Horoskop 2023 Vodnár

Aj predpoveď pre nezadaných, narodených v znamení vodnár ,vyžaduje vodnárovú pozornosť. A to hlavne tých vodnárov, ktorí sa pýtajú, či nájdu v roku 2023 šťastie po boku osudového partnera. Čakajú vás energie, ktoré vám pomôžu získať lásku? Alebo by ste mali plnú pozornosť radšej sústrediť na zveľaďovanie vlastného života prostredníctvom cvičenia, lepšej životosprávy, osobného rastu? I na tieto otázky sa teraz bližšie pozrie veštkyňa sibyla cez horoskop pre nezadaných na rok 2023.


Ročný Horoskop pre Nezadaných Vodnárov na rok 2023

V úvode je potrebné uviesť, že najvyššiu kompatibilitu u nezadaných predpovedá horoskop 2023 so znameniami váhy, vodnár, lev, baran a blíženci. U týchto znamení zverokruhu nachádzate porozumenie. Pre nezadaných predstavuje obrovskú príležitosť na lásku aj znamenie zverokruhu strelec, prorokuje Horoskop lásky vodnár.

Lásku nájdete v roku 2023 hlavne vtedy, ak ju prestanete intenzívne hľadať. Musíte sa s novým partnerom, či s potenciálnym milencom hlavne spojiť intelektuálne. Hľadajte teda u vášho nového partnera porozumenie na vyššej úrovni. Nie je dôležité len intímne súznenie. Dôležitejšie je, ako si s novým partnerom porozumiete v intelektuálnej rovine, špecifikuje ročný Horoskop 2023 Vodnár. A to najmä u tých vodnárov, ktorí hľadajú dlhotrvajúcejší vzťah.

Astrologický graf i ročný Horoskop vás chce v úvode roka 2023 varovať. Konkrétne v mesiaci apríl 2023. Tento mesiac sa zdá byť rušivý, pre každého nezadaného vodnára. A to tým spôsobom, že vibrácie venuše v 5 dome sú predzvesťou komplikovanejších osobných vzťahov vodnára. A to hlavne u nezadaných vodnárov.

Horoskop Vodnár 2023 varuje pred milostnými trojuholníkmi

Prechod venuše naznačuje počiatok vzťahu so zadaným partnerom. Môžete teda čeliť milostnému trojuholníku, ktorý ešte viac skomplikuje vaše vlastné porozumenie sebe samému, i vašu budúcnosť.

Aby ste sa ešte viac nezamotali do vlastných pocitov smútku, a niekedy aj depresie, je nevyhnutné vyhýbať sa vzťahom so zadanými partnermi, zdôrazňuje Horoskop pocitov a budúcnosti 2023 Vodnár. A tiež je v neposlednom rade mimoriadne dôležité v roku 2023 takéto vzťahy ukončiť. V druhej etape roka vám totiž bude chýbať sila, aby ste o tento vzťah bojovali. Bude vám chýbať aj porozumenie s prechodom venuše v siedmom dome, v cúvajúcom pohybe.

Vaša integrita a čestnosť z vás robia dobrého človeka, podčiarkuje Horoskop lásky na rok 2023 Vodnár. Nenechajte si vziať tieto pozitívne črty vašej osobnosti iba preto, že sa nesprávne rozhodnete. Aby bol slobodný muž, či slobodná žena narodená v znamení vodnár vo vzťahu spokojnejšia, je nevyhnutné budovať aj odolnejšiu, silnejšiu osobnú schránku. A tú budujete práve prostredníctvom správnych rozhodnutí, vraví Horoskop, ktorými neubližujete nikomu inému. Váš život musí byť čistý. Rovnako ako čistá je biela farba, ktorá je počas roka stotožnená s vaším znamením zverokruhu.

Horoskop lásky nezadaného Vodnára radí myslieť pozitívne

Biela farba roka 2023 vám dodáva silu a pozitívne myslenie v časoch, kedy sú potrebné najmúdrejšie rozhodnutia. S príchodom venuše v siedmom dome, od 23 júla do 4. septembra považuje ročný Horoskop Vodnár za pravdepodobné, že sa nezadanému vodnárovi ozve niekto z minulosti. Niektorí vodnári sa veštkyne sibyly pýtajú, či je rok 2023 vhodný na návrat k ex-partnerovi.

Horoskop lásky 2023 vodná rmá jasnú odpoveď pre každého, kto uvažuje o obnovení minulého vzťahu. Rok 2023 je rokom, kedy sa odmietate trápiť. Vašu pozornosť zameriavate na odstránenie smútku z vášho života. Chcete prekonať pocit samoty. Druhá časť roka je obdobím, ktoré si vyžaduje časť a priestor, aby ste sa správne rozhodli. Ak ste vodnár, ktorý sa zaoberá otázkou ohľadom návratu k bývalému partnerovi, dostatok času na posúdenie bývalého vzťahu je nevyhnutný.

