Horoskop 2023 Býk

Cesta k harmonickému vzťahu vedie v tomto roku cez otvorenosť a porozumenie. Horoskop lásky a vzťahov predpovedá, že vaša situácia v láske sa môže zmeniť zo dňa na deň. Práve z toho dôvodu musí Býk neustále pracovať na dobrých vzťahoch aj na porozumení počas prvej aj druhej polovice roka 2023.


Horoskop predstavuje Býka na rok 2023 - 2024

Poloha Venuše je priaznivá v celom roku. Nevyhnutnosťou roka bude vytváranie nových spojení, ktoré budú povzbudzovať aj váš pretrvávajúci vzťah. Horoskop vzťahov a lásky Býk 2023 v prvej polovici roka nepredpovedá negatívne astrologické vplyvy. Tak sa môžete tešiť na stanilitu v osobnom vzťahu. Tešiť vás môžu aj nové priateľstvá, ktoré prichádzajú s pribúdajúcim rokom.

Blahodárny pohyb Venuše celým rokom 2023 je radostnou správou pre každého Býka, ktorý si chce vydýchnuť po náročnejších chvíľach. Úvod roka je symbolom postupného napredovania v osobných vzťahoch býka. V Januári však Horoskop 2023 Býk varuje pred impulzívnymi rozhodnutiami súvisiacimi s dlhotrvajúcim vzťahom. Tie nemusia byť vždy správne. Preto platí staré dobré pravidlo - dvakrát meraj a raz rež. A to aj v komunikácii s partnerom.

Sila astrologických tranzitov vplývajúcich na lásku a medziľudské vzťahy Býka sa prejaví počas celého roka. Horoskop vníma tieto tranzity ako podstatné. Najintenzívnejšie zmeny vo vzťahu, alebo výrazné posuny vás však čakajú hlavne v druhej polovici roka, predzvestuje ročný Horoskop Býk. V tej prvej však ešte očakávajte výraznú motiváciu prichádzajúcu od Marsu, ktorá dodáva pocit istoty vo vzťahu. Vďaka tomu vás obídu žiarlivostné scény aj nedorozumenia kvôli nedôvere, dodáva Horoskop Býk 2023.

Druhý štvrťrok roka 2023 - mesiace Marec, Apríl, Máj 2023 sú špecifické obsadeným dvanástym, prvým aj druhym domom Býka. Celkovo sú však planéty počas roka v astrologickom grafe Býka dobre rozložené, popisuje Býkov Horoskop 2023. Najviac zasiahnutý je však počas týchto mesiacoch dvanásty a prvý dom. Druhý štvrťrok tak môže býka povzbudzovať k väčšej otvorenosti. Znamená však tiež hľadanie odpovedí na predchádzajúce konflikty, ktoré chcete mať teraz s partnerom doriešené.

Bez dobrých vzťahov bude láska zhoršená s rokom 2023 vraví Horoskop Býk

Láska s úzko spája aj s dobrými rodinnými vzťahmi, ktoré Horoskop veští po väčšinu roka. Predpoveď sa však ešte sústredí na predchádzajúce astrologické tranzity, ktoré znamenáajú aj spojenie vášho talentu s tým partnerovým. Ak uvažujete o spoločnom podnikaní, alebo o projekte, práve toto obdobie roka 2023 je na tieto rozhodnutia ideálne. Pozor však, varuje ďalej Horoskop 2023 Býk.

Klasickým prejavom silného obsadenia planétami 12. domu, ku krotému dochádza v mesiaci marec a v prvej polovici Apríla sú pocit depresie, úzkosti… Keďže v týchto chvíľach sa tu nachádza aj Mekrúr mali by ste byť opatrný, radí Horoskop Býk. Najmä pri komunikácii s partnerom.

Aj jedno slovo totiž môže vyvolať pohromu, podčiarkuje ročný Horoskop lásky 2023 a partnerských vzťahov Býka. Nepríjemné pocity vám pomáha opäť zvládať priaznivá poloha Venuše, a tak ich možno ani nepocítite. Ak áno, viac sa venujte partnerovi, viac sa zdržiavajte v náruči prírody.

Horoskop lásky 2023 Býk popisuje druhý štvrťrok 2023

Apríl a Máj sú mesiacmi, kedy je Býk citlivý na akúkoľvek kritiku. O pocity vášho partnera by ste sa však mali starať s rovnakou dôslednosťou ako o vlastné. Zaujímajte sa o to, čo partnera trápi, čo ho v najbližšom období čaká.

Nenechajte sa rozhodiť tým, že vezmete kritiku na svoju osobu do úvahy od niekoho, od koho by ste nevzali ani radu. Emócie z pracoviska, či negatívne energie z nerovnovážnych rodinných vzťahov alebo zlých kolegiálnych si neprenášajte do domácnosti, radí dôrazne ročný Horoskop Býk muž a žena na rok 2023.

Prvá polovica roka je uzatvárana mesiacom Jún, ktorý je orientovaný na budovanie lepších rodinných vzťahov. V Júni sa však Býk zaoberá aj prácou a financiami, nielen osobnými vzťahmi. Najpravdivejší Horoskop predpovedá, že záverečný mesiac 1. polovice Býka v dlhotrvajúcom vzťahu ničím novým neprekvapí. Ak áno, tak to prekvapenie bude iba pozitívne, dodáva horoskop lásky 2023 Býk.

