Horoskop 2022 Lev

Horoskop rodinných vzťahov Leva na rok 2022

(Predpoveď od veštkyne pre svadobné termíny, tehotenstvo, rodinné vzťahy a priateľstvo Leva v roku 2022)

Rodinné vzťahy budú v prvej polovici roka mimoriadne stabilné, predpovedá Horoskop 2022 Lev mužovi aj žene narodenej v ohnivom znamení zverokruhu, ktorému vládne mocne a horúce slnko. V úvode roka sa sústreďujete hlavne na 7. dom partnerstva, teda na váš dom harmónie, a vaša energia smeruje k sebe samému, k mileneckým vzťahom, k manželstvu, ale aj k vlastnému životnému sebarozvoju.

Mesiace január, február a marec, budú patriť dobrým vzťahom so sebou samým, a osobnému sebarozvoju, podčiarkuje Horoskop 2022 Lev. Mesiac február vnáša do života Leva množstvo príležitostí na zveľaďovanie lásky a osobných vzťahov, ale aj množstvo príležitostí pre nezadaných levov k tomu, aby do svojho života vpustili iskričky lásky. Každý váš krok bude sprevádzaný veľkou podporou členov vašej rodiny, pretože prvá polovica roka 2022 nenaznačuje žiadne negatívne aspekty alebo tranzity, ktoré by zasahovali váš rodinný život. Znamená to, že váš rodinný život bude v potrebnej stabilite, a vy sa tak môžete sústrediť na dôležitejšie oblasti vášho života, ktoré môžete naplno rozvíjať. Jedinou brzdou vo vašom rýchlom rozvoji vpred budú retrográdnej pohyby planét Merkúr a Venuša, ktoré budú mať prevahu hlavne v úvode roka 2022.

Spoznajte aj týždenný horoskop Lev. Horoskop na rok 2022, aj na každý týždeň exkluzívne od veštkyňe. Týždenný horoskop Lev je vždy presný a aktuálny. Od veštkyne aj na rok 2022.

Horoskop 2022 veští najväčšie šťastie v kruhu rodiny

Vaša rodina sa dostane k slovu až od 23. októbra, kedy Venuša pôsobiaca v 4. dome, v znamení svojho exilu, pozmení vašu povahu a sústreďuje vašu myseľ k faktu, že najväčšie šťastie prežívate hlavne v kruhu svojich najbližších pri rodinnom krbe. Od 23. októbra až do konca roka 2022 si každý Lev uvedomí dôležitosť dobrých rodinných vzťahov a dôležitosť rozvíjania medziľudských vzťahov aj v rodinnom kruhu. Horoskop 2022 Lev vraví, že bude zasiahnutý 4. astrologický dom Leva, ktorý je domovom rodiny a je to veľmi silný domov, ktorý je spájaný s domácimi záležitosťami, s rodičmi a s vaším detstvom. Lev sa môže plne sústrediť na to, čo ho robí šťastným. Používajte aktivity, ktoré vás robia šťastným k tomu, aby ste sa oslobodili od stresu a od každodenného napätia v práci. Zosilňovanie rodinných pút v druhej polovici roka 2022 je nesmierne dôležité.

Od 23. októbra, kedy sa Venuša nachádza v znamení svojho exilu, až do 16. novembra, môžu nastať rodinné roztržky, ktoré prvýkrát narušia harmóniu roka 2022 vo vašej rodine. Budete mať túžbu a potrebu robiť veci v domácnosti tak, aby bolo všetko uhladené a usporiadané, veští ročný Horoskop Lev 2022. Táto vaša, až prílišná snaha o dokonalosť v domácnosti, vás bude stavať do nejedného konfliktu s ostatnými členmi rodiny. Budete mať vysoké nároky na ich pomoc v domácnosti, a budete od nich vyžadovať viac, než vám dokážu v tomto smere dať. Tranzit Venuše v 4. dome v znamení exilu môže zosilňovať napätie v harmonických rodinných vzťahoch. Tento negatívny aspekt Venuše môže pre Leva znamenať veľký problém pri snahe o dokonalosť, ktorý bude vnímať veľmi osobne. Stručne povedané, od 23. októbra do 16. novembra cítite disharmonické obdobie, kedy všetku vašu snahu o čistú a príjemnú domácnosť ruší niekto z vonkajšieho prostredia, na koho nemáte veľký vplyv, popisuje ročný Horoskop 2022 Lev. S odoznením tohto rušivého tranzitu prechádza slnko do 4. domu, kde zotrváva do 22. novembra.

