Horoskop 2023 Vodnár

Horoskop lásky a vzťahov posudzuje, ako budú vyzerať vzťahy dlhodobo zadaných vodnárov. Predpoveď na rok 2023 veští aj vodnárom, ktorí sa zaujímajú o manželstvo a jeho vývoj v roku 2023. Horoskop 2023 vodnár sa pozrie na to, aké pozitívne aj negatívne správy vás čakajú z hľadiska dlhodobých vzťahov.


Horoskop predstavuje Vodnára na rok 2023 - 2024

Ktoré astrologické aspekty sú vynikajúce pre vývoj dlhotrvajúceho vzťahu? Ktoré sú naopak rušivé? Veštkyňa pripravila astrologickú predpoveď - Horoskop budúcnosti v láske a vzťahov, ktorý vám vyrozpráva viac o pôsobení najsilnejších astrologických aspektov súvisiacich s láskou. Od januára až do Decembra 2023 vám horoskop predstavuje najsilnejšie energie.

V úvodných dvadsiatich dňoch mesiaca Január sa začína obdobie, kedy svoju sezónu ukončuje znamenie zverokruhu kozorožec. V týchto dňoch sa však vodnár potýka s mnohými problémami súvisiacimi s láskou, definuje veľký Horoskop lásky 2023. Hlavne partnerské vzťahy môžu byť problematické u tých vodnárov, ktorí ignorovali partnerove potreby v predchádzajúcich dňoch.

Ak ste vodnár, ktorý sa plne sústredi na prácu a na dokončovanie úloh, ktoré s pracovnými povinnosťami súvisia je možné, že ste zanedbali potreby vášho partnera. Aby bola vaša láska silnejšia, ročný horoskop považuje za nevyhnutné využiť astrologické tranzity, ktoré prichádzajú s ďalšími dňami roka 2023. Už v úvode sezóny vodnára, od 20. Januára 2023 sa môžete plne sústrediť na komunikačnú, aj intímnu stimuláciu vášho vzťahu s partnerom.

Ak túžite udržať vzťah v dobrej rovnováhe, vynikajúcim krokom, ktorý radí ročný Horoskop Vodnár, je využitie pôsobenia merkúru v 1. dome. Ten vnímate od 11. februára do 2. marca 2023. Táto pozícia priamo sa pohybujúceho merkúru vo vynikajúcom postavení, ktorá nie je rušená inými negatívnymi aspektami, je pripravená pre každého vodnára, ktorý chce prispôsobiť svoj vzťah novým okolnostiam. Možno budete v tomto úvode roka 2023 uvažovať o rozšírení rodiny, vraví v závere horoskop tehotenstva a lásky 2023 Vodnár…

Tehotenský Horoskop 2023 Vodnár

Už príchod komunikatívneho merkúru značí, že máte možnosť vášho partnera navnadiť na vašu vlnu potrieb, a túžob. Toto postavenie merkúru vám môže pomôcť presvedčiť partnera o tom, že rozhodnutie o rozšírení rodiny je správne, veští tehotenský horoskop vodnár 2023. Ak po tomto kroku obaja túžite, pod vplyvom priaznivého merkúru, je čas sa vyjadriť. Začnite sa snažiť o naplnenie tejto veľkej túžby.

Tehotenský horoskop 2023 vodnár špecifikuje obdobie od januára, až do 21. apríla 2023, ako mimoriadne vhodné nielen na splodenie potomka. Je vhodné aj na vyjadrenie myšlienok a na komunikáciu ohľadom akejkoľvek problematiky vo vzťahu.

Mesiace február a marec 2023 sa zdajú byť z astrologického pohľadu zamerané nielen na materiálne zabezpečenie, ale aj na dlhodobé partnerské vzťahy a manželstvo. Majetok vás zaujíma nielen z pohľadu vás samých, rozpráva Horoskop 2023 pre Vodnára. Ale aj prostredníctvom vášho partnera. Teraz by ste mali spoločne s partnerom rozhodovať o všetkých finančných výdavkoch, i plánoch, ktoré súvisia s financiami. Iba tak bude váš vzťah naďalej pevný, nezlomný.

