Horoskop 2023 Býk

V prvých troch mesiacoch roka 2023 sa slnko pohybuje 10. 11. a 12. domom Býka a zasahuje ročný Horoskop 2023 Býk. V januári sa slnko, Saturn, a v určitých dňoch aj planéta Venuša pohybuje 10. domom. V januári vám postavenie Venuše, vášho vládcu, dáva do daru diplomatické jednanie. Presne viete, s kým máte ako hovoriť, a spolupracujete nielen s ľuďmi, s ktorými je spolupráca pre vás prirodzená. Dostávate sa do nových sfér spolupráce, možno aj do nových kolektívov, hovorí najväčší Horoskop Býk 2023.


Horoskop Býk 2023 - Práca a Peniaze

Nové nápady a nová energia vo vašom zamestnaní dokážu aj vašu kreativitu vyniesť na novú úroveň. Darí sa hlavne tým býkom, ktorí sa angažujú v obchode s nehnuteľnosťami, v umení, či v akejkoľvek kreatívnej činnosti. Silu dodávajú astrologické tranzity hneď v úvode roka 2023 býkom, ktorí pracujú s ľuďmi, alebo sa starajú o domácnosť, vraví ročný Horoskop Býk 2023. Dokážete pracovať viacerými spôsobmi, efektívnejšie, a máte aj dostatok energie na dokončenie potrebných vecí, podčiarkuje Horoskop.

Vo februári veští Horoskop získavanie výhod, práve vďaka vašej spoločenskej povahe. Postavenie vášho vládcu vo februárovom grafe astrológie hovorí o tom, že v spoločnosti nachádzate uspokojenie v akejkoľvek spoločenskej udalosti, ktorá vás čaká v druhom mesiaci roka 2023.

Nové stretnutia vás obohatia o nové kontakty, popisuje energie Horoskop 2023 Býk. Tie budú veľmi prínosné pre vašu kariéru. Snažíte sa preniknúť do vyšších vrstiev spoločnosti, a práve vo februári sa vám to podarí vďaka novým známostiam. Môžete dostať takú príležitosť, ktorá sa neodmieta.

Prvé mesiace roka 2023 sa zdajú byť prospešné pre býkovú kariéru. Horoskop práce a financií na rok 2023 býk však upozorňuje, aby ste zabudli na klebetenie v zamestnaní, ohováranie, alebo posudzovanie života iných za ich chrbtom. Ohováranie neprospeje vašej energií, ani reputácii.

Čas osamote je vzácny, pripomína Horoskop Býk 2023

Horoskop dôrazne upozorňuje na správanie Býka, ktoré by ho mohol obrať o dobré postavenie v spoločnosti. Tým býkom, ktorí pracujú v domácnosti horoskop doporučuje viac šetriť hneď s príchodom roka 2023. Tento rok sa môže zdať na financie náročnejší než predchádzajúce obdobie.

V druhej polovici marca 2023 sa Merkúr, Saturn a Slnko dostávajú do 12. astrologického domu Býka a vplývajú taktiež aj na presný Horoskop 2023 Býk. Táto pozícia troch planét môže znamenať uznanie za vaše predchádzajúce výkony. Býk sa snaží o dokonalosť. Snaží sa, aby bolo všetko podľa jeho predstáv. Horoskop Býk 2023 predzvestuje, že teraz je ten najvhodnejší čas dokončiť všetky rozrobené úlohy. Ak uvažujete o začatí podnikania, možno ste už urobili kroky pre rozbehnutie tohto vášho sna, veští Horoskop Býka na tento rok. Ak nie, ešte sa neponáhľajte. Rok 2023 vám totiž predstaví lepšie možnosti na rozbeh podnikania, ako prvé tri mesiace roka.

Viacero chvíľu budete chcieť v závere prvého štvrťroku tráviť osamote, popisuje Horoskop 2023 Býk. Aj keď dosahujete uspokojenie vo svojej práci, stále máte pocit, že možno nie ste na tom mieste, na ktorom by ste chceli byť. Istí býci budú musieť čeliť nervozite a depresii v aktuálnom zamestanní. Pod tiahou povinností prvých mesiacov, varuje ročný Horoskop Býk 2023. Ak však chcete zamestnanie zmeniť ešte vyčkajte.

U študentov môžu v marci nastať isté problémy so skúškami, upzorňuje Horoskop. Celkovo v škole, pretože študent narodený v znamení Býk má problém reagovať na zmeny a novinky. Týka sa to ale všetkých býkov, nielen študentov. Akékoľvek novinky, ktoré vám Horoskop Býk a prvý štvrťrok roka 2023 predpovedajú môžu byť pre vás nepríjemné. Horoskop však pripomína, že môžu byť prospešné pre vašu budúcnosť, a preto ich berte ako súčasť vášho života.

