Horoskop 2023 Vodnár

Astrologické aspekty, a celkový graf, ktorý skúma veštkyňa sibyla predstavujú viaceré tranzity, ktoré súvisia s negatívnym vývojom v živote vodnára. Aby ste predišli úplnému vplyvu negatívnych energií na život, je nevyhnutné pripraviť sa i na negatíva, ktoré predpovedá horoskop vodnár na rok 2023. V tomto ohľade sa pozrieme na astrologické aspekty, ktoré dokážu v najväčšej miere negatívne vplývať na Vodnárov rok 2023.


Ročný horoskop 2023 Vodnár - negatíva roka 2023

Od 21. apríla do 15. mája sa vo veľkej sile prejaví cúvajúci merkúr v štvrtom dome. Merkúr prechádza znamením býk. U vodnára spôsobuje návrat do minulosti, prorokuje Horoskop úvodu Vodnár na rok 2023. Vodnár sa teraz obzerá späť. Cíti sa prepojený s minulosťou. Spomienky, ktoré vám teraz berú pokojný spánok, sa spájajú nielen s detstvom, ale aj s bližšou minulosťou.

Spomínate si na všetko negatívne, čo ste v minulých rokoch prežili, spomína ročný Horoskop Vodnár. Tieto negatívne pocity majú súvis hlavne s rodinou a s detstvom. V tejto súvislosti sa môžu vo vašich myšlienkach objaviť pocity, ktoré môžu negatívne paralyzovať vaše telo. Retrográdny merkúr pripomenie, aké problémy vám spôsobili svojou výchovou rodičia, a aké výčitky ostali vo vašej mysli nevyrieknuté, vraví ročný Horoskop 2023.

Spomenutý proces retrográdneho merkúru prináša Vodnárovi karmu, ktorá súvisí s emocionálnym vývojom. Aby ste rovnaké chyby vo výchove neopakovali i vy, Horoskop považuje za nevyhnutné uzatvoriť kapitolu z detstva prostredníctvom komunikácie. Tento merkúr je rušivý. Blokuje zmysel pre otvorenú komunikáciu s ostatnými. Máte sklon riešiť osobné konflikty iba vo vnútri.

Merkúr ovplyvní Vodnára a jeho Horoskop 2023

Po odoznení tohto negatívneho vibrovania merkúru však dostanete možnosť sa prejaviť. Slnko sa po jeho odoznení totiž umiestňuje do 5. astrologického domu, kde máte príležitosť stotožniť sa s minulosťou, prognózuje Horoskop šanci 2023 Vodnár. Vďaka správne umiestnenému merkúru v priamom pohybe si môžete s rodinou vykomunikovať každý osobný problém.

Sekundárny vládca každého vodnára je v roku 2023 cúvajúci v 2. dome. Je signálom toho, že každý vodnár dostane životnú lekciu týkajúcu sa osobného vlastníctva, alebo majetku. Financie vás budú nesmierne zaujímať, definuje Horoskop peňazí Vodnára na rok 2023. Avšak, túžite získavať viac majetku, než v skutočnosti dokážete splácať. Pre niektorých vodnárov môže táto pozícia sekundárneho vládcu znamenať veľké nadobúdanie materiálnych statkov, ktoré sú nad rámec príjmov.

Míňate viac, než dokážete zarobiť, varuje Horoskop financií 2023 Vodnár. Veci vo vašom živote majú pre vás väčšiu cenu než osobné vzťahy. Aby ste sa dokázali vymaniť zo súčasnej negatívnej situácie, ktorú vyvoláva retrográdny proces saturnu v 2. dome, musíte sa na svet prestať dívať iba ako na miesto, v ktorom dosahujete materiálne zabezpečenie.

Horoskop Vodnár vo svojej ročnej pradpovedi vraví, že ak zameráte vašu pozornosť na skutočné hodnoty urobíte správne. Sústreďte sa na lásku a dobré vzťahy. Saturn v tejto pozícii však môže blokovať dobré osobné vzťahy, a preto bude nastavenie na vlnu lásky ešte komplikovanejšie. Láska si bude vyžadovať viac práce Vodnára. Dosiahnúť lásku po ktorej túžite bude ťažšie. Nezabúdajte, že na pevných vzťahoch je nutné pracovať, podčiarkuje Horoskop lásky Vodnár pre rok 2023.