Horoskop 2022 Lev ďalej tvrdí, že od 01. novembra sú tieto negatívne energie Venuše v znamení exilu zoslabené, a do popredia vstupuje vaša vládnuca planéta slnko prechádzajúca cez domov rodiny a domova. Vo svojej rodine sa cítite mimoriadne bezpečne, zakladáte si na mocných koreňoch v rodine a v domove. Rodina a domov sú vám teraz bližší než kedykoľvek predtým. Máte silný inštinkt pre zachovanie rodinnej pohody a pre zveľaďovanie medziľudských vzťahov ktoré teraz musia byť silné a neochvejné. Uvedomujete si že iba vtedy, ak bude vaša rodina držať úplne pokope dokážete prekonávať úplne každú životnú prekážku, ktorú vám postaví do cesty. Od 23. októbra si uvedomujete silu a potrebu vašej rodiny, prizvukuje Horoskop 2022 Lev. Snažíte sa zabezpečiť blahobyt a teplo domova pre každého tak, aby sa vo vašej blízkosti cítili čo najlepšie. Budujete si bezpečný domov plný lásky a harmónie, no na druhej strane dovolíte ostatným členom rodiny aby žili slobodne a podľa svojich vlastných predstáv. Ste chápavým a milujúcim človekom, ktorý je mimoriadne obľúbený, vraví ročný Horoskop na rok 2022, pretože do života milovaných vnáša pocit bezpečia a lásky.

Krásne obdobie pre vás preto nastáva hlavne od začiatku novembra do 22. novembra, kedy si môžete naplno užívať teplo a pohodu s členmi vašej rodiny, kedy nevznikajú žiadne konflikty či nedorozumenia vo vašich medziľudských vzťahoch. Prirodzene, budete narážať aj na isté problémy, a hlavne pri výchove vašich ratolesti, kedy budú vaše deti presadzovať samostatný a nezávislý štýl života. Ste však silnou osobou, dokonalým rodičom, ktorý teraz chápe potreby svojich detí, a teraz im dokážete pomôcť a poradiť, definuje Horoskop 2022 Lev. Ak sa pýtate, aké obdobie je najvhodnejšie na riešenie konfliktov medzi rodičmi a deťmi, je to práve november 2022, ktorý vám poskytuje množstvo príležitostí k tomu, aby ste nasmerovali vaše deti správnou životnou cestou a pomohli im pri akomkoľvek probléme. Váš výchovný spôsob života počas novembra inšpiruje vaše deti k tomu, aby boli lepšie, aby vám pomáhali v domácnosti a aby si vážili vašu skutočnú hodnotu v ich živote. Užívajte si harmonické novembrové obdobie, ktoré má veľký význam v celom roku 2022 pre vašu celkovú životnú harmóniu a pohodu. V novembri má každý Lev taktiež príležitosť osviežiť svoju domácnosť tým, že predá nepotrebné veci, alebo ich daruje niekomu, kto ich potrebuje. November je ideálny na každú činnosť súvisiacu s vašou domácnosťou a rodinou,tvrdí Horoskop na rok 2022 lev, a na činnosti, ktoré posilnia medziľudské vzťahy a zbavia vašu domácnosť negatívnych energií.

K pozitívnym energiám smerujúcim od vašej vládnucej planéty sa taktiež pridáva planéta Merkúr vstupujúca do Škorpióna a taktiež Venuša v 5. astrologickým dome vytvárajúca láskyplného a tvorivého človeka. Váš rodinný život bude počas novembra prekvitať, a vaša osobnosť bude ocenená od členov vašej rodiny. Budete nielen vynikajúcim rodičom, ale aj dobrým radcom, ktorý pomôže členom rodiny vyriešiť akýkoľvek problém, a dokáže vysvetliť každému jeho vlastné problémy a nájsť riešenia. Vaša rodina si vás váži a miluje vás, pripomína vám Horoskop 2022 Lev. Toto láskyplné a harmonické obdobie potrvá až do konca roka 2022, pretože nenastávajú žiadne rušivé aspekty ktoré by zasahovali rodinné šťastie, či negatívne zapôsobili na vaše energie v domácnosti. Pozitívne vyžarovanie planét smerom k vášmu rodinného rodinnému životu tak môžete využiť na vynikajúce ukončenie roka 2022 v kruhu vašej rodiny, ktorá je pre leva milujúcou oporou v ťažkých životných časoch, a pri ktorých sa cítite šťastne a veselo.

Decembrové tranzity tiež naznačujú množstvo možností na uzavretie roka oslavou, a pohodu v kruhu rodiny, popisuje ročný Horoskop Lev 2022. Aj rodinný členovia, ktorých ste doposiaľ nemohli vystáť, alebo ktorí boli skôr zdrojom konfliktu než lásky, vám v tomto období ukážu svoju novú tvár, ktorú budete mať omnoho radšej. Bude to zaujímavé obdobie, kedy sa na ostatných členov vašej rodiny budete môcť pozrieť novým pohľadom, takým, ktorý je vám milší, a vďaka ktorému sa budete v kruhu vašej rodiny cítiť bezpečnejšie než doposiaľ.

