Horoskop 2023 Lev

Rok 2023 môže pre nezadaného leva znamenať mnoho príležitostí. Niektoré astrologické tranzity však naznačujú aj komplikácie súvisiace s vlastnou integritou leva. A tiež so vzťahom s expartnerom. Prvé dva mesiace roka 2023 sú mimoriadne blahodárne pre Levovú dušu, definuje ročný Horoskop Lev. Nielen že sa stotožňujete so sebou samým. Vnímate aj radosť z toho, že máte v živote veľkú slobodu.


Ročný Horoskop pre Nezadaných Levov na rok 2023

Dívate sa na ľudí okolo a viete, ako sa niektorí ľudia negatívne vyjadrujú o dlhotrvajúcich partnerských vzťahoch. Vďaka tomu, že venuša v siedmom dome vám dáva obrovské schopnosti porozumenia a načúvaniaviete rozoznáte, že niekedy je váš život osamote lepší, než v náručí nesprávneho partnera. Veľký Horoskop 2023 ďalej hovorí, že z toho dôvodu vo vás astrologické pozície prvého mesiaca nevyvolávajú potrebu myslieť na minulosť, dodáva najpravdivejší Horoskop.

Keďže môžete triezvo uvažovať o prítomnosti a plánovať si budúcnosť, je vaša energia v správnom balanse. Venuša a ostatné planéty, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu vo vašej tohtoročnej predpovedi sa neskôr sústreďujú hlavne na cestovanie a na dlhodobé ciele. Z toho dôvodu sa nezadaný lev neorientuje na smútok, alebo na ľútosť z osamelosti.

Naopak, viete, čo je teraz pre vás v živote dôležité. Plne sa sústredíte na napredovanie v iných oblastiach života, hovorí Horoskop Leva 2023. Vzťahy sú v prvej dekáde roka mimoriadne priaznivé pre každého nezadaného leva. Astrologický graf 2023 totiž nenaznačuje žiadna negatívne vibrácie smerom k nezadaným. To môže naznačovať zaujímavé, nové stretnutia, ale aj viac rovnováhy v živote nezadaného leva.

Júl až November Horoskop 2023 Lev opisuje ako silne zasiahnuté mesiace

Horoskop lásky a vzťahov 2023 lev upozorňuje na prichádzajúci astrologický tranzit od 17. júna do 4. novembra 2023. Tu ročný horoskop opäť spomína saturn v retrográdnom pohybe. Saturn vyvoláva problémy súvisiace s minulosťou. Sústredíte sa hlavne na intímny život, a vaše minulé pochybenia. Ak ste prežívali problémový vzťah s ex partnerom je veľmi pravdepodobné, že tento človek sa v uvedených dátumoch objaví vo vašom živote, číta Horoskop Lev váš osud.

Bude to tak hlavne vtedy, ak máte s týmto človekom nevyriešený minulý konflikt, alebo bol váš vzťah hlavne v sexuálnej rovine. Ex partner s vás možno pokúsi naladiť na svoju vlnu pôsobenia. Chce vyťažiť z vašej duše maximum. Je rok 2023 vhodný na návrat k ex partnerovi? Horoskop 2023 vraví, že nie.

Horoskop vzťahov 2023 Lev radí využiť príležitosť

Horoskop lásky totiž pripomína, že ak tomuto človeku opäť odovzdáte časť svojej energie, prepojíte ho opäť so svojím životom. Všetky negatívne veci z minulosti sa postupne vynoria, varuje ročný horoskop lásky pre nezadaných levov. Preto bude vhodnejšie, ak veľké rozhodnutia ohľadom minulej lásky, alebo akýchkoľvek minulých problémov necháte na mesiac august 2023.

Ročný Horoskop Lev hovorí, že vtedy sa mesačný spln dostáva do siedmeho domu, a uvažovanie nezadaného leva je omnoho triezvejšie. Mars v treťom domove vám dokonca prepožičiava obrovské množstvo sily a správne uvažovanie. Aj keď energia marsu počas augusta, do Októbra 2023 prepožičiava levom aj miernu agresiu, je veľmi blahodárna. Táto marcová pozícia totiž znamená, že máte silu bojovať so všetkými negatívnymi pocitmi, ktoré váš život zasahujú.

