Horoskop 2023 Býk

Málo pohybu a pasivita zo strany Býka privedie váš záver roka k zdravotným komplikáciam, varuje veľký Horoskop Býk 2023. Druhá polovica roka vás donúti zmeniť isté návyky. Viaceré tranzity znamenajú varovanie pre zdravie Býka.


Horoskop Zdravia Býk na rok 2023

Horoskop na úvod definuje predchádzajúce obdobie u Býka ako mesiace, kedy si Býk ťahal pretrvávajúce zdravotné problémy so sebou. V roku 2023 je potrebné problémy riešiť, nie ďalej tlačiť pred sebou. Horoskop Býk na rok 2023 hovorí aj o nesprávnych návykoch istých Býkov. Tí budú musieť pristúpiť k malej, a niektorí Býci aj ku komplexnej zmene jedálnička a návykov.

Býkov Horoskop upozorňuje, že nesprávny spôsob života môže Býkovi spôsobiť pribytok na váhe. Ak nechcete pribrať snažte sa viac hýbať. Horoskop zdravia v úvode roka rozoberá aj silnejšie obsadenie 12. astrologického domu. Ten môže narušiť rovnováhu vášho znamenia zverokruhu a privodiť vám starosti a dokonca aj pocit úzkosti a depresie. Náročné prvé mesiace roka 2023 čakajú po duševnej stránke zdravia väčšinu býkov, dodáva presný Horoskop Býk 2023.

V úvode roka sa Býk postretne s úbytkom energie. Spôsobom ako prekonať náročnejšie chívle je záujem o život iných. Zaujímajte sa o to, akým spôsobom môžete pomôcť ľuďom, ktorý potrebujú porozumenie a pomocnú ruku.

Veští Horoskop Býk 2023 návrat energie?

Úbytok pozitívnej energie ohľadom zdravia vyvrcholí v mesiaci Marec 2023. Tento mesiac je z hľadiska zdravia predzvesťou problémov nie fyzických, ale psychických. Viac sa venujte rodine, blízkym, milovaným. Vyberte sa do prírody, hýbte sa. Viac pohybu uvoľní aj stresové hormóny z vášho tela. Nezabúdajte tiež na dostatok oddychu, ktorý je esenciou zdravej psychickej schránky človeka, vraví Horoskop 2023 býk.

Horoskop Býka hovorí, že je ľahké vnoriť sa do vnútra. Podľahnúť negatívnym myšliankam, utiecť dovnútra, nevychádzať do sveta. Je toto však správne riešenie pre podporu vlastného zdravia? Horoskop radí, aby sa býk zapojil do akejkoľvek služby pre iných. Charitatívna činnosť otvorí vaše myslenie a hlavne vaše srdce. Podporí váš pozitívny pohľad na svet. A čo je hlavné, aj váš dobrý pocit zo seba samého.

Nezabúdajte, že ak v prvej časti roka potrebujete ticho a pokoj nebráňte sa tomu. Čas strávený osamote, meditáciou či premýšľaním však vyvážte aj chvíľami aktívneho odpočinku. Keď bude vo vašej blízkosti typ človeka, ktorý vás do niečoho núti, váš organizmus nemôže oddycovať. Pre lepšiu duševnú kondíciu teda Horoskop Býkom doporučuje, aby sa vyhýbali toxickým ľuďom. Aj tým, ktorý vás okrádajú o energiu.

Počas mája sa váš astrologický vládca pohybuje 3. domom. Toto obdobie znamená viac relaxu a oddych od temných myšlienok. Nachádzate sa v postavení, kde sa realizujete prostredníctvom komunikácie. Konverzácia s rodinou a priateľmi vám spôsobuje radosť, ktorú ste dlho necítili. Ste na správnej ceste rozvíjať zdravie vašej duše. Do tejto cesty zapojte aj tých členov rodiny, ktorí sú vám najbližší, radí horoskop býk 2023 v ohľade na psychické zdravie Býka.

Leto z pohľadu Horoskopu zdravia na rok 2023 Býk

V letných mesiacoch roka 2023 čaká na viacerých býkov rázna zmena stravovacích návykov. Bohužiaľ, po väčšine sa táto zmena preukáže ako zlá. Býk si častejšie dopraje fast food a nezdravé, presolené jedlá. V tomto ohľade Horoskop zas pripomína riziká, ktoré plynú z nesprávneho stravovania v roku 2023 - priberanie na váhe, zhoršenie fyzických zdravotných problémov, strata energie…

Ak si doprajete nezdravé jedlo, aspoň sa viac hýbte, radí Horoskop na rok 2023. V každom prípade sa ale vyhýbajte pravidelnosti v tomto nezdravom životnom štýle, ktorému budete blízko v lete 2023.

Horoskop zdravia dôrazne varuje pred nedostatkom istých vitamínov vo vašom stravovaní. Keďže by mala byť strava Býka vyvážená je zrejmé, že v niektorých dňoch si nesprávnym jedlom privodíte deficit dôležitých vitamínov. Venujte vašu pozornosť tomu, čo vám hovorí telo. Sledujte obsah vitamínov v strave. Aj zeleninové šťavy alebo smoothie vám môžu v tomto roku pomôcť pri úpadku energie.