Užívajte si preto rok 2022, ktorý je plný veľkých benefitov vo vašich vlastných emóciach a vzťahoch, a ktorý vám ukáže, aká silná a potrebná je pre vás vaša vlastná rodina. Niektorým levom, ktorí túžia rozšíriť vlastnú rodinu prináša Horoskop 2022 Lev aj množstvo rád a príležitosti k tomu, kedy je najvhodnejšie obdobie na počatie prvého alebo ďalšieho potomka. Aj týmto smerom bude mať lev príležitosť zveľaďovať svoje rodinné vzťahy, a prekvitať vo svojom osobnom emočnom živote. Rok 2022 je teda silne orientovaný na emócie a city leva. Lev nesmie zabudnúť na to, aká dôležitá je úprimnosť v živote. Nesmiete sa báť prejavovať emócie voči členom rodiny. Práve vďaka tomu, že otvoríte vaše srdce, a že ostatným ukážete vaše práve emócie môžu vaše vzťahy prekvitať, a môžu sa dokonca meniť na nepoznanie. Aj vzťahy, ktoré boli napäté a rozvrátené môžete v roku 2022 zaceliť a pretvoriť do priateľských a inšpiratívnych vzťahov. Buďte inšpiráciu celej vašej rodiny, pretože práve v roku 2022 môžete ukázať svoju silu, energiu a láskyplnú povahu, ktorá je vám prirodzená.

Horoskop lásky 2022 pre znamenie Lev vám porozpráva o vzťahoch a láske. Pre kompletnú kopatibilitu lásky však čítajte Horoskop Lásky Lev, kde nájdete percentuálnu zhodu s vašou láskou!

Ročný Horoskop Lev 2022 pre Priateľské vzťahy Leva

V roku 2022 budete mať možnosť posilňovať vaše priateľstva, pretože rok 2022 patrí podľa tranzitov hlavne priateľským a rodinným vzťahom leva. Vaše energie nebudú smerovať iba k láske, k práci, k financiam, ale podstatnú časť vášho života budú tvoriť práve vaši najbližší priatelia či rodinný príslušníci, ktorým musíte prejavovať plnú dôveru a lásku. Horoskop 2022 Lev vám vo viacerých prípadoch pripomenie obdobia, kedy je potrebné ukázať milovaným, ako veľmi vám na nich záleží. Rok 2022 bude v prvej polovici nestabilný, hlavne z hľadiska emócií leva. Nestabilitu v živote Leva posilnia aj problematickejšie obdobia v kariére, no na druhej strane vyrovnávajú tieto energie harmonické finančné záležitosti, pretože Lev sa nemusí obávať o svoj finančný status. Z tohto pohľadu sa môžete orientovať na posilňovanie priateľských vzťahov, a na chvíle s priateľmi, ktorí sú vám blízki.

Úvod roka 2022 však orientujte hlavne smerom k sebe. Na utužovanie, alebo vytváranie nových priateľských vzťahoch nebude čas, pretože plnú energiou by ste mali venovať vášmu vlastnému vnútornému rozvoju a vlastnému ja. Vaše energie budú aspekty smerovať k minulosti a k minulým rozhodnutiam, pretože práve počas januára 2022 budete analyzovať všetky svoje minulé rozhodnutia, ktoré vás dostali tam kde sa momentálne nachádzate. Január môže preskúšať aj vašu psychickú odolnosť, pretože z pohľadu minulých zážitkov a minulých rozhodnutí bude psychika nestabilná, upozorňuje ročný Horoskop na rok 2022 Lev. Máte tendenciu klásť si za vinu množstvo veci, ktoré negatívne zasiahli váš život. Január však prináša obrovskú príležitosť na to, aby ste sa zmierili s vašimi minulými rozhodnutiami, ktoré už teraz nezmeníte… Aby ste sa sústredili i na vašu ďalšiu budúcnosť. Práve tento krok bude mať za následok nové priateľstvá, ktoré v roku 2022 vytvoríte, a nové hodnotné vzťahy, ktoré budete budovať. Priatelia vám budú v roku 2022 obrovskou oporou, tvrdí celoročný Horoskop Lev 2022, no nesmiete sa báť ukázať, že ich priateľstvo potrebujete. Január aj február je veľmi bohatý na astrologické tranzity, ktoré sa usídľujú v 7. dome partnerstva, a preto budete viac než priateľské vzťahy riešiť tie milenecké.

Od 6. marca do 15. apríla sa planéta Venuša nachádza v 7. dome. Táto pozícia planét lásky vás môže šokovať. Šokuje vás z toho pohľadu, že niektorí z vašich priateľov vám môže oznámiť termín svadby, ktorý je rýchly a nepremyslený. Dávajte si však pozor ako na túto novinku zareagujete, pretože impulzívne prejavy vašho nesúhlasu s týmto krokom môžu vášho priateľa pripraviť o dôležitý vzťah vo vašom živote. Snažte sa tohto priateľa usmerniť a vnímajte hlavne to, čo vám hovorí on sám, nie to, čo si myslíte vy. Možno to, čo by pre vás samotných nebolo živote dobre je veľmi dobré pre vášho priateľa. Nezabúdajte na to, že všetci sme iní, upovedomuje Horoskop Lev 2022, a každý v živote hľadá vlastné cesty a vlastné životné uspokojenie. Tento fakt by ste si mali pamätať hlavne v období od 6. marca do 5. apríla, kedy vás niektorý z vašich priateľov prekvapí, alebo šokuje nečakanou správou.

Vďaka numerologickej zhode partnerov máte aj v roku 2022 možnosť pochopiť vašu lásku. Numerologická Zhoda pre znamenie Lev odhalí vašu kompatibilitu lásky podľa dátumu narodenia. Všetky Horoskopy od veštkyne sú presné a pravdivé.