K tomuto cúvajúcemu saturnu sa pridáva i retrográdna venuša v siedmom dome. Tá pôsobí od 23. júla do 4. septembra. A rovnako ako aj ostatné cúvajúce planéty, aj táto venuša môže vyvolávať negatívne vibrácie. Venuša umiestnená v siedmom dome, v retrográdnom procese, núti vodnára, aby premýšľal o dlhodobých vzťahoch. Všetkého, čo môže mať dlhšie trvanie, a rýchlejší vývoj sa teraz obávate. Napredujete veľmi pomaly.

Cúvajúcu Venušu považuje Horoskop Vodnár na rok 2023 za negatívnu

Venuša v 7. dome spôsobuje, že chcete potlačiť svoje pocity. Všetko vnímate racionálne. Vaše srdce je na druhom mieste. Radšej sa riadite rozumom, zdôrazňuje ročný Horoskop Vodnár. To však nemusí byť pre vodnára vždy ideálne. Ste presvedčený, že svet nieje ideálne miesto na lásku. Že lásku skôr zabíja, než pestuje. U mnohých vodnárov sa teraz prejavuje život prostredníctvom šachovej partie. S partnerom súperíte. Chcete vyhrať. Použijete všetky zbrane, aby ste ho porazili…

Kvôli tomu, že život s partnerom nezdieľate, ale porovnávate a bojujete, je váš osobný vzťah komplikovanejší, varuje Vodnárov ročný Horoskop. Retrográdna venuša v siedmom dome astrológie môže dokonca znamenať rozpady niektorých vzťahov. A to hlavne narušených vzťahov z predchádzajúceho obdobia. Vzťahov, v ktorých boli časté prejavy klamstva, podvodu, nedôvery…

Komplikovanejšie sa zdajú byť vzťahy v roku 2023 medzi znamením vodnár a znameniami býk, rak, kozorožec a škorpión. Na tieto vzťahy horoskop kompatiblity 2023 vodnár upozorňuje. I vzťahy so znamením panna si môžu prejsť komplikovanými emóciami počas obdobia cúvajúcej venuše. Aj keď počas pôsobenia tejto venuše ste schopný pomáhať a podporiť ostatných v ich vlastných životných rozhodnutiach, vy sám nedokážete prijať rady. Ani nájsť rovnováhu. Vaše nápady sa tiež menia na základe toho, ako vnímajú okolitý svet vaši najbližší. Ste ľahšie ovplyvniteľnou osobou. Tento fakt môže využiť niekto z vašich blízkych, aby vami manipuloval, varuje ročný horoskop 2023 vodnár.

Horoskop na rok 2023 Vodnár vraví o mentálnej stabilite

Záverečné mesiace roka sa prejavujú tým, že retrográdny saturn sa ukľudňuje. Od októbra už nevnímate jeho silné pôsobenie. Od októbra až do 13. Decembra predpovedá horoskop pozitívnych aspektov hlavne priaznivo nastavené energie. V závere roka, od 13. Decembra 2023 sa však merkúr dostáva do retrográdneho procesu.

Tentokrát umiestňuje silu v 11. dome priateľstva, popisuje veľký Horoskop vzťahov Vodnár 2023. V mysli vodnára spôsobí zaujímavé pocity. Vodnár túži prežívať mentálnu slobodu. Chcete uplatňovať svoje myšlienky. A to medzi priateľmi, no hlavne na pracovisku. Vzťahy v Decembri 2023 sa môžu zdať komplikovanejšie. A to hlavne so znamením škorpión, a v neposlednom rade i zo znameniami býk a panna.

Vzťahy s týmito ľuďmi budú v závere roka 2023 mimoriadne komplikované a nepríjemné. Vaša negatívna nálada bude stredobodom pozornosti viacerých ľudí vo vašom okolí. Tí vám nedoprajú toľko úspechu, koľko v živote potrebujete, dodáva pre záver Horoskop 2023.

V záverečných dňoch Decembra 2023 vás môžu niektorí ľudia vnímať ako chladného človeka s mentálnym odstupom. Horoskop 2023 vodnár vám z hľadiska negatívnych aspektov radí, aby ste sa vyhýbali prílišnému riešeniu komplikácií v intímnej otázke. Osobné vzťahy by mali zostať tak, ako sú. Veľké životné kroky a rozhodnutia by ste si určite nemali nechávať na záver roka 2023.

Zmeny Horoskop Vodnár 2023 nesúdi ako toxické

Rušivá energia veľmi mocného cúvajúceho merkúru vás nabáda, aby ste v živote robili veľa zmien. Záver roka však na tieto zmeny nie je pripravený. Ako teda horoskop vodnár 2023 predpovedá, vodnár by sa mal na rok 2023 dobre pripraviť. Negatívne aspekty totiž hovoria o tom, že vodnár bude ponorený do rôznych problémov, ktoré si budú vyžadovať jeho plnú pozornosť a následné riešenie.

