Horoskop 2023 Býk

Rok 2023 znamená pre nezadaného Býka isté príležitosti, ale aj komplikácie súvisiace s vašim vnútrom aj bývalým vzťahom. V úvode roka sa k slovu dostáva Venuša v 12. dome, ktorá spôsobuje prehĺbovanie tajomstiev a samoty. Nezadaný býk cíti tlak z okolia.


Ročný Horoskop pre Nezadaných Býkov na rok 2023

Z minulosti sa prihlási sklamanie z lásky, ktoré vás stále z času na čas trápi. Tento aspekt môže blokovať vaše možnosti na spoznanie samého seba i niekoho nového. Prvé 3 mesiace roka sú obdobím, kedy sa nezadaný Býk snaží nadviazať vzťah hlavne so sebou samým, vraví ročný Horoskop Býk 2023. Viete, že budovanie pevnej a odolnej schránky je v časoch smútku veľmi náročné. Prídu však aj harmonickejšie aspekty. Nie vždy je ľahké zvládnuť obodbie kedy túžite po priazni a láske ktorej sa vám nedostáva….

Horoskop lásky vám preto v úvode roka doporučuje sústrediť sa na seba samého. Cvičte, vzdelávajte sa, posúvajte sa duchovne vpred. Urobíte pre seba veľa, ak bude vaše myslenie nastavené správfnym smerom. Tieto týždne sú totiž vynikajúce na meditácie, budovanie sebadpôvery a dosahovanie vlastných cieľov.

Horoskop popisuje, že v prvých 3. mesiacoch prechádza Venuša cez 11. 12. a 1. dom. Preto sú emócie Býka veľmi silné, no na druhej strane aj ľahko podvedome ovládateľné. Pusťte sa do boja so smútkom vedomým nastavením mysle na pozitívne impulzy, radí v úvode Horoskop Býk 2023.

Horoskop Býk 2023 veští vývoj druhého štvrťroka

V Apríli Horoskop veští, že sa sústreďujete na financie a osobné zabezpečeniče. Pozor by si mali dávať tí nezadaní Býci, ktorý hľadajú vo vzťahu iba materiálne zabezpečenie. Do vášho života nepríde pravá láska, ale očarí vás niekto, kto je vo vysokom spoločenskoím postavení.

Uvedomte si však, že takýto vzťah nieje výhodný iba pre vašu peňaženku. Je výhodný aj pre druhú stranu, ktorá tento vzťah využije pre vlastné potešenie. Než sa pustíte do vzťahu z vypočítavosti uvedoímte si všetky pre a proti, ktoré sa postupne v tomto vzťahu vynoria, radí nezadaným najpravdivejší Horoskop na Apríl až Máj 2023.

V júni sa pozornosť nezdaného Býka orientuje na rodinu. Vzťahy v rodine budujete, posilňujete. Výhodou je, že rodina je pre vás teraz oporou, podčiarkuje Horoskop 2023 Býk. Nemusíte čeliť kritike, ani pripomienkam na váš život. Všetko sa zdá byť vo vzťahu nezadaného v rovnováhe. Vy si tak naplno užívate harmonizáciu rodinných vzťahov. Táto pozícia vášho vládcu odštartuje omnoho zaujímavejšie obdobie roka 2023, ktoré je pred vami, vraví presný Horoskop.

Horoskop Býk v predpovedi vzťahov pre leto 2023

Leto je pre každého Býka zárukou odpočinku. Nevynímajúc nezadaného Býka. Ten si tiež môže užívať zaujímavé astrologické tranzity, ktoré vás obohatia o nové zážitky. Horoskop vzťahov Býk 2023 nehovorí hneď o stretnutí osudovej lásky. Skôr o stretnutiach vášnivých a intenzívnych, ktoré si budete dlho pamätať. Keďže Horoskop predpovedá Býkom i krátkodobé vzťahy, mali by ste myslieť na prevenciu a opatrnosť, ktorá súvisí s týmito krátkodobými románikmi, varuje najpresnejší horoskop zdravia.

Júl a August sú zaujímave mesiace. Nielenže Horoskop veští krátkodobé romániky zamerané na intímne potešenie, ale aj romantické zápletky v práci. Býci, buďte opatrný ohľadom začínajúcich vzťahov. Horoskop varuje pred milostnými trojuholníkmi. Tie vás oberú nielen o dobrú povesť. Opatrnosť je vyžadovaná u každého Býka, ktorý teraz môže podľahnúť krátkodobému zlyhaniu. A tak sa môže zamotať do takých vzťahov, ktoré nemajú dlhodobú perspektívu, vraví ročná predpoveď Býk 2023.

Tak, ako u zadaného, aj u nezadaného býka je najkrajším obdobím lásky práve záver roka, veští Býkov Horoskop na rok 2023. September, Október, November a December 2023 sa predstavia v plnej kráse. Pozícia vládcu je viac než priaznivá pre Býkové rožhodnutia aj pre začínajúce vzťahy. Býk navyše dostáva od astrologických aspektov do daru mnoho príležitostí, ktoré vás spoja s niekym zaujímavým, dodáva presný Horoskop Býk 2023.