U niektorých vodnárov sa môžu vyskytnúť komplikované vzťahy súvisiace hlavne s financiami, vystríha Horoskop lásky Vodnár 2023. A to pod vplyvom postavenia merkúru a marsu, ktoré môžu blokovať vašu schopnosť správne komunikovať ohľadom rodinných financií. Možno váš partner míňa viac, než je obvyklé. Možno práve vy sám si chcete kúpiť niečo navyše. Niečo, s čím by váš partner nesúhlasil. Ak sa chcete vyhnúť komplikáciám vo vzťahu ohľadom peňazí, je lepšie nechať veľké finančné plánovanie až na záver roka 2023.

Merkúr ovplyvňujúci Horoskop Vodnár 2023

Prvá časť roka by mohla byť v tomto hľadisku náročnejšia. Plná napätých situácií a energií, ktoré vyvolávajú hádky a komplikácie ohľadom financií a dlhodobých finančných plánov. Druhý retrográdny merkúr roka 2023 má súvis s osobnými vzťahmi každého vodnára, popisuje ročný Horoskop Vodnár. Aj keď pôsobí na dom rodiny, môže ovplyvniť i dlhodobé partnerské vzťahy každého z vás.

Retrográdny merkúr v štvrtom dome, od 21. apríla do 15. mája, totiž blokuje celkové osobné vzťahy. Každý vodnár má teraz tendenciu zameriavať svoju pozornosť na minulosť vraví Horoskop. Zaoberať sa vzťahmi minulými, ktoré teraz považujete za dôležitejšie než tie súčasné. Hovorí sa, že po rozchode sa človek sústredí hlavne na pozitívne vlastnosti minulého partnera a zabúda na tie negatívne. Práve takéto emócie vyvoláva cúvajúci mars v tomto období, špecifikuje ročný Horoskop 2023 Vodnára. Konkrétne od 21. apríla do 15. mája.

Z tohto pohľadu porovnávate partnera so všetkými ex partnermi, ktorí sa v minulosti objavili vo vašom živote. Spomienky sa vám spájajú s falošnou istotou, ktorú teraz chcete nájsť vo vašom partnerovi. Merkúr v štvrtom dome, v cúvajúcom procese úplne rozvráti váš triezvy pohľad na prítomnosť. Nachádzate sa v prostredí, v ktorom musíte nevyhnutne prejaviť voči partnerovi viac lásky. Inak môžu byť vaše vzťahy komplikované.

Na niektorých vodnárov môžu dokonca číhať rozchody, varuje dôrazne Horoskop Vodnár 2023. Hlavne pod vplyvom nesprávneho posúdenia aktuálneho vzťahu. No i pod vplyvom žiarlivostných scén a podozrievania. Aby bol dlhodobý partnerský vzťah vodnára prosperujúci je nevyhnutná intelektuálna stimulácia. A práve tú si môžete užívať v časoch retrográdnych procesov merkúru počas roka 2023.

Horoskop vzťahov na rok 2023 Vodnár radí a odporúča

Zoznam dátumov, kedy nastáva retrográdny pohyb merkúru nájdete aj na konci tejto časti horoskopu, ktorá popisuje každý retrográdny pohyb, ktorý je mimoriadne dôležitý pre vodnárove vzťahy. Práve v tomto období máte možnosť s partnerom viac komunikovať. Aj keď sú prejavy vašej lásky blokované, môžete vaše negatívne pocity ukľudniť dlhými rozhovormi, či už o vzťahu, alebo o minulosti, navrhuje Horoskop lásky Vodnár 2023.

Uvedomte si, že pre dlhodobé vzťahy vodnára je nevyhnutné hovoriť pravdu. Udržiavajte upútanie a príjemné napätie vo vzťahu. Aby ste sa vyvarovali ochote riskovať váš vzťah, je nevyhnutné prepojiť emocionálny svet s partnerom. Vďaka tomu sa nenecháte nalákať na nepríjemné vibrácie venuše. Tá totiž Vodnára láka na nesprávne rozhodnutia. Ako sa však negatívnemu vplyvu vyhnúť?