Až do 02. mája sa budete naďalej sústrediť na blízke osobné a milenecké vzťahy, a vaše priateľstvo nebude nijakým spôsobom zasiahnuté. Od 02. mája do 28. mája však Venuša vstupuje do znamenia svojho exilu, kedy spôsobuje spory hlavne v priateľských vzťahoch. Vyvoláva konflikty a nedorozumenia hlavne v takých priateľských vzťahoch, v ktorých dochádza ku konfliktu záujmov a filozofických otázok. Ak sa nachádzate v priateľstve, kde si nerozumiete v oblasti náboženstva, alebo v iných životných otázkach je možné, že Venuša v znamení svojho exilu spôsobí roztržky, a dokonca silné hádky v tomto smere, varuje osobný Horoskop 2022 Lev. Môže teda nastať zemetrasenie medzi priateľskými vzťahmi, pri ktorých zdieľajte rovnaké názory na život. Dávajte si však pozor na prehnané reakcie, ktoré by mohli spôsobiť zlé vnímanie vašej osobnosti aj zo strany ostatných priateľov, ktorí vás doteraz vnímali ako priateľskú osobu s dobrým srdcom. Vaše prehnané až agresívne reakcie smerujúce k názorom istého vášho priateľa môžu otriasť aj vašou reputáciou. V období od 02. do 28. mája teda opatrne pristupujte k akýmkoľvek nedorozumeniam a konfliktom vo vašich priateľských vzťahoch. V závere mája sa situácia opäť stabilizuje a vy máte možnosť sebarealizácie prostredníctvom vašich priateľov a kolektívu. Budú prekvitať nielen vzťahy medzi spolupracovníkmi, ale aj vaše najbližšie priateľské spojenia, ktoré vám teraz niesú ľahostajné. V závere mája sa síce môžete vyhýbať hlbším emocionálnym kontaktom s priateľmi, no na druhej strane vám bude blízky priateľ ešte bližší. Uvedomíte si potrebu do toho najvernejšieho a najhodnotnejšieho priateľa, s ktorým budete stotožňovať svoju vlastnú osobnú integritu, veští Levov Horoskop na rok 2022. Tieto energie k vám smeruje slnko vstupujúce do 11. domu, kde zotrváva až do 21. Maja, kedy máte množstvo dní k tomu, aby ste budovali najlepšie priateľstvá, ktoré majú pre váš život zmysel.

V druhej polovici júna znamená poloha Merkúru v 11. dome vašu inteligentnú myseľ so širokým pochopením sveta. Vnímate rôznorodosť ľudí a rôznorodosť ich názorov, a ste schopní prijať akékoľvek postoje voči iným, ale aj voči vašej vlastnej osobe. Ste pripravený prijať akékoľvek názory a nápady, ktoré súvisia s vaším životom a s minulými rozhodnutiami, pretože viete, že vaši priatelia vám chcú iba to najlepšie. K tejto priaznivej polohe planéty Merkúr sa taktiež od 23. júna pridáva Venuša v 11. dome, ktorá poukazuje na obrovské výhody vo vašom živote, získané práve prostredníctvom priateľov. Teraz máte možnosť využiť hodnotné priateľské vzťahy k tomu, aby ste postupovali vo svojej kariére, svojich myšlienkach a nápadoch, dodáva Horoskop 2022 Lev. Priatelia vám teraz dodávajú nielen možnosti na vlastný osobný duševný sebarozvoj, ale aj možnosti na zachytenie príležitosti v práci a nové inovatívne nápady, ktoré vám pomôžu v podnikaní, alebo v akomkoľvek projekte ktorý plánujete začať. Priatelia sa vám môžu zdať ako samozrejmosť, no snažte sa jednať s ľuďmi tak ako by ste si želali, aby jednali s vami. Nesústreďte sa iba na výhody vašich priateľov, ale buďte aj vy tým, kto výhody poskytuje im. Nezabúdajte, že vaše priateľské vzťahy musia byť vyrovnané, aby boli vaše dni harmonické.

Horoskop Priateľstvá Leva na mesiace September, Október, November a December 2022

Od 11. augusta do 5. septembra vnímate Venušu vstupujúcu do prvého astrologického domu v neutrálnom znamení zverokruhu. Venuša v prvom astrologickom dome znamená nielen veľký pôvab a charizmu osobnosti, ale aj nové spôsoby vnímania sveta, a jednania s ostatnými ľuďmi. Mimoriadny osobný pôvab a príjemné vystupovanie Leva má za následok množstvo možností pre spoznávanie nových priateľov, a množstvo krásnych okamihov strávených s tými, ktorí Leva milujú. Vaši priatelia budú ako hviezda žiariaca vo vašom živote, popisuje osobný Horoskop 2022 Lev. Prinesú vám radosť, a krásne pocity blízkosti. Budete radi za každého priateľa vo vašom živote, ktorý vás podporí vždy, keď to potrebujete. V roku 2022 znamenajú priateľské vzťahy veľmi veľa vo vašom živote. Pocit bezpečia v spoločnosti vašich priateľov vám prináša práve Venuša vstupujúca do prvého astrologického domu od 11. augusta, ktorá v tomto dome pôsobí až do 5. septembra. Z hľadiska kariéry aj spoločenského života tak môžete očakávať nové, radostné zážitky, ktoré dokážete oceniť. Krásne stránky života sa teraz odzrkadlia v každom dni Leva, predpovedá ročný Horoskop 2022 Lev. Toto obdobie bude oslavou priateľstva, a skutočných medziľudských vzťahov. Budete prívetivý a priateľský, ale zároveň bude vo vašom živote obrovská potreba byť milovaný, ale tiež zdieľať lásku s ostatnými. Práve pri tejto príležitosti nezabúdajte na všetkých, ktorí vám v živote pomohli. Po odoznení tohto úžasného tranzitu Venuše v 1. dome vás až do konca roka 2022 nič nepríjemné neprekvapí.

