Horoskop 2023 Lev

V úvodných troch mesiacoch sa slnko pohybuje od siesteho až do deviateho domu. Slnko, ako vládnuca planéta znamenia zverokruhu lev v tomto období sústreďte svoju energiu hlavne na harmonické vzťahy každého leva. Keď sa v marci presunie do deviateho domu, nastáva okamih, kedy sa pozornosť leva upriamuje aj na štúdium, učenie, napredovanie a spoznávanie, dodáva ročný Horoskop Leva 2023.


Horoskop Lev 2023 - Práca a Peniaze

Spomenutá pozícia slnka je mimoriadne blahodárna pre študentov narodených v znamení lev, ktorým obdobie od 20. marca do 20. apríla dopraje mnoho radosti z kvalitných a priaznivých školských výsledkov. Ak vás počas marca čakajú nejaké skúšky, alebo sa pýtate, ktorý mesiac bude pre leva najšťastnejší z hľadiska štúdia, alebo aj študijných úspechov, horoskop prináša odpoveď. Je to svojim priaznivými umiestneniami astrologických planét práve mesiac Marec 2023.

Merkúr sa tiež pohybuje z ôsmeho do deviateho domu, a od 19. marca sa usídľuje v tomto dome. Venuša sa presúva z 9. do 10. domu a od šestnásteho marca sa nachádza v dome desiatom. Tento dom je zodpovedný za pracovné úspechy, opisuje veštba cez Horoskop 2023 Lev. Vplýva aj na dlhodobé ciele. Prináša viac mužskej energie znamenia zverokruhu lev. Lev je vo všeobecnosti považované za mužské znamenie zverokruhu, a táto energia, ktorú mu dáva venuša do daru môže ešte viac zvýrazniť mužskú energiu tohto znamenia.

Venuša v desiatom dome je postavením, ktoré dáva levovi diplomatické správanie v zamestnaní, dáva dôraz Horoskop Lev. Je to dobrá správa hlavne pre tých levov, ktorých trápila zhoršená reputácia v práci, alebo trapasy, ktoré sa v minulosti udiali. Od 16. Marca 2023 sú astrologické aspekty nastavené tak, aby sa na tieto veci úplne zabudlo. Lev sa sústredí aj na získavanie materiálneho statku, alebo aj lepšej pracovnej pozícii prostredníctvom partnera. Ale aj prostredníctvom najbližších priateľov, dodáva v závere Horoskop Lev.

Človek s takto postavenou venušou vo všeobecnosti nachádza najlepšie pracovné podmienky v okolí žien. Preto by sa mal v tomto, i v budúcom mesiaci sústrediť hlavne na spoluprácu so ženami, a to pri projektoch, alebo iných povinnostiach prichádzajúcich od vášho vedenia.

Čo sa týka levov podnikateľov, aj tu nastane úspech, a kariérny postup. Komunikácia so spolupracovníkmi vám teraz nerobí žiadne starosti. Venuša iba upozorňuje na to, aby každý podnikateľ narodený v znamení lev teraz dodržiaval zákony a pravidlá.

Ako ovplyvní Merkúr Horoskop Lev 2023?

Lev je od marca, až po druhú časť apríla obdivovaný svojim okolím vďaka veľkej pracovitosti. Dosahujete vynikajúce pracovné výsledky, prizvukuje ročný Horoskop 2023. V apríli sa dokonca k tejto, veľmi priaznivej pozícii venuše pridáva aj vaša vládnuca planéta - slnko. Od 21. apríla sa však retrográdny merkúr dostáva práve do domu, ktorý ovplyvňuje Levové pracovné nároky, i pracovné zaradenie.

Tento, druhý cúvajúci merkur roka 2023, tak priamo vplýva na dom, ktorý ovplyvňuje pracovné návyky a šťastie leva i celkový Horoskop. Výraznejšie však táto fáza merkúru zasiahne až od 1. mája 2023. Merkúr sa v spätnom pohybe nachádza do 15. mája, ale je teraz schopný analyzovať minulé povinnosti a výsledky, a posúdiť, a do akej miery splnili levové očakávania.

Vďaka analytickým schopnostiam, ktoré levovi cúvajúci merkúr poskytuje sa môžete snažiť mnoho vo vašom živote vylepšiť. Cúvajúci merkúr neočakáva od leva, že bude veci riešiť hneď, náhle, háda Horoskop Lev 2023. Tento retrográdny pohyb planéty merkúr je tu na to, aby si mohol Lev dobre premyslieť, či sa nachádza na šťastnej ceste v súvislosti so svojím zamestnaním. Tieto energie nie sú tiež vhodné pre nezamestnaných levov, ktorým retrográdny merkúr nedáva mnoho šťastia na nájdenie nového zamestnania.

