Horoskop 2023 Vodnár

Predpoveď na rok 2023 pre zdravie a vitalitu vodnára sa v týchto riadkoch bude venovať tomu, ako zvýšiť energiu ľudí narodených v znamení vodnár, ktorých trápi dlhodobé ochorenie. Horoskop sa však venuje aj predpovedí pre tých vodnárov, ktorí chcú vedieť, ako sa bude rok vyvíjať z hľadiska zdravia a aké rady veštkyňa odporúča na posilnenie vitality.


Horoskop Zdravia Vodnár na rok 2023

Vo všeobecnosti by si mali ľudia narodení v znamení vodnár dávať veľký pozor na závislosti. O tom pojednáva aj astrologický graf 2023, ktorý hlavne v úvode roka predstavuje tranzity súvisiace s úrazmi, a nečakanými ochoreniami. Tie môžu súvisieť s následkami vašich závislostí.

Horoskop 2023 dôrazne varuje, aby si žiaden vodnár nesadal za volant pod vplyvom návykových látok. Nesadajte si ani k človeku, ktorý má tendenciu udržiavať takéto návyky. Astrologický graf varuje vodnára aj v sezóne, ktorá je špecifická pre vaše znamenie zverokruhu. Mesiace január, február a marec 2023 si teda vyžadujú väčšiu vodnárovú pozornosť, dodáva presný Horoskop.

Z celkového hľadiska môže byť v roku 2023 narušený váš nervový systém. Počas viacerých mesiacoch roka bude mať vodnár problém s nespavosťou, i zo zaspávaním v pravidelnom čase. Problémy so spánkom môžu neskôr vyústiť do viacerých ďalších zdravotných komplikácií. Preto je vhodné zbystriť pozornosť, a odstrániť tieto zlé zdravotné návyky hneď s príchodom roka.

Ak vám robí problém zaspávanie, musíte pred spaním menej premýšľať. Odložte telefón, počítač, vypnite televíziu, zdôrazňuje ročný Horoskop na rok 2023… Vypnite všetku elektroniku. Sústreďte sa na vaše myšlienky, ktoré postupne upokojujú vašu myseľ. Odchádzajú z vašej mysle. Nechávajú vás osamote s vaším telom. Postupne sa prehlbujete do únavy, až zaspávate. Takýto tréning robte pred spaním pravidelne, aby ste nepociťovali problémy s úzkosťou a zaspávaním počas roka 2023.

Čakry ktoré zasahujú Horoskop Vodnár 2023

Viaceré zdravotné komplikácie môže vodnár cítiť aj s príchodom mája. Vtedy cítite nepokoj hlavne pod vplyvom nepríjemných problémov z osobného života, špecifikuje personálny Horoskop Vodnár. Stres, ktorý je súčasťou roka 2023 môže byť odstránený tým, že sa budete venovať liečeniu vašich čakier. Najviac narušená sa zdá byť v roku 2023 práve čakra, ktorú označujeme aj ako solar plexus. Čakra. ktorá je zdrojom osobnej sily.

Solar plexus je čakrou zodpovednou za energiu, ktorú Horoskop vníma ako najdôležitejšiu pre Vodnára v roku 2023. Ak cítite obrovské osobné vyčerpanie, také, ktoré vašu pozornosť odtláča od krás bežných dní, je nevyhnutné pracovať s čakrou solar plexus. Čakra solar plexus je zodpovedná aj za sebavyjadrenie, hovorí ročný Horoskop vodnár. Vďaka podpore tejto čakry udržiavame dobré psychické ale aj fyzické zdravie. U vodnára je nevyhnutné rásť. A to v akejkoľvek oblasti života počas roka 2023. Podporiť musíte aj emocionálny svet, ktorý môže byť pre váš rok náročný.

Aby ste vyzdvihli čakru solar plexus do zdravej roviny, je nutná meditácia. I doplnky žltej farby vám pomôžu dostať čakru solar plexus do rovnováhy. V neposlednom rade by ste sa mali sústrediť na aromaterapiu.

Horoskop 2023 nepovažuje za podstatnú iba čakru Solar Plexus.

Vašim olejom pre rok 2023, ktorý súvisí s dobrým zdravím a s vitalitou je jazmínový olej. Doplnky bielej, žltej a striebornej farby dokážu tiež podporiť Vodnárové lepšie zdravie počas roka, prorokuje Horoskop energie. Navyše, jazmín je rastlinou, ktorá symbolizuje lásku a mier. Podporuje vaše vnútro, vlastnú osobnosť. I vývoj vašich vzťahov. Navyše, tento olej dokáže predchádzať infekciám a rôznym ochoreniam.

Jasmínový olej si zaobstarajte v takej kvalite, aby ste ho mohli používať i vnútorne. Má totiž obrovské antimykotické antimikrobiálne, baktericídne a fungicídne účinky, popisuje aktuálny Horoskop 2023. Vďaka inhalácii jazmínového oleja dosiahnete zníženie infekcií v dýchacom systéme.

Práve tento olej vám podľa horoskopu dokáže pomôcť, ak bojujete s prechladnutím, alebo s pretrvávajúcim kašľom. Navyše, oslobodí vodnára aj od depresie a pocitu úzkosti či frustrácie. Aromaterapia vás dokáže podporiť. Dokáže vylepšiť zdravie aj v tomto roku. Preto ju určite nepodceňujte.

