Rituál Ochrany pred Klebetami a URIEKNUTÍM

Rituál bielej mágie v čase májového novu mesiaca v znamení Býk, na ochranu proti klebetám, urieknutiu a proti negatívnym slovám je veľmi účinný, pretože silná a stabilná energia Býka posilňuje ochranné bariéry. Toto znamenie je spojené so základnými hodnotami a pevnosťou, ktoré sú neoceniteľné pri vytváraní osobného ochranného štítu.

Tento rituál môžeme vykonávať pri každom Nove Mesiaca.

Pre rituál proti klebetám si pripravte nasledujúce veci: modrú sviečku symbolizujúcu pravdu a ochranu, čiernu sviečku pre absorpciu a neutralizáciu negativity, kryštál - čierny turmalín, ako ochranný kameň, papier a pero, a esenciálny olej šalvie pre vyčistenie energie.

Začnite tým, že vyčistíte rituálny priestor. Nov mesiaca sa objaví vo štvrtok, 08. mája, a práve v tento deň je rituál najúčinnejší. Na vyčistenie priestoru použite dym zo šalvie alebo rozptýľte vo vzduchu šalviový esenciálny olej pomocou vonnej lampy, alebo nakvapkajte olej na obrúsok, ktorým rozvoniate priestor.

Umiestnite na vyčistený priestor modrú a čiernu sviečku, kameň a papier. Na papier napíšte svoje želanie, ktoré sa týka ochrany pred klebetami a negativitou. Môžete napísať niečo ako: "Nech sú všetky negatívne slová odo mňa odvedené a transformované na pochopenie a harmoniu." alebo "Nech je moja aurická bariéra silná a nevpustí ku mne žiadnu negativitu, ani urieknutie."

Teraz zapáľte modrú a čiernu sviečku. Modrá sviečka slúži na posilnenie pravdy a jasnosti vo vašom okolí, zatiaľ čo čierna sviečka absorbuje negativitu a škodlivé energie. Papier so zámerom uložte pod sviečku, ktorá najlepšie vyjadruje vaše potreby. Čierny turmalín položte medzi sviečky, ako symbol ochranného štítu.

Sústreďte sa na plameň sviečky a meditujte o svojom zámere. Vizualizujte, ako všetky negatívne slová a energetické útoky sú absorbované čiernou sviečkou a transformované svetlom modrej sviečky na pozitívnosť a pochopenie.

Aby ste zosilnili svoje vnímanie atmosféry májového novu mesiaca, aplikujte ešte pár kvapiek šalviového oleja okolo seba, pričom dbajte na to, aby ste olej nedostali príliš blízko k plameňom sviečok.

Na záver, po meditácii a vizualizácii, poďakujte vesmíru za poskytnutú ochranu a podporu. Sviečky nechajte bezpečne dohorietať alebo ich zhasnite. Papier so zámerom môžete ponechať na viditeľnom mieste alebo ho spáľte, čím uvoľníte želanie do vesmíru, ale robte to opatrne a v bezpečí.

Na ďalšej strane sa dočítate o postupe pre posledný najsilnejší rituál tohto dňa, rituál na prilákanie peňazí.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com