Horoskop 2023 Lev

Cesta k harmonickým vzťahom, a k uspokojeniu z rodinného života vedie v tomto roku cez mesiace január, február a marec 2023. Neskôr je láska silná cez záverečné mesiace roka 2023. Keď sa slnko presúva zo šiesteho do siedmeho domu každý lev cíti, že by mal svoju pozornosť zameriavať na najbližších.


Horoskop predstavuje Leva na rok 2023 - 2024

Mesiac Január 2023 sa zdá byť z pohľadu ľúbostných vzťahov, a dlhotrvajúcich partnerských spojení leva za ten najpriaznivejší. Vaša situácia v láske sa však môže zmeniť zo dňa na deň, a to hlavne v strede roka dvetisíc dvadsaťtri. Práve z tohto dôvodu musí lev neustále pracovať na dobrých vzťahoch, udržiavať svoju pozornosť voči partnerovi neustále v napätí. Druhý a tretí štvrťrok roka dvetisíc dvadsaťtri je totiž z pohľadu lásky a vzťahov leva dosť náročný.

Poďme sa však pozrieť na prvý a posledný štvrťrok roka, ktorý znamená tie najsilnejšie a najláskyplnejšie energie roka 2023. Horoskop 2023 posudzuje január, február a Marec 2023 za najsilnejšie mesiace pre budovanie hlbších partnerských vzťahov leva. Lev sa vďaka blahodárnej pozícii vládnucej planéty - slnka, ale aj vďaka veľmi priaznivej pozícii merkúru stotožňuje nielen so sebou samým.

Venuša v deviatom astrologickom dome a ročný Horoskop 2023 dokonca hovoria levovi, že je možno ten správny čas vycestovať s partnerom do zahraničia, tešiť sa z chvíľ strávených spoločne a osamote. Každopádne, tieto úvodné tri mesiace roka dávajú levovi obrovskú nádej na posilnenie vzťahu. Každému zadanému levovi predpovedá horoskop 2023, na toto obdobie mnoho vitálnej energie a silu, na prekonanie akýchkoľvek problémov vo vzťahu.

Aj keď mohli byť vzťahy v minulosti vo vašom živote narušené, a chcete ich vyliečiť, teraz môžete na nich pracovať. Ročný Horoskop 2023 Lev hovorí, že vám nebude chýbať sila od planéty mars, nebude vám chýbať bojovnosť od venuše. Slnko vám zas na druhej strane dáva mnoho intuície, ktorá vás naviguje správnymi rozhodnutiami. Váš vzťah sa môže dokonca dostať na oči verejnosti, alebo môže preniknúť hlbšie do vašej domácnosti.

Pod vplyvom tejto polohy slnka v siedmom dome od 20. januára - 18. februára vnímate vášho partnera ako niečo viac. Nedívate sa naň iba na ako na objekt vašej túžby, doporučuje Horoskop na rok dvetisíc dvadsaťtri, ale nachádzate v ňom aj priateľa, alebo dokonca aj obchodného partnera. Táto poloha slnka je silne zameraná na hľadanie zmyslu pre rovnováhu. Stabilitu vo vašich vzťahoch, ktorú nájdete iba vďaka tomu, že budete aktívne pracovať na zlepšení vášho dlhodobého partnerského vzťahu.

Horoskop Lev 2023 popisuche pochopenie

Niektorý lev sa bude sebarealizovať cez partnera, iný bude hľadať v partnerovi priateľa a dôverníka. Viac sa stotožňujete s duchovnou aj sexuálnou identitou vo vašom vzťahu. Prehlbujete vaše vedomie, ktoré stotožňujete s vedomím vášho partnera. Karmický vzato je táto poloha slnka mimoriadne priaznivá pre každého leva, ktorý vníma vládnucu planétu v siedmom astrologickom dome ako príležitosť duchovného prepojenia seba samého s potrebami partnera, dodáva veľký Horoskop Lev.