Komunikácia je podstatná, pripomína Horoskop 2023

Horoskop vodnár 2023 vraví, že hlavne prostredníctvom komunikácie a spoločných záujmov, ktoré vás s partnerom pripútajú bližšie k sebe. Kým sa odohráva druhý retrográdny merkúr roka 2023, venuša vchádza do 5. astrologického domu. Tieto dve astrologické aspekty spolu súvisia a ovplyvňujú aj emocionálny Horoskop vodnár. Spoločne dokonca pôsobia i na dlhotrvajúce vzťahy vodnára. Keďže ste mierne frustrovaný z nezáujmu partnera o zveľaďovanie, alebo posilňovanie vzťahu, môžete sa zaujímať aj opozornosť niekoho, kto má záujem o vaše srdce, alebo o vaše telo.

Venuša v 5. dome z vás robí veľmi príťažlivého človeka, definuje Horoskop sektoru lásky Vodnár na rok 2023. Túto príťažlivosť vníma aj váš partner. Ak sa správne nastavíte, môžete sa vyhnúť negatívnemu zásahu venuše do vášho dlhotrvajúceho vzťahu. Aké emócie môže táto venuša spôsobiť? V mesiaci apríl môže venuša v piatom dome vyvolať komplikované rozhodnutia v láske. Vodnár môže mať zajačie úmysly ohľadom vzťahu...

Keďže vám niekto blízky prejaví svoje, šokujúce pocity, je možné, že budete uvažovať o afére, alebo o inom nesprávnom postupe vo vzťahu. Ročný Horoskop 2023 vodnárov dôrazne varuje, aby sa vyhýbali aféram v akomkoľvek zmysle. Nielen so zadanými partnermi.

Hlavne Voídnár v dlhodobom partnerskom vzťahu môže byť s s prvým polrokom roka 2023 skúšaný. A to i takýmto spôsobom, prognózuje Horoskop lásky Vodnára na rok 2023. Najsilnejšie emócie lásky v dlhodobých vzťahoch prináša druhá dekáda 2023. Tá je špecifická umiestnením viacerých astrologických aspektov v siedmom dome dlhodobých vzťahov a partnerstva.

Horoskop Lásky Vodnár 2023 od Júna do Augusta

Od 5. júna, do 27. júla sú energie lásky veľmi silné. Venuša je sústredená na siedmy dom. Žiadne rušivé aspekty nevibrujú smerom k dlhodobým vzťahom, prorokuje bližší Horoskop Vodnára. Práve v týchto chvíľach máte možnosť vykomunikovať si s partnerom každý problém. Máte príležitosť priblížiť sa bližšie jeden k druhému.

Obdobie od 5. júna do 27. júla sa považuje za najpriaznivejšie pre uzatvorenie manželského zväzku. Ak ste teda vodnár v dlhodobom partnerskom vzťahu a chcete tento vzťah spečatiť, nie je lepším obdobím, než uvedené dni roka 2023, ktoré definoval detailný Vodnárov Horoskop 2023. Tieto dni sú silné pre vodnára, ktorý túži po rozšírení rodiny. Takéto priaznivé energie teda predpovedá stred roka 2023. Konkrétne mesiace jún a júl 2023.

Cúvajúca venuša v dome siedmom, od 23. júla až do príchodu Septembra 2023, môže spôsobiť väčšie komplikácie v Strelcovom vnútri i pre veľký Horoskop 2023. A tiež v osobných dlhotrvajúcich a medziľudských vzťahoch. Cúvajúca venuša postavená v siedmom dome znamená pre každého vodnára komplikovanejšie a pomalšie životné napredovanie. Retrogradita venuša zameriava celú vašu pozornosť na osobné vzťahy. Prítomné, ale aj minulé.

