Obrad pre podporu VZŤAHU a na prilákanie LÁSKY

Rituál bielej mágie v čase májového novu mesiaca v znamení Býk, na prilákanie lásky a podporu vzťahov je v čase Novu v Býkovi veľmi silný. Toto zemské znamenie zverokruhu je spojené láskou ku kráse, pohodliu a materiálnej bezpečnosti. Práve to pomáha posilniť a obohatiť osobné vzťahy.

Tento rituál môžeme vykonávať pri každom Nove Mesiaca.

Pre rituál lásky v čase Májového Novu Mesiaca v znamení Býk si pripravte nasledujúce veci. Budete potrebovať ružovú sviečku, zelenú sviečku, ružové kvety (tulipán, ruža, živé, aj umelé), kameň ruženín, papier a pero, jazmínový esenciálny olej.

Keď máte všetky predmety pripravené, vyčistite miesto rituálu. Nov mesiaca sa ukáže v Stredu, 08. Mája, a preto je rituál najmocnejší v tomto dni. Pre vyčistenie priestoru sa často v rituáloch používa dym zo šalvie, ale postačí aj jazmínový esenciálny olej, ktorý rozptýľte vo vzduchu. Použite vonnú aromalampu, alebo nakvapkajte olej na obrúsok, ktorým rozvoniate priestor okolo.

Následne položte na vyčistený priestor kvet, kameň a sviečku. Na papier napíšte svoje želanie, ktoré sa týka emocionality, lásky, vzťahu, alebo novej lásky. Želanie môže vyzerať aj takto: "nech mi do života vstúpi osudová čistá láska", alebo takto "nech je môj vzťah pevnejší a stabilnejší..."

Teraz je čas zapáliť obe sviečky. Ružová podporuje lásku - nové vzťahy, osud, jej rozvoj. Zelená lásku a vzťahy ochraňuje a podporuje rast čistej lásky, ochrany, pocitu emocionálneho bezpečia. Papier so zámerom uložte pod tú sviečku, ktorá viac splýva s vašim zámerom. Ruženín si priložte na srdce pre zvýšenie emocionálnej otvorenosti a pripravenosti, či tolerancie. Pri jasnosti plameňa sviečky meditujte a sústreďte sa na zámer, ktorý je napísaný na papieri pod sviečkou.

Vizualizujte si svoj zámer. Napríklad, ako do vášho života prichádza osudová láska. Alebo ako je váš vzťah krásny, čistý a pevnejší. Aby ste posilnili svoje vnímanie atmosféry májového novu mesiaca, aplikujte ešte pár kvapiek jazmínového oleja okolo vás. Ale pozor, je horľavý, takže ďaleko od sviečok. Najmä nech prevonia priestor okolo. V závere, po pár minútovej vizualizácií toho, ako sa váš sen napĺňa, poďakujte vesmíru za dary, ktoré vám ponúkne. Za podporu a vedenie.

Sviečku nechajte dohorieť, alebo ju teraz zhasnite. Papier so zámerom uložte pod vankúš a ruženín noste pri sebe, napríklad v kabelke. Spálením lístka so zámerom môžete dokonca energiu želania uvoľniť do vesmíru. Ale OPATRNE!

Na ďalšej strane sa pozrieme na ochranný rituál proti klebetám a následne aj na ceremoniál pre prilákanie peňazí. Je veľmi potrebný pre ľudí, ktorí často čelia ohováraniu, alebo urieknutiu.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com