Niekedy budú myšlienky vodnára prúdiť silno k minulosti, vraví osobný Horoskop 2023. Ak nenájdete odpovede na niektoré životné otázky, je možné, že budete cítiť depresívne obdobie plné frustrácie z nevyriešených minulých, osobných vzťahoch a problémov.


Ročný horoskop 2023 Vodnár - pozitíva roka 2023

Horoskop však nehovorí iba o negatívnych aspektoch. Rok 2023 je špecifický aj tým, že na vodnára čakajú pozitívne správy. Tie sú pohladením pre dušu každého človeka narodeného v 11. znamení zverokruhu. Môžu vás totiž obdarovať väčším množstvom pozitívnej energie, optimizmu, i motivácie pre budúce rozhodnutia.

Vo všeobecnosti je o vodnárovi známe, že potrebuje motiváciu, aby napredoval z dlhodobého hľadiska, charakterizuje vodnára Horoskop 2023. Pozitívne smerovanie vašej cesty ovplyvňujú aj tranzity roka 2023. A to nielen v oblasti ľúbostných vzťahoch. Ale aj v oblasti zdravia a kariéry, podtrhuje ročný Horoskop Vodnárov. Aj keď sú počas roka silno citeľné energie rušivých retrográdnych planét, ako je napríklad merkúr, venuša, retrográdneho saturnu alebo aj uránu, aj tak máte možnosť prekonať tieto negatívne vibrácie. Načerpať z nich pozitívne energie pre váš život.

Niektoré situácie musíte uchopiť pevne do vlastných rúk. V závere každej časti horoskopu vodnár 2023 nájdete zoznam cúvajúcich planét. Uvádzame teda obdobia, ktoré budú pre vodnára najnáročnejšie. Zoznam cúvajúcich planét je zároveň listom, ktorý popisuje ovplyvnené životné oblasti. Každopádne, Vodnár cíti spätný Merkúr až 4 krát počas roka 2023. Ten výrazne zasahuje vaše energie i ročný Horoskop Vodnár.

Rušivé energie však viete pretvoriť do pozitívnejších. Cúvajúci merkúr vám totiž poskytuje dostatok príležitostí, aby ste obnovili nápady a projekty z minulosti, na ktoré sa už zabudlo. Vďaka postaveniu merkúru v cúvajúcom pohybe máte príležitosť osobne rásť, meditovať a stotožniť sa s minulosťou, zdôrazňuje obšírny Horoskop 2023 Vodnár.

Aj keď vás vo viacerých významoch merkur v cúvajúcom pohybe vracia k minulosti, či už k tej k rodine s rodinou, bývalými partnermi, alebo k pracovným neúspechom… Vždy máte možnosť sa z týchto okamihov poučiť, a neskôr už tieto chyby neopakovať. A práve to je pozitívna tvár každého cúvajúceho merkúru v roku 2023.

Tehotenský Horoskop 2023 Vodnár skúma umiestnenie Venuše

Horoskop sa však díva aj na osobné vzťahy, ktoré sú pre každého vodnára podstatné. Už od obdobia, kedy ukončuje retrográdny merkúr a mars svoje prvé pôsobenie na tento rok, teda od 18. januára, očakáva každý vodnár a jeho ročný Horoskop príchod vlastnej sezóny roka dvetisíc dvadsaťtri. 20. januára sa začína sezóna vodnára, ktorá trvá do 18. Februára 2023. Už v tomto období cítite prevrátenie negatívnejších pocitov na výrazne priaznivé.

Astrologický graf hovorí o veľmi blahodárnom umiestnení venuše, ale aj planéty merkúr a lunárnych pozícií, ktoré priaznivo ovplyvňujú vývoj osobných vzťahov vodnára. Navyše, tehotenský horoskop vodnár 2023 posudzuje úvodné štyri mesiace roka 2023 ako plodné. Stvorené pre úspech u vodnára, ktorý sa snaží o splodenie prvého, alebo ďalšieho potomka.

Ukončenie tohto priaznivého obdobia z hľadiska plodnosti každého vodnára prichádza až 21. apríla, definuje tehotenský horoskop 2023 vodnár. Šance na úspech ukončuje druhý retrográdny Merkúr roka 2023. Tento merkúr je teda vhodnejší na meditácie, na premýšľanie o vlastnej budúcnosti, aj o minulosti, ktorú už nechcete opakovať. 15. mája odoznie tento, mierne rušivý aspekt na každého vodnára.