Priatelia vám budú oporou aj počas záverečných dní roka 2022. Od 22. novembra sa slnko nachádza v 5. dome. Prechádza týmto domom až do 21. septembra. Znamená veľmi tvorivú povahu vašej osobnosti, a silnú túžbu po rozvíjaní priateľských vzťahov. Znamená nielen rozvoj vašej kreatívity, tvorivosti a umenia, ale aj veľkú potrebu ocenenia. Práve teraz máte sklon pôsobiť v očiach ostatných čo najlepšie, a preto sa zamýšľate aj nad tými priateľmi, ktorým ste v minulosti akokoľvek ublížili, špecifikuje Horoskop 2022 Lev. Zasiahne vás dávna minulosť, ktorá so sebou nesie prvky bolesti z ublíženia ostatným. Možno ste to tak na prvý pohľad nevnímali, no s príchodom času viete, že ste sa v minulosti mohli zachovať inak.

Od 22. novembra až do 21. decembra máte možnosť tieto krivdy z minulosti napraviť. Ba viac, máte povinnosť urobiť si poriadok v minulých priateľstvách, ktoré vás doteraz trápia. Aby ste sa vyhli smutnej budúcnosti, je potrebné uzavrieť všetko minule. Vedzte, že akékoľvek vaše minulé zaváhanie nemusí byť v očiach toho druhého také tragické, pripomína Levom Horoskop 2022. Možno to vy prežívate horšie, než to prežívala tá druhá osoba. Je načase ozvať sa komukoľvek, koho ste v minulosti sklamali, a napraviť tieto vzťahy, ktoré vám bránia v tom, aby ste sa posúvali v živote ďalej, aby ste naplno rozvíjali vaše sebavedomie a sebadôveru. Slnko v 5. dome v tomto období podporuje vašu sebadôveru, podporuje vaše vyjadrovanie, a prináša množstvo príležitostí k tomu aby ste uzavreli minule životné kapitoly a vykročili do roku 2022 s čistým štítom a s dušou plnou spokojnosti. Rok 2022 sa zdá byť z hľadiska priateľských vzťahoch plný pravých medziľudských vzťahov, a plný nekonfliktných stretnutí. Niektoré tranzity však naznačujú, že by ste mali skrotiť vašu prirodzenosť. Snažte viac sa zaujímať o svoj vlastný život, než o život druhých, radí každému Levovi Horoskop na rok 2022. Vyhýbajte sa poučovaniu, a zabudnite na to, že vaše vlastné názory sa musia prelínať do života ostatných ľudí. Nech si každý žije život podľa vlastných predstáv, no najbližším priateľom neváhajte poradiť, ak budú vašu radu potrebovať a vyžadovať.

V závere roka nájdete v sebe samom mier, upokojíte aj minulé vzťahy, ktoré vás v roku 2022 a v predchádzajúcich rokoch trápili. Možno trápia len vás a zistíte, že ste v živote slobodnejší, než si v skutočnosti uvedomujete.

Lev by sa mal stotožniť so všetkými dôležitými veštbami pre jeho život. Upriamte vašu pozornosť aj na Horoskop na Dnes Lev ktorý sleduje nielen predpoveď Lásky, ale aj energie prepojené so zdravím a prácou počas aktuálneho dňa, pre slnečné znamenie Lev.

Plánujete Svadbu? Čítajte svadobný Horoskop 2022 Lev

Chystáte sa v roku 2022 vstúpiť do zväzku manželského a ste narodený v znamení Lev? Pýtate sa, ktoré obdobie je najvhodnejšie na uzavretie manželstva tak, aby bola vaša svadba podľa vašich predstáv, bez komplikácií, alebo nečakaných prekvapení. Astrologické tranzity v roku 2022 opisujú taktiež obdobie, ktoré je vhodné na svadbu, ktorú máte vysnívanú. Svadbu, počas ktorej nebudete musieť riešiť žiadne nepríjemné prekvapenia. Na druhej strane, astrologický Horoskop 2022 Lev vám odpovie aj na to, ktorým dátumom sa v roku 2022 sa vyhýbať, a kedy je lepšie odložiť svadbu na neskôr. Z celkového pohľadu je vhodné upresníť, že na uzatváranie akýchkoľvek zmlúv nie je vhodné obdobie počas pôsobenia cúvajúceho Merkúru, či retrográdnej Venuše. V roku 2022 môžeme pozorovať tieto tranzity vo viacerých termínoch.

