Horoskop 2023 Lev

Ako už sibyla spomenula, v úvodných dňoch sa planéta merkúr pohybuje retrográdnym smerom k šestemu astrologickému domu leva. Lev tento pohyby vníma ako obdobie, kedy môže byť vzdialený od svojich cieľov. A to hlavne v oblasti zdravia, a správnych životných návykov, dodáva ročný Horoskop 2023 Lev.



Ročný horoskop 2023 Lev - negatíva roka 2023

Hneď v úvode roka si lev túži dať veľký záväzok - zlepšiť svoje zdravie, viac sa zameriavať na to, aby bol lev po celý rok vitálny. Táto túžba je však blokovaná neaktívnym retrográdnym Merkúrom. Všetky tieto túžby sa odohrávajú v mysli leva, rozpráva ročný horoskop, ktorý má voči sebe pocit záväzku, lebo chce teraz nasmerovať všetky veci na svoj osobný vesmírny poriadok.

Aj keď počas úvodných dní Januára 2023 Horoskop Lev hovorí, že túžite zmeniť mnoho vo vašom živote, s odchodom retrográdneho merkúru v šiestom dome nastáva obdobie, kedy môžete konať. Toto obdobie je však blokované vstupom slnka do siedmeho astrologického domu. Levová energia je stopercentne orientovaná na osobné vzťahy, a na zveľaďovanie lásky.

Aj venuša sa totiž pohybuje ešte počas mesiaca január siedmym domom, vplýva na veľký Horoskop Lev. A tak sú vaše osobné rodinné vzťahy stredobodom Levovej pozornosti. Nezostáva vám mnoho času, aby ste sa venovali svojim predsavzatiam ohľadom zdravšieho životného štýlu, alebo ohľadom kariéry.

Horoskop 2023 Lev vyzdvihuje Negatívne aspektovaný Mars

Ďalším zaujímavým, z jedneho pohľadu dosť nepriaznivým astrologickým aspektom je mars pohybujúci sa dvanástym domom leva od 25. marca do 20. mája. Podvedomie leva opäť nabáda na to, aby sa silne zameriaval na veci, v ktorých pociťuje rezervy. Horoskop Lev 2023 vraví, že z leva sa teraz stáva tajnostkár. Z inak veľmi spoločenskej osoby sa stáva introvert. Nemáte teraz potrebu zviditeľňovať seba samého, ani svoje úsilie.

Negatívny vplyv vibračného poľa marsu v dvanástom dome zviditeľňuje všetky problémy a závislosti u každého leva. A zasahuje i ročný Horoskop lev 2023. Preto môže toto obdobie potrápiť levov, ktorí čelia nejakej životnej závislostí. Všetky problémy zdravotného charakteru, ktoré sa objavia v tomto období, od 25. marca až do 20. mája bude neskôr veľmi obtiažne liečiť. Preto by ste sa mali snažiť viac duchovne rásť, a vyčistiť nielen vašu karmu, ale aj vaše čakry.

Ak ste lev bojujúci so závislosťami, teraz sa musíte týmto negatívnym stránkam vašej osobnosti okľukou vyhýbať. K tomuto negatívnemu aspektu planéty mars sa od 21. apríla pridáva aj druhý retrográdny merkúr pôsobiaci v desiatom dome, zvestuje Horoskop 2023 pre znamenie lev. Takto umiestnený merkúr predpovedá, že lev má sklon obmedzovať seba samého. Beriete si na svoje plecia príliš mnoho zodpovednosti voči ostatným ľuďom, a myslíte na to, že mnoho veci musíte zvládnuť vy sám.

V tomto postavení merkúru reflektujete minulé úspechy, popisuje ročný Horoskop. Ste schopný sa z nich poučiť, no na druhej strane môžu niektorého leva dotiahnuť až do depresie. Ak s vašou minulosťou, s pracovnými alebo osobnými úspechmi súviseli negatívne výsledky je jasné, že tentokrát vám to retrográdny merkúr opäť pripomenie, špecifikuje ročný Horoskop 2023. Táto pozícia merkúru bráni sebavyjadreniu, a tak to nie je dobré obdobie na zmenu zamestnania, alebo na žiadosti o nové zamestnanie.

Horoskop Lev je ovplyvnený i cúvajúcim Merkúrom

Druhý retrográdny merkúr trvá od 21. apríla do 15. mája. Toto obdobie môže byť pre leva veľmi rušivé. Ešte pred príchodom sezóny leva sa slnko dostáva z jedenásteho do dvanásteho astrologického domu, kde pôsobí až do 23. júla, kedy započne levová sezóna. Pozícia slnka v 12 astrologickom dome je mimoriadne komplikovaná, a môže spôsobiť osobné problémy. Blokuje totiž intuíciu leva, s v roku 2023 môže znamenať riziko túžby uniknúť pred realitou.