Ako zasiahne Horoskop Vodnár slnko v roku 2023

Slnko je však stále vo veľmi priaznivom umiestnení, opisuje Horoskop. Navyše mars sa presúva do domu siemeho. A tak ovplyvňuje dlhotrvajúce vzťahy vodnára. Umiestnenie marsu vo väčšine prípadov v siedmom dome nie je vhodné pre manželské zväzky. V tomto roku sa však nemusíte obávať ani manželstva uzatvoreného od 15. mája, až do 17. júna.

Tehotenský horoskop 2023 vodnár a horoskop manželských vzťahov sú v podstate za jedno. Ideálnymi obdobiami pre všetky tieto veľké životné rozhodnutia sú mesiace február, marec, a úvod Apríla. V neposlednom rade je prajný aj posledný štvrťrok. Konkrétne mesiace od úvodu septembra až do 13. Decembra. Všetky tieto mesiace sú vynikajúce na rýchlejší, aktívnejší a efektívnejší postup v osobnom živote.

Retrográdna venuša síce blokuje rozvoj osobných vzťahov od 23. júla do 4. septembra, no nič vám nebráni v tom, aby ste započali prípravu na váš veľký deň. Na svadobnú hostinu však horoskop doporučuje zvoliť obdobie až po 04. Septembra 2023, alebo už v spomenutých mesiacoch, v úvode roka 2023.

Pozitívnou správou, ktorú veští horoskop 2023 vodnár je i úspech v kariérnom napredovaní vodnára. A to hlavne v záverečnom štvrťroku roka. Astrologický graf hovorí o veľmi priaznivom postavení slnka, ale aj planéty merkúr, ktorá z vás robí silne konkurencieschopného človeka.

V septembri, októbri a novembri sa nemusia obávať ani dlhodobo nezamestnaní vodnári. I tým dáva horoskop 2023 vodnár príležitosť, aby zachytili každú pracovnú možnosť. I tú v zahraničí. Záverečné mesiace roka sú podľa grafu na rok 2023 a podľa tabuľky astrológie nastavené tak, že dokážu harmonizovať akékoľvek rozvrátené a problematické vzťahy. S odoznením rušivejších astrologických aspektov, ktoré sa prejavia v strede roka 2023, máte možnosť ukončiť aj rodinné spory.

Aké pozitívne aspekty Horoskop predzvestuje so záverom roka?

Priateľské vzťahy sa dostávajú k slovu cez Horoskop tiež v závere roka 2023. Vtedy sa na priateľské vzťahy sústredíte viac, než v predchádzajúcom období. Pozitívne aspekty celého roka sa dotýkajú aj tých, ktorí sú nezadaní. Mesiace jún - august 2023 znamenajú i pre nezadaného vodnára mnoho príležitostí na zmysluplnú lásku.

Existuje však aj varovanie, a upozornenie na vzťahy nezadaných vodnárov, ktoré symbolizuje hlavne planéta venuša. Počas mesiaca apríl. Viac o tom, ako však venuša ovplyvní lásku počas roka 2023 sa dozviete v ďalších častiach, ktoré horoskop predstaví úplne zadarmo. Neváhajte, a využite príležitosť spoznať zadarmo predpoveď od veštkyne sibyly - osobný ročný horoskop 2023 vodnár.

Na záver vám ešte horoskop pripomína, aby ste váš svet dali do správnej harmónie. Musíte sa sústrediť aj na ukotvenie vášho zdravia. Rok 2023, a hlavne jeho prvá dekáda môže do vášho života prinavrátiť mnoho energie a sily. Je však nevyhnutné zamerať sa na liečenie čakry, na meditácie, na správne stravovanie... Samozrejme, každého Vodnára čaká aj zmena osobných princípov a starých myšlienok. Tie budú s rokom 2023 modernejšie.

Viac o tom, aké bolesti a komplikácie v zdraví vás počas roka čakajú, a ako ich pretvoriť do priaznivej podoby, predpovedá horoskop zdravia a vitality 2023 vodnár. Ten nájdete v záverečnej časti tejto veľkej ročnej predpovede na rok 2023.

Čo čaká na znamenie Vodnár v nasledujúcom období? Ako ovplyvní láska a ďalšie energie život Vodnára, aké zmeny veští Horoskop pre znamenie Vodnár a rok 2023?

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Vodnár POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Vodnára


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Vodnár

Horoskop 2023 Vodnár & Merkúr

Horoskop 2023 Vodnár | Venuša

Horoskop 2023 Vodnár & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Vodnár 2023 | Saturn

Horoskop Vodnár 2023 a Urán

Horoskop 2023 Vodnár a Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Vodnár


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com