Celá 2. dekáda Októbra 2023 je priaznivá pre každého leva, ktorý chce uchopiť príležitosti na lásku. Horoskop 2023 Lev posudzuje toto obdobie ako rodinné. Lev sa v týchto dňoch aj viac orientuje na rodinu, oslavy, a spoločenské udalosti v kruhu najbližších. A práve to je miesto, kde môžete spoznať osudovú lásku v závere roka. Venuša nachádzajúca sa v treťom dome od 08. novembra do 04. decembra je pozíciou, ktorá pretvorí vaše myslenie v pozitívnejšie.

Jedinou nevýhodnou pozíciou je umiestnenie venuše v piatom dome od 29. decembra 2023. Aj keď ide iba o pár dní roka 2023, na tieto energie upozorňuje aj horoskop na rok 2024, pretože nezadaný lev sa môže zapliesť do ľúbostného trojuholníka.

Horoskop lásky nezadaných levov predpovedá stretnutia

Horoskop nezadaných na rok 2023 upozorňuje cez astrologický graf, aby sa lev vyhýbal vzťahom so zadanými partnermi. Po celý rok. Potencionálne šťastie a radosť, ktoré môžete v úvode tohto vzťahu pocítiť nebudú trvalými pocitmi, prizvukuje ročný Horoskop 2023. Od 17 júna, kedy sa saturn dostáva do spätného pohybu, vám totiž táto pozícia saturnu pripomenie všetky bolestivé pocity ktoré z minulosti plynú, dodáva v záverečnej veštbe Horoskop 2023 Lev.

Aby Lev prežil rok podľa vlastných predstáv a aby zachytil aj niektoré príležitosti na stretnutie, je vhodné mať oči otvorené počas celého roka. Ale hlavne v prvom polroku, a po ukončení sezóny leva, v druhej časti roka, od 23. augusta. Na leva čaká naozaj obrovské množstvo príležitostí pre spoznanie tej pravej, osudovej lásky.

Prekvapivé mesiace November a December z pohľadu Horoskopu Lev 2023

V neposlednom rade vás môžu prekvapiť aj mesiace november a december 2023, ktoré sú na lásku ako stvorené. Novými očami môžete uvidieť blízkeho priateľa, a dokonca vás niektorý člen vašej rodiny môže zoznámiť so zaujímavou osobou. Preto sa v poslednom štvrťroku roka 2023 pohybujte blízko vašich priateľov i členov rodiny, dodáva horoskop vzťahov pre nezadaných levov na rok 2023.


Horoskop Rodiny a Priateľov Lev 2023

Vzťahy levov v roku 2023 sa nezdajú byť komplikované. Existujú však aj rušivé tranzity, ktoré levov prepoja s minulosťou, a upozornia toto znamenie zverokruhu na minulé problémy, ktoré boli zamietnuté pod koberec. Aj na tento fakt upozorňuje ročný Horoskop 2023 pre Leva. Prvých päť mesiacov roka prebieha bez väčších komplikácií súvisiacich s domovom. Nachádzate sa v pozícii, ktorá vás neoberá o energiu, a domácnosť je vašim útočiskom.

Vaši priatelia sú tiež pre vás mimoriadne dôležití, určuje Horoskop Lev. Žiadne problémy s priateľstvom nenastávajú až do konca mája. Priateľské vzťahy môže ovplyvniť merkúr nachádzajúci sa v jedenástom dome, od 11. júna do 27. dňa tohto mesiaca. Tento merkúr prináša do vášho života nové priateľské stretnutia, a množstvo komunikácie. Nové kontakty môžu byť zdrojom nových duševných impulzov, vyzdvihuje ročný Horoskop 2023.

Váš osobný život spojíte s novými priateľmi. Vaše myšlienky budú vypočuté. Aj priatelia môžu svojimi myšlienkami pôsobiť priamo na Levov život. Týka sa to práve tých najbližších priateľstiev, ktoré Lev unachádza pravdepodobne u znamenia strelec, baran, alebo u znamení zverokruhu váhy, blíženci a vodnár. Práve uvedené znamenia zverokruhu tvoria v roku 2023 najbližších priateľov Leva.

Priateľské vzťahy s týmito znameniami sú silné, neoblomné počas celého roka, zvestuje Horoskop 2023 Lev. Na druhej strane, komplikované vzťahy od júna až do Septembra 2023 môžete predpokladať v priateľstvách so znamením rak, býk, kozorožec. Tieto tri znamenia zverokruhu predstavujú priateľov, ktorí k vám nie sú za každých okolností úprimní.