V mesiaci január 2022 vníma znamenie Lev pohyb cúvajúceho Merkúru, ale aj spätnej Venuše. Január preto nie je vhodným obdobím na uzatváranie manželstva z toho dôvodu, že vašu svadbu by mohli poznamenať komplikácie, a takto uzatvorený manželský zväzok by mohol mať problémy aj v budúcnosti. Ak sa teda v roku 2022 chystáte do manželského zväzku, astrologický Horoskop Lev 2022 vám odporúča vynechať mesiac január, ktorý je na takéto rozhodnutia absolútne nevhodný. Naopak, od 4. februára môžete premýšľať o svadbe, ktorá bude ako z rozprávky. Februárové tranzity sú od 4. až do 25. februára veľmi priaznivé, kedy viaceré aspekty pôsobia na 7. dom partnerstva. Manželský zväzok uzavretý v týchto dňoch bude šťastný a harmonický. Od 4. februára sa slnko nachádza v konjunkcii Saturnu, a tento aspekt je veľmi priaznivý. Od 14. februára zas planéta Merkúr vstupuje do 7. domu, kde zotrváva po zvyšok februára a zabezpečí vám tak ničím nerušenú, vysnívanú, rozprávkovú svadbu s vaším milovaným.

Pozor by ste si však mali dávať v závere februára, konkrétne od 25. februára kedy sa formuje kvadratúra Merkúru s planétu Urán a toto obdobie je absolútne nevhodné na uzatváranie manželského zväzku. Vyhýbajte sa teda posledným 5 dňom mesiaca február, ak chcete mať svadbu dokonalú, a vydarenú. Svadba je výnimočným okamihom v živote každého z nás. Preto by ste si aj vy mali tie najvhodnejšie termíny sústreďujúca pozitivne energie na svadbu bez problémov naplánovať aj podľa horoskopu. Aj mesiac marec je vhodným obdobím na podstúpenie tohto životného kroku. Venuša sa nachádza v 7. dome, a Mars v tom istom dome podporuje vašu bojovnosť, a preto zariadite všetko potrebné.

Od 6. marca až do 15. apríla znamenajú tieto tranzity šťastné manželstvo do budúcnosti, vraví ročný Horoskop Lev 2022, a úplne dokonale spoločenské udalosti, ktorými môže byť aj vaša vysnená svadba. Ak sa teda pýtate, ktoré mesiace roka 2022 sú najvhodnejšie na uzatvorenie manželského zväzku, odpoveď je práve v prvých dvoch mesiacoch roka 2022, ktoré sú na takýto veľký krok muža narodeného v znamení Lev, alebo ženy Levice úplne najvhodnejšie. Celý apríl tak môžete ešte využiť na to, aby bola vaša láska potvrdená manželstvom, ktoré bude aj v budúcnosti šťastné a nebude rušené žiadnými problémamy, ktoré si nesiete do vášho svadobného dňa. Tieto pozitivne tranzity ukončia prvú polovicu roka 2022.

Druhá polovica roka je orientovaná na priateľské a rodinné vzťahy, ktoré budú pod vplyvom astrologických tranzitov prekvitať. Horoskop 2022 Lev opisuje hlavne mesiac október a november, kedy prekvitajú rodinné vzťahy, ktoré znamenajú šťastné medziľudské spojenia. Tieto dokonale rodinné vzťahy, kedy máte možnosť harmonizovať aj minulé rodinné problémy prinášajú opäť možnosti na svadbu podľa vašich snov. Ak ste si vysnívali svadbu v lete, žiadne Astrologické tranzity nenaznačujú, že by bola svadba niečím prekazená, alebo komplikovaná. Neutrálne tranzity nenaznačujú ani pozitívne ani negatívne aspekty počas leta. Ak ste sa rozhodli mať svadbu počas krásnych letných dní, môžete si užívať vynikajúce medziľudské vzťahy a spoločenské udalosti. Celý rok 2022 sa tak zdá byť z hľadiska astrologických tranzitov vhodný na uzatváranie manželstva, dodáva manželský Horoskop Lev 2022. Opäť však pripomíname, že každý lev by sa mal vyhýbať hlavne obdobiam retrográdneho Merkúru. Tieto obdobia nastávajú od 14. januára do 4. Februára, No celý január je ovplyvnený aj retrográdnou Venušou, a teda je úplne nevhodný na manželstvo.

Nasleduje obdobie od 10. mája do 3. júna, kedy opäť pôsobí cúvajúci Merkúr. Tretíkrát vás zasiahne od 10. septembra do 02. októbra, pričom tieto dni opäť niesú vhodné na podpisovanie dôležitých dokumentov, akými je aj manželská zmluva. Posledným termínom, ktorý by ste mali vyradiť zo svojho zoznamu potenciálnych termínov vhodných pre svadbu sú posledné 3 Dni roka 2022, konkrétne 29., 30. a 31. december, kedy na znamenie Lev opäť vplýva spätný pohyb planéty Merkúr. Opatrnosť by ste mali zvýšiť aj v posledných dvoch mesiacoch roka 2022, kedy svoje pôsobenie prejavuje retrográdny Mars, od 30. októbra až do úvodu roka 2023. 63 dni v roku 2022 by teda bolo komplikovanejších v oblasti zariaďovania vašej svadby, a mohlo by sa zdať komplikovanejšie udržať všetko tak, ako si predstavujete. Horoskop 2022 Lev vám teda odporúča využiť hlavne mesiace február a marec, a letné mesiace, kedy budú spoločenské udalosti, akým je aj svadba vydarené a nerušené. Ak chcete dokonalú, vysnenú a rozprávkovú svadbu sústreďte sa na odporúčanie astrologických tranzitov, ktoré zasahujú nielen vaše energie, ale tiež celkový prístup spoločnosti k zmenám v živote.