Dokážete partnera pochopiť. Hádky nie sú súčasťou týchto dní. Dokážete vylepšiť akékoľvek vzťahy, na ktorých chcete pracovať. Ak existujú vzťahy, ktoré sú poznačené násilím, alebo problémami z minulosti, máte možnosť hľadať nové spôsoby, ako sa od týchto vzťahov oslobodiť. Sebadôvera, ktorú vám prinášajú vstupné tri mesiace roka 2023 do vášho osobného života výrazne pohladzujú vašu dušu. Navigujú vás správnou životnou cestou.

Dôležitý je i tehotenský Horoskop 2023 Lev

Po odoznení úvodných mesiacov, ktoré pozornosť leva zameriavajú na osobné vzťahy, nastáva obdobie pokoja v tomto smere. Prichádzajú mesiace apríl, máj, a taktiež prvá časť júna, kedy sa nič výnimočné z pohľadu vzťahov leva neudeje. Spln mesiaca v piatom dome, ktorý sa formuje okolo 04. Júna 2023 znamená pre leva prvú veľkú príležitosť uspieť v tehotenstve, opisuje tehotenský horoskop 2023 lev. Ak sa túžite stať rodičom, Jún je vám naklonený.

Pre tých levov, ktorí sa túžia stať rodičmi je v roku nevyhnutné sledovať plodné a nepolodné dni. A tie plodné využiť vtedy, ak je mesiac v správnom postavení - napríklad v mesačnom Splne Júna 2023. Aj August vám dá príležitosť splniť si tento sen. A to dni od 25. Septembra až do 10. Augusta 2023. V závere roka môžete dokonca využiť celé posledné dva mesiace na vytúžené tehotenstvo. Naopak, lev ktorí si neželá prírastok do rodiny by sa mal v spomenutom období viac chrániť, dodáva Horoskop dvetisíc dvadsaťtri.

Od 17. júna sa planéta saturn dostáva do cúvajúceho pohybu vo 8. dome. V tomto postavení zotrváva do 4. novembra. Uvedená saturnová pozícia upozorňuje leva na obdobie poznačené intímnymi problémami, alebo skúmaním sexuálnych hraníc partnera. Sexuálne problémy, ktoré v tomto období vyvoláva saturnová pozícia sú zakorenené v minulosti, popisuje presný Horoskop Lev.

Ak lev vie, z čoho tieto nepríjemné pocity plynú je nevyhnutné obrátiť sa na odborníka, aby levovi poradil, ako s negatívnou minulosťou bojovať. U niektorých levov takto môže saturnov spätný pohyb vyústiť do odlúčenia od partnera, ktoré môže následne narušiť celkovo stabilné obdobie. Lev sa sústredí na staré hodnotové systémy. Stotožňuje sa s minulosťou…

Ročný Horoskop vzťahov Lev veští že negatívny Saturn 2023 bude vyrušený

S týmto rokom sa u leva spája zelená farba, ktorá dokáže vyvolať pocit bezpečia. Táto farba sa spája aj so srdcovou čakrou zodpovednou za spokojnosť v láske a vo vzťahoch. Srdcová čakra je tiež stotožnená s minulosťou, otvára v levovej mysli poznanie. Preto je nevyhnutné s touto čakrou pracovať. Saturn bohužiaľ v tomto období vyvolá u leva nepríjemné pocity súvisiace s intimitou, zdôrazňuje Horoskop 2023 Lev.

Rušivé pôsobenie saturnu počas mesiaca august vyrušia dva, celkom priaznivé astrologické aspekty. Mesačný spln sa formuje v siedmom dome, čo je vynikajúcou pozíciou pre zosilnenie partnerských vzťahov leva. Opäť sa tak môže lev dostať do pozície, kedy partnerovi rozumie, kedy sa teší z jeho dotykov a prítomnosti.