Horoskop Lev 2023 upozorňuje na Kozorožca

Najväčší pozor by ste si mali dávať na priateľstvo so znamením kozorožec. Ak nemusíte, vyhýbajte sa klebeteniu s týmto znamením. Tieto klebety, ktoré možno na prvý pohľad vyzerajú nevinne, môžu ohroziť vašu dobrú reputáciu roka 2023. A to hlavne za predpokladu, ak sú vaši priatelia zároveň aj vašimi spolupracovníkmi, vraví na záver Horoskop v tejto časti na rok 2023.

Čo sa týka rodinných vzťahov, obrovské potrápenie leva prichádza od 17. júna do 04. novembra. A to hlavne u levov, ktorí musia bojovať s minulými problémami súvisiacimi s rodinou. Tieto problémy môžu byť rôzneho charakteru, popisuje Horoskop Lev. Ak bojujete v rodinnom kruhu ohľadom dedičstva, spoločných peňazí, alebo dokonca vás trápia spomienky na minulosť, ktoré zasahujú vaše srdce ako jedovatý šíp, táto pozícia saturnu vám všetky tieto negatívne pocity pripomenie. Aby ste prekonali negatívne pôsobenie od 17. júna do 04. novembra prichádzajúce od saturnu je nevyhnutné pracovať so svojou srdcovou čakrou, dodáva ročný Horoskop lev.

Tú posilnite najlepšie meditáciou, ale musíte sa stotožniť aj s tým čo v minulosti bolo. Musíte odpustiť, snažiť sa pohnúť ďalej a zabudnúť na také veci, ktoré vaše srdce lámu na kúsky, zdôrazňuje Horoskop Leva na rok 2023. 17. jún a 04. november sú chvíľami roka 2023, ktoré môžu byť pre leva mimoriadne bolestivé. A to v prípade, ak sú rodinné vzťahy v disharmónii. Každopádne, mesiac august vám dá mnoho príležitostí, ako s negatívnymi pocitmi bojovať. Ako sa oslobodiť. Pohnúť sa vpred.

Predvída Horoskop Lev na rok 2023 spojenie s minulosťou?

Už od 27. augusta až do 12. októbra vám mars prepožičiava obrovskú silu na boj s minulosťou, i s negatívnymi pocitmi. Aby ste pôsobenie saturnu v negatívnom smere prežili čo najlepšie, nie je žiadnou hanbou, ak sa obrátite aj na odborníka, ktorý vašu psychiku správne nasmeruje, lieči. Horoskop Lev vraví, že Mars až do 12. októbra dáva levovi obrovskú silu zosumarizovať svoje pocity. Stotožniť sa s minulosťou.

Nepríjemné saturnové pôsobenie ukončí už október 2023, prognózuje ročný Horoskop 2023. A to konkrétne od 23. októbra sa sila dostáva opäť do rúk leva, a psychická nepohoda vám viac nespôsobuje slzy a vrásky na čele. Od 23. októbra sa totiž váš vládca - slnko, prebojuje do štvrtého domu, kde silne zasiahne vaše znamenie. A to veľmi priaznivými a blahodárnymi pocitmi.

Horoskop Lev 2023 ponúka rady pre život

Lev sa stotožňuje so svojím domovom. Vie, kde sa cíti najlepšie a bezpečne. A práve tieto miesta teraz vyhľadávate až do záveru roka 2023. Posledné dva mesiace roka sú veľmi silné, aby sa levová duša zregenerovala po náročnejšom období. Horoskop 2023 lev vám odporúča, naplánovať November a December ako mesiace, ktoré strávite v blízkosti tých, ktorých milujete. Priatelia sú vám mimoriadne blízki, vaša rodina je chápavá, je oporou. Hľadajte upokojenie negatívnych pocitov u tých ľudí, ktorým dôverujete, a ktorých máte radi.

Ak sa takíto ľudia nenachádzajú vo vašej blízkosti, aj odborník v tomto smere vám ponúkne dobré rady do života a samozrejme aj ročný Horoskop Lev. Tie následne využijete pre celý rok 2024, ktorý môže byť vďaka vášmu pričineniu i vašej aktivite naozaj krásny a harmonický. Nebojte sa preto vaše problémy riešiť s profesionálom. Rok 2023 je tu, aby konečne ukončil boj s vašim vnútrom a s minulosťou, dodáva ročný horoskop 2023 lev.

čaká Leva pevné zdravie a dostatok peňazí v roku 2023? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Lev POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Leva


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Lev

Horoskop 2023 Lev & Merkúr

Horoskop 2023 Lev & Venuša

Horoskop 2023 Lev & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Lev 2023 a planéta Saturn

Ročný Horoskop Lev 2023 a spätný Urán

Horoskop Lev 2023 a silná planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Lev


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com