Lev má problém čeliť skutočným problémom, vraví ročný Horoskop 2023 lev, alebo povinnostiam. Radšej svoju pozornosť sústredí na iné veci, ktoré ho bavia a tešia. Takto je pravdepodobné, že v tomto období zanedbáte dôležité povinnosti, ktoré budete musieť neskôr doriešiť. Sezóna leva je spojená aj s venušou v prvom astrologickom dome, ktorá vám prináša mnoho povinností, a osobnú náročnosť na seba samého.

Od 23. augusta do 15. septembra sa spätný merkúr umiestňuje v druhom dome. Po ukončení sezóny leva sa teda stretávate s touto nelichotivou pozíciou merkúru. Veľká pozornosť leva sa pod vplyvom tohto merkúru sústredí na financie, ale má tiež problém vidieť dôležitosť v iných oblastiach života, háda Horoskop 2023. Plne sa sústredí na získavanie financií i na to, ako svoj finančný rozpočet vylepšiť.

Fixujete sa veľmi pevne na jeden problém z minulosti za druhým, a nedokážete sa odosobniť od negatívnych pocitov, ktoré tento retrográdny marker znamená. Problémy vznikajú vo vašich myšlienkových procesoch. A z toho dôvodu ich môžete odstrániť, a to nielen vďaka zdravým čakrám, ale aj vďaka pravidelnej meditácii.

Horoskop na rok 2023 ešte v závere vníma negatívnejšiu Venušu

Horoskop 2023 lev nielen opisuje astrologické tranzity, ale aj prináša rady na to, ako negatívne aspekty najlepšie zvládnuť. Záverečné 3 mesiace roka 2023 sú nabité priaznivými a blahodárnymi astrologickými aspektami.

Azda len venuša v závere roka 2023, a to od 29. decembra až po úvodné dni roka 2024 môže znamenať problémy v osobných vzťahoch leva. Vtedy venuša v tejto pozícii vyvoláva túžbu po niečom novom, túžbu po objavovaní, poukazuje Horoskop Lev. A táto venuša môže byť komplikovanou pozíciou hlavne pre zadaných levov, ktorí môžu teraz podľahnúť čaru inej osoby.


Ročný horoskop 2023 Lev - pozitíva roka 2023

Horoskop lev naznačuje, že vaše znamenie zverokruhu nebude mať v tomto roku problém stotožniť sa s vlastnou identitou. I osobné vzťahy leva sa zdajú byť veľmi silné, a to hneď v úvode roka 2023, kedy sa dôležité astrologické aspekty dejú v siedmom astrologickom dome.

Hneď január 2023 vás teda obohatí o dobréi vzťahy s vašimi najbližšími. Zveľaďujete tie najbližšie vzťahy, s partnerom, milencom alebo s priateľmi, ale aj vzťahy v širšom význame, zvestuje Horoskop 2023 pre znamenie Lev. Slnko sa vo februári presúva zo siedmeho do ôsmeho domu. Od 18. februára je slnko vo 8. dome spojením leva so spoločnými akciami s partnerom. Vďaka tomu sa bližšie zoznamuje s tým, po čom partner túži, čo chce.

Ak ste levom, ktorý je nezadaný, práve mesiac Február 2023 vám môže niekoho ukázať v novom svetle. Pôjde o priateľa, s ktorým máte mnoho spoločného, prorokuje Horoskop Lásky 2023 Lev. Astrologický graf na rok 2023 lev posudzuje aj mesiac marec z hľadiska astrologických aspektov za priaznivý. Tento mesiac však bude orientovať pozornosť leva skôr na pracovné úspechy, a na napredovanie v pracovnej oblasti. Každý lev je teraz však aj mimoriadne zvedavý. Má potrebu cestovať, spoznávať cudzie kultúry, zaujímať sa o iné veci, než len o maličký priestor okolo.

Chcete vystúpiť z komfortnej zóny a spoznávať ľudí, ktorí vám neboli doteraz blízki. Otvárate svoju myseľ svetu, uvedomujete si, aké je ľudstvo malé v porovnaní s celým vesmírom. Takéto odporúčania dáva levovi ročný Horoskop 2023. Táto pozícia astrologických aspektov prebiehajúcich v mesiaci marec robí z leva skromnejšieho človeka, ktorý si je vedomý svojho vlastného ja.