Horoskop 2023 Vodnár hovorí o budovaní psychického zdravia

Psychické zdravie vodnára je ovplyvnené s príchodom 2. časti roka cez aktuálny Horoskop 2023. Vtedy je vaše psychické zdravie ovplyvnené stresujúcimi situáciami hlavne zo zamestnania. V strede roka vás čaká stras, no ten bude súvisieť prevažne s osobnými vzťahmi a s láskou. Aby ste vaše telo oslobodili od stresu, ktorý by mohol ublížiť aj vášmu fyzickému zdraviu, je nevyhnutné viac sa hýbať, doporučuje ročný Horoskop rozvoja Vodnár na rok 2023. Aktívnym cvičením, a zapojením členov rodiny do akejkoľvek fyzickej aktivity dosiahnete vylepšenie vlastného zdraviaje. Aj lepšie osobné vzťahy.

Pre znamenie vodnár je esenciálne udržiavanie pravidelných športových návykov. Horoskop 2023 vodnár radi pravidelne športovať. Udržiavajte svoje telo v dobrej kondícii. Pretože s druhou etapou roka môže prísť aj priberanie na váhe, ktoré nie je vo vašom prípade vítané. Energický mars vám však dokáže prepožičiať toľko sily, vďaka ktorej bojujete proti stresu. Šport a fyzická aktivita sú v boji proti stresu tiež nápomocné.

Horoskop Vodnár radí vylepšiť návyky na rok 2023

Najviac ohrozené celkové zdravie úrazmi, alebo problémami na fronte zdravia, predpovedá detailný horoskop teda s príchodom roka 2023. V strede roka by ste si mali dávať pozor hlavne, ak vás čaká nejaká tohtoročná dovolenka. Dávajte si pozor pri cestovaní. Netúlajte sa nocou osamote. U dlhodobo chorých vodnárov nepredpovedá horoskop 2023 žiadne mimoriadne zlepšenie.

Avšak, ľudia narodení v znamení vodnár, ktorí zlepšia svoju stravu, môžu dosiahnuť isté zlepšenie i v dlhodobom ochorení, podčiarkuje osobný Horoskop Vodnára. Je nevyhnutné vyhýbať sa v čo najväčšej miere chemikáliam, ktoré jedlo obsahuje. Nemusíte skúmať každú potravinu. Viac však varte doma. Menej sa stravujete v reštauráciách. Jedzte menej polotovarov a rozumne si vyberajte.

Snažte sa konzumovať viac domácej stravy, navrhuje Horoskop vitality na rok 2023 Vodnár. Vyberajte si dobré tuky. Do pravidelnej stravy zaraďte určite avokádo, ktoré obsahuje zdravé tuky, a dostatok vlákniny. Vodnár nesmie zabúdať na doplnenie vitamínu D. A to prostredníctvom pobytu na čerstvom vzduchu a slnku. Ak však nemáte príležitosť každý deň vystaviť svoje telo slnečným lúčom, je vhodné doplniť vitamín D aj umelou formou. Pamätajte si však že i konzumácia vitamínou musí byť regulovaná.

Vyhýbajte sa chémii, radí Horoskop Vodnár na rok 2023

Vodnár by mal siahnuť aj po ovocí. Ideálnou voľbou sú pre vás pomaranče, hrušky, citróny, maliny a bobuľové ovocie. Uvedené potraviny obsahujú vitamíny, ktoré bude vaše telo v tomto roku potrebovať hlavne v stresovom období.

Vodnár by sa mal zoznámiť aj s morskými plodmi, radí ročný Horoskop 2023. Konzumujte menej mäsa, a menej chemicky spracovaných potravín. Niekedy je dobré otočiť etiketu potraviny ktorú kupujete aby ste zistili, čo všetko obsahuje. Ak nepoznáte viac ako 3 zložky, určite si túto potravinu nekupujte. Môže byť totiž plná chemických prísad, ktoré vaše telo ohrozujú.

Aj keď sa niekedy potraviny môžu zdať zdravé, po prečítaní zloženia vás môžu šokovať, upozorňuje veľký Horoskop Vodnár. Je dobré zvoliť ekologické varianty potravín. Alebo siahnúť po bio potravinách, ak máte takú možnosť. Ak nie, skúste hlavne konzumovať domácu stravu prospešnú pre vaše telo.

Správne návyky považuje Horoskop Vodnár za nutné

Na záver horoskop zdravia na rok 2023 každému vodnárovi radí, aby udržiaval svoje telo v dobrej kondícii, prostredníctvom správneho a dostatočného pitného režimu. Vodnár by si mal počas dňa kontrolovať príjem vody. Najlepším pitným režimom je čistá voda, ktorá neobsahuje žiadne ďalšie chemické prídavky. Ak vám čistá voda nechutí, skúste vsadiť na ovocné čaje bez cukru.

Aby vaše telo fungovalo, musíte ho podporiť správnymi návykmi. Budovanie správnych návykov podporuje hlavne mars v závere roka. Vtedy sa každému vodnárovi ľahšie chudne, aj ľahšie kontroluje.

V závere roka 2023 vám horoskop dáva viacero možností, ako vylepšiť svoj život. Či už z hľadiska vzťahov, kariéry, ale aj zdravia. Preto môže byť pre niektorých vodnárov záver roka náročnejší. A tak horoskop na rok 2023 Vodnár opäť pripomína nevyhnutnosť zamerať sa na liečenie čakier a pravidelný pitný režim.

Ešte raz si prečítajte dôležité kapitoly horoskopu pre Vodnára na rok 2023. Vnímajte rady a odporúčania od kozmickej energie.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Vodnár OD ZAČIATKU ->


Ďalšie Horoskopy pre Vodnára


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Vodnár

Horoskop 2023 Vodnár & Merkúr

Horoskop 2023 Vodnár | Venuša

Horoskop 2023 Vodnár & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Vodnár 2023 | Saturn

Horoskop Vodnár 2023 a Urán

Horoskop 2023 Vodnár a Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Vodnár


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com