Presný Horoskop Býk posudzuje i druhú polovicu 2023

V druhej polovici roka však čakajú na váš vzťah i náročnejšie chvíle. V Júli sa však Venuša pohybuje stále 4. domom čo znamená vynikajúce chívle pre každého Býka, ktorý si túži užívať kľud v rodine. Domácnosť je očistená od negatívnej energie, podčiarkuje predpoveď na tento rok 2023. Sústredíte sa na krásne maličkosti. V júli je ideálny čas aj na spločnú rodinnú dovolenku. Nič neblokuje chvíle, ktoré si teraz môžete užívať presne podľa vašej chuti, opisuje Horoskop lásky Býk 2023.

Obdobie bez akýchkoľvek správ, chvíle, kedy sa nič významené nedeje sa objavujú v Auguste. Teda, hlavne vo vzťahu k láskle Býka. Nemusíte sa teda ničoho obávať, vraví ročný Horoskop 2023 Býk žena a muž. Ale na druhej strane vás nečakajú ani mimoriadne prekvapivé novinky, ktoré by súviseli s pretrvávajúcim vzťahom býka.

August je mesiacom pokoja a obdobím, kedy sa môže Býk plne sústrediť na sebarozvoj a na osobný rast. Práve takýto vzťah k sebe samému doporučuje celoročný Horoskop 2023 Býk. Ak premýšľate, ktorý je najpokojnejší mesiac roka, je to práve August 2023.

Podobné pocity sprevádzajú Býka aj počas Septembra a v úvodné Októbrové dni, dodáva Horoskop Býka 2023. Retrográdne Pluto je v poslednej fáze pôsobenia. Sústreďuje sa na 9. dom Býka. V tomto období je Býk stotožnený so svojími názormi a postojmi.

Prejavuje sa aj vynikajúca povaha každého Býka, ktorý je vynikajúcim rodičom, partnerom, a aj zdrojom informácii, veští Horoskop Býk 2023. Takto pomáhate vašim milovaným pochopiť to čo cítite a ako sa na svet dívate. Vaše vzťahy nachádzajú novú rovinu porozumenia. Viete, ktoré problémy vám spôsobujú vrásky na čele vo vzťahu. A čo je dôležitejšie, viete, ako ich riešiť, opisuje retrográdne pôsobenie Pluta na Horoskop Býk 2023.

Ako Horoskop Býk 2023 definuje lásku zadaných v závere roka?

V októbri nastáva obdobie, kedy je obsadený aj 7. dom. Dom lásky, partnerských vzťahov - partnerstva. V týchto dňoch sa Merkúr pohybuje v tejto pozícii spolu s Marsom. Ten sa rovnako sústredí na dom partnerstva. Najkrajšie obdobie pre lásku Býka, ktoré je obohatené krásnymi novinkami, romantikou a vyriešením problémov sú dni od úvodu Októbra až do prvých dní Novembra 2023. Ktorý mesiac je najšťastnejší z hľadiska lásky býka? Október 2023.

Niektorí Býci v týchto dňoch dosiahnú aj vytúžené míľniky súvisiace so vzťahom - posun vzťahu, prírastok do rodiny, ukľudnenie zlých energií… Horoskop lásky 2023 Býk radí, aby ste si tento mesiac naplno užívali v náruči milovaného partnera a tých, ktorých milujete. Váš vládca - Venuša je usídlená v 5. dome. To robí z býka nielen vášnivého partnera, ale aj skvelého Rodiča. Spontánne prejavy lásky a intimity sú špecifické pre túto polohu Venuše.

Energia ktorá prichádza od 2 planét v 7. dome je badateľná cez Horoskop Býk 2023. Ukľudňuje, posilňuje, posúva. Vzťahy sú obohatené silou porozumenia. Táto poloha planét dodáva Býkovi odvahu a nádej v akomkoľvek vzťahu. Mars ale dôrazne poukazuje na problémy v nerovnovážnych vzťahoch.

Takí Býci, ktorí sa vo vzťahu stretávajú s násilím, alebo psychologickým vydieraním musia v týchto dňoch podniknúť kroky k náprave - varuje ročný Horoskop na rok 2023 Býk. Odvahu vám dodáva práve Mars. Problémy riešte, neprehliadajte, podčiarkuje Horoskop Býka 2023 - muž, žena Býk.

December 2023 je pokračovaním priaznivých dní, pokračuje predpoveď Horoskop 2023 Býk. Venuša sa rovnako dostáva do 7. domu. Ten je už v decembri obsadený iba Venušou - vašim vládcom. Venuša je silne prepojená s Býkom a tak kladie dôraz na stabilitu a hĺbku vzťahu.

Príťažlivosť býka je znásobená, definuje presný Horoskop. Dobrý kontakt s okolím vám zaisťuje vynikajúce vzťahy nielen v partnerskom živote. Vzťahy s okolím sú symbolom vyrovnanosti, priateľstva, sebadôvery… Záver roka je teda v láske jedným z najkrajších období v láske býka, dodáva ročný Horoskop 2023 pre druhé znamenie Býk.

Sú pre Býka nachystané zdravé rodinné vzťahy? Čo čaká na nezadaných Býkov? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Býk POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Býka


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Býk

Horoskop 2023 Býk & Merkúr

Horoskop 2023 Býk & Venuša

Horoskop 2023 Býk & Mars

Jupiter cúvajúci

Ročný Horoskop Býk je ovplyvnený Saturnoom

Urán v spätnom procese vo vzťahu k Býkovmu Horoskopu

Horoskop Býk je zasiahnutý Neptúnom

Pluto cúvajúce tieež vplýva na Horoskop Býk


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com