I mesačný spln v treťom astrologickom dome vplyvajúci od 07. Marca 2023 hovorí o spoločenských akciách s vašou rodinou, na ktorých sa dobre porozprávate, preberiete dôležité témy. Spln pôsobí aj na ročný Horoskop Lev. A práve z tohto pohľadu je prvá štvrtina roka 2023 pre leva veľmi priaznivá. Aj napriek istým negatívnym aspektom, ktoré sa odohrajú v ďalších mesiacoch roka 2023 môže lev čerpať z pozitívnych postavení astrologických planét, ktoré vyrušia negatívnejšie energie.

Horoskop Lev 2023 naviguje a radí

V roku 2023 vníma Lev aj pozíciu venuše v dvanástom dome, popisuje Horoskop Lev na rok 2023. Táto pozícia venuše je vo všeobecnosti považovaná za negatívnu a to aj v prípade pozitívnych astrologických aspektov. Od 7. mája do 5. júna však toto postavenie venuše vyvolá u leva menšiu uzavretosť. Tá nebude na škodu, pretože lev bude mať priestor pre meditáciu, a uvažovanie o svojom vlastnom živote.

Horoskop 2023 lev však odporúča, aby ste svoju energiu zameriavali skôr na budúcnosť. Vyhýbajte sa myšlienkam ohľadom minulosti, pretože inak môžete nadväzovať vzťahy s nesprávnymi ľuďmi. Konštelácia ktorá nastáva u planéty saturn a od 17. júna do 4. novembra vo ôsmom astrologickom dome znamená spojenie leva s druhými ľuďmi, číta Horoskop levov osud na rok 2023.

Saturn sa dostáva do spätného pohybu vo 8. dome, kde môže lev skúmať svoju spokojnosť v intímnom živote, dodáva najpravdivejší Horoskop Leva na rok 2023. Pozor by si mali dávať ženy, ktoré sú narodené v znamení lev, pretože takto umiestnený Saturn sa môže zodpovedať za niektoré nepríjemné sexuálne zážitky. Preto je nevyhnutné vyhýbať sa známostiam, ktoré môžu byť z prvého pohľadu nebezpečné.

Budujte sebadôveru - radí Levov Horoskop 2023

Nezadaný lev by sa mal teraz sústrediť na budovanie vlastnej sebadôvery, na cvičenie, ale aj na meditáciu. Rande odložte na inokedy, viac sa stotožňujete so svojou slobodou, ktorá vám napriek pocitom osamelosti, ktoré prichádzajú v niektorých dňoch môže spôsobovať radosť. Navrhuje Horoskop 2023 Lev. Lev sa v období od 17. júna do 4. novembra 2023 tiež pokúša stotožniť so svojou minulosťou. A to je vynikajúci krok, ak chce lev nájsť vytúžené šťastie, spokojnosť, a ak sa chce zmieriť s minulosťou.

Záverečné tri mesiace roka 2023, ale ešte aj mesiac September 2023 sú podľa astrologického grafu a horoskopu Lev považované za mimoriadne priaznivé voči každému levovi. Môže za to nielen slnko usídlené v 4. dome a neskôr presunuté do domu piateho, ale aj venuša zodpovedná za materiálny zisk, nachádzajúca sa v druhom dome. Mars v štvrtom dome zas dáva levovi pocit spojenia Leva s domácim prostredím, popisuje ročný Horoskop Lev 2023. Rovnako tak aj slnko v tejto pozícii prináša harmóniu do domova, pocit bezpečia u každého leva.

Horoskop na rok 2023 na záver Leva povzbudzuje

Bezpečie je to, čo lev po celú dobu hľadá. Preto tieto blahodárne astrologické tranzity opisuje horoskop 2023 lev ako najpriaznivejšie mesiace roka. Nielen úvod roka bude pre vás šťastný. Aj jeho záver prinesie mnoho úsmevu, radosti a spokojnosti zo splnených úloh a povinností. Aj keď existujú ešte isté varovania v závere roka 2023, konkrétne od 29. decembra, rok 2023 môže byť u leva ukončený naozaj veľmi šťastne a priaznivo, dodáva veľký Horoskop 2023 Lev.

Čo čaká na znamenie Lev v nasledujúcom období? Ako ovplyvní láska a ďalšie energie život Leva, aké zmeny veští Horoskop pre znamenie Lev a rok 2023?

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Lev POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Leva


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Lev

Horoskop 2023 Lev & Merkúr

Horoskop 2023 Lev & Venuša

Horoskop 2023 Lev & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Lev 2023 a planéta Saturn

Ročný Horoskop Lev 2023 a spätný Urán

Horoskop Lev 2023 a silná planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Lev


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com