Veríme, že Horoskop 2022 Lev v predpovedi termínov na manželstvo vám odpovedal na otázku ohľadom toho, kedy je najvhodnejší termín roka 2022 na uzavretie tohto dôležitého životného kroku. Ak sa chystáte uzavrieť v roku 2022 manželstvo prajeme vám šťastnú a ničím nerušenú svadbu a spokojné manželstvo, ktoré dokonale napĺni vaše očakávania.

O základných vlastnostiach znamenia Lev vám rozpráva nielen Horoskop 2022 Lev. Aj Charakteristika Znamenia Lev je dôležitá. Od veštkyňe, pre vás. Muž Lev, aj Žena Lev v podrobnej charakteristike na rok 2022.

Plánujete v roku 2022 Tehotenstvo? Tehotenský Horoskop 2022 Lev vám veští budúcnosť

V kompletnom ročnom Horoskope sme si doteraz uviedli najvhodnejšie termíny na uzatváranie manželstva, ale aj obdobia ktoré budú znamenať rodinnú harmóniu a lásku. Taktiež ste si mali možnosť prečítať o dňoch, kedy by ste mali ubrať plyn a radšej kráčať v dave. Máte množstvo možností zažiariť a ukázať silu, ktorá sa vo vás skrýva vďaka pôsobeniu ohnivého elementu a vašej vládnucej planéty - slnka. Rok 2022 bude vhodný na dôležité životné kroky na vašej životnej ceste. Dôležitým životným krokom je aj počatie prvého, alebo ďalšieho potomka, o čom už nejeden Lev premýšľa. Je rok 2022 vhodný na počatie potomka, a veští ročný Horoskop 2022 Lev šťastie? Ktoré dni roka 2022 sú prospešné pre plodnosť Leva, a kedy by ste sa naopak mali vyhýbať splodeniu vášho potomka z hľadiska astrologickych tranzitov?

Lev dostane počas roka 2022 naozaj veľké množstvo príležitostí stať sa rodičom, alebo pokračovať v tomto životnom poslaní v podobe ďalšieho potomka. Z celkového pohľadu nám Astrologické tranzity roka 2022 naznačujú, že nevhodnými obdobiami pre tento veľký životný krok je hlavne mesiac január, mesiac máj, jún, august, september a október. Na druhej strane však Lev dostáva omnoho viac príležitostí na počatie potomka, než iné znamenia zverokruhu. Každý Lev si však musí počas roka sledovať svoje plodné dni. Horoskop 2022 Lev vás však môže usmerniť v tom, ktoré mesiace sú z astrologického hľadiska plodné, a počas ktorých sa vám naopak nepodarí počať potomka ani pri väčšej snahe s vaším partnerom.

Prvou ideálnou príležitosťou na počatie bábätka je obdobie od 5. do 17. februára. Celý február sa zdá byť vhodný mesiacom na tento životný krok. Ak v tomto období počnete dieťatko je pravdepodobné, že tehotenstvo prebehne bez komplikácií a podľa vašich očakávaní. Astrologický Graf dokonca naznačuje, že tehotenstvo vo februári vás obdarí pohlavím dieťatka, ktoré ste si vysnívali. Februárové tehotenstvo bude prebiehať bez akýchkoľvek komplikácií, a takto narodené dieťatko bude zdravé a spokojné. Ďalšími vhodnými obdobiami na tehotenstvo pre ženu narodenú v znamení Lev je obdobie od 11. do 18. marca. V marci budú aj muži narodení v tomto znamení plodní, a tak sa môžu aktívne zapájať do tejto radostnej činnosti, ktorá vám prinesie veľa šťastia a spokojnosti. Sledujte nielen odporúčané termíny astrologického horoskopu, ale tiež dni, ktoré sa okolo tohto termínu nachádzajú a sú v súlade s vašimi plodnými dňami. Naopak, najnevhodnejším obdobím na počatie potomka sú dni pôsobenia retrográdnych planét Merkúr a Venuša.