Okolo 10. Apríla sa Venuša dostáva do druhého domu. Táto mimoriadne priaznivá poloha Venuše zabezpečí býkovi zaujímavé finančné možnosti. V tomto dome zotrváva až do úvodných májových dní roka 2023. Horoskop popisuje túto pozíciu Venuše ako spojenie Býka s materiálnym svetom. Teraz milujete viac než inokedy krásu, a viete ohodnotiť krásne veci, ktoré si chcete aj kúpiť.

Venuša v druhom astrologickom dome znamená kumulovanie hmotných prostriedkov, ktoré sa vo vašom živote objavia za vašu tvrdú, predošlú prácu. Práve v mesiaci apríl a v úvode mája 2023 môže Býk očakávať mimoriadne finančné prilepšenie. Celkovo sa energia Býka orientuje prevažne na riešenie financií. Každý býk si chce dopriať niečo pekné. Horoskop však varuje - nemíňajte veľké množstvo peňazí na veci, ktoré vás neskôr omrzia.

Predpovedá Horoskop 2023 Býk správne energie na veľké finančné rozhodnutia?

Ak uvažujete o kúpe nehnuteľnosti, práve tieto mesiace môžu byť vhodné na tento veľký životný krok. Niektorí Býci sa rozhodnú pre väčšiu, alebo menšiu rekonštrukciu. Horoskop vám odporúča pristúpiť k rekonštrukcii alebo malým zmenám v domácnosti práve v tomto období. Pre nezadaných býkov platí, aby sa nepokúšali objekty svojho záujmu zaujať iba finančnou prosperitou. Aj o tom hovorí horoskop financií na rok 2023 pre znamenie býk.

Od 15. Mája končí Merkur blokovanie komunikačných zručností kvôli retrogradnemu pohybu. Od tohto dátumu sa nachádza v treťom dome Býka čo značne zasahuje Horoskop 2023 Býk. Pre Býka predstavuje možnosť vyhovoriť sa doslova zo všetkého. Ste teraz nadaný pre komunikáciu. To je vaša silná zbraň nielen v zamestnaní. Táto poloha merkuru, ktorá sa spája aj so slnkom v treťom astrologickom dome je mimoriadne priaznivá. Vďaka týmto astrologický aspektom sa darí aj študentom narodeným v znamení býk, dodáva veľký Horoskop na rok 2023.

Máte veľmi aktívny spôsob uvažovania, Čo vám pomáha študovať, ale a rozhodovať sa. Niektorí býci budú v tomto období vyslaní na pracovnú cestu. Vyberte sa na túto cestu s radosťou, pretože priaznivé postavenie planét a ročný Horoskop vám predpovedá úspech a správnu motiváciu. Každý Býk môže teraz presadiť svoje nápady. Ste činorodý. Sila planéty Merkúr v treťom dome astrológie sa prejavuje prostredníctvom úspechov každého Býka. Takéto silné energie pretrvávajú do prvej polovice Mesiaca jún 2023.

Kedy Horoskop Býk 2023 veští najlepší čas na rozbehnutie podnikania, alebo na nové projekty? Odpoveďou sú letné mesiace roka 2023 - postavenie astrologických aspektov od júna do augusta. Vtedy presný Horoskop hovorí o mimoriadne prospešných energiách, ktoré smerujú na kariéru každého Býka. Napríklad poloha merkuru a Marsu v piatom astrologickom dome znamená agresívnejšie, ale rýchlejšie napredovanie v zamestnaní.

Pozor by si mal dávať každý býk, ktorý je očarený niekým vo svojej práci. V tomto období totiž poloha merkuru a Marsu vyvoláva zaujímavé energie, ktoré sa spájajú nielen s veľkými pracovnými možnosťami, ale aj s milostnými aférami. Aj túto predpoveď ročný horoskop zaraďuje medzi predpoveď práci a financií, pretože akékoľvek aféry v zamestnaní môžu vážne narušiť budúci vývoj vašej práce.

Mars, ktorý sa v týchto dňoch usídľuje v piatom astrologickom dome vám dáva dostatok energie na zvládnutie spoločenských akcií, predpovedá najpravdivejší Horoskop Býk 2023. Dodáva vám tvorivosť, energiu, a inteligenciu, ktorá je prínosná vo všetkom čo robíte. Umelecká stránka osobnosti, ktorú vyvoláva pozícia týchto dvoch planét v piatom dome môže inšpirovať býkov pracujúcich v domácnosti k istej zmene.

Energia Býka je spojená aj s radami, ktoré prináša Horoskop 2023

Ak chcete v roku 2023 prilákať priaznivé a pozitívne energie do vašej domácnosti či kancelárie, zabezpečte si doplnky žltej farby. Tá podporuje vašu kreativitu, inteligenciu. Zvýrazňuje silu, a teplo vášho domova. Horoskop na druhú polovicu roka 2023 ohľadom práce a financií doporučuje každému býkovi, aby sa uspokojil aj s maličkosťami. Tešte sa zo všetkého, čo vám v druhej polovici roka astrologické aspekty prinesú.