Horoskop na rok 2023 Vodnár rieši aj vzťahy s ex partnerom

V druhej dekáde roka rozumiete tomu, čo od života skutočne chcete. A vďaka tomu, že sa viac stotožňujete s osobnými pocitmi a potrebami sa viete správne rozhodnúť. Vaše správne rozhodnutia podporuje aj mars umiestnený v správnej pozícii, aby ste neopakovali chyby z minulosti.

Horoskop vám teda neodpovie priamo, či je rok 2023 u vodnára rokom vhodným na návrat k bývalému partnerovi. V každom prípade vám radi, aby ste teraz viac ako inokedy počúvali vašu intuíciu. Tá vám v druhej časti roka správne poradí. Ak sa váš ex-partner ozve v úvodnej etape roka, rozhodnutia ohľadom neho si radšej nechajte na záverečné mesiace, ktoré sú z hľadiska rozhodnutí určite priaznivejšie.

Horoskop odporúča oslobodenie od negativity

Horoskop lásky vodnár na rok 2023 vám vo všeobecnosti radí oslobodiť sa od takých emocionálnych prepojení, ktoré sú pre vašu budúcnosť toxické. Rok 2023 je ideálnym štartovným bodom, aby ste sa rozhodli, akou cestou chcete, aby sa váš život ďalej uberal. Postavenie venuše cez celý rok znamená pre Vodnára a ročný Horoskop hlboké prezretie. Vodnár má príležitosť nahliadnuť do najhlbších pocitov. Posledné mesiace roka 2023 môžu byť využité na rast osobnosti. Na spoznanie toho, čo od života v skutočnosti chcete.

Záver roka vidí Horoskop Vodnár 2023 ako obdobie, ktoré vás oslobodí od skľučujúcich myšlienok na minulosť. Pocit samoty sa vytráca z vášho života. Venuša vie, ako si niektorí vodnári užívajú slobodný život. A preto podporuje energiu tých, ktorí sa rozhodnú namiesto vytrvalého hľadania lásky, a pocitom osamenia, radšej zamerať na povzbudzovanie osobného životného rastu.


Horoskop Rodiny a Priateľov Vodnár 2023

Rodinné vzťahy každého vodnára sa zdajú byť narušené viacerými astrologickými aspektami, ktoré prichádzajú s rokom 2023. Tehotenský horoskop 2023 Vodnár už prezradil, ktoré chvíle sú vhodné na tento veľký životný krok a rozhodnutia s tým súvisiace.

Horoskop dlhodobých vzťahov a vzťahov nezadaných zas posudzoval, aké astrologické aspekty ovplyvňujú vodnára, a akým spôsobom zasiahnu vaše celkové vzťahy. Aj rodinné vzťahy však budú do veľkej miery ovplyvnené rokom 2023. Budú prepojené aj s negatívnymi astrologickými tranzitmy, ktoré vám teraz predstaví veštkyňa Sibyla.

V roku 2023 patria viaceré energie retrográdnemu merkúru a s tým pracuje i ročný Horoskop Vodnárov. Aj venuša v siedmom dome sa zapojí do pôsobenia na vaše dlhotrvajúce osobné vzťahy. Medziľudské vzťahy bude riešiť každý vodnár v širšej rovine. Vodnár je znamenie zverokruhu, ktoré nedokáže byť úplne šťastné, ak sú niektoré osobné vzťahy narušené. Priaznivejší vývoj rodinných vzťahov a priateľstva prichádza s príchodom Februára 2023.

Horoskop Vodnára navracia do minulosti

Astrologické aspekty a ročný Horoskop vodnár predpovedajú chvíle, kedy potrebujete uzavrieť isté kapitoly vo svojom živote. Tieto chvíle sú citeľné s príchodom retrográdneho merkúru v štvrtom dome astrológie - od 21. apríla do 15. mája. V tejto chvíli môžete urobiť iba jedno. Hlbšie objavovať svoju duchovnú schránku. Môžete sa však zamerať aj na medziľudské rodinné vzťahy s najbližšími, narvhuje Horoskop na rok 2023. Tie budú teraz mimoriadne komplikované a budú si vyžadovať mnoho vašej pozornosti.