Nielen že si uvedomujete, aká komplikovaná bola vaša minulosť, opisuje Horoskop energií na rok 2023 Vodnár. Minulé pochybenia zároveň prenášate aj do vašej prítomnosti. Pre vodnára je toto umiestnenie venuše od 23. júla do konca októbra 2023 veľmi náročným a komplikovaným obdobím. Až 3 mesiace roka 2023 sa zdajú byť z pohľadu na dlhotrvajúce vzťahy komplikované.

Horoskop varuje Vodnára pred rozchodmi v roku 2023

Niektorých vodnárov dokonca čaká rozchod, prorokuje ročný Horoskop. A to hlavne tých, ktorí sa nachádzajú v dlhodobom vzťahu so znameniami býk, panna alebo rak. Práve títo vodnári by sa mali čo najviac zamerať na zveľaďovanie svojho osobného vzťahu, prostredníctvom komunikácie a zdieľaním záujmov. Táto cúvajúca venuša vás môže navigovať na myšlienky, že ostatní ľudia nechápu vaše potreby a pocity, vníma predpoveď Horoskop na rok 2023 pre Vodnára. Môžete sa cítiť izolovaný. Vzťahy s vašim partnerom sa vám zdajú byť chladnejšie. Menej precítené.

Cúvajúca venuša môže znamenať, že sa každý vodnár a zároveň aj jeho ročný Horoskop 2023 orientuje svoju pozonosť skôr na vlastné ja. Ste sebeckým človekom. Aj keď si to možno do plnej miery neuvedomujete. Celú vašu pozornosť sústredíte iba na to, čo chcete od života a vzťahu vy. Zabúdate na pocity vášho partnera.

Váš osobný život teda môže byť naozaj obrátený hore nohami, varuje Horoskop vzťahov Vodnár na rok 2023. Zo dňa na deň sa môže váš vzťah s partnerom zmeniť. Voči vonkajšiemu prostrediu ste precitlivelý. Atak môžete negatívne reagovať na každú výčitku, alebo každú negatívnu vetu od partnera.

Nesústreďte sa na negativitu, dodáva Horoskop Vodnára 2023

V tomto období vzniká viac hádok, nedorozumení, viac komplikácií vo vzťahu. S príchodom Septembra 2023 sa ľúbostný vzťah každého vodnára vylepšuje. Prichádza obdobie, ktoré Horoskop Vodnár považuje za náročnejšie z hľadiska pracovných povinností. Je teda pravdepodobné, že na posilňovanie osobných vzťahov vám v závere roka nebudú stačiť sily. Každopádne, sa môžete rozhodnúť, ktorou cestou sa vyberiete.

Vaša vládnuca planéta i ročný Horoskop v závere roka poukazuje na vnútornú inteligenciu. Navyše, podporuje osobné vzťahy s partnerom. Tie môžete v závere roka 2023 prežívať na hlbšej úrovni. Z vašej strany je len potrebné sústrediť sa na pocity partnera, radí Horoskop 2023 Vodnárom. Viac, než na tie vlastné. Nájdite si čas pre chvíle osamote, vo dvojici, ktoré posilňujú správne umiestnenia planét v mesiacoch november a december 2023.

V záverečných mesiacoch roka sa vodnár nesústredí na negatívnu minulosť, hovorí Horoskop lásky 2023 Vodnár. Od ste sa oslobodili s odchodom retrográdneho merkúru. A vďaka tomu sa dokážete sústrediť na pozitívne vibrácie prítomného okamihu.

Sú pre Vodnára nachystané zdravé rodinné vzťahy? Čo čaká na nezadaných Vodnárov? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Vodnár POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Vodnára


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Vodnár

Horoskop 2023 Vodnár & Merkúr

Horoskop 2023 Vodnár | Venuša

Horoskop 2023 Vodnár & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Vodnár 2023 | Saturn

Horoskop Vodnár 2023 a Urán

Horoskop 2023 Vodnár a Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Vodnár


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com