Od augusta 2023 máte možnosť cestovať, a spoznávať aj kultúru iných krajín. Horoskop býk predpovedá cesty nielen pracovné, ale aj súkromné. Nebojte sa peniaze míňať na zážitky, a na oddych, ktorý je nevyhnutný pre lepšie pracovné výkony v budúcnosti. Oddychujte hlavne počas mesiaca august 2023. Tranzity totiž nepredpovedajú žiadne výnimočné zmeny v živote Býka. To je priaznivá predpoveď hlavne pre tých býkov, ktorí si chcú oddýchnuť od povinností.

V letných mesiacoch Horoskop 2023 predvída, že Býk sa neobáva ani podnikania, ani rizika. v tomto ohľade by mali byť opatrní býci, ktorí milujú hazardné hry. Tieto mesiace totiž preskúšajú vašu odolnosť voči míňaniu nadmerného množstva peňazí na nezmysly. Vyhýbajte sa akýmkoľvek hazardným hrám, ktoré by mohli ohroziť vašu peňaženku a veľké množstvo financií, varuje finančný horoskop Býka na rok 2023. Tieto aktivity môžu totiž Býka doviesť až ku krachu.

Počas septembra, aj v prvých októbrových dňoch cíti každý býk pohyb Marsu a Slnka šiestym domom. Toto usporiadanie vníma Horoskop Býk 2023 ako obdobie značnej energie. Cítite doslova pohonnú silu, ktorú Býkovi Mars prepožičiava na akékoľvek aktivity súvisiace so zamestnaním. Uvedené astrologické a aspekty, ktoré sa odohrajú v septembri a v úvode októbra 2023 sú posledným veľkým míľnikom v kariére Býka. Ak chcete urobiť nejaký veľký prevrat vo svojej práci, teraz je ten vhodný čas.

Býk, ktorý uvažuje o zmene zamestnania si už v predchádzajúcich mesiacoch istotne dobre premyslel svoje nasledujúce kroky, hovorí ročný Horoskop 2023. Veľké zmeny môžete robiť pravé v mesiaci september a v úvode októbra 2023. Hlavne, ak cítite veľkú disharmóniu vo vašej práci. Deviaty a desiaty mesiac sú najdôležitejšie mesiace aj pre nezamestnaných býkov, ktorí teraz dostávajú veľké množstvo príležitostí. V predchádzajúcich mesiacoch bolo nevyhnutné vytvoriť si dobrý životopis, a rozoslať ho na miesta, ktoré vás zaujímajú.

Teraz sa môžete spoľahnúť aj na energiu z vesmíru, podčiarkuje Horoskop Býk, ktorá vám pomáha prejaviť vašu kladnú a silnú stránku osobnosti navonok. Práve vďaka tomu zaujmete na každom pracovnom pohovore svojou poctivosťou a spoľahlivosťou - tieto kľúčové slová sú badateľné u každého Býka. Vaša spoľahlivosť, rýchle pracovné nasadenie a tempo vám pomáhajú v každom rozhodnutí, ktoré súvisí s vašou prácou. Chcete v práci zmenu? Môžete ju robiť práve teraz, dodáva Býkov Horoskop.

Vyhnite sa problémov v závere roka 2023, na ktoré Horoskop Býk upozorní

November a December 2023 sa už žiadnym mimoriadnym spôsobom neprejavia v zamestnaní Býka. Počas decembra sú planéty šťastne postavené práve ohľadom financií, ktoré môžu príjemne prekvapiť. Nemusíte sa obávať ani decembrových nákupov. Tie nenarušia váš rozpočet, varuje najpresnejší Horoskop Býka 2023. Ohľadom veľkých nákupov sa však v záveru roka nerozhodujte, radí váš Horoskop, pretože vaše rozhodnutia môžu byť ovplyvnené emóciami, a vy sa potrebujete ohľadom financií rozhodovať racionálne.

Záver roka 2023 patrí hlavne láske, a chvíľam stráveným s priateľmi. Preto by si mal každý býk oddýchnuť od tvrdej práce. nájsť si čas pre svojich blízkych. Horoskop práce vám doporučuje tráviť záverečný mesiac roka so svojimi blízkymi.

V zamestnaní by ste si všetky úlohy mali splniť ešte pred záverom októbra 2023. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané úlohy môžete sa do nich pustiť. Ale horoskop veští, že budete mať dostatok času aj v nasledujúcom roku. Čo sa týka financií horoskop vás varuje pred hazardnými hrami, ktoré by vás mohli v roku 2023 naozaj finančne bolieť.

Veští Horoskop Býkovi 2023 pevné zdravie? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Býk POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Býka


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Býk

Horoskop 2023 Býk & Merkúr

Horoskop 2023 Býk & Venuša

Horoskop 2023 Býk & Mars

Jupiter tiež zasahuje ročný Horoskop býk

Ročný Horoskop ovplyvňuje aj Saturn

Horoskop Býk a planéta Urán

Horoskop Býk a Neptún

Pluto a ročný prehľad pre znamenie Býk


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com