Keďže Horoskop 2023 veští, že pozornosť vodnára sa navracia do minulosti, je pravdepodobné, že budete rodine vyčítať ich minulé chyby, a nesprávne rozhodnutia. Každý vodnár by si však mal uvedomiť, že vibrovanie energie z minulosti je spôsobené práve cúvajúcim merkúrom a jeho rušivým vplyvom. Od Apríla 2023 sa teda prepájate vy aj horoskop s planétou komunikácie, a s neutíchajúcou potrebou presvedčiť ostatných o ich minulých chybách. Práve tento postup zo strany vodnára môže spôsobiť hádky, a nedorozumenia v rodine.

Vaše impulzívne vystupovania prejaví cez horoskop 2023 mars v siedmom dome, od 20. mája do 10. júla 2023. Vtedy chcete intenzívne priložiť ruku k tomu, aby boli vzťahy v domácnosti vykryštalizované. Zaujímate sa viac než doposiaľ o ukľudnenie vzťahov, aj o ich harmonizáciu, popisuje horoskop lásky 2023 Vodnár.

Členovia rodiny pochopia, že teraz je tá správna príležitosť obnoviť dobré vzťahy v rodine. Máj, jún, a mesiac júl 2023 sú mesiacmi, počas ktorých dokážete odstrániť chlad a izoláciu medzi vami a niektorými členmi rodiny. Hlavne s ľuďmi, s ktorými boli minulé vzťahy komplikované.

Horoskop na rok 2023 skúma i problematické vzťahy

Problematickejšie vzťahy so súrodencami alebo rodičmi môžete vyriešiť práve v uvedených troch mesiacoch roka 2023. Horoskop vzťahov 2023 Vodnár veští, že vtedy necítite žiadne pohltenie prebytkom povinnosti, ktoré by mohlo skomplikovať vaše sústredenie sa na obnovu rodinných vzťahov. Viaceré astrologické aspekty hovoria, že druhá časť roka bude z hľadiska vzťahov vodnára omnoho náročnejšia.

Aj keď niektoré priaznivé astrologické aspekty zasahujúce horoskop prevládajú v pôsobení na dlhotrvajúce vzťahy, rovnako tomu nebude vo vzťahoch rodinných alebo priateľských. Druhá etapa roka z vás robí izolovanejšieho človeka. Už príchod venuše do siedmeho domu v cúvajúcom smere je vyjadrením nerovnováhy v celom horoskope rodinných vzťahov vodnára. Aj v tomto smere sa prejavuje vaša sebeckosť.

Od 23 júla do 4. septembra ste vodnár, ktorý chce za každých okolností prejaviť svoje vlastné ja. Osobné potreby a túžby. Vodnári pravdepodobne zanedbajú myšlienky a emócie blízkych. Navyše, niekto z blízkych sa vám môže zdôveriť s veľkým problémom. Vy ho odignorujete. A čo je horšie, možno až zosmiešnite.

Toto negatívne vibračné pole venuše z vás robí precitliveného človeka, definuje ročný Horoskop Vodnár. Ale len vo vzťahu k seba samému. V týchto dňoch môžete prežívať frustráciu z vlastných pocitov, aj z minulosti. Sám sa totiž uzatvárate do seba. Chcete sa oddeliť od druhých, veští Horoskop budúcnosti na rok 2023 Vodnár. Tento pocit izolácie prináša venuša. Prekonáte ju až s príchodom Septembra 2023.

Záver roka a horoskop vzťahov na rok 2023 Vodnár

Od septembra sa plná pozornosť človeka narodeného v znamení Vodnár a horoskopu sústredí hlavne na priateľské vzťahy. Astrologický graf 2023 súvisiaci s priateľstvom vodnára nepredstavuje žiadne krízy ani nečakané búrky, ktoré by skomplikovali celkové priateľské vzťahy. Počas celého roka však horoskop 2023 vodnár upozorňuje na klebetenie. Práve klebety môžu byť jedovatou zložkou vášho roka. Dokážu skomplikovať celý rok 2023 vo váš neprospech.

Klebeteniu by ste sa mali vyhýbať. A to najmä vtedy, ak klebetíte so znameniami škorpión, kozorožec a býk. Vzťahy s uvedenými znameniami zverokruhu budú totiž z hľadiska rodinných a priateľských vzťahov komplikovanejšie. Zároveň pre vás predstavujú najväčšiu výzvu na ich udržanie v harmónii a stabilite, až do konca roka 2023, dodáva Horoskop vzťahu Vodnár na rok 2023.

čaká Vodnára pevné zdravie a dostatok peňazí v roku 2023? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Vodnár POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Vodnára


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Vodnár

Horoskop 2023 Vodnár & Merkúr

Horoskop 2023 Vodnár | Venuša

Horoskop 2023 Vodnár & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Vodnár 2023 | Saturn

Horoskop Vodnár 2023 a Urán

Horoskop 2023 Vodnár a Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Vodnár


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com