj vaše deti, ktoré vám teraz dokonale rozumejú. Vaše rodinné vzťahy budú neskôr omnoho harmonickejšie, prognózuje horoskop. Prichádza obdobie od mája až do augusta 2023, kedy je predpokladaný veľmi priaznivý vývoj vzťahov.

Od júna do augusta má každý kozorožec príležitosť zveľaďovať medziľudské vzťahy, predvída ročný Horoskop 2023. A to aj rodinné.vzťahy. Priateľské sa dostávajú k slovu až v druhej etape roka. Vtedy sa viaceré astrologické planéty sústredia na 11. dom priateľstva a budúcnosti. Myseľ kozorožca sa sústredí aj na získavanie informácií o budúcich potrebách.

Horoskop vzťahov 2023 Kozorožec predpovedá radosť

Posledný štvrťrok 2023 je obdobím porozumenia. Členom vašej rodiny rozumiete viac, než doposiaľ. Navyše, i vaši priatelia sú teraz stotožnení s minulými rozhodnutiami. Kozorožec je teraz chápavým rodičom. Dokážete deti správne nasmerovať, poradiť im, pomôcť. Tehotenský horoskop kozorožec 2023 navyše hovorí, že druhá dekáda roka môže obohatiť kozorožcov o nový prírastok do rodiny. Aak po tom túžite a je s tým stotožnený i váš partner, tento váš sen sa naplní.

Každý vzťah v závere roka bude obohatený množstvom radosti a úprimných medziľudských spojení. Užívate si blízkosť milovaných a vynikajúce medziľudské vzťahy. Čakajú vás aj spoločenské udalosti, od októbra do decembra 2023. Spoločenské udalosti môžete využiť aj na prepojenie vašich rodinných príslušníkov s priateľmi.

Horoskop veští ohrozenie vzťahov Kozorožca na rok 2023

V úvode roka 2023 vás niektorí členovia vašej rodiny mohli vnímať ako mierne sebeckého človeka. Sebeckosť je však vyradená z vášho života práve s príchodom posledného štvrťroka. Priateľské vzťahy kozorožca sú mimoriadne dôležité práve v záverečných mesiacoch. Mali by ste sa vyhýbať klebeteniu a toxickým vzťahom, zvýrazňuje a dáva dôraz ročný Horoskop Kozorožec 2023. Hlavne so znamením vodnár a lev.

Spomenuté dve znamenia zverokruhu ohrozujú vaše dobré medziľudské vzťahy v roku dvetisícdvadsaťtri. A to hlavne z hľadiska priateľstva. V úvode roka sa dištancujete od viacerých stretnutí s priateľmi, čo môže narušiť vašu vlastnú integritu i pocity vašich priateľov. Takto opisuje lásku horoskop priateľstva Kozorožcov pre rok 2023 Vašu tvrdú schránku neprekoná žiadny z priateľov. Navyše, nechcete počúvať ani ich názory a postoje voči vašim rozhodnutiam.

Druhá časť roka bude však opačná, rozpráva horoskop. Vtedy aktívne vyhľadávate najbližších priateľov. Považujete ich za za najcennejšiu komoditu vo vašom živote. Chlad a izoláciu viac s príchodom októbra necítite. A to až do začiatku roka 2024. Navyše, pre niektorých nezadaných kozorožcov sa môže priateľ stať i partnerom.

Varovanie Horoskopu Kozorožec 2023 sa týka hlavne klebetenia

Rok 2023 môže znamenať, že vás zradí istý priateľ. Horoskop lásky 2023 Kozorožec však veští, že aj vy budete mať tendenciu ohovárať ostatných, Ešte aj vy sa necháte zlákať na zlé cestičky od toxických priateľov. Záver roka si užívajte vďaka čistým vzťahom. Nezabúdajte obdarovať pekným darčekom ľudí, na ktorých vám záleží.

čaká Kozorožca pevné zdravie a dostatok peňazí v roku 2023? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Kozorožec POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Kozorožec


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Kozorožec

Horoskop 2023 Kozorožec & Merkúr

Horoskop 2023 Kozorožec & Venuša

Horoskop 2023 Kozorožec | Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Kozorožec 2023 | Saturn

Horoskop Kozorožec 2023 a Urán

Horoskop Kozorožec 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Kozorožec 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com