Ktoré energie opisuje Horoskop 2023 Býk ako najsilnejšie?

Najsilnejšiu príťažlivosť vyžarujete počas októbra. Tento mesiac má tendenciu naviesť vás však na veľké očakávania. Preto vám Horoskop radí zostať nohami pevne na zemi, aby ste nemali od nových vzťahov nereálne požiadavky. Sústreďte sa na skutočné hodnoty a tiež na to, že láska je obojstranná záležitosť, na ktorej je potrebné s postupom času pracovať. Vďaka vášmu šarmu nadvezujete nové vzťahy takmer na každom kroku. Objavujete silu originality a jedinečnosti, ktorú na vás obdivuje i vaše okolie, predvída Horoskop vzťahov Býk 2023.

Podobné vibrácie sa s Býkom nesú i mesiacmi November a December, ktoré sa však prelínajú aj s nečakaným materiálnym ziskom, ktorý poteší nezadného Býka. Nadväzujete s niekym silné a stabilné citové puto, vraví najpresnejší Horoskop na rok 2023.

V týchto chvíľach môžete uvažovať i o zadovážení domáceho miláčika, ak ste tak doposiaľ neurobili. Vo vzťahu k zábave máte tendenciu viac utrácať, ale to nieje problémom u nezadaného Býka. Doprajte si výlet, alebo dobrú večeru. V týchto mesiacoch si užívate oslobodenie ducha, sebavyjadrenie, ktoré potrebujete.

Rok 2023 vníma Horoskop Býk 2023 v podstate ako stabilný. Od sebapoznávania v úvode roka prechádzate k náročnejším mesiacom. Tie skúšajú vašu odolnosť voči nezmyselným vzťahom, ktoré sú výhodne iba po jednej stránke. Tieto mesiace sú zakončené oddychom, alebo dovolenkou. Nastáva tak záver roka, ktorý je plný lásky, pohody, porozumenia a hlavne nových stretnutí, dodáva horoskop pre slobodného Býka na rok 2023.


Horoskop Rodiny a Priateľov Býk 2023

Základným nosníkom tých správnych rodinných a priateľských vzťahoch Býka je porozumenie a tolerancia. Retrográdne planéty Merkúr a Mars, ktoré sú v poslednej fáze pôsobenia ovplyvňujú Horoskop aj rodinné vzťahy v úvode roka 2023. V živote má teraz Býk veľa prijaní, ktoré súvisia i s rodinnými vzťahmy a priateľstvom. Kvôli argumentácii na kritiku sa však hneď v januári môžete postretnúť s nedorozumeniami a hádkami, ktoré zasiahnú Býkov vstup do roka 2023, varuje osobný Horoskop Býk 2023.

V marci sa Býk cíti neuroticky. Svet okolo vás odpútava od pravých hodnôt. Pomaly opúšťate bezpečné útočisko duševnej izolácie, popisuje veľký Horoskop Býk, z ktorej vás môže vytrhnúť dôležitý problém alebo požiadavka zo strany priateľa, alebo člena rodiny. Vynikajúcim priateľom vám bude v tomto roku človek narodený v znamení Panna, Škorpión, alebo Ryby. V týchto troch znameniach nájde Býk najsilnejšiu oporu a porozumenie, popisuje Horoskop vzťahov 2023.

V prvej časti roka hovorí Horoskop, že Býka potrápia vlastné vnútorné konflikty. Tie súvisia okrem iného aj s rodinnými vzťahmi. Roztržky z minula vás stále trápia a ešte ste nenašli cestu k náprave. Horoskop hovorí, že tento druh energie Býka v úvode roka vyčerpáva. Potláčanie problémov, ktoré súvisia s vašou minulosťou musíte vyriešiť. V prvom rade je nutná komunikácia o problémoch. V druhom rade konštruktívne riešenie. Hľadajte riešenia spoločne s tými, ktorých máte radi, doporučuje presný Horoskop vzťahov na rok 2023.

Je Horoskop rodiny 2023 Býk priaznivý po odznení prvých mesiacoch?

Nasledujúce mesiace sú vo vzťahu k Rodinným a priateľským vzťahom priaznivejšie. V máji je obsadený prvý astrologický dom Býka, korý hovori o potrebe trpezlivosti a sebaovládania. Z toho je zrejmé, že sa vyskytnú určité nedorozumenia, ktorým budete čeliť.

Vďaka vhodnej pozícii astrologických aspektov však Horoskop neveští búrky, ktoré by vás hlboko zasiahli. Vďaka obsadenosti prvého domu môže byť pre vás mimoriadne užitočná spolupráca s rodinou alebo priateľmi.