Ďalšou možnosťou na otehotnenie a na bezproblémový priebeh tehotenstva je obdobie od 01. do 13. apríla. Všetky Astrologické tranzity sa v tomto období nachádzajú v súlade, a dokonca aj lunárne fázy prajú levovi šťastie a úspech. Mesiace máj a jún nie sú na tento veľký životný krok vhodné, pretože tehotenstvo by vám mohlo spôsobiť nejednú komplikáciu, varuje tehotenský Horoskop Lev 2022. Tehotenstvo v tomto období musí byť sledované, a tehotné Levice by si mali dávať veľký pozor na svoje zdravie hlavne v mesiacoch máj a jún, kedy nieje vhodné robiť nič naviac. Oddychujte a nerobte činnosti, ktoré nemusíte. Počúvajte rady svojho lekára, a nezabúdajte na pravidelné preventívne prehliadky, ktoré sú teraz mimoriadne dôležité. Od 01. do 7. júla praje Horoskop ženám ktoré túžia otehotnieť ale aj tým, ktoré sú tehotné. Budete mať viac energie a vitality, a vaše želania sa v tomto období môžu naplniť. Doprajte si s partnerom romantický víkend, buďte spolu, a tešte sa vzájomnej blízkosti, odporúča Horoskop 2022 Lev. Iba tak vám osud dopraje možnosť stať sa rodičom, ktorý bude vychovávať svoje dieťa bez akýchkoľvek komplikácií, ktorých život bude ako z rozprávky.

Tehotné Levice môžu v období od prvého do 7. júla cítiť veľký nárast energie a vitality, čo bude vynikajúce z pohľadu vášho celkového zdravia a vašej celkovej duševnej stability. V auguste, septembri a v októbri by ste mali viac oddychovať, a zameriavať sa na iné oblasti vášho života. Astrologické tranzity nenaznačujú žiadne podporné termíny na počatie vytúženého bábätka, a preto by ste túto vašu túžbu mali presmerovať až na obdobie od 22. novembra do do 21. decembra, popisuje záver roka Horoskop 2022 Lev. V týchto dňoch pôsobí na znamenie Lev vládnuce slnko v 5. dome, ktoré pozitívne zasiahne plodnosť a energiu leva. Ovplyvňuje nielen tehotenstvo žien narodených v znamení Lev, ale aj plodnosť mužov narodených v tomto znamení.

Ak teda túžite po prvom bábätku, alebo plánujete v roku 2022 zapracovať na rozšírení vašej rodiny neváhajte, a nasledujte termíny v tomto horoskope, ktorý vám predstavil tie najvhodnejšie dni na splodenie vášho milovaného bábätka. Vyhýbajte sa termínom retrográdnej Venuše a retrográdneho Merkúru, ktorý blokuje vaše rozhodnutia, a spomaľuje všetko dianie vo vašom živote. Ak sa chystáte k tomuto veľkému kroku v roku 2022, milé levy, prajeme vám množstvo úspechov vo vašom rozhodnutí, ktoré bude počas uvedených termínov istotne tým správnym.

Tarot je dôležitou súčasťou veštby. Veštenie tarotom sa snúbi s predpoveďou, ktorú opisuje Horoskop 2022 Lev, a aj prostredníctvom tarotových kariet pripravila veštkyňa predpoveď pre znamenie Lev. Tarotová Karta Dňa vám navyše ozrejmí predpoveď na aktuálny deň, podľa vašej osudovej karty, pre znamenie zverokruhu Lev.


Horoskop 2022 Lev - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Lev 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Každý človek, ktorý je narodený v znamení Lev je rodený vodca, opisuje Leva Horoskop 2022. Vaše vodcovské schopnosti sa dostanú na povrch aj v roku 2022, kedy budete môcť prejaviť vašu kreatívnu a veselú stránku osobnosti... Čítajte Horoskop Lev 2022 ďalej...

Horoskop Lev 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Z hľadiska lásky a vzťahov Horoskop z pozitívneho hľadiska opisuje mesiac február ako vhodný na diskusie o vzťahu a na zacelenie problémov z minulosti. Mesiac február je tak po dlhej odmlke veľmi pozitívny mesiacom hlavne z hľadiska osobných vzťahov Leva, a z hľadiska mileneckých vzťahov, aj pre nezadaných... Čítajte Horoskop lásky Lev 2022 ďalej...

Horoskop Lev 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Priateľstvo bude prekvitať hlavne počas druhej polovice roka 2022, kedy sa k slovu dostávajú aj vynikajúce medziľudské vzťahy v rodine. Dokonca dokážete zaceliť aj také vzťahy, ktoré boli v minulosti rozvrátené... Čítajte Horoskop Lev 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Lev - Práca a Peniaze:

Vo februári sa vám bude dariť, môžete uvažovať o začatí podnikania, či o rozbiehaní projektov s rodinou, či priateľmi. Rodina a priatelia budú silnou súčasťou vášho roka 2022, a preto ich môžete zapojiť aj do svojej práce... Čítajte Horoskop 2022 Lev práca a peniaze ďalej...

Horoskop Lev 2022 - Zdravie:

Celá prvá polovica roka je priaznivá aj z hľadiska zdravia, a hneď v úvode roka môžete využiť silu eukalyptového oleja a byliniek, pretože tieto vaše kroky sú prospešné v mnohých ohľadoch. V úvode jari a počas prvých letných dní vsaďte na zdravú stravu... Čítajte Horoskop zdravia 2022 Lev ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Lev

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Lev

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Lev. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Lev.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Lev
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Lev
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Lev
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Lev
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Lev 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Lev:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Lev:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Lev 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com