Horoskop 2023 tvrdí, že zodpovednosť je kľúčom k úspechu

Od 21. apríla do 15. mája sú teda energie prúdiace k zamestnaniu leva rušivé. Každý zamestnaný lev cíti, ako je ovplyvnené jeho sebavyjadrenie. Horoskop špecifikuje, že myšlienky majú prakticky dopad, a myslíte aj na budúcnosť. Preto, ak sa nenachádzate v práci, ktorá vám spôsobuje radosť môžete práve teraz uvažovať o zmene zamestnania. Nezamestnaný lev by mal v tomto období pracovať na vylepšení svojho životopisu, alebo na vylepšení svojich znalostí, radí nezamestnaným ročný Horoskop Lev.

Každopádne, v týchto dňoch pristupujete k práci zodpovedne, ukazujete svoju múdrosť. Vedomosti sa snažíte roztriediť tak, aby presne zapadli do toho, ako ich chcete využiť, prognózuje veľký Horoskop Lev. Ak ste veľmi nešťastní vo svojom zamestnaní, táto energia sa teraz naplno prejaví. Objaví sa aj karma, ktorá je spojená s nedokončenými minulými úlohami, ktoré boli dôležité. Obdobie od záveru apríla a úvodu Mája 2023 je pre leva mimoriadne náročné, a tak budete musieť kompenzovať toto obdobie aj dostatočným oddychom, spánkom a fyzickým pohybom.

Horoskop Lev na rok 2023 však aj varuje

Astrologický graf 2023 tiež radi, aby sa Lev snažil stotožniť s energiou marsu, ktorá do vášho života prichádza od 20. mája 2023. Mars sa sústredí na prvý astrologický dom. Vtedy chce Lev urobiť veľkú zmenu vo svojom živote, ak nie je šťastný. Horoskop 2023 lev opisuje, že tento rok je teda rokom veľkých zmien aj v pracovných podmienkach levá. Nechýba vám sebadôvera, ale seba samého môžete podceňovať. A to môže mať za následok výber nesprávneho povolania u nezamestnaných, ale aj zlé rozhodnutia.

Čo sa týka financií, do tohto obdobia nenastávajú žiadne astrologické aspekty, ktoré by zasahovali do Levových financií. Peniaze vám teda nebudú robiť starosť, ale ročný horoskop lev nepredpovedá ani ich veľký prírastok. Po ukončení druhého cúvajúceho merkúru sa blíži mesiac jún, ktorý taktiež nie je bohatý na astrologické tranzity ovplyvňujúce financie leva. Navyše, nie sú obsadené ani domy, ktoré by boli zodpovedné za pracovné napredovanie.

Jediným varovaním, ktoré prináša tento mesiac a ročný Horoskop lev je obdobie okolo 4. júna, kedy nastáva mesačný spln. Mesačný spln sa udeje v znamení strelec, čo ešte zvyšuje vašu túžbu po dobrodružstve. V týchto okamihoch si dávajte pozor na aféry, a to hlavne v zamestnaní, ktoré výrazne poškodia vašu budúcu reputáciu.

Pôsobenie Marsu na Horoskop 2023 Lev

Horoskop varuje, aby bol Lev od úvodu júna až do jeho prvej dekády naozaj v strehu pred vlastnými pocitmi, a unáhleným konaním. 23. júla 2023, keď začne sezóna leva, vníma Lev s týmto príchodom slnka do 1. domu aj pozíciu merkúru a marsu v druhom dome.

2. dom je zodpovedný za financie… Určuje, aké priority sa vyskytujú v levovej blízkosti. Mars pôsobí v dome hmotných záležitostí a dobrých nápadov do 27. augusta 2023 aj na ročný Horoskop Lev. Od 28. júla do 23. augusta 2023 je spoločné v tomto dome aj planéta merkúr. Tieto dve, veľmi mocné astrologické energie, prichádzajúce od pozície marsu a merkúru hovoria o tom, že lev je teraz silne zameraný práve na zarábanie peňazí. Lev sa sústredí na hmotné prostriedky, ktoré chce zveľaďovať.

Horoskop na rok 2023 Lev posilňuje psychiku

Levovi teraz vyhovuje možno aj viac samostatnej práce v zamestnaní, a harmonické aspekty, ktoré sú súčasťou týchto tranzitov v roku 2023. Horoskop predvída, že znamenajú pre leva obrovskú konkurencieschopnosť. Takto sa vám darí nielen pri zvyšovaní a zlepšovaní vášho rodinného rozpočtu, ale aj pri hľadaní nového zamestnania.