Horoskop veští, že Leto 2023 môže byť náročné pre nejedného Býka

Najväčšiu pozornosť si vaša rodina pýta počas leta 2023. Mesiace Jún, Júl a August sú tými, ktoré si Býk užíva. Aj vzťahy v rodine sa vylepšujú, vníma ročný Horoskop Býka, a harmonické energie sú citeľné všade okolo vášho znamenia. Niektorí Býci sa môžu pustiť do spoločných projektov s rodinou - stavba, kúpa, rekonštrukcia…

Iní býci by sa mali sústrediť na rodinné oslavy, ktorých organizátorom môžete byť aj vy. Horoskop vraví, že rodinnou oslavovu, alebo aj menším posedením v týchto týždňoch nič nepokazíte.

Istému priateľovi pomôžete. Bude riešiť veľký problém. Vďaka vám sa mu podarí nájsť schodnú cestu k jeho vyriešeniu. Horoskop priateľstva vraví, že je veľmi pravdepodobné, že tieto problémy prídu od znamenia Ryby, Baran, alebo od znamení Kozorožec, Váhy. Najsilnejšie priateľské vzťahy si vyžadujú trpezlivosť a dobrú radu. A tento fakt sa vám pripomenie najmä v mesiaci Júl a August 2023.

Pozor. Horoskop vzťahov priateľských pre znamenie Býk na rok 2023 upozorňuje Býka na blízke vzťahy so znamením Škorpión a Lev. Tieto vzťahy sú komplikované, sú rušené. Nesprávne chápanie potrieb, požiadaviek či emócii jedného z týchto znamení vás môže stáť dokonca dobrú reputáciu.

Klebety, ako najväčší problém roka, ktorý Horoskop Býk 2023 spomína

Počas celého roka by mali byť klebety pre Býka tabu. Horoskop však dôrazne varuje hlavne pred klebetením ohľadom znamení Lev alebo Škorpión. Týka sa to vzťahov priateľských, ale aj tých na pracovisku, dodáva Horoskop Býk 2023.

V Auguste sa môže niektorý z vašich blízkych vzťahov premeniť na niečo vážnejšie. Ak ste nezadaný býk nevynechajte príležitosť na spoznanie duše toho druhého. Pri zadaných býkov sa všeobecne v auguste odporúča v tomto smere zdržanlivosť. A to najmä vtedy ak ide o niekoho, koho považujete za blízkeho priateľa. Komplikácie, ktoré by ste si mohli takýmto správaním v auguste spôsobiť by vás ešte dlho prenasledovalí, upozorňuje ročná predpoveď.

Opustite minulosť, radí presný Horoskop vzťahov Býk na rok 2023

Minulosť tiež nezastavíte pred tým, aby sa z času na čas objavila vo vašej mysli. Môže sa tak stať v záverečných mesiacoch. Vtedy nejeden Býk bojuje s myšlienkami na minulosť a potýkate sa aj s hľadaním spôsobu ako urovnať vzťahy. Rodinné vzťahy sú v závere roka harmonické. December definuje Horoskop Býk ako vynikajúci mesiac na akékoľvek rodinné stretnutia, ktoré potešia nielen býka, ale aj členov rodiny narodených v ostatných znameniach zverokruhu.

Aby ste sa vyhli nepríjemnostiam počas roka 2023 hľadajte vo svojom srdci silu k odpusteniu. Nezabúdajte trpezlivo počúvať problémy iných, radí pravdivý Horoskop Býk na veľký rok 2023. Tak budú vypočuté i tie vaše. O priateľov sa zaujímajte na pravidelnej báze. Nezanedbávajte budovanie lepších vzťahov, aj keď sa niekedy cítite vyčerpaný svetom. Nové priateľstvá, ktoré prichádzajú hlavne v druhej časti roka starostlivo pestujte. Staré priateľstvá si vážte ako nejacennejší poklad, radí najpresnejší Horoskop Býk na rok 2023.

Nezabúdajte, varuje veštba, že aj keď je možné, že vašu rodinu postihnú v začiatku roka isté problémy, aj tak ich dokážete zvládnuť vďaka tomu, že ste v tom spoločne. Preto je hlavným kľúčovým slovom horoskopu pre rodinné vzťahy porozumenie. To sa stáva najsilnejšou zbraňou pri negatívnych energiách vo vašom domove, či v domácnosti vašej rodiny.

čaká Býka pevné zdravie a dostatok peňazí v roku 2023? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Býk POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Býka


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Býk

Horoskop 2023 Býk & Merkúr

Horoskop 2023 Býk & Venuša

Horoskop 2023 Býk & Mars

Horoskop Býk je zasiahnutý aj cez cúvajúci Jupiter

Saturn ovplyvňuje ročný Horoskop Býk

Urán

Ročný Horoskop Býk súvisí aj s Neptúnom

Cúvajúce Pluto je tiež obrazom toho, čo veští Horoskop Býk


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com