Komunikáciu považuje Horoskop 2023 Lev za dôležitú

Mesačný spln sa vyformuje 1. augusta, a teda až 5 dní pred týmto splnom a 10 dní po jeho vyformovaní cíti lev užšie citové kontakty so svojím partnerom. Levica prijíma plnými dúškami svoju materskú úlohu, a do života priťahuje takých ľudí, ktorí dávajú levovi pocit bezpečia a istoty. Tento krásny a veľmi silný mesačný spln pôsobiaci na leva a jeho Horoskop je vynikajúcou pozíciou negatívne vibrujúceho saturnu. Preto je záver júla a úvod augusta 2023 z hľadiska lásky leva šťastným obdobím.

Horoskop vraví, že od augusta do októbra sa mars pohybuje tretím domom. Lev je pohotový v komunikácii. Dokáže presadzovať svoje názory a to aj vo vlastnej domácnosti. Aktívny, niekedy až agresívny intelekt môže lev teraz použiť na ukotvenie vzťahu s partnerom. Lev možno podľahne ukvapenému spôsobu jednania aj rozhodovania. Preto sa môže váš vzťah posúvať rýchlejšie, než doposiaľ.

Horoskop Lev 2023 považuje lásku v závere roka za iskrivú

Horoskop 2023 lev však upozorňuje, aby ste si premysleli každé veľké životné rozhodnutie, ktoré s týmto rokom prichádza. Aj keď je tento mars dobre postavený, môže ohroziť váš úsudok tým, že chcete aby veci napredovali rýchlo. Kvôli tomuto uponáhľanému rozhodovaniu môžete urobiť také kroky, ktoré by ste si inak viac užili, ak by tieto veci prebiehali pomalšie.

V závere roka 2023 je láska levov priaznivá, vyzdvihuje Levov Horoskop 2023. 4. novembra ukončuje saturn rázny pohyb. Váš záujem o intímne spojenie s partnerom sa opäť dostáva do zdravej hladiny. Venuša vstupuje do tretieho domu. Od 08. novembra do 04. decembra sa v tomto dome usídľuje. Takáto pozícia venuše vyvoláva podmanivé vyžarovanie a veľmi dobré komunikačné schopnosti.

Horoskop Lásky Lev 2023 na záver roka 2023

Najpravdivejší Horoskop 2023 lev hovorí, aby ste priaznivú pozíciu venuše využili na spoločenskú akciu, na ktorú sa dostavíte so svojím partnerom. Oslavu sa nebojte zorganizovať aj vy sám, drahý lev, a pozvite na nich všetkých blízkych, na ktorých vám záleží. Záver roka je totiž vhodný na stretnutie s priateľmi, popisuje ročný Horoskop Lev 2023.

Neskôr sa venuša závere roka presúva zo štvrtého do piateho domu. Stane sa tak 29. decembra. Venuša v tejto pozícii zostáva až do Januára 2024. Ešte v tomto období chce leva horoskop 2023 varovať. A to pred unáhlenými rozhodnutiami, a pred aférkami, ktoré by mohli byť síce iba na jednu noc, ale hlboko by mohli poškodiť váš dlhotrvajúci vzťah.

Preto by sa mal lev vďaka sile marsu v piatom dome sústrediť na vlastnú silu a energiu, ale aj na skutočné životné hodnoty. Vďaka tomu prekonáte negatívne pôsobenie venuše počas záverečných dní roka, číta na záver osud ročný Horoskop Lev pre rok 2023.

Sú pre Leva nachystané zdravé rodinné vzťahy? Čo čaká na nezadaných Levov? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Lev POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Leva


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Lev

Horoskop 2023 Lev & Merkúr

Horoskop 2023 Lev & Venuša

Horoskop 2023 Lev & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Lev 2023 a planéta Saturn

Ročný Horoskop Lev 2023 a spätný Urán

Horoskop Lev 2023 a silná planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Lev


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com