V prípade, ak ste si v predchádzajúcom období uvedomili svoju nespokojnosť v práci v ktorej pôsobíte je načase urobiť zmenu, doporučuje ročný Horoskop 2023. Júl a august 2023 sú blahodárnymi mesiacmi aj pre nezamestnaných levov, ktorí túžia po stabilnej a dlhotrvajúcej práci. Práve teraz môžete objavovať nové možnosti, ako pracovne uspieť. Navyše, slnko pohybujúce sa z prvého do druhého astrologického domu povzbudzuje aj sebavedomie, a pomáha Levovi napredovať.

Vaša psychika je teraz veľmi odolná, popisuje Horoskop leva na rok 2023. Tak naozaj dosahujete pozíciu, kedy ukotvuje svoj život na mieste, v ktorom budete dlhodobo šťastný. Z hľadiska pracovných príležitostí a finančného zlepšenia rodinného rozpočtu sú mesiace júl a august 2023 tými najsilnejšími mesiacmi pre úspech leva v roku 2023. Horoskop hovorí, že každý lev, ktorý túži po zmene či už v práci, alebo aj po vylepšení finančného rozpočtu by mal v týchto dvoch mesiacoch nasledovať svoju intuíciu.

Sú to mesiace nových nápadov. Nového smerovania. Mesiace boja s konkurenciou, a veľkého úspechu. Podstatná je tiež komunikácia, ktorá teraz Levovi nespôsobuje vrásky na čele, zdôrazňuje ročný Horoskop lev. Vaše názory sú však závislé aj od názorov okolitých ľudí. A preto, aj keď pracujete samostatne na tejto veľkej zmene, nie je vylúčené, že vám váš najbližší človek, ktorý sa nachádza blízko pri vás, dokáže správne poradiť, ako sa konečne rozhodnúť.

Veľký Horoskop Lev veští i viac pracovných povinností na rok 2023

Slnko sa usídlilo v druhom dome až do 23. októbra 2023. Naďalej teda pretrvávajú astrologické aspekty súvisiace s pracovnými povinnosťami a s finančnými záležitosťami. Horoskop 2023 vraví, že Lev kladie počas letných mesiacov roka 2023 obrovský dôraz na materiálne zabezpečenie. Slnko, ktoré sa v druhom dome nachádza aj s inými planétami sa díva na spôsob toho, ako obohatiť svoj život, aby vás nedostatok financií neohrozoval.

Viete sa dobre rozhodnúť, pretože vaše analytické myslenie je skutočne silné. A navyše, astrologický graf naznačuje, že intuícia vám teraz správne radi. Horoskop 2023 pre znamenie lev však dôrazne doporučuje zapísať do svojho kalendára obdobie od 23. augusta do 15. septembra 2023. Tieto dni vás môžu pripraviť o veľkú časť peňazí, ak sa zle rozhodnete, alebo si nedáte pozor.

Kedy odporúča Horoskop Lev 2023 dovolenku?

Ak vás čaká dovolenka je jasné, že v tomto období si musíte dávať pozor na krádeže, alebo podvody, ktoré budú súvisieť s financiami, upozorňuje ročný Horoskop Lev. Posledné 2 mesiace roka 2023 nie sú náročné na zlé astrologické aspekty, varuje Horoskop Lev. Práve naopak. Opäť sa pozornosť leva sústredí na rodinu, a na najbližších milovaných. Všetky astrologické aspekty, ktoré prebiehajú v mesiacoch november a december 2023 upriamujú pozornosť leva na posilňovanie osobných vzťahov.

Z uvedeného hľadiska nepredpovedá ročný horoskop ani žiadne zásahy do minulých rozhodnutí leva, ktoré by Lev negatívne pociťoval. Novembrový graf 2023 možno hovorí o väčšom množstve povinností u každého leva, ktorý si našiel nové zamestnanie, alebo urobil zmenu zamestnania, ktoré ho nenapĺňalo.

V závere roka 2023 si Lev užíva pozitívne energie

Na záver horoskop 2023 Lev hovorí, že tieto rozhodnutia boli správne. Pretože neexistujú žiadne rušivé astrologické aspekty, ktoré by v závere roku ohrozil ivašu energiu, a nadšenia do budúcnosti.

Veští Horoskop Levovi 2023 pevné zdravie? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Lev POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Leva


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Lev

Horoskop 2023 Lev & Merkúr

Horoskop 2023 Lev & Venuša

Horoskop 2023 Lev & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Lev 2023 a planéta Saturn

Ročný Horoskop Lev 2023 a spätný Urán

Horoskop Lev 2023 a silná planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Lev


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com