V istom smere je Horoskop Zdarvia Býk 2023 varovný aj voči následkom krátkych románikov u Býka. Buďte opatrný a chráňte sa, hlavne ak ste nezadaný býk, ktorý v lete podľahne krátkodobým, vášnivým stretnutiam. Ochrana je nutná, podčiarkuje horoskop, ak nechcete následky vášho správania riešiť v budúcnosti. Sklony k impulzívnemu správaniu vám prepožičiava poloha Marsu a tak sa majte na pozore pred vašími rozhodnutiami, upozorňuje letný Horoskop Býk 2023.

Varovanie, ktoré Horoskop Býk 2023 považuje za dôležité

V nasledujúcom období Horoskop varuje aj pred úrazmi a autonehodami. Pozor milí Býci - v mesiaci August a September 2023. Máte pocit, že sa vám nemôže nič stať a to vďaka polohe Retrográdneho Merkúru v 5 dome, ktorý dáva falošný pocit bezpečia. Absolútne vylúčené by malo byť pre Býka šoférovanie pod vplyvom alkoholu, drog, alebo invazívnych liekov.

Uvedomte si, že ste zraniteľný aj v situáciách, ktoré vyhodnotíte ako bezpečné, pripomína Horoskop Býk 2023. V každom prípade je teraz vhodné zvýšiť opatrnosť voči vlastnému zdraviu. V tomto mesiaci sa môže zhoršiť aj chronické ochorenie Býka a preto užívajte lieky tak, ako máte. Pri dlhodobej liečbe je teraz doležitejšie než inokedy správne užívanie predpísaných liekov, dodáva najpravdivejší Horoskop na rok 2023 Býk.

Vašu imunitu, aj imunitu členov rodiny musíte podporiť v závere roka. Budete čeliť menším ochoreniam, ktoré postretnú aj členov vašej domácnosti. Správna, vyvážená strava a dostatok oddychu sú teraz dôležité.

November a December 2023 sú mesiacmi, ktoré najviac zaťažia vaše fyzické zdravie. Aj vaše deti, partner, či iná rodina môže byť zasiahnutá enegiou ktorú vyžarujete, a ktorá je ovplyvnená prostredím. Ak sa pohybujete v okolí chorých ľudí, môže byť aj vaše zdravie ohrozené, varuje ročný zdrvotný prehľad Býka 2023.

December 2023 a Horoskop Býk 2023 v predpovedi zdravia

V decembri sa môžu objaviť tráviace ťažkosti. Vírusové ochorenia vás najviac zasiahnú v Novembri. Prichádzajú teda chvíle, kedy bude veľmi záležať na tom, ako kvalitne podporíte vašu a rodinnú imunitu. Na vašom tanieri by sa teraz mala objavovať zelenina. Kapusta, avokádo, pomaranče, mandarínky a bylinkové čaje môžu býkovi pomôcť v prekonaní nejedného zdravotného problému v závere roka 2023.

K podpore zdravia počas celého roka je vhodné využiť aj cvičenie so svojím telom aj dušou. Pre býka je nevyhnutné pracovať s čakrami. V úvode roka vás obchádzajú životné otázky o tom kým ste a kam smerujete. Preto sa musíte venovať práci s čakrou Solar Plexus, ktorá vás nasmeruje správnou cestou, ako nájsť na tieto otázky správne odpovede.

Býk sa bude snažiť počas roka rásť. A to v rôznych oblastiach života. Na podporu správnych rozhodnutí a na správne smerovanie vo vašej životnej ceste pomáha zdravá čakra Solar Plexus. Posilní vašu sebaistotu a sebadisciplínu. Ak bude u Býka táto čakra v správnej harmónií, život bude pre Býka jednoduchší, vraví ročný Horoskop na rok 2023.

Spoznali ste cez ročný Horoskop Baran Čakry a spôsob liečenia na rok 2023?

Ako sa teda cítiť v roku 2023 lepšie? Ako skrotiť zablokovanú čakru, ktorá je dôležitá pre každého Býka? Môžete využiť aromaterapiu a doplnky žltej farby. O tých už hovoril aj predchádzajúci horoskop práce a financií býk, ktorý doporučuje obohatiť domácnosť o sýtu žltú farbu. Tá vám dodá viac optimizmu a odblokuje vaše sebavyjadrenie.

Psychickú pohodu si počas roka privodíte tak, že budete počúvať ostatných a pomôžete tým, ktorí potrebujú lásku, ochranu a bezpečie, dodáva Horoskop zdravia Býk na celý rok 2023.

Ešte raz si prečítajte dôležité kapitoly horoskopu pre Býka na rok 2023. Vnímajte rady a odporúčania od kozmickej energie.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Býk OD ZAČIATKU ->


Ďalšie Horoskopy pre Býka


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Býk

Horoskop 2023 Býk & Merkúr

Horoskop 2023 Býk & Venuša

Horoskop 2023 Býk & Mars

Horoskop Býk 2023 a planéta Jupiter

Horoskop Býk 2023 a Saturn

Horoskop Býk 202 a cúvajúci Urán

Horoskop Býk 2023 v pohľade na spätný Neptún

Horoskop Býk 2023 vníma i cúvajúce Pluto


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com